Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SMGBAS
Már találtam:dvdx régen is használtam csak kiment a fejembõl.
Viszont lenne egy másik kérdés: mivel tudok feliratot csinálni? (.srt vagy .ass)

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Annyi a bajom vele, hogy szinte semmivel nem tud többet mint elõdei, mégis óriási gépigénye, és mérete van. Kösz nem 😉
Az, hogy tartalmaz még ilyen-olyan lejátszót meg konvertálót, amire egybkt semmi szükségem, nem érdekes. Egy szimpla író kell, amire a Nero 6 tökéletes volt. A 7 az már mint író is megbukott nálam, a 8-9-rõl meg szintén elég csúnya dolgokat hallottam 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SMGBAS
Asszem winampal lehet.

Valaki mondjon egy progit amivel eredeti menüs DVD filmbõl tudnék avit csinálni. Olyami kéne ahol be lehet állítani a kép minõségét méretét meg a videó méretét. Elõre is thx

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Nosztredamus
az lemaradt,hogy nekem telefonra .m3u fájlok kellenének.A Playlist Creator 3.5-öt próbáltam,de amikor elindítanám a listát azt írja,hogy nincsenek számok 😊

Nosztredamus
Hi!

Nekem olyan program kéne amivel lehet lejászási listát készíteni 😊

Windows Media Playert hagyjuk az csak fagyasztja a gépet 😊
Elõre is Köszönöm!

Nero 8.3.6.0 ával mi a bajod? Nekem eddig mindig megadta amire kellett.

Hegi90
Találtam!

CDBurnerXP.

Hegi90
Köszönöm!

Most egy jó kis CD,DVD,képfájl író programot keresnék, Vistára.

(Nero 6 nem megy vistán, a fölötte lévõ verziók meg nagyon pocsékak :S)

Japep

Hello!
Fontos lenne : van egy kiadott feladatom, amihez szükségem lenne C++ -ra (nem tudom, a sima BorlandC jó-e, grafikai feladat).
Nekem van egy, de az hibás.

Valaki nem tudna nekem segíteni, honnan tudnám megszerezni?

Köszi elõre is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ashampoo winoptimizer jobb talán.. van 2009es..

ccleaner?

Hegi90
Nekem egy jól bevált temp cleaner kéne Vistához 😛

McReay
Nekem is ez a gondom a Camstudio-val,hogy nem akar hangot felvenni hangkártyáról csak valami hibával dobálózik!!!!

Colton
Hali!

Meg jóljönne egy olyan progi mellyel a felbontást ugy tutdom magasabra tenni hogy a kép éls marad!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

helo szasztok kéne nekem only gaméhez a maffiozo hoz hack program vagy kód fel törö program
Sziasztok.Mi annak a programnak a neve amivel úgy lehet rögzíteni kamera felvételt hogy mozgásérzékelõként funkcionáljon,tehát csak akkor rögzítsen ha mozgás van.Régebb találkoztam vele,de már nincs meg. Köszönöm.
Colton
Hali!

nem tudtok egy olyan programot ami meg mutatja MSN-en hogy ki rejtett és ki nem az? köszi!

Sziasztok!

Egy olyan programot keresek, amivel az elõadás hanganyagát lehetne gépelni...Tehát valami olyasmire gondoltam, hogy elindul egy mp3 hanganyag, beállítástól függõen pár másodpercet lejátszik, majd megáll, visszateker, megintcsak beállítástól függõen pár másodpercet és megint lejátszás.
Létezik valami hasonló program? Tudom, hogy létezik ilyen pedállal vezérelhetõ lejátszás, de tudtommal igen drága (annyira nem lenne fontos).

Üdv Tices
baaka
intel celeron..

SMGBAS
Sony Vegas

Colton
Hali!

Mondjon Nekem valaki egy movie maker-hez hasonló programot! mert ezektõl a k**** fagyásoktól nem lehet videót vágni! Köszi!

Nosztredamus
Üdv!

Két programot keresnék 😊
1. Nokia Themes Creator (amibe benne van már az 5800 is)
2. Egy olyan programot amivel XP-hez lehet témát készíteni (Startmenü,Ikonok,stb.)(pl: )Itt van egy téma hozzá 😊

Sziasztok!
Olyan programot kersnék, ami egy DVD9-es filmbõl úgy csinál DVD5-t,hogy a menü megmarad és a felesleges extra részeket leszedi róla.
Egy típus és socket-type (milyen cpu-hoz) adat sokat segítene.

baaka
asus

Alaplap gyártója?

baaka
sziasztok!
egy olyan progit keresek amivel a gép cpu-ját lehet húzni!Lehetõleg olyan progi ami biztonságosan a legtöbbet tudja húzni.....thx.

Megint szükségem lenne egy programra. Egy olyanra mint a fraps ami kijelzi játék közben az fps-t csak nem az fps t kéne nekem kijelezze hanem a cpu hõmérsékletét. 5let? 😊

polgi
Ez nem olyan elterjedt program, hogy könyvet adjanak ki hozzá, pláne nem magyar nyelven. Ha talalsz valamit akkor nekem is szólj😊 ha meg jó az angol akkor meg go google.

