5473
Felhasználói programot keresek.
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy Szalagavatós táncunkhoz kellene zenét több különböző zenét összevágnom, h valamilyen áttűnés is legyen köztük.
    Mit ajánlanátok? Olyat tudok csak, hogy egymás után bevágom a számokat, de az nem jó, kellene valami átmenet.
    Előre is köszi
  • computerguru
    Nálam működik!!! Ellenőrizz le egy két dolgot!!
    A beállitásainál(setting) a hangkártyádat tedd,majd annak a beállitásainál a stereo mix legyen kipipálva és a csúszka elég ha negyedig van felhúzva,működnie kell,most próbáltam mégegyszer és megnéztem hogy van beállitva,ha nem jó,akkor valami más baj van nálad.
  • qetuol
    de ez csak a mikrofoomo keresztül képes a hangot beazonosítani? mert hiába játszom le a számot, azt írja: signal too, weak, check your microphones
  • computerguru
    Nézd meg azt az oldalt:

http://vehet.hu/download.php?view.1685
  • gerge93
    és mi a zenefelismerő progi neve?
  • computerguru
    Miért nem tudod a szám előadóját és cimét? Nem igazán tudok olyan oldalt,de miért nem próbálsz meg egy zenefelismerő progit,én is használok olyant,csak egy baja van,nyilván ha a keresett zene nincs fent az intenetes adatbázisban,akkor nem fogja felismerni.
  • qetuol
    van olyan online oldal, ahova feltöltök egy mp3 fájlot és az felismeri h melyik zene az (előadó/cím)? a youtubon kívül :D
  • computerguru
    Ezt ismered? PhotoScape
    Ezzel sok részre tudod darabolni a képeket,majd egyesével A/4-es-re kinyomtatod,körülvágod és összeilleszted,ennyi,de szerintem a darabolt részeket,ha A/4-be kinyomtatod,nem lesz szép a kép,mivel ugye a darabolt részek mérete az nem A/4,és ha minél jobban nagyitod,annál jobban szétbomlik a kép.De próba szerencse!
  • w77d
    ejj ez kurva jó lenne, ha nem rakná rá azt a fekete csíkot minden kép bal felső sarkába
  • IMYke2.0.0.0
    Total Image Slicer v1.1
    Shareware - 30 napig használható - és ezeken fut:
    Windows 2000/XP/2003/Vista All
  • w77d
    srácok mivel, és hogy tudnám azt megcsinálni, hogy egy képet akkora részekre darabolok fel, hogy a részeket A4-es lapokra kinyomtatva az eredeti képet tudjam összeállítani pontos illeszkedéssel? Remélem értitek! Egy bazi nagy repülőgépet szeretnék a falamra varázsolni, de ilyen paint-el meg hasonlókkal sosem tudom a pontos vágási méretet eltalálni....
  • Vardar
    Ez még jobb mint a 7zip. Köszönöm Faustus.
  • Dj Faustus #3221
    A 7Zip 7z, ZIP, GZIP, BZIP2 és TAR formátumokat tud ki- és betömöríteni; ARJ, CAB, CHM, CPIO, DEB, DMG, HFS, ISO, LZH, LZMA, MSI, NSIS, RAR, RPM, UDF, WIM, XAR és Z formátumokat tud kicsomagolni.
    Forrás: 7-Zip honlapja

Az ingyenes Peazip például képes kitömöríteni.
  • Vardar
    Akkor a 7zip miért nem tud semmit se kezdeni vele?
  • gergely1991
    például.:winrar:)
  • Vardar
    Egy .ace kiterjesztű fájlt mivel tudok megnyitni?
  • Indigo
    Hmm? Mondom "rendszergazdai jogosultsága van minden felhasználónak" :D
  • computerguru
    Persze,védeniük kell valahogy a gépeiket,valahol érthető nem?
    Úgy hogy nem fog menni akkor!Azért mondtam vigyázz a jelszavakkal,oké,szia!
  • Indigo
    Internet kávézó, de a gépeken rendszergazdai jogosultsága van minden felhasználónak... Komoly, mi? :D Na mindegy, úgyis csak kevésbé fontos jelszavakat kell használnom ott, szóval nem nagy gáz, csakhát mégis...
  • computerguru
    Nyilvános hely?Csak nem internet kávézó?Végül is mindegy mi a neve,de ott elég nehéz lesz ezt megoldani,eleve azt hiszem levannak tiltva a letöltések,tehát nem tudsz semmit letölteni,ha igen,akkor meg telepiteni nem fogod tudni,szóval igy ez gáz!Meg hát ezt ugy hogy ne vegye észre valaki feltelepiteni,kissé nehéz,de mondom lehet hogy nem is lehet,tehát a jelszavaiddal nagyon vigyázz!!!
  • Indigo
    Igazából nem otthonra kell (bár próbaképp lefuttatom :)), hanem ha nyilvános helyről netezek, ahonnan 100 másik ember is, akkor szeretném nagyobb biztonságban érezni a jelszavaimat.
    Köszi a tippet!
  • computerguru
    Igen,ki lehet mutatni.Nem tudom ismered e a Trojan Hunter nevű programot?Ez az egyik legjobb viruskereső,nincs olyan trójai,amit ne találna meg,ha feltelepited,lefuttatás előtt ki kell kapcsolni a netet,meg ami a gépen van virusirtó(Nod,avg,avast,stb...)de csak arra az időre,amig a Trojan Hunter keres,és mivel az én gépemen is van keylogger,amikor a Trojan keres,ezt kifogja neked dobi,mivel"virusként ismeri fel",persze nem az! Ha végzett,ott lesz a keylogger mellett a pipa,majd cleanra katt,és már törölte is!(Természetesen én nem pipálom ki,igy nem törli,mivel nekem kell! )De gondolom úgy érzed hogy megtudtak rólad adatokat,emailcim,jelszó és amiket irkálsz,hiszen a billentyűzet leütéseket figyeli.Nos ezzel kiütheted!
    Szia!
  • Indigo
    Üdv!
    Érdekelne, hogy létezik-e olyan program, amivel ki lehet mutatni a telepített keylogger-eket?
  • ksandor
    Az általam keresett programot megtaláltam, csak szólok, hogy senki ne keresse.
    Ha egyáltalán volt olyan:).
  • Dean Winchester
    letudja másolni ,van hozzá progi :)
  • computerguru
    De egyébként ha nem a demot használnád,akkor sem lenne benne az a sok menü,nekem is úgy van benne,hogy egy plugin lett hozzá feltelepitve,az enyém nem demo,kivan ütve,fullosra.
  • computerguru
    Lehet! Én a 7-es verziót használom.
  • gerge93
    szerintem demo- m van:S
  • computerguru
    Én nem tudom milyen a te néród,de nálam tele van jobbnál jobb menükkel,itt egy példa a sok közűl:

