Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Amúgy amit szerettem volna Solé fixtape sessionokat megtaláltam a veboldalát ahol valóban le lehet tölteni ingyen csak az is először félre vezetett ,facebukkal akart beléptetni a letöltéshez aztán az se tetszett neki ... de az megoldódott.
A mozzilánál előzményeket nem akarok törölni mert akkor mindent töröl de azok a gigás fájlok nem tudom mik lehettek mert mondom kitöröltem az egészet és a commander kijelzője nem változott ,ugyan annyi szabad hely maradt azt viszont nem tudom magától hány nap után törli spec azokat a fájlokat amiket tényleg letöltött mert semmi értelme nincs . Amikor viszamegyek az adott veboldalra nem a gépemről játsza le azt a hanganyagot hanem újból elkezdi letölteni a netről tehát nem gyorsító funkciója van.
Rengeteg onlájn műsorszóró van amik a legújjabb dj szetteket adják le és azok csak az ő szerverükön léteznek ráadásul szerzői jogos ,ezeket a fájlokat csak flash plajerel engedik lejátszatni darabokban kódolva . Próbáld meg letölteni az rtl most ról mondjuk a barátok köztet kétlem hogy menni fog . Maximum a torrenten találsz valakit aki felvette az adást és feltöltötte azt le tudod tölteni.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha tevednek majd jonnek az okosok es kijavitanak :)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Formátum infó:
General
Complete name : D:\20150127-231611.mpeg
Format : MPEG-PS
File size : 91.0 MiB
Duration : 1mn 14s
Overall bit rate : 10.2 Mbps
Video
ID : 224 (0xE0)
Format : MPEG Video
Format version : Version 2
Format profile : Main@Main
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, Matrix : Default
Format settings, GOP : M=3, N=15
Bit rate : 9 830 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 576 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 25.000 fps
Standard : PAL
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Compression mode : Lossy
Bits/(Pixel*Frame) : 0.948
Time code of first frame : 00:00:00:00
Time code source : Group of pictures header
Stream size : 87.0 MiB (96%)
Color primaries : BT.601 PAL
Transfer characteristics : BT.470 System B, BT.470 System G
Matrix coefficients : BT.601
Audio
ID : 192 (0xC0)
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 2
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 224 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Delay relative to video : -16ms
Stream size : 2.00 MiB (2%)
Lehetséges, hogy a nagyobb méretű zenéket elvágva tölti le, pont mint a youtube-ról. Én különösen nem foglalkoztam ilyennel és ahogy írta pixxel #5264 ha utánanézel biztos kapsz valamilyen szoftvert, amivel könnyen le tudnád tölteni.
Ha pl. nekem szükségem van valamilyen zenére vagy videoklipre, akkor megkeresem a youtube-n és onnan már könnyen le tudom tölteni.
Azért adhatnál egy példát olyan órás zenére.
Már csak azt nem értem h mit szenvedsz temp fájlokkal amikor a neten szó szerint bármit meg lehet találni és letölteni. :D
All hail the double x!
Kitöröltem egyszer az egész entries mappát hogy akkor biztos több giga szemét van rajta de a kijelzés nem is változott szóval ezek akkor ilyen fantom Gigabájtok vagy mi?
Persze,mivel az a "folyamat" épp használja. :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2015.01.18. 02:52:40
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egy másik netes lejátszót már sikerült átvernem (lekopogom) az is 10s os csomagokat tölt le olyan mint az rtl klub silverlight.
Elem vizsgálata módban kifigyeltem hogy a darabkák meg vannak számozva innentől már csak egy táblázat kezelőre volt szükségem amiben generáltam 2000 sorszámozott url címet ez egy 3 órás zenének a hossza eztán egy régi letöltésvezérlőbe ctrl v vel be tudod adni úgy hogy szó nélkül mindet le is töltse ,eztán commanderben fájl egyesítés majd kiterjesztés megadása hogy ts és kész .
De ez csak ritka eset mert pl az rtl klub on úgy jönnek le a csomagok hogy a nevük sorszáma valami 8 jegyű szám aminek majdnem minden jegye változik na ezt fejtsd meg szóval nem hülyék ezek , a sound could on amit belinkeltem ott meg úgy jön le a zene hogy az elem vizsgálata alatt nem is látsz semmit kivéve amit látsz de azt meg amúgy is letöltheted .
Most amit te mondasz miért nincs hozzáférésem ? De igazából nem értem már mit írsz miért van két elérési út ... álmos vagyok már
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pl ezt zene
Utoljára szerkesztette: strepsils, 2015.01.17. 19:51:29
Total Commanderrel mi a baj? Free Download Manager ?
