Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Havernak van egy keverõ pultja aztán ahhoz adták a keverõ prgit és az kellene( vagy valami olyasmi )nekem. Egy oxygen típusú keverõ, a program egy ilyen " egyszerûbb" volt csak pl: sztrobe, magas, mély hang állítás, ilyen " csicsázás" nem volt benne, mint pl atomix,virtula dj...
Tehát valami egyszerü programot keresnék..köszi😄😄😄😊 remélem valamennyire érthetõ voltam 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az *.iso formatumu fajl nem hibas, sok jatek van igy felteve az internetre.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
1. Töltsd le innen a LAME-plugint
2. A lame_enc.dll-t tömörítsd ki az Audacity telepítési könyvtárába (alapesetben: C:\Program Files\Audacity).
3. Az Audacityben: Edit/Preferences menüpont, File format fül, MP3 Export Setupnál Find library gomb - megkeresed a lame_enc.dll-t az Audacity telepítési könyvtárában (alapesetben: C:\Program Files\Audacity).
Beállíthatod a bitrátát is a Bit Rate legördülõ listával.
4. File/Export as MP3 menüponttal menthetsz.
Ennyi. Mûködik. Ha nem, segítséget innen kaphatsz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Semmilyennel. Egy összetett hangfelvételt nem tudsz hangszerekre bontani - ahhoz a számítógépnek fel kellene ismerni a különbözõ hangszerek hangszíneit.
Arra van "barkácsmegoldás", hogy a zenébõl kiszedd a hangtérben általában középre pozicionált vokált. Ehhez ki kell vonnod egymásból a sztereó csatornákat (a jobbat és a balt) egymásból.
Az egész hátránya az, hogy nemcsak a vokált pozicionálják középre, hanem általában a lábdobot is, illetve a vokált sokszor effektezik is, ami felboríthatja a hangtérben való elhelyezkedését.
Itt találhatsz egy oktatóvideót az ingyenesen letölthetõ Audacity segítségével.
miyen programmal tudom szétszedni az mp3-fájlt külön az énekre gitárra, dobra stb-re?? nero waveeditor 4-el megoldható ez? ha igen akkor hogyan?
a Total Commander nezokejebol annyit vettem ki, hogy nem ugy kezdodik, mint egy normalis *.iso fajlnak: van egy par betu es utana jonnek a 00 hex karakterek, amik normalisak az *.iso formatumnak.
viszont a vege is egy csomo 00 kellene vegzodjon, de nem ugy vegzodi, mugy nez ki, mintha egy befejezetlen fajl lenne.
Tobb ilyen jatek fajl is igy van megirva.
ha igen, akkor megnyitod ( total commander pl ) és probáld az exet inditani
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A problema az, hogy ezt a *.iso sem a Daemon Toos nem erek semmit, sem a Powerisoval, sem az Isobusterrel nem lehet felnyitni es meg probaltam masokat is (pl WinRar, Universal extractor...).
Ha valaki talalkozott ilyen problemaval, akkor kernem segitsen.
Tudnátok egy Konvertáló programot mondani amivel lehet DVD Filmet 3GP-be tömöríteni? Nagyon Jól jönne! Köszi!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Streamripper
"Nekem meg olyan program kelleni mint a Winamp,"
Foobar2000
Milyen programmal lehetséges ez?
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
egy olyan programot keresek, amiben be lehet állítani, hogy osztott net, wan esetén mekkora sávszélesség mennyen át.
remélem érthetõ voltam <#whatever>#whatever>
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
4. találat
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ifjjunior
Meik Programmal lehet egy videot ien élessé tenni mint HD-ben?(természetesen nyomjtáok meg a "watch in HD" és tegyétek ki teljes képernyõre)ezt
Elõre is kösz!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Ha nem adták mellé a forráskódját, akkor vissza kellene fejteni disassemblerrel (ezt a játék készítõje általában nem szokta megengedni), utána assembly-ben (ami egy jó összetett nyelv) átírható.
Nem tud valaki egy olyan programot amivel tudok Multiplayeres játékot készíteni egy normális játékból?
Ifjjunior
C:\Documents and Settings\Tomi\Local Settings\Temporary Internet Files
És itt megkeresed 😊
Egyébként firefox hol tartja a sütiket meg ezeket?
A Skype-hoz keresek video rögzítõ progit. Leginkább a Skype Video Recorder érdekelne. Sok helyrõl lehet letölteni, viszont csak próba verzió, ami annyit tesz, hogy kizárólag 5 percet enged rögzíteni. A Screen Video Recorderek nem váltak be, mert ahoz, hogy annak a félnek a hangját is rögzítse akivel beszélek, az kell, hogy hangszóróra kell kihangosítanom és azt veszi az én mikrofonom.... Ez így meglehetõsen rossz hangminõséget eredményez. Egyszóval, valami 'okos' megoldás érdekelne.
Elõre is köszönöm <#worship>#worship>
Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!