5473
Felhasználói programot keresek.
-
#3193 Nincs-e olyan program megnyitva mely a C-meghajtón tartózkodik? -
#3192 Régen volt egy olyan programom amibe csak bekellett tenni a képet illetve a videót és a zenét és a képekre automatikusan tett pl zoomolást vagy ráközelített és mozgott a videókra is tett effecteket és áttünéseket is, majd végül a zenéhez igazította a képeket, videókat. Nekem csak annyit kellett tennem, hogy ha akartam az elejére cím végére befejező szöveg és csinált mindent magától. Sajnos elfelejtettem a nevét, de vmi olyasmire emlékszek, hogy a "movie" benne volt, de így nem sokra jutottam a kereséssel. A honlapjáról letölthető volt a demo verziója. Sajnos csak ennyire emlékszem.
és hamár itt vagyok akkor dvd menükészítő progit tudtok?(amit ki is próbáltatok nem beírtátok a google-be pl, hogy dvd menu maker)
Előre is köszi a válaszotokat -
Dean Winchester #3191
felraktam a 12 gigásra egy xp-t
gondoltam nem törödök a filmek visszahozatalával,majd letöltöm még1szer és kész!
igy a 154 gigás helyet gondoltma megformázom , de nem engedi :S
ilyenkor mit lehet tenni ? :( -
#3190 Hy.
Egy olyan programot keresek, amely többfelhasználós Windows rendszereken(főképp Xp-n), számolja a bejelentkezett felhasználók számítógépezési idejét és ezt dokumentálja is valamilyen módon.
Előre is köszönöm. -
#3189 Értem.
* A partíciókhoz kirendelt betűjelek bármikor megváltoztathatók - programmal is, és régebben a Windows is tudta. Vista/Seven meg ugye rendelkezik beépített [hasznos] lemezkezelővel, azzal sem lehet gond [nem tudom, XP-s vagyok].
* Az eltűnt sorozatok visszaszerezhetők [de legalábbis, esély van rá], ha nem történ írás erre a merevlemezre, és nem indítottad újra azóta sem a gépet.
- Szerezd be a Get Data Back programot! [Én régebbit használtam/ok, az újabbak biztosan szebbek, okosabbak]
- Telepítsd fel
- Indítsd el a programot és jelöld ki a 2. HDD-t [az újban biztosan egyértelműbben lehet majd látni melyiket is] és indítsd el a felismerést!
- A felismerés eltarthat egy ideig
- Ezután [néhány klikk, hogy melyik állomány típust akarod leszkenneltetni] már csak ki kell bogarásznod a sok, eddig a HDD-n nem is látott, régen törölt anyag közül, könyvtárszerkezetben lévő fájlok közül a neked kellőket.
- Kijelölés után "Recovery" és megadod, hova tegye...
Ennyi.
-
-
Dean Winchester #3188 szóval az 1.-est formáztam ntfs-re
aztán eltönt a h betü
mivel nem lett jó igy az 1-est töröltem le megint (a 12 gigást)
annak idején? simán számítógépkezelés és beírtam a megákat ahogy most van,szóval nem vontam össze semmi :) -
#3187 1, nem kellett volna törölni
2, hogy lett feldarabolva annak idején?: programmal, mégpedig úgy hogy később daraboltad össze őket, kiterjesztett helyként? Azaz, összevontad az üres helyeket a 2 partíción?
Mert akkor ez a probléma simán előfordulhat.
-
#3186 Köszi (: -
Dean Winchester #3185 van egy gép amiben van 80 giga
és van egy vinyo ami mobilrackben van.
íme a kép..:
1.: ezt formáztam ami gyorsan meg is lett.gondoltam megnézem,hogy sikerült és akkor csodálkoztam rá ,hogy eltünt a H betüjelű meghajtóm! (2.)
most az 1-es letöröltem megint hátha visszajön vmi csoda folytán de nem jött :(
nem idnítottam újra még a gépet
-
#3184 Ha okos voltál - vagy éppen csak 1 géped van és arról keresed a megoldást,- nem indítottad újra, akkor gyorsan feltelepítesz egy Acronis Disc Director-t, és leellenőrzöd vele a HDD-t.
