Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Milyen programot tudtok ajánlani??
Netlimitert már máshol ajánlották, de persze ezzel a porgrammal csak sebességet lehet beállítani...
A választ elõre is köszönöm!
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
Keresd fájlmegosztó hálózatokon.
Újabb változata a Microsoft Expression, amelynek vannak kipróbálható változatai.
Vagy ott van a Microsoft Visual Web Developer Express Edition - amely ingyenesen használható.
Vagy vannak ingyenes alternatívák:
NVU illetve Kompozer
Bluegriffon
Amaya
Trellian Webpage
De ha jobban elmerülsz a weboldalkészítésben rá fogsz jönni, hogy a weboldal forráskódját érdemesebb neked megcsinálni.
Erre vannak a kódszerkesztõ programok:
Notepad2
Notepad++
Pspad
Komodo Edit
Egyszer fenn, Egyszer lent.
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
egy olyan progit keresnék ami 3 tálcán lévõ programot váltogat és mindegyiken nyom egy entert. elehetõleg idõzítéssel nem tom van-e ilyen... szal csak alt+tab-ot kéne nyomnia enterekkel közben és persze magától csinálja.
Egy olyan progit kersenék amivel mkv fájlt tudok darabolni hogy kiírható legyen dual layer-es lemezre!!pl van 13,5 gb egy film meg szeretném felezni!Több free progit is próbáltam de egyik sem ment!!
Kérlek segíts ha tudsz!!Elõre is köszi!!
ezért kellene egy kûlõnállo progi
Egy megbízható és pontos értéket mutató CPU hõfok figyeló progit keresek.
Everestet használok de lehe hogy nem valódi értéket mutat, mert leszedtem már különbözõ CPU figyelõ progit és eltérõ volt
Elõre is köszönöm
.ac3d esetén elvileg ezt az Inivis AC3D-vel oldhatod meg.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A file menu alatt volt egy olyan menupont hogy capture avi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
Segítsetek! melyik progi kell, hogy mini USB-vel Camcorderrõl ( PanasonicNV-GS60) másolni tudjak videokat -ne csak képeket- számítógépre!? Van már átalakító kábelem is, Csak a progi melyik? Köszönöm
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Ez a CDBurnerXP egy rakás ***
állandóan megáll 5 mp-ként és nem reagál semmmire kicsit idegesítõ
Next PC upgrade: 2022
Viszont ha RAR, akkor nem egyesíteni kellene, hanem az 1.fájlon kitömörítést nyomni.
Total Commander összillesztni de csak egy *.OUT fájl lesz belöle és ezt semmivel sem tudom megnyitni.
Mi ez az out fájl és mivel tudom megnyitni?
Next PC upgrade: 2022
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
ugyanis egy 3 perces videót rögzítettem és 270 mega lett a mérete 😞
Ez a probléma jelentkezett, állítólag frissíteni kell a DX-et.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello!
WinXP SP3 alatt kellene frissítenem a DirectX 10-et.
Kerestem, de nem igazán találtam - honnan tudom letölteni?
Köszi elõre is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
TV tuner
Vagy ChrisTV, ami pénzes.
Létezik olyan program, hogy kimenõ email blokkoló? Adva van egy email cím, ahová nem szeretném, hogy a fiam által írkált levelek megérkezzenek. Egy kicsit bonyolítja a helyzetet, hogy a gmail webes felületét használja a gyerek.
Van valami ötlet?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
pl. kicsit homályos akkot tiszti rajta és élesebb szebb lesz a kép.vagy ha netán kockás kicsit akkor is szebb lesz.
régen volt egy ilyenem de most lövésem sincs h mi a neve 😞
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
SystemRescueCD - Ez egy bootolható CD-s, Linuxon alapuló cuccos. Van rajta egy Partimage nevû partíciómentõ progi.