Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. A Google jóbarát: írd be neki password recovery, vagy hogy password cracker.
3. Ha elfelejtetted a jelszavad, használd az adott szolgáltatás jelszóemlékeztetõjét. Ha nem állítottál be ilyesmit, van ahol személyid segítségével azonosíthatod magad (például iwiw).
4. Egy hálózati szolgáltatás (vagy egy más által lejelszavazott állomány) jelszavához való illetéktelen hozzáférés bûncselekmény. A BTK 300/C., 300/E., 178., 178/A. paragrafusai foglalkoznak ilyesmikkel.
Szerintem a SUPER a legjobb konvertáló. Van többfajta 3gp is, sztem mindegyiket le tudja játszani a telefon, és az egyiken belül lehet magas hangminõséggel menteni.
feltudok törni.
Egy olyan konvertáló programot keresek, ami avi-ból 3gp-be konvertál. Ez még nem lenne gond, csak nekem olyan kéne ami a hangot nem "konvertálja át". Tehát ami csak a képet konvertálja át, de a hang az marad amilyen volt... Mert telefonra kéne és az eddigi konvertálóktók a hang is nagyon silány lett. Vagy ez nem megoldható? :/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Lehet nem ide kéne,de hátha tud valaki segíteni.A következõ linken található egy kép a Neromról:
ezt a hibát írja ki újabban,de csak egy-két albumnál.
Valaki tud segíteni?
Elõre is köszönöm.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy olyan progit keresek, amivel tudok képeket retusálni, hibákat kijavítani rajta, eltüntetni a nem oda való dolgokat.
(photoshopon kívûl)
Fontos lenne, köszönöm!
Digitális kamerával felvett jelenteket szeretnék megvágni, csak az mts formátumot át akarom alakítani elõtte avi-ba vagy wmv-be, mert a sony vegas nem veszi be az mts-t. A gond, hogy neten minden program igyenesen csak az 50%-át alakítja át. Nincs valami ami a teljeset át tudja konvertálni?
Elõre is köszi!
http://csiri.blog.hu
Az mp3 lejátszómra felvettem egy act kiterjesztésû hangfájlt, amibõl szeretnék wav, vagy mp3 fájlt csinálni.
Sajnos csak egy programot találtam, ami egyáltalán támogatja az act kiterjesztést, a Sound Convert 2.0-t.
Amikor viszont megnyitom a fájlt, és szeretném konvertálni, akkor a következõ hibaüzenetet kapom:
Can't find above file, Please copy it to %s.
Segítsen valaki, mi lehet a probléma, illetve milyen programmal tudnám konvertálni?
Nagyon köszönöm elõre is a válaszokat!
Álmodj, amit csak akarsz; menj, ahova szeretnél; légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van és csak egy lehetõséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél.
Telefon emulátor létezik? 😄 Olyan amivel lehet telefonos játékokkal játszani gépen 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
3D esetén esetleg itt néz körbe.
Persze van, aki egy fiókos szekrénybe épít Linux-clustert, de tervezi a következõt, meg a rá következõt. ;D
OpenOffice Writerbe beilleszted a képet (Beszúrás/Kép/Fájlból), majd kiexportálod PDF-be (Fájl/Exportálás PDF-be).
De van még pár ingyenes PDF-be konvertáló eszköz.
"egy olyan programot keresek, ami képes több gép erõforrásait egyesíteni"
A technológiát clustering-nak (fürtözés) nevezik és leginkább szerver-operációs rendszereknél (Windows 2003, 2008, Linux, Unix); vagy adott felhasználói szoftvereknél (3d modellezés) terjedt el.
Linux alatt nézz utána a Beowulf clusternek.
jpeg megnyit
mentés -> pdf formátumba
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Adobe Reader ingyenes változata nem tudom tudja-e, de az Adobe Acrobat, ami pénzes, igen.
elöre is kössz
Unlock the world www.elite-hackers.com
Azé köszi szépen !
olyan gondom lenne hogy a haverokkal felraktuk left 4 deadet sulis gépekre...<#gun>#gun><#circling>#circling>
Nah a lenyeg az hogy sokaig volt a kiraoldal.gportal.hu-n egy fasza kis inkább script mint hack.. a lényeg az hogy ha megnyomtad az alt+ctrl kombinációt elfordította a képernyõt egy üres asztalra...és a tanár szívhatja !<#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>szivesen letölteném a google-ból de nem emlékszem a nevére illetve próbáltam magyarul keresgélni de nem találtam semmmit...
Kérlek segítsetek !
köszönöm szépen
InfraRecorder - ingyenes
"Egy olyan programot keresek amivel egy másik városban levõ gépet tudnák irányítani. A géphez hozzá tudok férni fel tudok rá rakni progit"
Ha a sajátod: VNC, Remote Desktop, Távoli Asztal
"lehetõleg olyanra gondoltam hogy az illetõ nem venné észre hogy a gépén járok?"