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.12.27. 12:40:42
Tudtok ajánlani egy ingyenes fájlkezelőt,amivel FTP-ről tudom letölteni a dolgokat?Win 8.1 van fenn.Légyszi ne a Total Commandert.Köszi
Nem vagyok kezdo, ezert nem baj ha kicsit bonyolultabb...
koszi
ps: azert nagyon profi nem kell... :))
Utoljára szerkesztette: Klon, 2014.12.24. 22:47:41
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
tessék szíves lenni itt folytatni: Hardware Probléma, Kérdés
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2014.12.17. 08:45:37
All hail the double x!
Eleve ott cseszed el, hogy össze-vissza kutyulsz, állítasz, engedélyezel, tiltasz olyan dolgokat amiről nem tudod, hogy mit csinál vagy, hogy milyen hatással van más dolgokra. Biztos vagyok benne, hogy egy BIOS reset után, egyenként berakva és beállítgatva a lemezeket nem lenne ez ekkora szopás.
Nálam is voltak IDE/SATA eszközök dögivel (egy időben, 10x 2TB SATA vinyó, 1 IDE+1 SATA ODD, meg rackben egy IDE HDD...a RAID kártyáról már nem is beszélve ami egy külön móka volt)...időbe telt beállítani de ha egyszer bevolt lőve akkor nem volt vele gond, töltött a Winfos/Linux rendesen és működött.
Nem az a gond, hogy ezekhez nem értesz...erre vannak a tapasztaltabb userek vagy épp a "profi informatikusok"..szólni kell nekik és akkor nem a lógó fütyi jelenlegi oldalán állnál. Azzal van a gond, hogy ahelyett, hogy fizikai segítséget kérnél inkább előveszed a "mindenki idióta csak én nem" stílust.
Eredetileg a másik fórumon írtam csak a könyvjelzőbe már ez maradt meg utána látom hogy ez programok de már nem tudom mi volt ahol elkezdtem talán hardverek. Csak a frissítés után ez maradt meg. szorri
Hangszerkesztésre tudom ajánlani a nagytudású, ingyenes Audacity-t!
Olvass utána!
Üdv: howarju
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.12.16. 01:37:05
Ha nem értesz valamihez akkor ne gányold össze, vidd el egy "profi informatikushoz" (:DDDDDDDDDDD...ehhez aztán kurva nagy profizmus kell), aztán az megoldja.
Látványosan nem értesz hozzá, szvsz fingod sincs mi az az AHCI vagy IDE mód. Vedd nyakadba a gépet aztán irány a szervíz. Én se értek az autókhoz, inkább elviszem szerelőhöz ha baja van.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.12.15. 22:55:45
Most arra jutottam hogy leszarom az AHCI t pedig ugye a neten azt írták hogy ssd hez azt állítsam be ... szóval visszakurtam natív ide módba az összes sata2 slotot és megint letiltottam az one chip IDE drive ot .
Tehát eljutottam az eredeti beállításig (ha ha) most a régi butolási képernyők látszanak és szépen felsorolja a rákötött cuccokat ,el is indul minden de nem az a villámgyors mint ahci módban.
Írja is a samsung tesztszoftver hogy nem ahci modban vagyok ez nem a best performance ugyanakkor valamit optimalizált rajta ... hát majd holnap este mikor hazajövök munka után majd kiderül hogy fél nap állás után megint lessz e kedve bekapcsolni mert így kezdte tegnap is akkor is ki be kapcsolgattam direkt hogy be ne szopasson de láss csodát arra kellett haza érnem hogy csak beszívatta velem a fszt. Lehet hogy van benne egy időzítő ami ha lejár akkor lefagy :D
Úgyhogy mos natív módban üzemel a rendszer , viszaraktam néhány progit meg amit tudtam beállítani de a betűket most se tudom miért ilyen homályosak mozzilán ... a veboldal betűit használom de régen nem volt ilyen szar. A clear type betűsimítót is tiltottam...
Tanúlság kedves gyerekek ha ssd t vesztek (vagy bármit ami modern) inkább szakáruházban profi informatikus mérnökökkel építsetek köré konfigurációt (stabilitási garanciával) ja és tegyetek félre rá legalább kétszáz rugót (na ez az amiért én itt baszakszok a pénzhiány).
De tudtam hogy ez lesz . Most arra lennék kíváncsi ha kidobnám a hdd t és betennék helyére még egy ssd t tárnak nem e kezdené el a hisztit ahci módban a boot.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.12.15. 21:08:29
Pont ezért nem használja senki...olyan dolgokat is töröl amit nem kéne, aztán megy a picsogás.
All hail the double x!
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.12.14. 21:59:35
All hail the double x!