Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont lenne egy másik kérdés: mivel tudok feliratot csinálni? (.srt vagy .ass)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az, hogy tartalmaz még ilyen-olyan lejátszót meg konvertálót, amire egybkt semmi szükségem, nem érdekes. Egy szimpla író kell, amire a Nero 6 tökéletes volt. A 7 az már mint író is megbukott nálam, a 8-9-rõl meg szintén elég csúnya dolgokat hallottam 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Valaki mondjon egy progit amivel eredeti menüs DVD filmbõl tudnék avit csinálni. Olyami kéne ahol be lehet állítani a kép minõségét méretét meg a videó méretét. Elõre is thx
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Nekem olyan program kéne amivel lehet lejászási listát készíteni 😊
Windows Media Playert hagyjuk az csak fagyasztja a gépet 😊
Elõre is Köszönöm!
CDBurnerXP.
Most egy jó kis CD,DVD,képfájl író programot keresnék, Vistára.
(Nero 6 nem megy vistán, a fölötte lévõ verziók meg nagyon pocsékak :S)
Hello!
Fontos lenne : van egy kiadott feladatom, amihez szükségem lenne C++ -ra (nem tudom, a sima BorlandC jó-e, grafikai feladat).
Nekem van egy, de az hibás.
Valaki nem tudna nekem segíteni, honnan tudnám megszerezni?
Köszi elõre is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Meg jóljönne egy olyan progi mellyel a felbontást ugy tutdom magasabra tenni hogy a kép éls marad!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
nem tudtok egy olyan programot ami meg mutatja MSN-en hogy ki rejtett és ki nem az? köszi!
Egy olyan programot keresek, amivel az elõadás hanganyagát lehetne gépelni...Tehát valami olyasmire gondoltam, hogy elindul egy mp3 hanganyag, beállítástól függõen pár másodpercet lejátszik, majd megáll, visszateker, megintcsak beállítástól függõen pár másodpercet és megint lejátszás.
Létezik valami hasonló program? Tudom, hogy létezik ilyen pedállal vezérelhetõ lejátszás, de tudtommal igen drága (annyira nem lenne fontos).
Üdv Tices
Mondjon Nekem valaki egy movie maker-hez hasonló programot! mert ezektõl a k**** fagyásoktól nem lehet videót vágni! Köszi!
Két programot keresnék 😊
1. Nokia Themes Creator (amibe benne van már az 5800 is)
2. Egy olyan programot amivel XP-hez lehet témát készíteni (Startmenü,Ikonok,stb.)(pl: )Itt van egy téma hozzá 😊
Olyan programot kersnék, ami egy DVD9-es filmbõl úgy csinál DVD5-t,hogy a menü megmarad és a felesleges extra részeket leszedi róla.
egy olyan progit keresek amivel a gép cpu-ját lehet húzni!Lehetõleg olyan progi ami biztonságosan a legtöbbet tudja húzni.....thx.
Az elfelejtett (de elmentett) wlan jelszavam megleséshez semmi ötlet? (#2587,#2588)
Barátomnak most lesz szombaton szülinapja, a megvásárolt ajándékai mellé szeretnék letölteni neki ezt-azt. Amirõl szó lenne: tudom, hogy nagyon szereti az animéket, és mondta, hogy nem tudja mi akar lenni ha felnõ (most lesz 17), de szívesen lenne ilyen animációs film rajzoló, és ezért szeretnék megkérdeni pár programnevet, ami ilyen animációk rajzolására és elkészítésére alkalmasak, amihez töltenék egy oktatókönyvet is és akkor így ezen az ágon vhogy elindulhatna. Zenében pl ilyen az fl studió szerintem. Kösz
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szóval kéne valami kicsi program, amit direkt erre a célra készítettek. semmi csicsa, csak legyen megbízható és ne akadjon fenn minden csipp-csupp hibán
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-milyen progit ajanlotok?
lehetoleg magyar nyelvu legyen vagy valami egyszeruen kezelheto,atlathato angol.koszi
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én erre KMPlayert használok... Nekem nagyon bejött 😉 Eddig mindent lejátszott amit akartam, az összes feliratot megjelenítette, ha beletekertem akkor a feliratba is tekert... stb. Egyszóval: <#eljen>#eljen>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Amit biztos javaslok: kódekcsomagokat felejtsd el. Összekeverhetik a Windows belsõ lelkivilágát.
Ha csak lejátszásra van szükséged, elég egy kódekekkel egybeépített lejátszó. Például VLC Media Player vagy például az mPlayer.
Ha szerkeszteni is akarsz, akkor tedd fel a legelterjedtebbeket.
Ilyesmik például az XVid, a DivX, a Matroska (MKV), az OGG (OGM), az Ogg Vorbis (ez csak az audiókódek), az AC3, az x.264. Kódekvadászatra ott a http://free-codecs.com/.
"2 Valami olyasmi program kéne ami aviból tud kisebbet csinálni.
Valami profi kéne amivel nemnagyon romlik a minõsége."
A méret csökkenése mindenképpen valami minõségromlással fog járni.
Vagy a felbontást kell csökkenteni, vagy a bitrátát, vagy a film elejébõl/végébõl csípsz le egy darabot, vagy kódeket cserélsz. De az újratömörítés mindenképpen minõségromlással jár.
Programból a Virtualdub-ot javaslom.
1 Valamelyik nap újrateszem a gépet és az lenne a kérdés, hogy milyen kodekeket tegyek fel?
2 Valami olyasmi program kéne ami aviból tud kisebbet csinálni. Szal van 3 filmem és mindet egy DVD-re szeretném kiírni de kb 300 megával nagyobb és így nem engedi. Valami profi kéne amivel nemnagyon romlik a minõsége.
Elõre is thx
most kezdem ,ha rossz a kérdés hát bocs.