Disc Direktor
Fontos, hogy csak olvastasd be vele! Ha hibás lesz az MBR-e, akkor megjavítható és rögvest látni lehet rajta minden információt.
Ha valóban le lett formázva [400 GB-ot rohadt lassan formáz le, Quick Erase-zsel pedig csak az indexeket törli az MBR-ben], akkor Evin által ajánlott Get Data Back.
-
Dean Winchester #3183 akkor ne is reménykedjek?:S kb 350 megásokról van szó,mert többnyire sorozat (350 mega) és filmek vesztek oda (700mega)
vmi rendszervisszaállítas se oldja meg ugye?:S sajna ebben nem vok otthon ugyhogy minden apró segítséget szívesen veszek :) -
#3182 Visszaállító programmal, NTFSBackup stb. Más talán ismer még ilyet.
De minél nagyobb egy fájl, annál kisebb rá az esély, hogy visszahozhatod. -
Dean Winchester #3181 srácok nagy gondban vagyok!
szóval van egy vinyo ami 400 gigás
van egy g és h meghajtó ill egy formázatlan 12 gigás
a 12 gigásat gondoltma megformázom és valahogy a h meghajtó tartalma elvezett (azt irja szabad terület 150 giga) ---ezt hogyan tudom visszahozni? valaki tud vmi programot? most történt pár perce ha ez számít valamit -
#3180 karaktertábla/times new roman/ keresel egy üres "karaktert" kijelöl -> másol és beilleszt fájlnévnek :D kipróbáltam és működik -
#3179 Nem tudja itt valaki, hogy mit kell beírni fájlnévnek, hogy eltűnjön a név? (asztalra csináltam egy mappát 1 px-es ikonnal de névnek muszáj megadni valamit és így észre lehet venni) Tudom, hogy van valami mert régebben találtam csak már nem emlékszek rá.
+ hogyan lehet sajátgé, dok. és lomtárnak másik ikont adni? -
#3178 Egy ilyesmit szeretnék csinálni. Nem kell se mentés se többjátékos mód, elég ilyen egyszerűre. Gondolom ez sem könnyű de majd csak sikerül valami. Köszi (: -
dzsonny6 #3177 Hát ez nem igazán akar összejönni...
De azért köszi a segítséget. Még próbálkozom -
#3176 KÖSZÖNÖM a válaszokat !!!!! -
#3175 Adobe (volt Macromedia) Flash
Adobe Flex (ehhez van ingyenes compiler is az Adobe oldalán)
Ha állásmentést, többjátékos módot akarsz ahhoz meg szerveroldali programozás (PHP, ASP, JSP, CFML, Perl, Ruby) kell. Azt meg meg kell tanulni, a kód írásához meg vannak ingyenes kódszerkesztő programok: Notepad2, Notepad++, PsPad, Komodo Edit, jEdit,...
De írhatsz játékot Javascript segítségével is. -
#3174 Meg is van a megoldás.
A program neve SubRip. Az oldalon van egy segédlet is [Guides].
-
#3173 Nem. A Win7 nem szól bele.
Én még sosem csináltam ilyesmit, de utánanézek.
-
dzsonny6 #3172 igen mindegyik nagyobb min 1MB... már több filmmel próbálkozom de nem akar átalakítani... kipróbáltam a programokat is amiket írtál, de nem akarja az igazságot.. azt írja ki, hogy nem támogatott formátum.
Win 7RC-t használok ez beleszólhat? -
#3171 Ha nem menne a Xilisoft-tal: Download szekció - "Subtitles"
-
#3170 Xilisoft DVD Subtitle Ripper
Being a multifunctional DVD subtitle extractor to effectively extract subtitles from DVDs, Xilisoft DVD Subtitle Ripper can rip all DVD subtitles and create subtitle files in IDX+SUB, PDF, JPG and other image formats. Besides extracting subtitles from DVD-Video, this DVD subtitle extractor/maker tool can also extract subtitles from VOB and SUB+IDX files.
