Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Ez lemaradt: bsplayer-ben 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Asszem a "p"-vel lehet... De jobb egér miközben megy a film és ott lesz olyan menü...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

xxdani
bsplayerbe van ilyen funkció. fejbõl nem tudom megmondani melyik gombbal lehet megoldani de tuti van benne bár a kép nem lesz teljes képernyõs de legalább csinál valamit

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Egy olyan programra lenne szükségem, amivel screenshot-ot tudok készíteni filmekrõl. Már 3 lejátszóval is próbáltam (Windows media player, Media Player classic, jetaudio), de eddig mindig csak fekete képet mentett el, nyilván szerzõi jogok miatt.
Milyen programot tudtok ajánlani??

Üdv, régóta keresek már olyan programot, ami ip-címekre lebontva tudja korlátozni a küldött adatot. Szal ha eléri pl az 5gb-os napi feltöltést abba az irányba akkor letiltja a hozzáférést.
Netlimitert már máshol ajánlották, de persze ezzel a porgrammal csak sebességet lehet beállítani...
A választ elõre is köszönöm!

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

helliSh
köszi puszi

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

Dj Faustus
A Frontpage egy elavult, fizetõs program.
Keresd fájlmegosztó hálózatokon.

Újabb változata a Microsoft Expression, amelynek vannak kipróbálható változatai.

Vagy ott van a Microsoft Visual Web Developer Express Edition - amely ingyenesen használható.

Vagy vannak ingyenes alternatívák:
NVU illetve Kompozer
Bluegriffon
Amaya
Trellian Webpage

De ha jobban elmerülsz a weboldalkészítésben rá fogsz jönni, hogy a weboldal forráskódját érdemesebb neked megcsinálni.
Erre vannak a kódszerkesztõ programok:
Notepad2
Notepad++
Pspad
Komodo Edit

itamragy
ezt találtam

Egyszer fenn, Egyszer lent.

helliSh
Valaki linkeljen nekem egy Frontpage-et léccives. Sehol sem találom, de komolyan 😄 Ebben az a szép hogy az Office Enterprise nak már nem része -.-

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

hy
egy olyan progit keresnék ami 3 tálcán lévõ programot váltogat és mindegyiken nyom egy entert. elehetõleg idõzítéssel nem tom van-e ilyen... szal csak alt+tab-ot kéne nyomnia enterekkel közben és persze magától csinálja.
SuperCharger
Van egy WinDV nevû program, ha digi a kamera, akkor ez veszteség nélkül áttölti a kameráról egy avi-ba, de ahhoz firewire kell, USB asszem nemjó.

Dj Faustus
Virtualdubmod, mkvmerge (ez utóbbi az MKVToolnix programcsomag része)

Hy sziasztok!!
Egy olyan progit kersenék amivel mkv fájlt tudok darabolni hogy kiírható legyen dual layer-es lemezre!!pl van 13,5 gb egy film meg szeretném felezni!Több free progit is próbáltam de egyik sem ment!!
Kérlek segíts ha tudsz!!Elõre is köszi!!
itamragy
jo szuper.de 2 ilyen szerkeztõm van és pl:egyikbõl a másikba akoor nem megy .ha azt a ac3d be akarom átrakni
ezért kellene egy kûlõnállo progi

Hello mindenkinek!

Egy megbízható és pontos értéket mutató CPU hõfok figyeló progit keresek.
Everestet használok de lehe hogy nem valódi értéket mutat, mert leszedtem már különbözõ CPU figyelõ progit és eltérõ volt

Elõre is köszönöm

Dj Faustus
A "3d képet" (pontosabban 3d objektumot, 3d scene-t) le kell "renderelned" 2 dimenziós képpé. Ezt a 3d objektumokat leíró állományhoz tartozó programmal teheted meg.

.ac3d esetén elvileg ezt az Inivis AC3D-vel oldhatod meg.

itamragy
hi.olyan programot keresek amivel 3d képet (pl:ac3d)képet pl:tga képbe lehet komferálni.ahhoz hogy a 3d képet egy játékba lehesen tenni

Evin
Vannak még fizetõs alternatívák, a nagyobb, komolyabb videószerkesztõk.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

lally42
könöm, más lehetõséget tudtok még?

[Jakuza]
En az ismerosom kamerajan tarolt videokat a Virtualdubbal rogzitettem regebben.
A file menu alatt volt egy olyan menupont hogy capture avi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

lally42
Sajnos semmit nem adtak, csak a szöveg, hogy web kameraként használható a camkorder ha PC-hez csatlakoztatom.... Segítsetek!

