5473
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #3313
    Az ingyenes, nyílt forrású, többplatformos, magyarul is tudó Mozilla Sunbird is képes erre.
    Ha van Mozilla Thunderbird böngésződ, a Lightning nevű kiegészítővel kaphatsz a Sunbird-hez hasonló funkcionalitást.
  • gerge93
    office outlook asszem tudja ezeket.
  • grebber
    Nekem olyan naptárprogram kéne ahol napokhoz lehet hozzárendelni eseményeket és az adott napon valamilyen formában jelez hogy na ma kéne azt a dolgot csinálni amit beleírtam!
  • DecenS
    köszi, de már megtaláltam a nekem kellő programot, manic time a neve :)
    de ezt alább le is írtam már, meg azt is, hogy miért van szükségem rá.
  • Noodlee
    Na látom nem érkezett válasz. ha még aktuális, akkor megnézem a régi vinyómon, hátha még megvan. Amúgy valóban van ilyen program, bár tényleg nem sok értelme, mint ahogy a kurzor mozgás mérőnek sem :P
  • DecenS
    igen, erre gondoltam. és azért irodalmi felsőfok csak nem kell hozzá :)
  • computerguru
    Erre gondoltál?
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/manictime_v1.2.1.html
    Bár ez idegennyelvű,de ha tudsz angolul,sok szerencsét hozzá!!!
  • DecenS
    write only?
    azt is elolvastad, amit utána írtam...?
  • computerguru
    Én is ezt magyarázom neki,de mindegy,nem hiszem hogy van ilyen progi!
    Úgy hogy marad a fejben számolgatás és jegyzetelés.
  • DecenS
    ok, ez mondjuk jogos, az idle time-ot tényleg nem tudja mérni. de mivel nem nagyon jellemző, hogy a word előtt ülnék ölbe tett kézzel (sem a program előtt, amivel egyébként dolgozni szoktam) :) hanem ha már aktív az ablak, csinálok is benne valamit, ezért bőven elég, ha a program azt méri, mikor aktív az adott ablak, illetve megszakítja a számolást, ha háttérben van, vagy a tálcán, stb.

és ezt a programot menet közben sikerült meg is találni: manic time a neve.
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyen programot a büdös életben nem fogsz találni, mert
    - honnan tudja a progi, hogy éppen most a futtatott másik program nem éppen csak "idle", és nem éppen a Word előtt ülsz és percekig vakargatod a buksid, hogy mit írj a memoárodba...
    - egyszerűen lehetetlen az ilyesmit mérni.
  • DecenS
    na. így már mindjárt más... nem tudod, mi az oka, amiért valaki keres valamit, csak élből kijelented, hogy értelmetlen... nc.
    mindegy.

azért kerestem, mert kíváncsi vagyok arra, hogy egy nap mennyi az az idő, ami effektív a munkával telik. nem úgy, hogy közben egy kis cset az ismerősökkel, meg mail-ezés, meg fórum olvasgatás, hanem mennyi az az idő, amit valósan az adott programban töltök és dolgozom vele. (ezért nem szabad, hogy beleszámítson, amíg a program idle, háttérben van, vagy tálcára csukva, stb.) kapís?
  • computerguru
    Akkor fejtsd ki bővebben,hogy miért fontos hogy egy progi mióta van megnyitva,nem mindegy?Énnálam egész nap megy a gép,most minek figyeljem,hogy valamelyik progi mióta van megnyitva.
    Mit akarsz ezzel elérni?
  • DecenS
    miért nincs értelme?
  • computerguru
    Én sem igazán találtam olyan progit,de nem is igazán van értelme!!!
  • computerguru
    Ja az előbbi neked ment!
  • computerguru
    Tálca+tulajdonságok+tálca testreszabás,és a programnál válaszd ki amelyiket akarod,hogy sosem látszik,majd ok!
  • Evin
    Valószínűleg nem is létezik ilyen program.
    Kulcsszavak: active window timer
  • DecenS
    na már!! senki??

legalább: milyen címszavakra keresgéljek a neten? nem nagyon tudom, mi lehet ez angolul...
  • DecenS
  • TTomi
    Sziasztok!
    Tudtok-e olyan programról amivel el lehet tüntetni egy futó program ikonját a tálcáról ill. az óra mellől is? Ergo csak a feladatkezelőben látszódjon a folyamatok között ha minimalizálva van.
  • Noodlee
    Bizony, hogy van, de a nevére már nem emlékszem.
  • DecenS
    srácok!
    ismertek-e olyan programot, ami számolja azt az időt, amit egy program ablak "aktív módban" tölt a képernyőmön. tehát nem azt, hogy mennyi időn keresztül van megnyitva a progi, csak azt, amíg ez az ablak aktív (nem háttérben van, nem a taskbar-ra csukva, stb stb.)
    van ilyen??
  • IMYke2.0.0.0
    A Vegas-ban:
    - jobb klikk a videón és válaszd a Velocity-t!
    - értelemszerűen: ha feljebb tolod a kék csíkot [amit pontokkal megtörhetsz így adott ponttól gyorsul, vagy lassul, és természetesen, variálhatod is], akkor gyorsul, és fordítva.
    - a hanggal csináld ugyanezt!

