5473
Felhasználói programot keresek.
  • Danny1987
    Hello!
    Olyan progit tudnatok ajánlani ami video felvevő és szerkeztő is egyben?(szerkezteni csak annyit kellene,hogy a képből néhány szőveget kitarjak,hogy reklámmentes legyen.)
  • Dj Faustus #3432
    "van olyan progi ami gyorsabban másolja át a cuccokat pendrivera vagy külső vinyóra, mint total commander?(pl filmeket)"
    7 program a célra
    Roadkil's Unstoppable Copier
    De ha az alaplapod támogatja (és van több vinyód), akkor csinálhatsz RAID0-es tömböt, amivel felgyorsíthatóak a lemezműveletek.

"Vettem minap egy 2.5" 320gb- os winchestert, de nem sikerül életre keltenem. Particiós program gpt disc- et ír ki vagy mit."
    Van egy Linuxos, CD-ről illetve USB-ről is indítható cuccos a neve Gparted. Próbáld meg azzal.
  • vzoli8895
    de leformázni is csak 64bites windows- on tudom? vagy hogy tudom ntfs- re formázni?
  • exodus2
    GUID particiós tábla (GPT):

- 128 elsődleges partició hozható létre
    - 2 TB-nál is nagyobb partició létrehozása
    - Biztosítja a nagyobb megbízhatóságot a replikáció és a ciklikus redundancia ellenőrzéssel (CRC) a particiós táblát.

Azt irja, hogy x64es architektúrán (64bites) működik, és a windows server 2003 SP1en.

• vzoli8895
    vmi olyasmi, hogy 64bit- es fájlrendszer? akkor ez csak 64 bites windows alatt lehet megcsinálni normál ntfs-re?
  • IMYke2.0.0.0
    A "TeraCopy Pro"-t keresd! - OLDALA
  • exodus2
    Olvass egy kicsit: http://www.microsoft.com/whdc/device/storage/GPT-on-x64.mspx
  • gerge93
    van olyan progi ami gyorsabban másolja át a cuccokat pendrivera vagy külső vinyóra, mint total commander?(pl filmeket)
  • vzoli8895
    hali. vettem minap egy 2.5" 320gb- os winchestert, de nem sikerül életre keltenem. Particiós program gpt disc- et ír ki vagy mit. Segítsetek lécci, hogy tudnám megcsinálni. Köszi
  • computerguru
    Total Video Convertert próbáltad már?Mindent tud!
  • Dj Faustus #3423
    Vannak erre ingyenes/nyilt forrású eszközök is, mint például a Virtualdub, az Avidemux vagy a SUPER.
  • Norway
    HI! A "Wondershare video converter platinium" ami neked kell.Elképesztő mennyi mindenre tud convertálni,rengeteg sok dolog van benne majd meglátod!ha kiválasztod a videot utánna tudod állitani azt is hogy mekkoa legyen a mérete.Egyszerű használat!!
  • djsenki
    Próbáld meg VDownloader-el
    http://href.hu/x/avcn
  • djsenki
    Egy olyan programra lenne szükségem amivel az avi formátumú videónak a felbontását le tudom csökkenteni. Mp4-re szeretnék feltenni egy sorozatot de elég nagy a videó felbontása (ami felesleges 2,4" kijelzőre) ezért szeretném átkonvertálni, hogy a memokártyán a hellyel spóroljak. A program neve is elég.
    Előre is köszi!
  • Dean Winchester
    köszi,kipróbálom
  • gerge93
    nekem nem.
  • IMYke2.0.0.0
    JDownloader használata erősen ajánlott - részemről.
  • Dean Winchester
    hali!

vki tudna nekem ajánlani egy fain letöltőklienst? flash fxp-t ismerem na ehhez hasonló kéne nekem ami majdnem ugyanilyen jó! (hogy miért? mert lejárt a 30 nap próbaidő :(
  • Evin
    És a kompatibilitási mód nem működött?
  • gerge93
    azért írjatok, majd vissza, hogy nektek is müködik vagy nem.
  • gerge93
    [b]Hali![b]

Windows 7 van a gépemen és van 1-2 dolog ami nem indult el rajta, ami xp viszont elindult, de a minap rájöttem, hogy lehet elhárítani ezt a hibát. Tehát figyelem akinek windows 7- e van és nem indulnak a programok.

A Vezérlopultban van olyan, hogy "InterBase Manager"
    Elindítod. Automatikusra teszed, majd kiveszed a pipát Windows NT- s szöveg mellől. Indítás/Start
    Jobb oldalt alul megjeleneik egy kis ikon, hogy fut a szerver. Ezután lehet indítani a programot és türelmesen várni. Ha nem jön be, akkor a managerben kell állogatni automaticról manualra, fordítva. Egy ido után tuti be fog jönni. Kicsit lassabban jön be, mint xp- nél, de nekem max fél- egy perc után be is jön a program. [i]Gondoltam megosztom veletek, mert számomra nagyon hasznos. Sok sikert[i]
  • Seithennin
    hali! olyan progi kellene ami ha van egy video egy honlapon, akkor annak leszedi a hangját! csak a hangot mp3ba (nem youtube) Köszi előre is!
  • observero
    Köszönöm de ha lehetne bővebben kifejteni a megoldást, mert sajnos hangszerkesztésben a kezdetek kezdetén vagyok és ez a film nagyon régi. Az 1960 elötti western filmeket gyűjtöm és van sok ami orosz, spanyol, portugál, horvát szinkronnal vagy rábeszéléssel van és így is nagyon nehezen jutottam hozzájuk és mivel nem tudok csk magyarul meg angolul mindennel próbálkozom. A VirtualDub-bal már cseréltem hangot de mindegyiknek nincsen meg az angol eredetíje.
  • IMYke2.0.0.0
    Otthoni környezetben, 100%-os sikerrel, és mindenféle élménycsökkenés nélkül: Nem lehet.

