Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De a fenéért nem tudják érthetően bőségesen megfogalmazni abban a kbszott kézikönyvben hogy magyarul mit jelentenek azok a beállítások mert olyan logikai játék van benne hogyha az egyik oldalon letiltod ezt akkor a másik oldalon a 4 es slotot másként értelmezzük és az sem volt tiszta hogy miért tiltsam le az IDE t mikor én használni akarom a szalgkábelre kötött dvd t szóval az az IDE nem a szalagkábeles slotra vonatkozott hanem az 4+1db sata2 portra ,na ez meg nekem már magas volt . A kézikönyvben is a szalagkábelre van irva hogy IDE és külön van 6db sata port. Ez a bios nyelv informatikusoknak készült ,rohattul nem felhasználó barát .
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.12.14. 18:59:34
De az eredeti vinyó is rossz helyre volt bekötve 5 évig nem derült ki csak most hogy rákötöttem még egy vinyót lehet ez bszta el . MOst az ssd nél is ugyan azt csinálta 1 percig vindovs betöltése ,tehát disabléztem minden szart és jó lett.
A te esetedben még lennének érdekes dolgok, amit meg kellene nézni, de így csak a leírtak alapján nem lehet sokat mondani.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.12.14. 17:44:06
BIOS felismeri rendesen?
Hirtelen nincs mas otletem...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Tehát van egy 1 perces üres járat amikor semmi nem történik mintha megfagyna de akkor még nincs lehetőség feladatkezelőt nézegetni .
A lemeztöredezettséget is lefuttattam arra is azt írta 0 % ,a vinyó állapotát is néztem az is 100% nincs egy hibás szektor pedig már 600 napja pörög és 2000 szer kapcsolt kibe.
Most vírusírtót futtatok hátha az a baj de én már nem tudom.
En megneznem, h mik futnak a feladatkezeloben, es ha valami gyanus, azt kilonem.
Az erdekes lehet, h a proci hany szazalekon megy ures jaratban.
Lehet, h semmi haszna nincs annak ami javasoltam, de egy probat meger.
Nem tudom miota van a lassulas, de megprobalhatod visszaallitani egy korabbi idopontra, amikor meg jo volt...
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Tehát már rájöttem az a rohadék mobil rekkes ide vinyó cseszte el a gépet ,a kérdés hogy mit cseszett el rajta mert már minden létező tisztítási javítási karbantartási műveletet ellőttem.
Idáig aránylag gyors volt a boot 2009 karácsonya óta megy 601 napja és kb 2000 on off volt.
Ha ujra telepítek azt már ssd re akarom tenni de ez a paradoxon mivel sata2 120GB kéne azért meg nem fogok 17e et adni noname max 5ért vennék valami szutykot ebbe a gépbe . Ha 20 ért vennék samsung 840 evo ssd t az 6Gbs tehát a felét ki se tudom használni ,kidobott pénz.
Ha jól bánsz a rendszerrel, akkor a telepítőlemezt akár diszkosznak is használhatod, mert évekig nem lesz rá szükséged
Szerk.: Félreértések elkerülése végett: nyáron áttértem 64 bitre, ezért lett csak reinstall..
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.13. 20:26:14
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megmutatom, így néz ki Ctrl + Num+ (plusz) megnyomása után:
Ezután Shift + Delete, és örülsz. Ha kérdez, akkor válaszolsz neki.
Belépsz a Temp könyvtárba - Ctrl+ Num+ majd Shift + Delete.
Amikor szól, hogy a fájl használatban van, azt a fájlt egyszerűen kihagyod és a törlés folytatódik.
melyik torrent klienst ajánlanátok a utorrent alternatívájaként (leszámítva annak régebbi verzióját). Valami ordenáré mennyi reklámot önt az arcomba mostanság.
írnom kellene hoyg adott projektekre mennyi időt fordítok, ehhez nagy segítség lenne egy olyan progi amivel lehet monitorozni (Win7-ben) a napi program használatot, illetve hogy adott programon belül milyen dokumentumok voltak nyitva..
Tud valaki ilyet (lehetőleg ingyeneset)?
Köszi
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A Dxtory nevét sikeren elírtam. Pedig azt használom és az a kedvencem :)
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Hogy csak párat említsek.
Olyan programot keresnék, amivel lehetne játékokból, eredeti minőségben (jelen esetben 1080p-ben) kimenteni print srceeneket (többet egymás után).
Köszönöm
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Volt egy működő gép ami egy kikapcsolás után össze omlott !
az éppen aktuális rendszergazda készített a vinyóról másolatot és egy clónt
A clónt sajna egy hibás vinyóra csinálta és nem ellenőrizte hogy sikerült- e.
Ezek után az eredeti vinyóra telepített egy új wint és bemásolta a szükséges progikat aminek egy része működik is de nem minden..
Itt adódik a probléma amivel megkerestelek titeket.
Az eredeti rendszer Win NT4 egy cnc gép vezérlő programjai voltak csak rajta ..
Sajnos csak az eredeti rendszer másolata áll rendelkezésre ..
Tehát a már feltelepített programokat kellene egy uj Nt4 négyen elindítani vagy uj telepítő progit létre hozni vagy bármi más módon elérni hogy fussanak.
Jelenleg két progi nem indul el mert nem találja a keresett dll-t
Ha valaki tényleg segítene .. átküldöm a progikat csak néhány file!
Sajnos az eredeti telepítő program már nem elérhető !
tudnátok segíteni ebben a problémában?
esetleg progi ami készít telepítőt a meglévő filokból, vagy progi ami megmutatja hogy hol keresi az exe a dll-t és még mit keres...
Vagy felderíti minek kellene lennie a registriben hogy működjön , vagy progi amivel olvashatom a másolat vinyón lévő registry-t hogy bejegyezhessem az uj registriben ...stb Minden ötlet érdekel ....
Üdv: mega
winfast pvr2 a progi neve és win 8.1 van
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van ubuntu alá egy "virtuális gép kezelője" nevű program. A szerveren futó virtuális gépeket tudom vele piszkálni. Windows alá van valami ilyesmi?
Ebből az információból hirtelenjében nem tudtam kiszűrni hogy a szervergépen (azonbelül virtuális gépen) mi fut. :D
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.08.13. 13:53:30
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
tv tunerhez keresek valamilyen jó kis programot. amit adtak a kártyához, az nem igazán jött be. win media center még jó lenne, de az meg nincs a win-emhez.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Olyan szoftvert keresnék ami alapvetően egy chat program azonban a kikötés az lenne, hogy a felhasználói bejelentkezési felületen ne kelljen jelszó hanem csak egy tetszőleges név és be is tudjon lépni, azonban az (admin) ebben az esetben én egy másik felületről jelszó + felhasználónévvel tudjak csak belépni!
Ebben ha tudna valaki segíteni megköszönném!
Üdvözlettel
Molnár Imre
olyan letölthető vagy online progi kéne, ami multitrack lejátszásra képes úgy, hogy az egyes sávok forrását pl a google drive-ról, vagy megadott URL-ről olvassa be..
tud valaki ilyesmit?
köszi
Újabb programot keresek :)) Mégpedig olyan online tv-t amit például a monitor jobb alsó sarkába lehet minimalizálni, kis ablakba, ami enyhén átlátszó (nem muszály annak lennie), és persze ingyenes...már ha van ilyen.
Válaszotokat előre is köszönöm.