Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Közben meg lett a prog neve: M-Audio Torq - ezt keresem, de ha valaki tud hasonlót azt megköszönöm..😄😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
Hali, keverõprogramot keresnék, lehet nem ide kellene írni csak máshol nem találtam hasonlót.
Havernak van egy keverõ pultja aztán ahhoz adták a keverõ prgit és az kellene( vagy valami olyasmi )nekem. Egy oxygen típusú keverõ, a program egy ilyen " egyszerûbb" volt csak pl: sztrobe, magas, mély hang állítás, ilyen " csicsázás" nem volt benne, mint pl atomix,virtula dj...
Tehát valami egyszerü programot keresnék..köszi😄😄😄😊 remélem valamennyire érthetõ voltam 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ki tud valaszt a #2514 es a #2516?
Az *.iso formatumu fajl nem hibas, sok jatek van igy felteve az internetre.
rooney8
És ezt mindenkinek meg kell csinálni, aki használni akarja a programot? 😮

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kissadamvikt
köszi a segítséget

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Dj Faustus
Audacity 1.2.6 stabíl változat esetén:
1. Töltsd le innen a LAME-plugint
2. A lame_enc.dll-t tömörítsd ki az Audacity telepítési könyvtárába (alapesetben: C:\Program Files\Audacity).
3. Az Audacityben: Edit/Preferences menüpont, File format fül, MP3 Export Setupnál Find library gomb - megkeresed a lame_enc.dll-t az Audacity telepítési könyvtárában (alapesetben: C:\Program Files\Audacity).
Beállíthatod a bitrátát is a Bit Rate legördülõ listával.
4. File/Export as MP3 menüponttal menthetsz.

Ennyi. Mûködik. Ha nem, segítséget innen kaphatsz.

kissadamvikt
értem, most már csak az a gondom, hogy beteszem a programba (audacity) az mp3-fájlt, megcsinálom rajta a módosításokat, és kimenteném egy mp3-ba de amikor menteném azt írja , hogy nem talál egy bizonyos dll fájlt. (lame_enc.dll) letöltöttem a legújabbat, majd belinkeltem neki és azt írja, nem kompatibilis, de azzal se amit a progi mellé kaptam.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Dj Faustus
"miyen programmal tudom szétszedni az mp3-fájlt külön az énekre gitárra, dobra stb-re??"
Semmilyennel. Egy összetett hangfelvételt nem tudsz hangszerekre bontani - ahhoz a számítógépnek fel kellene ismerni a különbözõ hangszerek hangszíneit.

Arra van "barkácsmegoldás", hogy a zenébõl kiszedd a hangtérben általában középre pozicionált vokált. Ehhez ki kell vonnod egymásból a sztereó csatornákat (a jobbat és a balt) egymásból.
Az egész hátránya az, hogy nemcsak a vokált pozicionálják középre, hanem általában a lábdobot is, illetve a vokált sokszor effektezik is, ami felboríthatja a hangtérben való elhelyezkedését.

Itt találhatsz egy oktatóvideót az ingyenesen letölthetõ Audacity segítségével.

kissadamvikt
szasztok!

miyen programmal tudom szétszedni az mp3-fájlt külön az énekre gitárra, dobra stb-re?? nero waveeditor 4-el megoldható ez? ha igen akkor hogyan?

Daemontoolsba be tudom tenni, de mikor fel akarom nyitni a sajatgepbol, a Windows azt irja, hogy a disc hibas.
a Total Commander nezokejebol annyit vettem ki, hogy nem ugy kezdodik, mint egy normalis *.iso fajlnak: van egy par betu es utana jonnek a 00 hex karakterek, amik normalisak az *.iso formatumnak.
viszont a vege is egy csomo 00 kellene vegzodjon, de nem ugy vegzodi, mugy nez ki, mintha egy befejezetlen fajl lenne.
Tobb ilyen jatek fajl is igy van megirva.
be tudod mountolni daemonba? vagy fel sem ismeri?

ha igen, akkor megnyitod ( total commander pl ) és probáld az exet inditani

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lenne egy problemam. Kaptam egy jatekot *.iso formatumban es fel kellene telepiteni a PC-re.
A problema az, hogy ezt a *.iso sem a Daemon Toos nem erek semmit, sem a Powerisoval, sem az Isobusterrel nem lehet felnyitni es meg probaltam masokat is (pl WinRar, Universal extractor...).
Ha valaki talalkozott ilyen problemaval, akkor kernem segitsen.
Colton
Hali!

Tudnátok egy Konvertáló programot mondani amivel lehet DVD Filmet 3GP-be tömöríteni? Nagyon Jól jönne! Köszi!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Dj Faustus
Ajánlok helyette egy teljesen ingyeneset: Free Download Manager

Köszi

Keresem az Internet download manager letöltésvezérlõ programot regisztrációs kóddal.Ha valakinek tud segíteni megköszönöm. Üdv gyalu15
Mp3MyMp3 Recorder 2.0 FREEWARE WWW.mp3mymp3.com

Dj Faustus
"Olyan programot keresek, amivel fel tudok venni online rádióból. 5órát szeretnék folyamatosan rögzíteni, mp3-ban és jó minõségben."
Streamripper

"Nekem meg olyan program kelleni mint a Winamp,"
Foobar2000

Olyan programot keresek, amivel fel tudok venni online rádióból. 5órát szeretnék folyamatosan rögzíteni, mp3-ban és jó minõségben.

