5473
Felhasználói programot keresek.
-
#3273 Spytech Spyagent - okossággal
vagy innen
A hivatalos oldala, onnan is leszedhető a program: Spytech SpyAgent honlap
INFO A PROGRAMRÓL
"Need to track your computer users and monitor activities at all times? Ever need to keep tabs on your child or spouse while they use your computer? Are your employees abusing work hours? Spytech SpyAgent is our award winning, powerful computer spy software that allows you to monitor everything users do on your computer - in total stealth. SpyAgent provides a large array of essential computer monitoring features, as well as website and application content filtering, chat client blocking, lockdown scheduling, and remote delivery of logs via email or FTP. In addition to robust activity monitoring, SpyAgent offers comprehensive graphical Top-10 activity reports, user activity summaries, log file cross-referencing, and log searching, making log management and viewing a simple task. SpyAgent's innovative and easy to use feature-set is unmatched, and provides the ultimate all-in-one computer monitoring software package."
A programok aktivitását is méri:
Kibaszott Avast rinyál, de csak ez van benne:
-
#3272 Nem nekem kell.Ezt a progit ismerem én egy srácnak kéne és neki fontos hogy mennyi ideje fut a game.Bár nem tudom miért. -
#3271 Nem tudom ezt ismered e?
EVEREST Home Edition
Ez mindent megmutat a gépedről,még a processzor hőfókát,az órajelet a winchesterek hőfokát,stb..kimutatja,hogy mióta megy a gép? Azt hiszem az is benne van,de most nem jut eszembe hogy hol?
Hogy milyen folyamatok futnak? Nyomsz egy ctrl-alt-delr-t,és ott van hogy futó folyamatok,az alkalmazásoknál pedig hogy milyen program fut éppen,alul is olvasható,sőt a processzor kihasználtsága is ott van!
-
#3270 Haveromnak olyan program kellene ami méri hogy egy nap mennyi ideje megy a gépe és milyen programok futnak ill melyeket inditotta el!!
Létezik ilyen és ha igen mi a neve?? -
#3269 xD -
#3268 Igen es feltelepitett 300 fontot a gepere :D Ez am a logika :D -
#3267 Igen! Angol font is lehet pl.nem?
De én ilyen hülyeségeken nem vitázom,meglett oldva a probléma? Meg!Erről akkor ennyit,szia! -
#3266 Legalabb ertelmezned azt amit leirtak vazz.
NEM EN KERTEM A FONTOKAT egy. Ketto aki ert egy kicsit is a szamitogephez az tudja mi a font. Ennyi! -
#3265 Mint mondtam,nem teszteltem,de hasonlóan a Tunatichoz,ha a keresett zene nincs fent az internetes adatbázisban,akkor nem találja meg,hogy mi az! -
polarka #3264 Többet is be lehet tenni listába,
ha kijelöljük őket, jobb klikk, send to:, Auto-tag -
#3263 Azt hiszem igen,bár azt még nem teszteltem.
Kattintás a fájlra, View file info, Auto-Tag. -
#3262 Köszönöm szépen!
557 volt és maradt 116 (: -
polarka #3261 a winamp auto-taggelő opció is ilyen, nem? -
#3260 Nem irtad le világosan,hogy mit akarsz,ha betűkészlettel kezdted volna egyből rájövök,hogy állitólagos guru? Nézzél vissza a fórumokban hogy hány embernek segitettem már,nem csak itt a programok keresekben,szevasz! -
#3259 Nekem ugyan semmi gondom nincs veluk, mert nem en kerdeztem ra a programra. Amugy meg egy allitolagos gurunak illo lenne ezt a egyszeru szot felismerni, mint a font :D
Amugy meg:
-
#3258 Csak az, hogy nem a legjobb gépem van (P4, 3,2 GHz, 760 Mb RAM) és előszeretettel használom a Photoshoppot, viszont ha valamit írni akarok vele egy képre akkor kb. 15-20 s-ot tölt a sok font miatt. -
#3257 Na igy már világosabb! Legközelebb magyarul próbáld meg!
Ilyen progi szerintem nincs,de mi a bajod velük,nem fér el a gépeden?Az enyémbe is rengeteg van!
Úgy hogy marad az egyesével való beirás,de hátha másnak van valami jó ötlete,szia! -
#3256 Mit nem ertesz a font alatt ? A telepitett betutipusok vazz. -
#3255 Ilyennel még nem találkoztam,mi az hogy van 350 font a gépen,nem értem!Milyen progit akarsz elinditani?Minden fonttal irna pár szót...
Ez egyenlőre nekem kinai.
