5473
Felhasználói programot keresek.
-
#3353 fraps? :D -
#3352 régen volt egy videófelvevő progim, de elfelejtettem a nevét és nem találok rá. Egy kis leírás amire emlékszem: elég népszerű progi, egért ponttal jelzi kattintás lehet más szín, kijelölt ablakot illetve teljes képernyőt veszi fel hát kb ennyi rémlik. ha megtudnátok mondani a progi nevét az jó lenne -
#3351 Próbáld meg ezt,teljesen ingyenes,jelszóval lelehet védeni a mappákat.
AxCrypt. -
#3350 Valami freeware programot keresek,... -
#3349 Mindeféle jelszavazás helyett...
-
#3348 Szevasztok!
Valami freeware programot keresek, amivel le tudok jelszavazni könyvtárat, alkönyvtárakkal együtt. Tehát, ha valaki a gépemhez ül, vagy hálózaton keresztül akarja megnyitni azt a bizonyos könyvtárat, akkor jelszót kérjen.
Kösz előre is. -
#3347 Minek seriallal meg egyéb warezzal nyavalyogni, mikor vannak ingyenes rendszermentő alkalmazások. -
#3346 Ja.....!Ezt előbb is leirhattad volna,akkor nem szóltam semmit! -
janika15 #3345 win 7em van! -
#3344 Miért nem csinálsz egy backup fájlt?
Itt megnézheted hogy kell:
http://videosmart.hu/video/hogyan-allitsuk-vissza-windows-xp-rendszerunket-egy-floppyval -
janika15 #3343 köszi! -
#3342 Azt gondoltam, tudod, hogy honnan kell beszerezni az ilyeneket... :)
Acronis True Image Home 2010 (32 bit/64 bit) - 110 MB
Ezt töltsd le, ebben benne lesz minden.
-
janika15 #3341 leszedtem az acronist de széria számot kér! mittegyek? -
#3340 Nem. Ennek a programnak az a dolga - és csak is azt teheted vele - hogy "backup"-ot [biztonsági mentést] készíthess a rendszeredről, és ha szükséges, akkor a lejjebb leírt módon "recovery"-t (visszaállítást) hajthass végre.
Semmiféle buherációra nem alkalmas a program.
[Updatelni tudja a mentett rendszered, ha DVD-RW-re írtad a *.tib fájlt]
-
janika15 #3339 köszi! de ez ugye nem rontja el a rendszeremet? a mostanit -
#3338 janika15 Ha pötyögsz kicsit angolul, akkor itt az oktatás a True Image-dzsel kapcsolatban, szöveg és kép. ACRONIS TUTORIAL
-
#3337 Nem *.iso-ba.
Acronis True Image Home: .tib
Norton Ghost 2xxx: *.gho
Otthoni használatra a legjobb [és nem azért mert újabb] az Acronis.
Készítesz vele egy Rescue Media CD-t, a rendszer partíciódról készített valami.tib fájlt pedig kiteszed egy DVD-re.
Ha baj van, akkor Windows restart, CD benn, program elindul, majd kéri fájlt, és beteszed DVD, és ~ 10-12 perc múlva újra fenn teljes C meghajtó. Program kilép, restart és élvezheted a működő oprendszered.
-
janika15 #3336 helló! összeállítom, bekonfiguráltam faszán a win-es rendszeremet és ezt így kompletten leszeretném menteni esetleg egy iso fájlba ( a kész rendszert)majd kiírnám egy dvdre. ez arra lenne jó hogyha meghal a korábbi rendszerem egy dvdről vissza tudnám állítani az iso fájlba rakott oprendszert. lehetséges ez vmilyen progival? kösszi -
#3335 Szívesen! ;-)
-
HarMÓNIKA #3334 Köszönöm szépen! :) Örök hála! :) -
#3333 Szia!
Az OmniPage (régebben Recognita, magyar fejlesztés) program képes arra, hogy a beszkennelt dokumentumot, szerkeszthetővé teszi és amikor egérkét a szöveg fölé viszed, pop-up ablakban megjelenik a beszkennelt dokumentum adott része, így, össze tudod vetni és az esetleges hibákat javítani.
Hosszú ideje használom, munkahelyemen napi szinten kell.