DjPremier
Ashampoo burning studio

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

Evin
Nem adtak hozzá semmit? Általában azzal ajánlott, ami a mellékelt CD-n van.

lally42
Sziasztok!
Segítsetek! melyik progi kell, hogy mini USB-vel Camcorderrõl ( PanasonicNV-GS60) másolni tudjak videokat -ne csak képeket- számítógépre!? Van már átalakító kábelem is, Csak a progi melyik? Köszönöm

JSbyMSI8800
ImgBurn az jó!!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

(windows-ról van szó azon belül is Vista)
Tud valaki mondani egy használható ingyenes cd/dvd író progit?
Ez a CDBurnerXP egy rakás ***
állandóan megáll 5 mp-ként és nem reagál semmmire kicsit idegesítõ
grebber
Minden kipróbáltam sehogy sem volt jó töröltem a rákba leszedtem a modot máshonnan!

Next PC upgrade: 2022

Evin
A legelsõ fájlba kellene belenézni, és ha RAR szóval kezdõdik, az out fájlt átírod rar-ra. Ha nincs ott semmi, valószínûleg iso, ha nagynon nagy.
Viszont ha RAR, akkor nem egyesíteni kellene, hanem az 1.fájlon kitömörítést nyomni.

SuperCharger
Valszeg nem volt meg hozzá egy plusz file, amiben az összerakott file címe volt, és alapból meg ezt a kiterjesztést adja neki a TC. Nézz bele view-val, hátha ez elejében lévõ karakterekrõl felismered, milyen típuú a file.

grebber
Letöltöttem egy modot *.001 *.002 ilyen fájlokban van! Gondoltam rar mert az szokott igy lenni de rar nem tud vele mit kezdeni.
Total Commander összillesztni de csak egy *.OUT fájl lesz belöle és ezt semmivel sem tudom megnyitni.

Mi ez az out fájl és mivel tudom megnyitni?

Next PC upgrade: 2022

Nosztredamus
Helló!

Próbáld meg azt,hogy ezt letöltöd és berakod annak a programnak a mappájába aminél kiírta.

DjPremier
Ha mpeg 2 akkor tömöritsd Xvid-be.Pl: AutoGK

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

üdv egy olyan progit szeretnék ami a videó file méretét csökkentené.van-e ilyen lehetõség?
ugyanis egy 3 perces videót rögzítettem és 270 mega lett a mérete 😞
Japep

Ez a probléma jelentkezett, állítólag frissíteni kell a DX-et.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hello!
WinXP SP3 alatt kellene frissítenem a DirectX 10-et.
Kerestem, de nem igazán találtam - honnan tudom letölteni?

Köszi elõre is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DjPremier
Az elöbb telepitettem fel Vista alá és hibaüzivel kikapcsolta a gépem.F@sza <#gun><#boxer>

DjPremier
Nekem egy Prolink Pixelview PlayTV Pro.Probáltam azt is,de nem igazán jött be minöségileg.Azért köszi.

TV tuner

Evin
Én még csak errõl hallottam: Winfast PVR2. De a nevébõl adódóan gondolom csak Winfast cuccokhoz jó, neked nem tudom mid van.
Vagy ChrisTV, ami pénzes.

DjPremier
Sziasztok.Tudtok hasonlo progit mondani mint a WinDVR3? Tuneren valo TV-zés és rögzitésre kellene,hasonlo minöségü mint a WinDVR3.Elöre is köszi.

köszi megnézem =)
Sziasztok,

Létezik olyan program, hogy kimenõ email blokkoló? Adva van egy email cím, ahová nem szeretném, hogy a fiam által írkált levelek megérkezzenek. Egy kicsit bonyolítja a helyzetet, hogy a gmail webes felületét használja a gyerek.

Van valami ötlet?

picasa 3

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

xxdani
PhotoFiltre-rel próbálkozz meg. ingyenes. kicsi. aranyos.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

üdv egy olyan progt keresnék amivel a képeimet tudnám tiszitani.
pl. kicsit homályos akkot tiszti rajta és élesebb szebb lesz a kép.vagy ha netán kockás kicsit akkor is szebb lesz.
régen volt egy ilyenem de most lövésem sincs h mi a neve 😞
NEXT LP
Nekem meg még mindíg kéne egy jó videó felvevõ program

Atika :o)
Sziasztok tudna nekem valaki mondani egy olyan programot amivel a wifi sebesseget tudnam letesztelni??? Koszi elore is

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Evin
Akkor pedig mûködnie kellene. Mondjuk én az életben nem használtam.

Met
CM Elite 335-ös házhoz adott venti, 3 tûs csatija van.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dj Faustus
"Programot keresek partíció backupolására. "
SystemRescueCD - Ez egy bootolható CD-s, Linuxon alapuló cuccos. Van rajta egy Partimage nevû partíciómentõ progi.