5473
Felhasználói programot keresek.
-
#3473 100 fok meleg ud lenni?
nem forr szét a kártya?
(( 100 fokon forr a víz... )) -
#3472 mondjuk csak azt nem értem h a hawx is modern játék szép megjelenítés stb és ott nemn csinálja -
#3471 cod 4 nél ugyan ez kipróbáltam felszalad 100ig aztán ha várok akkor gyorsan visszahül, szerintetek menjek garit intézni? -
#3470 Furmark szerint terhelés mellett 107 fokig megy föl a hőmérséklete, és azt tartja -
#3469 részeltesebben: az a gondom h egyes játékoknál pl call of duty 4 és world in conflight a játék képe bekockásodik, majd ha várok elmulik és kicsit később kifagy, vagy ujra kell indítani vagy kiírja h a vidkari illesztőprogramja lefagyott vagy mi, stb stb és csak a leggyengébb módon jelenít meg a monitor! De a HAWX ami szintén gépigényes játék simán fut semmi gondja, szal nem értem h most meghibásodott e a videokari vagy más a gond! már formáztam a gépet, ujratettem minden up to date! a gép pedig másfél éves, 8800GT 512MB Gigabyte a vidkari 4 gb ram és E8200 proci, a gpu hőmérséklete most alapjáraton 60 fok, 53fok, 36 fok (gpuz 3 külön értéket is mér a karin) -
#3468 Jó kérdés! -
#3467 "Új a kamerád,de már kételkedsz benne hogy nem jól működik?"
Nem. Videókártyához keres diagnosztikai programot.
"olyan programot keresek ami a videokarimról megtudja állapítani h van e valami baja"
Talán ezek valamelyike alkalmas lesz rá:
GPU-Z
ATITool
NVidia System Tools
Furmark -
#3466 Mondjuk,ha konkrétan leirnád,hogy mire gondolsz,akkor talán tudnánk segiteni!Új a kamerád,de már kételkedsz benne hogy nem jól működik?Nem igazán értelek! -
#3465 hali! olyan programot keresek ami a videokarimról megtudja állapítani h van e valami baja, mert nem vagyok benne tuti és a garis ügyintézéshez nincs feltétlen kedvem! létezik ilyen? köszi -
#3464 Na ezt kerestem!:D Köszi! -
#3463 Benne van a winamp-bam! Ahány másodpercet állitasz be,annyival előbb kezdi el a számot játszani az előző vége előtt.
-
Veno #3462 Sziasztok!
Adott egy Casio CTK-3000-es szinti ami tud midi-t küldeni usb-n keresztül a számítógépnek illetve tud fogadni is onnan. Milyen zeneszerkesztő progit kellene feltelepítenem a gépre, hogy ezt a kétirányú kommunikációt ki is tudjam használni? -
#3461 Nincs szünet? A winampnak van egy skinje(azt hiszem a modern névre hallgat)és ott a equalizer beállításán van ott (ott szünet nélkül egybeolvadással játssza le a számokat sajna, nem BPM szerűen:( -
#3460 Hali!
Olyan kiegészítőt keresek Winamphoz, ami a számok összemixeli, a számok végén nincs szünet, hanem egybeolvadnak (azt hiszem van ilyen, csak nem mi a neve)!
Köszi! -
#3459 #3465
NAGYON KÖSZÖNÖM:) -
#3458 Ezt a kérdést már egyszer feltetted. Mint akkor is elmondtuk, az alábbi lehetőségeid vannak:
1. Megveszed (igen drága, de ez egy kereskedelmi szoftver)
2. Keresel ingyenes altenatívát például a Gimp, az Inkscape, a Paint.NET, a XARA Extreme, az sK1, a Synfig, az Xfig, a Pixia
3. Illegálisan letöltöd
-
#3457 adobe.com, corel.com -
#3456 sziasztok!
keresek photoshop cs 3-at.... cs4 is ha van...
meg...