Milyen programmal lehetséges ez?

Nekem meg olyan program kelleni mint a Winamp, csak a winamp-bol mar kezd elegem lenni , gondolom van annal jobb is... csak nem tudnak meg rola , tud valaki valamit? ja es winamp-hoz volt egy programom:YOU_WA_SHOCK_ ez kene arra is😊 jobb a hangja a zenenek tole

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

motyodlee
szervusztok!
egy olyan programot keresek, amiben be lehet állítani, hogy osztott net, wan esetén mekkora sávszélesség mennyen át.
remélem érthetõ voltam <#whatever>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

gugli nrg to iso converter

4. találat

zvaragabor
Tud valaki egy megbízható NRG-bõl ISO-ba konvertáló ingyenes programot?

Chaos Anno Domini

Desiderata
sikerült, köszi, tökjó sokkal halkabb
Evin
Azt hiszem a SpeedFan képes erre. De ha bele tudsz nézni a gépbe, nézd meg hány kábel megy a ventilátorba, mert ha csak kettõ, akkor nem lehet lassítani.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Desiderata
processzor hûtõjét szeretném lassítani, ehhez tudtok programot ajánlani?
rooney8
Nem azt mondta, hogy lehetetlen. Hanem azt hogy nem úgy van, hogy kattintasz 2-t és már kész is 😉

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Evin
Ha egy gyenge minõségûbõl akarsz jót csinálni, az képtelenség. A képet lehet nagyítani, élesíteni stb, de jobb minõségû nem lesz sose.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

De van egy srác aki a GTA III-ból kivet egy részt és csinált belõle egy multiplayeres játékot (Siw 3 nevet adta neki).

Ifjjunior

Colton
Hali!

Meik Programmal lehet egy videot ien élessé tenni mint HD-ben?(természetesen nyomjtáok meg a "watch in HD" és tegyétek ki teljes képernyõre)ezt

Elõre is kösz!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

rooney8
VirtualDub(Mod)

FZoleee
Hali!

Hangsávot egy videóból hogy lehet kiszedni?
JSbyMSI8800
Hát nincs mit Boroskóla és rooney8!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

rooney8
Oks

Kösz, megnézem.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

JSbyMSI8800
Hát érdemes neki megadni a serialt, mert akkor szarakodni fog.

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

rooney8
Ez free, nem?

JSbyMSI8800

Üdv, olyan programot keresnék ami DVD bõl Divix be konvertál és kihasználja a 2 vagy több magos processzorokat.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Dj Faustus
Ehhez át kéne írnod az egész játékot.
Ha nem adták mellé a forráskódját, akkor vissza kellene fejteni disassemblerrel (ezt a játék készítõje általában nem szokta megengedni), utána assembly-ben (ami egy jó összetett nyelv) átírható.

Hali
Nem tud valaki egy olyan programot amivel tudok Multiplayeres játékot készíteni egy normális játékból?

Ifjjunior

rooney8
Így is lehet (legalábbis internet explorerbe) 😊

C:\Documents and Settings\Tomi\Local Settings\Temporary Internet Files

És itt megkeresed 😊

Egyébként firefox hol tartja a sütiket meg ezeket?

Sziasztok!
A Skype-hoz keresek video rögzítõ progit. Leginkább a Skype Video Recorder érdekelne. Sok helyrõl lehet letölteni, viszont csak próba verzió, ami annyit tesz, hogy kizárólag 5 percet enged rögzíteni. A Screen Video Recorderek nem váltak be, mert ahoz, hogy annak a félnek a hangját is rögzítse akivel beszélek, az kell, hogy hangszóróra kell kihangosítanom és azt veszi az én mikrofonom.... Ez így meglehetõsen rossz hangminõséget eredményez. Egyszóval, valami 'okos' megoldás érdekelne.
Elõre is köszönöm <#worship>

Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!

Dj Faustus
Firefox+Flashgot kiterjesztés+letöltésmenedzser (például Free Download Manager) mint azt már említettem

baaka
mivel tudok letölteni videa-ról vieokat???

És olyan program ami ha beteszi a cd-t! És már maga ha be akar lépni a cd-re kér kódot.!!!???
Dj Faustus
Csak akkor, ha a CD-n levõ archívum kitömörítéskor a kért kódot helyesen beírja.

Akkor ha be lesz téve a CD akkor csak akkor tud hozzáférni illetve megnézni, hogy mivan a cd-n ha beírta a kódot?
Dj Faustus
A CD tartalmát 7Zippel tömörítsd össze, ez a tömörítõprogram képes a szimmetrikus AES-256-os titkosításra.