Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan programot keresek amellyel meg tudok osztani rar-file-okat másokkal, úgy hogy az én gépemen lenne és egy webcímen keresztül õ le tudja tõlem húzni. Ha lehet könnyen használható progi kellene. Mert MSN en keresztül nagyon lassan tudok küldeni.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Itt már írtam ilyesmikrõl
"de talál 27ezer valamennyi képet és utána még mindeg keres, nem áll le is amiket addig talált se tudom visszahozni mert cseszik befejezni a keresést..."
Ha felül lettek írva azok a szektorok, ahol az állományok voltak, akkor búcsút mondhatsz az állományoknak. ;(
"Na és ebbe hol lehet beállítani? Régóta használom már de még ezt nem kerestem/találtam benne."
Option/Capture menüpont
A Saving method-ot állítsd "Save captured image as file"-ra, és ott megadható a mentés könyvtára, a formátuma.
Lenne még egy kérdés.
Valami olyami kéne amivel törölt file-okat tudok visszahozni(most perpill képek)
Valahonnan meg van az Unerase ami képeket hoz vissza de talál 27ezer valamennyi képet és utána még mindeg keres, nem áll le is amiket addig talált se tudom visszahozni mert cseszik befejezni a keresést...
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
egy olyan progit keresek amivel nagyon egyszerüen kitudok adott videkbõl menteni képet (avi,mpg..)
elõre is köszi a tippeket 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Letöltõ programot keresek, vagy firefox alá kiegészítést amivel elérhetem azt, hogy leszedem a fájl negyedét, aztán másnap még egy negyedet stb. Olyan program kellene ami egyszerû és rögtön az is tölti le a fájlt(ezért lenne jó a Firefox kiegészítés)
megtaláltam közben az on top billentyûparancsot. nálam ctrl+A
Én azt a MPC-t használom a klite codec pack-ban van benne, biztosan azér més a bill. parancs.
nem kifejezetten mozilla plugint keresek, de azért ott is szétnézek.
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
De amit te keresel, az valami firefox plugin, ami videót játszik le. Ilyennel viszont még nem találkoztam. Szerintem kevesen akarnak egyszerre netezni és filmet nézni. De keress rá a firefox addonok között a firefox oldalán, hátha mégis csinált már valaki ilyet. Bár ha van is ilyen, funkcionalitásban biztos messze lesz az MPC-tõl.
Nem mûködik, amit mondtál. A media player classic-ban a ctrl+t-re azt irja, hogy "tearing test". Kipróbáltam, elinditottam egy filmet, ctrl+t után is, ha a mozilla oldalára kattintottam, akkor a film ment hatterbe, és csak a hangot hallottam.
Valami ilyesmit keresek egyébként, hogy az már jó elõrelépés lenne, ha a mozilla elõtérben maradna, mert akkor látnám a filmet, és közben netezhetnék a mozillában. Csak ekor még a probléma lenne, hogy a mozilla-ból kitakarna egy részt a filmlejátszó.
Tehát valami olyan programot keresnék, ami beépiti magát, és a film ablaka, és a mozilla is teljes terjedelmében látható lenne.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Üdv.,
Én is a segítségeteket kérném, egy programot keresek:
Media player classic-al játszom le a videókat. Szeretnék, egy olyan programot, amivel megoldható lenne az, hogy ha mondjuk internetezek mozilla firefox-ba, akkor egyúttal a filmeket, videokat is tudjam nézni egy programmal. Tehát, hogy ha a mozilla van megnyitva, akkor a filmlejátszó program ne a háttérablakban fusson, hanem egyszerre láthassam a mozilla ablakát, és a filmlejátszóét is.
Szerintetek van ilyen?
Elõre is köszönöm szépen a segítségeket!
Üdv.,
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
TMCD-rel megvan. Na és azt mivel tudom lejátszani? xD
Asszem flv-be...
#2647 mlyenbe menti le vagy mi mert átnéztem az egészet de a t*köm se találja meg :/
FF-hez van millió addon, ami tud ilyet, és csak egy kattintás az egész, nem kell az IE filejai között turkálni.
Internet Explorer. Indítsd el a videót, várd meg míg bepufferel (az egész), aztán menny a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Temporary Internet Files - mappába és itt lesz. Innen kimásolod és beilleszted oda ahova akarod 😉
Ha le se tudod játszani, akkor regisztrálj és utána le tudod játszani és akkor... 😄
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Azért írtam, hogy apránként, teszteléssel, amúgy jogos.
Kivéve, ha régi proci, és nem sajnálja, ha elszáll.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Annyi támpontot tudok adni, hogy az FSB-t kell fentebb venni. De szerintem keress rá, hogy a te procidat meddig húzták mások.
Van egy haverom, akinek az accountján fut egy SSH szerver, és azon keresztül megy a torrent. Ugyebár a torrent kliensben be lehet lõni a proxy-t, de mivel pl. WoW-ban nem nagyon lehet, azért kérdeztem. Ilyesmi a FreeCap is, csak az nem támogat SSH-t.
ACER Aspire 5738ZG
Lenne nekem egy problémám. Az egyetem tûzfala mögül nem tudok se torrentezni, se online multizni. Lehetõségem egy olyan szerverre regisztrálni, amin keresztül ki-be megy minden.
Mivel tudnám megoldani, hogy egy olyan program, amiben nem lehet külön beállítani a proxy-t, kimenjen a szerveren elindított SSH szerveren keresztül.
Elõre is köszi a válaszokat.
ACER Aspire 5738ZG
www.eset.hu --> próbaverzió ingyenes 30 napig megy
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
nekem is volt ilyen
Ugyanaz, mint a Task Manager, némi plusz funkcióval és információval.
Na ezért kellene ilyen progi, csak nem tudom hogy van e ilyen és gondoltam megkérdezem a topicba.. hátha
Nekem egy olyan progi kellene, ami megmutatja a rendszerben futó programokat és tudja módosítani azokat, tehát pl.: bezárni programokat, megnyitni programokat stb, ami úgy mûködik mint a Feladatkezelõ.