Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Btk. 300/C. § (1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetõleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ."
"Btk. 300/E. § (1) Aki a 300/C. §-ban meghatározott bûncselekmény elkövetése céljából, az ehhez szükséges vagy ezt könnyítõ számítástechnikai programot, jelszót, belépési kódot, vagy számítástechnikai rendszerbe való belépést lehetõvé tevõ adatot a) készít, b) megszerez, c) forgalomba hoz, azzal kereskedik, vagy más módon hozzáférhetõvé tesz, vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ."
Forrás: Sulinet - Mutasd a jelszavad, megmondom, ki vagy!
Ha az e-mail fiókjához jogosulatlanul hozzáférsz:
"Levéltitok megsértése
Btk.178. § (1) Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendõ.
(2) A büntetés egy évig terjedõ szabadságvesztés, közérdekû munka vagy pénzbüntetés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bûncselekményt foglalkozás vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.
(3) A büntetés
a) két évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bûncselekmény,
b) bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény jelentõs érdeksérelmet okoz."
Illetve érdekes még:
"Magántitok jogosulatlan megismerése
Btk.178/A. § (1) Aki Magántitok jogosulatlan megismerése céljából
a) másnak a lakását, egyéb helyiségét vagy az ezekhez tartozó bekerített helyet titokban átkutatja,
b) másnak a lakásában, egyéb helyiségében vagy az ezekhez tartozó bekerített helyen történteket technikai eszköz alkalmazásával megfigyeli, illetõleg rögzíti,
c) másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét felbontja vagy megszerzi, és annak tartalmát technikai eszközzel rögzíti,
d) hírközlõ berendezés útján, illetõleg számítástechnikai rendszeren másnak továbbított közleményt, adatot kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzíti, bûntettet követ el, és öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendõ, aki az (1) bekezdésben meghatározott módon megismert magántitkot továbbít vagy felhasznál.
(3) A büntetés két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztés, ha a bûncselekményt
a) hivatalos eljárás színlelésével,
b) üzletszerûen,
c) bûnszövetségben,
d) jelentõs érdeksérelmet okozva követik el."
Forrás
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hadd próbálkozzon, sikere úgy sem lesz ebben. max odaülsz a célszemély gépéhez valamilyen indokkal, és pendriveodra meg felteszel egy alkalmazást, ami a helyi gépen található profilokról megmondja, mi a jelszó. vagy szimplán lemásolod pendrájvra az adatait, és akkor használod ez, otthon. vagy kiépítesz vele egy virtuális hálózatot, indítasz egy távoli segítséget valamilyen ürüggyel, és így okoskodsz. megoldás sok van, csak fantázia kell.
.: mobilize.hu :.
2, amely programok egyszerûen fellelhetõk azok szart sem érnek
3, ismét megpróbállak lebeszélni
4, kockáztatom a bannt: bármilyen jelszó megszerzésére a legegyszerûbb megoldás trójait csempészni a célgépre
5, NE TEDD!!
6, Hogy ezek hogy mûködnek, utánaolvasol, mindig a legfrissebb programot, cryptert, bindert kell használnod. Nem olcsóak...
7, tényleg ne törj fel semmit.. komolyan...
8, ha mindenképp ez a szándékod, keress egy "szakembert" - szintén nem olcsó..
9, A fent leírtakat fórumokon olvastam, elhatárolódok mindenféle hasonló cselekedettõl... <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
nekem egy Gif Creator kéne,tehát amivel 4-5 képet lehet összerakni 1 mozgó giffé 😊
Elõre is köszönöm <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
file joiner 2.0 tudja az exe - exe egyesítést asszem...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Más megoldás a kiváltásra? Nemrég észrevettem, hogy a hálózati helyeken beállitott egy külön kapcsolatot vmclite néven. Mûködik ugy is, de hát még mindig nem az igazi...
A#1
Tehát ha elindítunk valamit, akkor ez elindít másokat is....pl. ha beálítom a játék exe-jét, akkor ha az elindul, akkor elindul pl. a Fraps, vagy Rivatuner...
De a winchester hibás szektorszámának meghatározásához a teljes lemezellenõrzés a biztosabb.
Mind a kettõ ellenõrzéséhez ott van például a hdtune.
Valaki tudna nekem olyan programot ajánlani ami megmondja a vinyómról,hogy van e rajta hibás szektor anélkül,hogy órákig tartó ellenörzést csinálna..
Köszi elõre is!
Üdv:JoE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A Virtualdub/Virtualdubmod egy jó kezelhetõ vágóprogram.
Az alsó csúszkán tudsz a felvétel megfelelõ részére menni.