[Sőt, a legjobb, ha a hangot és videót Ctrl+klikk segítségével egyszerre kijelölöd, majd a kijelölésen jobb klikk, rákeresel a Velocity-re és a fentebb módon gyorsítasz lassítasz...]
  • Evin
    Pedig az a legkisebb. Premiere Pro több, mint egy 1GB.
  • SMGBAS
    Hang nem is lényeg, csak (pl felveszek egy kocsit és azt akarom felgyorsítani a progival, hogy olyan legyen mintha gyorsabban ment volna) a videót kéne. Sony Vegasom van de nincs elég helyem a gépen neki xD
  • computerguru
    Hogy értve,hogy gyorsitani? De akkor a hangot felejtsd el!!!Per pillanat nem jut eszembe progi,de utánanézek!
  • gerge93
    köszi
  • RAZOR27
    Vezérlőpult -> energiagazdálkodási lehetőségek

és oldalt az alvó állapotba lépés ideje
  • SMGBAS
    Valami olyan program amivel videót tudok gyorsítani és kis helyet foglal csak?
  • gerge93
    hol lehet windows 7- nél kivenni azt, hogy készenlétbe tegye magát (kb 20 perc múlva)? kerestem, de nem találtam.
  • computerguru
    Na...örülök,hogy azért mégis sikerült!
  • computerguru
    Media player???dvd-t nem szokás azzal lejátszani,miért nem használsz power dvd-t? nyomsz a filmnézés közben egy d betűt és már ki is irja a képernyőre az adatokat.
  • teknoska
    Hoppá mégis sikerült a DTS hangot is a Shrink-kel levágnom, csak valamiért nem mutatta ki a lejátszó (MEdia PLayer C)nem küldte el az erősítő fele, de ha egyben játszottam le az egész DVD-t akkor meg igen . na mindegy a lényeg hogy sikerült , köszönöm szépen a segítségedet.
  • teknoska
    Igazad van tényleg lehet vágni a Shrink-ben is , de hiába jelölöm be neki hogy a DTS5.1-es angol hangot tartsa meg , a kivágott és elmentett résznek nem lesz hangja. De ha a sztereo hangot jelölöm be hogy tartsa meg akkor lesz hangja, de nekem a DTS5.1 kellene. Nero-ból a 8-ast használom.
  • computerguru
    Sőt a nero is tudja,itt a kép róla,mint alul látod az 5.1-es Dolby digital,hang,(vagy éppen ami kell) megmarad.
    Milyen nerot használsz? Nálam ki van ütve fullra,plussz plugin hozzáadva,igy sok formátumot ismer konvertáláskor!

• computerguru
    Már hogy ne lehetne kivágni részt,én is használom,csak tudni kell kezelni!
    Itt a kép róla! Kijelölöd azt a részt,ami kell,majd oké,és csak annyit fog kiirni,sőt nem is kell kiirni,mert a gépbe autómatikusan lementi.

• teknoska
    A DVD Shrink-kel nem lehet kivágni, ha a Nero Vision Express-re gondoltál , azzal meg az a baj mint a többi programmal amit eddig próbáltam (pl DVD Cutter) hogy ki tudok vágni vele egy jelenetet a filmből és el is tudom menteni , csak a DTS hangot nem kezeli ez sem.
  • computerguru
    vision express 4, dvd srink,ezekkel mind kilehet vágni,a dvd srinkkel talán egyszerűbb!
  • teknoska
    Sziasztok!

Milyen programmal tudok kivágni néhány jelenetet egy DVD filmből , aminek DTS hangja van.
    Ugyanis néhány programmal próbálkoztam már , de csak a videoanyagot vágták ki, a DTS hang az nem maradt meg , vagy néma lett a kivágott jelenet, vagy Stereo hangként jelent meg az erősítőn. Dolby Digital hanggal ellátott filmekből viszont ugyanezzel a programmal és másikkal is sikerült úgy kivágni hogy megmaradjon az 5.1-es Dolby Digital hang.