-
HarMÓNIKA #3332 Sziasztok! Én egy olyan programot keresnék, amellyel bescannelt nyomtatott dokumentumok szövegét tudnám "beolvastatni" és azonnal dolgozni vele. Tehát úgy értem,hogy nem kell néznem az alap dokumentumot, hanem a program felismeri,hogy mi van a scannelt dokumentumra nyomtatva. Bocsánat, ha kissé értelmetlenül fogalmaztam, de az egyetemre kellene beadandót írnom, és ehhez kellene egy ilyen program.. Egyáltalán van iylen program, ha igen, tudna valaki segíteni? Előre is köszi a választ -
attosz1120 #3331 Sziasztok!Ehhez az mp3/mp4 lejátszóhoz keresek konvertáló programot!Mert ami van hozzá gyári az alapból 25fps-re konvertál 20 helyett!!!
http://www.aqua.hu/alcor-zed-4gb-mp3-mp4-lejatszo-szurke-70836.html
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#3330 Alapból ott van a feladatkezelő(crtl+alt+del) ott megnézheted "teljesítmény" fülön hogy mennyi a cpu és a ram használata a "folyamatok" fülön megnézheted hogy melyik aktív alkalmazás mennyit eszik a "hálózat" fülön meg a hálózatod terheltségét ellenőrizheted(persze ha van)... -
#3329 tényleg. igazad van. köszi -
#3328 After Effects-szel bizonyosan egyszerűbb ennél, de abban nem tudok segíteni, nem értek hozzá.
Photoshop:
Éppen fordítva!
1. layer: a térkép
2. layer: az általad pirossal rendesen kihúzott útvonal.
Elmented *.psd-ben.
3. a "piros rétegen" igényeid szerint, lassan Eraser tool-lal visszafelé törölsz a csíkból!
Minden fázist elmentesz, *.psd-ben.
4. Amikor megvagy: Sony Vegas elindít.
Új projekt, bedobálod a képeket, sorban 2 video line-ban, átfedésekkel, és aztán úgy gyorsítod, lassítod, effektezed, ahogy akarod.
-
#3327 Én olyanra gondoltam, hogy photoshopba egy térképrészletet és mondjuk pirossal kierősítem és minden apró kis mozdulat után elmenteni, majd vmivel egybetenni, de ez így nagyon aprólékos, rengeteg idő kell hozzá és szerintem van egyszerűbb megoldása ennél. Te is hasonlóra gondoltál? -
#3326 Elképzelésem volna, hogy az én tudásommal hogy készíteném el.
Eszközök közül After Effects, Photoshop jöhet számításba.
-
#3325 Azt nem tudjátok, hogy kell csinálni, mint a filmekben van. Animálni egy térképrészt az útvonalról. Pl. Budapest- Eger közötti szakaszt mondjuk pirossal megerősíteni és a kamerával együtt halad az útvonal. Nemtudom jól leírni, de remélem tudjátok miről beszélek. Esetleg youtube- on, hogy keressek róla tutorialt és persze milyen progival lehetne megcsinálni? -
#3324 Tudnatok egy olyan progit ami megmutatja,hogy a géped mennyit fogyaszt? -
#3323 CPU,Winchester,alaplap hőmérsékleteket tudja az Everest is. -
#3322 Jah, és ha lehetne még hőmérséklet, meg mindenféle f@xságokat ha lehetséges. Bocs a dupla posztért. -
#3321 Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék, ami játék közben kiírná a képernyőre hogy éppen hány mag fut, a magonkénti MHz-ek számát, és az FPS-t. -
#3320 Csak az oldalamat szeretném hírdetni, amúgy meg nem spam, mivel akiknek küldeném azok feliratkoztak 1 másik oldalon erre a "spam" hírlevélre... -
#3319 Egyértelmű, hogy arra.
Normális ember simán elintéz ilyesmit a fiókjában lévő baráti címek beillesztésével és egy nekik szánt üzenet megírásával...
-
#3318 Remélem nem rossz szándékra akarod(pl:spam)használni? -
#3317 Vagy Active Desktop Calendar. De azt hiszem ez pénzes. -
#3316 hi all
1 olyan progit keresnék, amivel betudok linkelni egy txt, vagy word dokumentumot, ami teli van email címekkel, és egyesével eltudom küldeni nekik amit akarok...
sürgős lenne, köszi -
#3315 Vision Express 4,Ashampoo Burning Studio,DVD Lab..stb,válogathatsz! -
#3314 Üdv! Én egy olyan programot keresek amivel video intrót tudok készíteni illetve egy video vágó szerkesztőt.Lehetőleg ne profi tudást igényeljen...