Képkockánkénti ugrás:
* Jobbra/Balra mutató kurzorbillentyûk
* Edit/Previous Frame illetve Edit/Next frame menüpontok
Kulcsképkockánkénti mozgás:
* Shift+Jobb kurzor/Shift+Bal kurzor billentyûkombináció
* Edit/Previous Keyframe illetve Edit/Next Keyframe menüpontok
50 képkockánkénti mozgás:
* Alt+Jobb kurzor/Alt+Bal kurzor billentyûkombináció
* Edit/Back 50 frames illetve Edit/Next 50 frames menüpontok
Kijelölés kezdete:
* Home billentyû
* az alsó ikonsoron jobbról a 2. ikon.
* Edit/Set selection start menüpont
Kijelölés vége:
* Ins billentyû
* az alsó ikonsoron jobbról az 1. ikon.
* Edit/Set selection end menüpont
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Egyébként: openwith.org
_HD-1080i.ts fájlt mivel tudom lejátszani?
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
1. PPPOE-s (felhasználóneves-jelszavas) csatlakozási móddal csatlakozol, és 691-es hibakódot kapsz vissza?
2. DHCP-s csatlakozási móddal (a számítógép és a modem közvetlenül össze van kötve, és az IP-címet automatikusan kapod) csatlakozol, és nem kapsz IP-címet?
3. Vezeték nélküli routered van?
Az 1. és 2. esetben az Internet-szolgáltatód tud segíteni. Sikertelen csatlakozás esetén kapcsold ki a gépet, hívd fel a szolgáltatót, és kérdezd meg hogy fel vagy e csatlakozva. 😉
A 3. esetben is tud segíteni a szolgáltató. Kiiktatsz a routerbõl minden gépet amit te csatlakoztattál fel, és megkérded a szolgáltatót tapasztal-e nagy mértékû adatforgalmat.
Illetve menj bele a routerbe, és nézd meg a router naplójában, hogy a vezeték nélküli interfészére fel vannak e csatlakozva.
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
pl: link
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
ÉN szeretnék csináltatni egy programot ami egyszerû algoritmusokbol áll, csak azt nem tudom h ilyen feladatra hol lehetne felbérelni programozót???
Ha tud valaki segiteni az szoljon nekem legyen szives kössz!!
#2834: Szerintem próbáld meg a SUPER nevû programot, nekem jó szokott lenni. Link.
Egy olyan programot keresek amivel mp4,avi fájlokat tudok flv-be konvertálni egyszerûen. Kipróbáltam a MediaCoder-t de nem tudom normálisan beállítani
www.dreamerz.hu
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
SEgítségre lenne szükségem.
Véletlenül letöröltem a zenéim a számítógéprõl. Kb. 4 giga volt mp3 ban.
A 'Zene' mappán Shift+delete kombinációt nyomtam, és kitörölte, így a szemetesben sem található meg.
Tudnátok segíteni, hogy milyen programmal, illetve, milyen módszerrel tudnám visszamenteni a zenéimet?
Elõre is köszönöm szépen a segítségeket.
Üdv., Orionk
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Köszi!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Kulon pluginokkal kiegeszitheto, valamint lekezeli az konyvtarakban tarolt infofajlokat is mint pl a File_id.diz, Descript.ion, 00index.txt, Files.bbs fajlokat, audioknal a CDDB,MP3 tag fajlokat stb. Ugyanigy felismeri a tomoritett archivumokat is.
Termeszetesen lelehet fajlba vagy kulon katalogusba menteni vele es keresni bennuk.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
olyan programot keresek ami fotóalbumot csinál a képeimbõl (nem picasa és hasonlókra gondolok) szerkeszthetem ..több képet rakhatok be és azt nézi végeredményként egynek., effektezhetem .ill keretek legyenek benne..és hasonló marhaságok...
ennek a lényege hogy jó minõségben dolgozzon a program(aránylag minõségromlás nélküli végeredményt szeretnénk) mert a szerkesztett fotót elõ szeretnénk hivatni..
olyan ember javaslatát várom aki már használt ilyen progit és jó minõséget csinált vele.. nem pedig a google barátunktól kapta a tippet elsõ keresésre...
köszönöm a figyelmet..
üdv
öregharcsa
http://pspfilez.extra.hu/
Szaisztok!
Olyan progit keresek, amely kilistázza egy HDD/CD/DVD tartalmát (mappákat és fileokat) és azt valamilyen kezelhetõ szöveges formátumba elmenti.
Elõre is köszi.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Lavalys Everest, Fresh Diagnose, SiSoftware Sandra, CPU-z, Sysinfo Astra, Hans Niekus - System Analyser, és még pár szoftver
"Javat, hogy tudok lementeni?"
Weboldalról Java appletet?
Nézz szét a böngészõd gyorsítótárában .class kiterjesztésû állományok után.
Vagy használj olyan programot, ami képes lementeni a honlap tartalmát (HTTrack, Ofline Explorer,...).