De talán más tud segiteni,mindent én sem tudhatok! -
#3254 Van az a 350 font a gépen (nemtuti, hogy annyi csak kb.) Olyasmi kéne, hogy elindítom a programot és minden fonttal írna pár szót (pl font nevét). Szelektálni szeretném azokat amik nem tetszenek de egyesével beleöregednék. -
#3253 Most mi van???? -
#3252 Elég hülye kérdés:
Valami olyan program ami a gépen lévő minden fonttal ír pár szót? (van kb 350 font a gépen és törölni akarom amelyik nem tetszik de egyesével sokáig tartana) -
#3251 Vista Inspirat 2 -
#3250 http://www.webcamxp.com/home.aspx -
#3249 Sziasztok, olyan programot keresek, amelybe be lehet tenni webkamera képét pl:(http://webcam.portalmuc.de/images/webcam/webcam_marienplatz.jpg) többet is, és többet is kezel, és kattintással lehet lépkedni közöttük..volt ilyenem, de nem tudom a nevét...mi lehet ez? Köszi -
Dean Winchester #3248 azt mivel csinálta,hogy ott jobb oldalt legyenek a menük ilyen áttetsző háttérel? -
#3247 Majd megnézegetem, de remélem igen. Perpill most ujra kell tenni a gépet a sok szar progitl amit próbálgattam. nagyon lelassult. nembaj, nézzük a winhetet. -
#3246 Próbáld meg ezt,habár nem tudom,tudja e mindazt,amit te szeretnél,de itt a leirás hozzá:
FastStone Image Viewer
A 3.2-es magyar nyelvű változatnál először is ki kell jelölni a képeket, amiknek szeretnéd visszaváltoztatni a dátumát. Ezután válaszd az Eszközök/Időbélyegző változtatása a kijelölt képeken funkciót, majd az ablakban az Időbélyegző legyen: A felvétel készítésének dátuma/ideje (ha megvan), végül OK, és pillanatok múlva a file-ok készítésének időpontja már meg is változott.
Ha az újabb, 3.5-ös (egyelőre csak angol nyelvű) változatot használod, akkor Tools/Change Timestamp, majd Date Time Photo Taken (if available). Eddig még gyakorlatilag ugyanaz, ám ennél, ha akarod, az EXIF-ben levő időpontot is meg tudod már változtatni. Ekkor a Change listából az EXIF Timestamp... sort kell választani, majd megadható, hogy adott órával szeretnéd elcsúsztatni az időpontot (Adjust by... - pl. téli/nyári időszámítás, vagy időzóna átlépés miatt elcsúszott a fényképezőgép órája), csak a napot szeretnéd korrigálni (Specify Date...), esetleg az órát is (Specify Date Time). Sőt, egy lépésben a file időpontját is megváltoztatja, ha bekapcsolva hagyod az Update File Timestamp előtt a pipát.
Remélem segitettem?! -
#3245 Ez nem a Tunatic beállitásai,hanem a hangkártyámé,neked is hasonlónak kell lennie!
Hangok és audióeszközök tulajdonságainak beállitásai,igy keresd!
Olyan nincs,hogy nincs! -
#3244 hátö, nekem ez a panel nem így néz ki, de sztem, jól be van állítva, mert szól a hang, ha lejátszok vmit, szal fel kell h a rendszernek ismernie a hangkártyát. -
#3243 olyan programot keresek, amivel könnyen lehet, több kép ún. EXIF adatait módosítani, pl készítés időpontját, készülék adatai, beállításai, stb. -
#3242 Nem igazán értem,azt kellene simán elsőre felismernie,valami nem stimmel a gépedben szerintem! Itt jól be van állitva minden? Mint látod mindenhol a hangártya van kiválasztva. Nézd meg a tiedet!
-
#3241 köszönöm!
egyébként találtam egy hasonló programot:
http://music.tyberis.com/
de ezzel is az a baj, h a hangkártyát nem ismeri fel :/ -
#3240 Egyenlőre nem tudja felismerni,eléggé zajos és furcsán szól,meg a 30 másodperc az kevés,legalább egy perc nem ártana,de akkor sem biztos!az ilyen zajos gyenge felvételeket nem ismeri fel! -
#3239 hiába kattintot a configure-ra, nem történik semmi. megkérhetlek h nézd meg te a tieddel , h felismeri e?
ez az : http://www.4shared.com/file/147325214/540b74ed/track.html -
#3238 Gondolom nálad a primary sound capture driver ez a hangkártyád és ennek a beállitásait nézd meg,mint nálam stereo mix,ez van kipipálva,valahogy csak belehet állitani,próbálkozzál! -
#3237 Igy kell beállitani!
Ennél többet nem tudok segiteni!
-
#3236 nem jó, a settingsnél csak ez a 3 dolog van:
- primary sound capture driver
- microphone (high definition sound device)
- microphone (high definition sound device) /igen,még egyszer/
mind a háromnál ugyanazt írja ki , amit már írtam
-
lakkpeter #3235 Üdv mindenkinek!
akit érdekelnek letölthető progik, vagy teljes játékok, az nézzen el a www.canyon.eoldal.hu ra!
további szép napot kívánok mindenkinek! -
#3234 Számitógépes keverőpult nem jó?
Ajánlom a Virtual DJ-t vagy a Traktor DJ-t
Ez olyan,mintha két lemezjátszód,vagy cd-d lenne,egyszerüen beleteszed a jobb és bal oldalakba a zenéket és felváltva lehet inditgatni,ahogy halkul el az egyik,már indithatod a másikat,érdemes előtte egy kicsit kiismerni,gyakorolni,mert még rengeteg dolog van rajta,és hogy a pc-d hangkártyája birja e?