Más gépére való illetéktelen behatolás: BTK/300/C. § <#ejnye1>#ejnye1>
A másik problémám kicsit hosszabb lenne. Vettünk egy kamerát amivel miniDVD-re felvettünk egy anyagot. Lezárni viszont elfelejtettük, ezt 2 héttel késõbb egy ismerõsöm zárta le. Most viszont a DVD lejátszó kiköpi, fel se ismeri a DVD-t(a kamerával letudtuk játszani végig), a gépen a kmplayer eljut egy pontig ami után hang van, de kép nincs. A WMP pedig képet egyáltalán nem jelenít meg. Mit lehet tenni? Próbáljam meg újabb DVD lejátszóval? Próbáljam meg megtisztogatni a lemezt?
Egy olyan programot keresek amivel egy másik városban levõ gépet tudnák irányítani. A géphez hozzá tudok férni fel tudok rá rakni progit. És lehetõleg olyanra gondoltam hogy az illetõ nem venné észre hogy a gépén járok?
Tudom h kicsit nem ide való téma de lécci valaki segítsen nekem elérhet a [email protected] email címen is.
Elõre is köszönöm
Kipróbáltam párat már, de vagy fizetõsek vagy ingyenesek, de nem mûködnek megfelelõen. Van pl. a ZoneTrigger2, ez is fizetõs, de eddig ez a legjobb, viszont ha "illegális változatát" használom akkor 1 óra után leáll corrupted file-ra hivatkozva, gondolom crack miatt. a próbaverzió az jó, megy egész nap akár, de csak 14 napos 😊
megvolt még a hssvss meg 5-6-ot próbáltam biztos, de van amelyik említésre se méltó.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ifjjunior
Nem inkább eredeti lemezrõl akarsz filmet leszedni, aminek a tartalma védett?
Egy olyan progit keresek amivel tudok írásvédett DVD-t másolni.Elõre köszi!
Ifjjunior
- tedd fel a legújabb ffdshow, divx, xvid kodeket
- Ha ez megvan, az összekapcsolni kívánt fájlokat hozd azonos formátumúra (nézd meg, gspot-tal, hogy milyen formátumban vannak, attol hogy avi, a gspot még mást mutathat róluk)
- ha még van hozzá türelmed, akkor most meg lehet próbálni összekapcsolni õket...
sajnos én teljesen amatõr vagyok az ilyen jellegû dolgokban. 3-4 hozzászólásal lejebb ezért kértem én is segítséget.
Viszont laikus ként tudom, hogy a VirtualDub programmal lehet videokat összevágni, és ugyanígy szétdarabolni.
Próbáld ki, hátha segít...
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
köszi szépen, rendes vagy. meg fogom próbálni a programot!
üdv.,
Nekem egy olyan program kéne, amivel a több, kis részre vágott avi-t tudnék összefûzni.
Próbáltam pl a Quick avi joinert, de vmiért nem ment neki. Pedig erre van.
Kössz elõre is!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ha kiírt, akkor AutoordianKnot programmal 3-4beállítást megadsz, a többit megcsinálja.
Én is mint sokan mások azért jöttem ide, mert egy programot keresek.
Vannak azok a DVD5 filmek, amikben ugye, ha megnyitjuk õket, akkor egy AUDIO_TS, és VIDEO_TS mappa van. Egy ilyen DVD5 filmet szeretnék átkonvertálni divx-re.
Ebben kérném a segítségeteket, hogy milyen programot ajánlatok, esetleg csináltatok-e már hasonlót?
Berakom a dvd5-öt, és õ egy darab, esetleg két darab divx-et csinál belõle.
Elõre is köszönöm szépen a segítségeket.
Üdv.,
Stream hangfájlokat letöltõ (rögzítõ) programot keresek (pl.: web rádió).
Az se lenne rossz, ha pl. egy video klipp hangját is le lehetne vele szedni.
Van néhány hangszerkesztõ és hangrögzítõ programom (Audicity,Free Audio Editor, Creative Recorder), de az a gondom, hogy ezeket a programokat már a rögzítendõ stream hang felvétele elõtt indítani kell és ezt követõen a letöltött hanganyagot szerkeszteni kell.
Ismertek olyan programot, ami szinkronban indul a letöltéssel?
Üdvözlettel: gy?jt?
de a feliratot is bele tudom égetni vele?
Mindig kiír valamit.pl:invalid video meg ilyesmi.
Lehet hogy ez egy kicsit érdekes kérés, de én egy olyan programot keresek amivel mpeg2-re feliratot tudok égetni(Képkockákra) és a kész film ugyancsak mpeg2 legyen ne avi!(Mert utánna az IfoEdittel össze akarom rakni DVD-be) Az addig megvan hogy a mpeg2-re ráégettem virtualdubmoddal a feliratot és aviba mentettem el, ezzel így nincs is semmi baj csak -100%-kal romlott a a képminõség. Valahogy ebbe szeretnék segítséget kérni!Vagy ha program nincs javaslatot,ötletet.
Elõre is köszönöm a vlaszt!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."