Developed to bring you an easy and high-efficient way to rip DVD subtitle, this DVD subtitle extractor allows you to output multilingual subtitles file to facilitate your language learning greatly, retrieve DVD information from the Internet, separate DVD subtitles into several parts, and so on. For movie fans like you, Xilisoft DVD subtitle ripper provides a brand-new way to review your favorite movie stories.
* DVD subtitle ripper to rip subtitles from DVD-Video
* Rip subtitles from VOB/SUB files and save as PDF, JPG or other image format
* Extract subtitles from DVD and output multilingual comparison subtitle files
-
#3169 A *.sub fájl több, mint 1 MB-os?
-
dzsonny6 #3168 Mind a 2-t kipróbáltam, de nem akarja felismerni a formátumokat.
Xilisoft DVD Subtitle Ripper-el szedtem le a feliratot...
Mással kéne próbálkoznom? -
#3167 Subtitle Studio 2 kiváló erre, de mivel a telepítőjében van egy olyan összetevő, ami miatt egyes vírusírtók vírusosnak érezhetik, ezért:
Subtitle Workshop a te programod -
KLIKK
-
dzsonny6 #3166 Sikerült jól lerippelni, és a feliratot is sikerült leszednem a DVDről, de csak .sub fájlba. Hogyan tudom átkonvertálni .srt -be? -
#3165 Na és flash játékot mivel lehet csinálni? -
dzsonny6 #3164 köszi
kipróbálom őket -
#3163 Mindegyik változó módszerrel és programmal - ahány "releaser" annyi rip.
Amúgy, filmje, lemeze válogatja.
Az egyszerűbb [szinte védelem nélküli, de legalábbis, régi védelemmel ellátott] DVD-k [sima DVD5, vagy DVD9] lementése és rippelése megtörténhet például:
* DVD To DivX Converter v4.0.39.0126
* Xilisoft DVD To DivX v5.0.50.0731
[és természetesen ezeknek újabb verzióival]
Ha szereted a bonyolultabb, kifinomultabb eljárásokat:
- lerippeled a nyers DVD-t a HDD-re
- átalakítod tömörítetlen avi-ra [rohadt nagy mérete lesz!]
- majd ráengedsz egy Virtual Dub-ot x264-es, vagy DivX 7-es, vagy XviD kódekkel - mindent manuálisan, igényeid szerint beállítva.
-
dzsonny6 #3162 Sziasztok! olyan programot keresek, amivel profin le lehet rippelni DVD filmeket.(FairUse-t próbáltam, de nem jött be)
Torrent oldalakra amik felkerülnek filmek, mivel vannak lerippelve?
Köszi -
#3161 akkor passz :) majd az okosabbak írnak :) -
#3160 Próbáltam már (amúgy firefox: eszközök/lap tul./média) De csak a "f*sabb" játékokat tudom így leszedni. -
#3159 firefoxhoz felteszed a downloadhelper nevű kiegészítőt, böngésződbe megnyitod a játékot és a downloadhelperrel le tudod tölteni (általában egy .swf fájl). azt meg megnyitod pl. kmplayerben és játszhatsz :D -
#3158 Valami ötlet, hogy pl. miniclipről hogyan tudnék játékot lementeni, hogy később net nélkül is lehessen játszani vele? -
#3157 igen, ilyesmire gondoltam (bár ez sem adott eredményt ^^) -
#3156 Vannak rá próbálkozások - ilyesmi például a TinEye, a Pixsta, a Picollator.
Egy algoritmus ilyesmihez például a "geometric hashing". -
#3155 igen, erre gondoltam én is, de ennek nincs eredménye. btw érdekes h még nem találták fel ezt a dolgot, sztem nem lehet egy nagy was is das képkereső algoritmust feltalálni (nekem máris van egykét ötletem) -
#3154 Nem létezik, tudtommal.
Olyat tudsz tenni, hogy a kép nevére keresel [pl.: "apuval.jpeg"] a Kuglival, mégpedig pontosan úgy, ahogy beírtam, idézőjelekkel!