5473
Felhasználói programot keresek.
-
#3153 létezik olyan h "képkereső"?? hasonlóra gondolok, mint a gugli, csak nem szöveget, hanem egy bizonyos képet keres a netem. pl feltöltöm a képet,és megkeresi h még hol fordul elő az a kép (esetleg hasonló). -
Wolfsnack #3152 thx -
isss #3151 ..van ilyen ! -
Wolfsnack #3150 olyan programot keresek amivel felvehető az amit éppen hallgatok a gépen -
#3149 "keresek egy programot!....photoshop cs3 VAGY cs4"
Ingyenes alternatíva: Gimp -
#3148 azt hiszem pl.:a outlook is képes erre:) -
#3147 heló!
keresek egy emlékeztető progit amibe be lehet vinni szöveget és be lehet állítani hogy mikor jelezzen! előre is köszi -
#3146 A keresés alatt mit értesz? Adjunk közvetlen linket hozzá?
Kalózöböl
-
#3145 Sziasztok!
keresek egy programot!....photoshop cs3 VAGY cs4
előre is köszönöm
ÜDV.tibi842 -
#3144 Nem mellesleg: a PowerDVD nem csak eredeti lemezekkel bír el - és kezeli az összes video média folyamot is [ergo: BR-rip *.avi is képbe kerülhet] -
#3143 Amennyiben vásároltál egy PC-be építhető Blue Ray Drive-ot, akkor kellett kapnod hozzá bundled CD-t, rajta minden szükséges lejátszóval illetve, [ha írásra is képes] író programot!
Ha most akarsz venni egy ilyen eszközt: a géped BD-alkalmasságának vizsgálata
S a lejátszó, amely BIZTOSAN kezeli a meghajtódat:
Cyberlink PowerDVD 9
-
#3142 Media Player Classic vagy Home Cinema, VLC stb. -
#3141 Sziasztok!!
Valaki nem tudna nekem adni egy jó videó lejátszó progit a gépre ami jól lejátsza a blu-ray filmeket? -
#3140 A felbontását hiába növeled meg - a kockafejű emberek csak nagyobb kockafejűek lesznek, legfeljebb az interpoláció hatására a kockák kicsit elmosódottabbak lesznek.
Program? Virtualdub (olvasnivaló) vagy Avidemux (olvasnivaló). -
shadowdragon1 #3139 Igen kicsi a felbontása sajnos! Kockafejő emberkék szaladgálnak a videón! :D
Faustus akkor nem tudsz olyan progit mondani amivel lehet javítani rajta? Esetleg hogy láthatóbbak legyenek a dolgok!? -
#3138 -
#3137 jaja mostmár igen csak nem volt fent winamp és nem jött össze :D, de már asszem jó -
#3136 Minimál angollal [vagy translate.google.com] is érthető...
-
#3135 légyszíves rövid érthető magyarázatot írj. köszi -
#3134 és hogy működik a program? -
#3133 Streamripper -
#3132 pedig nem :) van egy program aminek lejárt a próbaideje és ki akarom törölni registry-ből, hogy újra kezdje el a 30 napot... vagy ez nem így megy? :D -
#3131 Meg is teszi - próbáld csak ki... :)
-
#3130 olyan programot tudtok ami feltudja venni az online rádiók műsorát?(pl. radió1) -
#3129 de ez csak előhozza az uninstall.exe-t... olyan mintha a a beépített "programok telepítése és törlése"-t használnám... de nekem csak a registry-ből kéne kitörölni a programnak a cuccait. bocs hogy ilyen érthetetlen vagyok :D -
#3128 Nézd csak:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
A program "Unistall Manager"-je...
-
#3127 és itt hol? addig oké, hogy van scan, meg mindenféle eszközök, de ezt nem találom... -
#3126 Free - Reg Cleaner v4.2
Ez úgy működik, ahogy leírtad [én is őt használom].
Vele szoktam lementeni egyes programok (játékok) regisztrációs bejegyzéseit is, hogy a későbbiekben ne kelljen a telepítéssel bajlódni.
-
#3125 Hy!
Olyan registry cleanert keresek, ami kilistázza a telepített programjaimat és azoknak lehet kipucolni a regisztrációs bejegyzéseit. Régen volt egy ilyenem, de már nem emlékszek a nevére... -
#3124 olyan program nincs lol -
#3123 Mit értesz képminőségén javításán?
Kicsi a felbontása?
Zajos a felvétel?
Hibák vannak a képkockákban?
Mellesleg ahol adatvesztés van (például túl kicsi felbontás), azon nem sok javítható (a nagyobb felbontástól nem lesz egyértelműen jobb - jöhet bármilyen interpolációs megoldás). -
shadowdragon1 #3122 Sziasztok!
Valaki legyenszives segítsen, hogy milyen programmal tudok 1 video képminőségén javítani! Olyan progit keresnék amivel a videók képminőségét lehet javítani! Légyszives segítsetek!
Előre is köszönöm! -
#3121 Ha egyesével kell, a VLC Media Player (Videó/Pillanatkép menüpont), vagy például az SMPlayer (Videó/Pillanatkép menüpont) képes rá.
Ha összesítve, például Media Player Classic.
-
Akuman #3120 Sziasztok!
Olyan Programot keresek amivel tudok egyszerűen csinálni screenshotokat videókból, jó minőségben.
Köszi -
#3119 megvan a movie maker köszi -
#3118 Windows Live Movie Maker?
Vagy ott van még a Virtualdub. :) -
#3117 nemtudjátok windows 7- ben van vmi beépített videószerkesztő?(movie maker-t kivették?!:S mer nem találtam) -
#3116 Komodo Edit - ingyenes, multiplatformos (Linux, Mac, Windows), kezel FTP-t SCP-t, FTPS-t, SFTP-t, sok nyelvet kezel (HTML, XML, CSS, PHP, Javascript, Perl, Python, Ruby, Tcl,...), van benne kódkiegészítés és kódszínezés.
PsPad - ugyancsak ingyenes, csak Windowsos, FTP-n keresztüli szerkesztésre alkalmas, és ebben is van sok nyelvet ismerő kódkiegészítés és kódszínezés.
Vagy ha van más általad preferált kódszerkesztő, szóba jöhet még az FTPDrive, amivel meghajtóként felcsatolható az FTP-szerver (Ubuntu Linux alatt ehhez hasonló lehetőség megtalálható a Helyek/Kapcsolódás a kiszolgálóhoz menüpontban). -
#3115 UltraEdit honlap -
#3114 Az UltraEdit v15 is tökéletes erre a feladatra.
A telepítést követően válaszd ki a "Web Developer" beállításokat - és voilá!
Közvetlenül a programból tudsz fel/letölteni, ellenőrizni stb.