Próbálkozhatsz a középső [mert feltételezem, a rábeszélés egy mono mikrofonnal felvett, mono hang] a hangkép eltávolításával, [erre képes programok: SoundForge, Creative Wave Studio, Cool Edit Pro, Steinberg WaveLab és társaik], de ezzel egyúttal - és tekintve a tömörített hang minőségét - nagyon sok információt is elveszít(h)e(t)sz!

Inkább, szerezd be az eredeti hangforrást!
  • observero
    Üdvözlök mindenkit. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy AVI filmem rábeszéléssel aminek a GSpot szerint egy hangsávja van (Codec:0x2000 (Dolby AC3) AC3; Info:48000Hz 192kb/s tot,stereo (2/0))ez a gond, a háttérben halkabban hallatszik az eredeti hang mig a rábeszélés hangosabb. Külön lehet e választani a két hangot, mivel gondolom, a hangerösségük miatt más frekvenciájuak, vagy nem!? Vagy egyáltalán meglehet csinálni valamilyen programmal, hogy csak az eredeti hang maradjon meg??? Előre is Köszönöm az Útbaigazítást.
  • Dj Faustus #3408
    Szerintem ACDSee-ben van ilyen opció (itt, illetve itt írnak róla); de az Irfanview nevű hasonszőrű ingyenes programban is van rá lehetőség (itt és itt írnak róla).
  • Veno
    Sziasztok!
    Egy olyan progit keresek ami a kisfiamról készült párszáz képre rá tudná tenni a pontos életkort. Az acdsee-t nézegettem de abban nem találtam ilyen speciális funkciót.
  • Dj Faustus #3406
    Poptray[/url
    [url=http://www.poppeeper.com/]Poppeeper
  • Seithennin
    hali! valami olyan progi kéne ami a tálcán lenn van kis pici ikonnal, és szól nekem ha freemailben vagy gmailben levelem érkezett! lécci segítsetek előre is köszi!
  • computerguru
    Nos ha már nem érdekel,és megoldottad,akkor mindegy,pedig úgy néz ki,hogy megtaláltam neked a progihoz a serialt(ha ez az a program:Scala quaranta)de ha már tárgytalan akkor mindegy,szia!
  • Daell Drow
    Koszi mindenkinek a segitseget, de mar targytalan. Atmentem 2-el :D
    Reggel haverom laptopjan gyorsan ossze dobtam, a mar meglevo nyersanyagomal. Sajna csak a scala volt engedet, amugy a programhoz ertettem, csak hat a trial.... Nem let volna baj ha ujra raktam volna a Windows-t, de en evente 1szer telepitek ha kell. Ez meg nem ert annyit hogy ujra rakjam annyi minden mas van fent.
    Megegyszer koszi az otleteket, ezt a scalat meg egy idore elfelejtem....
  • Dj Faustus #3402
    " A virtual PC-t is megprobaltam, ott meg az irja hogy virtualsi rendszerol nem indul."
    Tehát ha jól értem Virtual PC + Windows XP + Scala (annak melyik komponense? melyik verzió?) = "Virtuális rendszerről nem indulok" hibaüzenet?
    Pontosan milyen hibaüzenetet ad? Tudsz mutatni képernyőképet róla?
    Más virtualizációs megoldásokkal (Vmware, Virtualbox) próbálkoztál?

"hat ja, es nekem holnap reggelre kene. 1 napot tokoltem hogy valahogy elinduljon"
    Mindenképpen kötelező Scala-t használnod? Az iskola ezt teszi kötelezővé?
    Vagy a digital signage-ről tartasz előadást/írsz szakdolgozatot?
    ALternatív programok nem jöhetnek számításba?
  • computerguru
    De mondom...nem tudom a program pontos nevét sem!
  • Daell Drow
    hat ja, es nekem holnap reggelre kene. 1 napot tokoltem hogy valahogy elinduljon, pedig csak max felorat kene benen dolgoznom. Esetleg valami warez verzio-t nem tudsz? amit le is tok tolteni?
  • computerguru
    Igy nehéz lesz!
  • Daell Drow
    mivel nem tudom elinditan nem tudom megnezni se. Az indito fajl tulajdonsagainal meg nincs semmi a verzio szamrol.
  • computerguru
    Ebből nem jöttem rá a pontos névre és a verziószámra,miért nem nézed meg a gépedben levő nevét és v.számát?
  • Daell Drow
    A masik progi meg jol kibaszik velem. Ennek a 30 napod verziojaval akarmit csinaltam nem jo. A virtual PC-t is megprobaltam, ott meg az irja hogy virtualsi rendszerol nem indul.
  • Daell Drow
    A nerot azota megoldottam, updateltem mivel nem warez verzio.
  • computerguru
    Küld el a progi nevét,pontos verziószámmal és keresek neked cracket hozzá és mindjárt nem 30 napos lesz.