De bármilyen képet is be lehet illeszteni a menühöz!
    A lezárt dvd-t nem tudod másolásvédetté tenni!
  • gerge93
    köszi. nekem nero8 vision- om van, de abba csak 2 fajta menü van. és sajnos előtte ott van a neros video.

lelehet zárni a dvd- t mintha eredeti lenne, másolás védetté tenni?(nem lezárni, hanem, hogyha vkinek odaadom akkor ne tudja lemásolni magának)
  • computerguru
    Vision express 4, én is ezt használom már évek óta,jobbnál jobb,szebbnél,szebb menüket csináltam már,csak tudni kell kezelni!
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan - sőt!
  • Dean Winchester
    köszi vagyis akkor xp-set felnyomom 25GB-ra
    a melette levő amint lászik egy kiterjesztett
    azon belül egyik felét ntfs-re és a másikat is ntfs-re csinálom meg és így a legcélszerübb ugye?
  • gerge93
    LOL. és tényleg movie maker is tud készíteni automatikusan minden képre effektet és áttünést igaz, hogy elsőre nekem ugyan azt az áttünést csinálja mindenre, de jobb mint a semmi. am nem erre gondoltam.
  • IMYke2.0.0.0
    Adott egy 200 GB-os HDD [195 GB].

1. Elindítasz egy merevlemezkezelő programot

2. Kiadod a feladatokat neki
    a, teljes HDD terület formázása NTFS [alapértelmezett cluster kiosztás]
    b, darabolás
    b1, XP-nek adsz 25 GB-ot [hogy később bármely újabb OS rámenjen gond nélkül erre a partícióra] - és elsődlegessé, ill. aktívvá teszed
    b2, fennmaradó 170 GB-ot vagy hagyod egyben
    [Vagy ha bölcsen akarsz cselekedni, akkor készítesz egy 1 MUNKA partíciót, amire az ügyes bajos dolgaidat teheted, és egy 1 MINDENES partíciót, amire játékok, filmek, zenék etc. mehetnek, melyek nem olyan értékesek számodra], de a legfontosabb, hogy az XP-jén kívüli 1/2 partíció, együtt lesz a kiterjesztett logikai meghajtód.
    c, darabolás után - jobb félni, mint megijedni - egyenként, mindegyik partícióra kiadod a formázási parancsot.

3. Teljes rendszer újraindítása - főleg, ha működő Windows alatt készült el a HDD - és a rendszer következő indításkor meg is adja annak rendje módja szerint a partícióknak a betűjeleiket.
  • Dean Winchester
    köszönöm! a másik részben tudnál segíteni? vagy elég siman egy ntfs az xpp-nek majd a másik kettőt szintén erre? (vki ajánlotat,hogy előtte egy kiterjesztetter hozzak létre és aztán a 2 particiot
  • gerge93
    és neked az automatikusan tesz rá effeckteket meg áttünéseket?!4
    komolyra fordítva a szót nekem azért kéne az a progi ami automatikusan teszi rá, mert szeretnék egy olyan dvd-t ami tele van képekkel meg videókkal és ha magamtól csinálnám egésznapom rámenne vagy még pluszba a másnap is ami nem lenne túl jó
  • Dj Faustus #3196
    "egy kérdés hogyan formázzanle ugy,hogy soha a büdös életbe ne tudjanak adatot viszahozni a vinyoról? és hogy ajánljátok megformázni?"
    Vannak olyan programok, amik több soron leformázzák a vinyót, ezzel eleget téve a DoD 5220.22M szabványnak (ez az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának egy szabványa).
    Itt találhatsz pár ingyeneset
  • Dean Winchester
    nincs :D mind1 most kiirtam mindent a vinyorol és ujraformatálom!
    egy kérdés hogyan formázzanle ugy,hogy soha a büdös életbe ne tudjanak adatot viszahozni a vinyoról? és hogy ajánljátok megformázni?
    akarok egyet az xp-nek ami 23 giga ,ill a maradék részt kettőbe bontani.
    tehát,hogy csináljam meg?ötletetket szívesen várnék,és bocs a sok hülye kérdésért :(
  • SMGBAS
    windows movie maker xD