corel paint shop pro photo x2
előre is köszönöm
üdv. tibi842 -
#3455 Honlapra nem tudok, de internetkapcsolattól is függ akkor. Ha tudod, hogy szó, akkor némileg gyorsabb, de ha minden karaktert betűnként kell végigpróbálni, szerintem minimum 1hét is lehet. -
#3454 Mozilla Firefox böngészőből és igen 5 betűnél biztos, hogy több. Akkor nincs rá esély?? -
#3453 Attól függ honnan. Ha 5 betűnél több, házilag szinte lehetetlen. -
#3452 Hi! Visszalehet fejteni valahogyan a jelszavat, ha nem jegyezte meg(csak 1-2x léptem be)? Fontos lenne...(nem hackelés vagy egyéb rossz célokra lenne) -
#3451 hmm..egyébként van olyan alkalmazás ami a meglévő programjaimból csinál egy ilyen hasonló telepítőt??..tehát beraknám egy könyvtárba és ha elindítom a progit akkor az automatikusan telepítené az abban lévő alkalmazásokat...
na ez érdekelne még... -
#3450 hát ez tényleg jópofa...köszönet érte... -
#3449 húúú... ez még jól fog jönni :D
thx -
#3448 Lehet kicsit off, de nekem így elsőre nagyom megtetszett:
Programgyűjtemény automatikus telepítéssel - lustáknak. -
vzoli8895 #3447 HELLO!
Külső winchestert, hogy tudom dvd lejátszóval használni mintha pendrive lenne? easeus partition master programmal fat32- be konvertálom és aktívvá teszem, de nem müködik. Megvan szabva, hogy meddig kezeli fat32 ben a vinyót a dvd lejátszó? vagy mi lehet a baj? Ha csak 9Gb ra formázom le akkor sem ismeri fel. Dvd lejátszó tipusa: orion DVD 5000HC
Előre is köszönöm a segítséget és mindenkinek Boldog Karácsonyt! -
casti91 #3446 Hello!
Van egy blu-ray lejátszó és egy hozzákötött külső winchester. Az a probléma, hogy a vinyón lévő DVD filmek lejátszásakor a menüből nem tudok továbblépni a távkapcsolóval. A filmet el tudom indítani ha kiválsztom a megfelelő .VOB fájlt, de ilyenkor már nem tudok nyelvet/feliratot változtatni. A kérdésem az, hogy hogyan tudnám a vinyón lévő DVD filmet átalakítani úgy, hogyha elindítom, akkor tudjam kezelni a menüt.
Előre is köszönöm a segítséget és mindenkinek Boldog Karácsonyt!
-
#3445 Pedig sokkal prózaibb a megoldás: kereső (Google, Yahoo, Bing, Polymeta,...)! ;) -
#3444 Néha felmerül bennem, hogy talán te vagy az internet mesterséges intelligenciája, mert mindig annyi linket beraksz, mint senki más. :) -
#3443 Online egérrel vezérelhető zongora ;)
Egy másik
Electronic piano
YGS Virtual Piano
AnalogX Virtual Piano - MIDI-s eszköz billentyűzetről vezérlése
Az előzőhöz hasonló
Még egy
No még egy
Vagy zenét szeretnél készíteni?
Arra rengeteg lehetőség van a [url=http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_audio_trackers]"trackerektől"[/url] kezdve, a Fruity Loopson, Reasonon, Cubasen keresztül, az LMMSt sem kifelejtve... -
#3442 hello!
tudtok pc- re zongorát amit billentyűvel/egérrel lehet leütni? thx -
#3441 Optikai karakterfelismerő szoftverből van pár ingyenes program, meg szolgáltatás is. Megérnek azok is egy próbát. -
#3440 Omnipage 12. Régebbi lemezeidről, ismerőseidtől esetleg a Recognita.
-
#3439 A legújabb Firefox nekem is az van és megvagyok vele elégedve,ha jól van beállitva,akkor tökéletesen működik!
De azért nem ártana felrakni a service pack 3-at! -
#3438 ABBYY FineReader, ReadIris -
#3437 Sziasztok olyan progit keresek (vagy megoldást) ami képes arra hogy egy kinyomtatott Word dokumentumot be tudjam szkennelni úgy hogy az szerkeszthető legyen. Tehát ne képként ismerje fel. -
#3436 Ha a leggyorsabb kell, akkor Linux és Lynx.
Állítólag a Chrome gyors, viszont amit feltöltesz rajta, az Google tulajdon lesz (mondták akik elolvasták a licenc szövegét). -
#3435 Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik webböngészőt érdemes most használni windows alatt (windows vista sp2 eredeti)?
Előre is köszönöm
U.I.:
Főleg az lenne a lényeg h gyors legyen -
#3434 Virtualdub, Windows Movie Maker