Az elfelejtett (de elmentett) wlan jelszavam megleséshez semmi ötlet? (#2587,#2588)

Köszi szépen nagyon. Esetleg vmi könycímet tudsz adni amit be tudok mellé szerezni amiben leirják hogyan mit kell? Photoshophoz is vannak hasonló oktatókönyvek.

polgi
Anime Studio Pro - pont ez kell 😉

http://www.world3d.hu/ismertetok.php?id=51 - leírás

polgi
Anime Studio

Hello!
Barátomnak most lesz szombaton szülinapja, a megvásárolt ajándékai mellé szeretnék letölteni neki ezt-azt. Amirõl szó lenne: tudom, hogy nagyon szereti az animéket, és mondta, hogy nem tudja mi akar lenni ha felnõ (most lesz 17), de szívesen lenne ilyen animációs film rajzoló, és ezért szeretnék megkérdeni pár programnevet, ami ilyen animációk rajzolására és elkészítésére alkalmasak, amihez töltenék egy oktatókönyvet is és akkor így ezen az ágon vhogy elindulhatna. Zenében pl ilyen az fl studió szerintem. Kösz

Dj Faustus
VLC Media Player?
KMPlayer?
SMplayer?

akyyy
Media Player Classic?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ProGabe
mit ajánlotok DVD lejátszásra? eddig power DVD-t használtam, de már a tököm ki van vele. minden másra bs playert, ami meg a DVD-k bizarr szabványával nem igazán tud megbirkózni

szóval kéne valami kicsi program, amit direkt erre a célra készítettek. semmi csicsa, csak legyen megbízható és ne akadjon fenn minden csipp-csupp hibán

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

polgi
XPass 2.2-vel próbálkoztam, de a wlan jelszó megnézéséhez kellene, Arra meg xp alatt ?-jeleket, vista alatt meg a pontok helyett csillagokat ír ki. De Explorer alatt király cucc. Remélem tudtok segíteni, Elõre is köszi!

polgi
Helló! egy olyan progit keresek, ami megjeleníti a kicsillagozott/kipontozott szövegeket ha kijelölöm vagy ilyesmi akkor, tehát ha nem emlékszek egy jelszóra ami el van mentve akkor meg tudom nézni.

SMGBAS
Thx

Dj Faustus
Streamripper - van Winamphoz plugin változata is.
Nem magyar, de könnyen kezelhetõ.

tiburon26
hali!internetes radioadast szeretnek felvenni.
-milyen progit ajanlotok?
lehetoleg magyar nyelvu legyen vagy valami egyszeruen kezelheto,atlathato angol.koszi

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

rooney8
Az már más tészta 😊 Itt csak a lejátszásról volt szó :]

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

akyyy
csak ha éppen videót szerkesztesz, nem nagyon tudsz menteni divx-be, xvidbe, normális aviba😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Adam II
social engineering

rooney8
"Ha csak lejátszásra van szükséged, elég egy kódekekkel egybeépített lejátszó. Például VLC Media Player vagy például az mPlayer."

Én erre KMPlayert használok... Nekem nagyon bejött 😉 Eddig mindent lejátszott amit akartam, az összes feliratot megjelenítette, ha beletekertem akkor a feliratba is tekert... stb. Egyszóval: <#eljen>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Dj Faustus
"1 Valamelyik nap újrateszem a gépet és az lenne a kérdés, hogy milyen kodekeket tegyek fel?"
Amit biztos javaslok: kódekcsomagokat felejtsd el. Összekeverhetik a Windows belsõ lelkivilágát.
Ha csak lejátszásra van szükséged, elég egy kódekekkel egybeépített lejátszó. Például VLC Media Player vagy például az mPlayer.

Ha szerkeszteni is akarsz, akkor tedd fel a legelterjedtebbeket.
Ilyesmik például az XVid, a DivX, a Matroska (MKV), az OGG (OGM), az Ogg Vorbis (ez csak az audiókódek), az AC3, az x.264. Kódekvadászatra ott a http://free-codecs.com/.

"2 Valami olyasmi program kéne ami aviból tud kisebbet csinálni.
Valami profi kéne amivel nemnagyon romlik a minõsége."

A méret csökkenése mindenképpen valami minõségromlással fog járni.
Vagy a felbontást kell csökkenteni, vagy a bitrátát, vagy a film elejébõl/végébõl csípsz le egy darabot, vagy kódeket cserélsz. De az újratömörítés mindenképpen minõségromlással jár.

Programból a Virtualdub-ot javaslom.

SMGBAS
Két kérésem/kérdésem lenne:
1 Valamelyik nap újrateszem a gépet és az lenne a kérdés, hogy milyen kodekeket tegyek fel?
2 Valami olyasmi program kéne ami aviból tud kisebbet csinálni. Szal van 3 filmem és mindet egy DVD-re szeretném kiírni de kb 300 megával nagyobb és így nem engedi. Valami profi kéne amivel nemnagyon romlik a minõsége.
Elõre is thx

rooney8
Köszi, holnap kipróbálom

Sziasztok.Olyan progit keresek ami az ufa fájlt kitudja bontani.Köszi.
most kezdem ,ha rossz a kérdés hát bocs.