Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JSbyMSI8800
Hellóó!!!!

Nagyon szépen köszi, életet mentettél!!!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

rooney8
Ha focit akarsz nézni, akkor MyP2P Ha az eurosporton adják, akkor itt valszeg lesz hozzá stream (lehet hogy csak angol, de több mint a semmi 😊 )

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

JSbyMSI8800
Helló!!!

Valaki nem tud egy olyan ingyenes internet tv-t, ami befogja az Eurosport 2-õt ? a többi nem számít csak ez az egy csatorna mennyen.

Nagyon fontos lenne!!
Elõre is kösz!!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Evin
Felejtsd el. Akkor már inkább NOD vagy bármi más. Jobban fogja a gépet, mint elvárható lenne. Ahogy hallottam.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Danny1987
Errõl mi a véleményetek?

Live for nothing or die for something.

Dj Faustus
Az archívumban levõ két állomány víruselemzése:
TotalSpy.exe
FreeKeyLog.exe

Semmi esetre sem szívderítõ.

Dj Faustus
Ha más gépére feltelepíted, vagy más adatainak kifürkészésére használod, akkor simán megbüntethetnek érte (amit meg is érdemelsz).

http://static.lhp.hu/letoltokozpont.hu/programok/k/Keylogger.zip
Information Contains recognition pattern of the DR/TotalSpy.29.2 dropper
Csak sajat felelossegedre toltsd le, mert a virusolo szerint egy kemprogramfele, ami eleg jol betelepedik a gepedbe, persze ez nem azt jelenti, hogy veszelyes a kiuzese.
Danny1987
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=2547&k=32

Ez veszélyes lehet rám nézve is?

casmate pro 6.52 nagyon jo lenne ha meglenne valakinak , magyon fontos.

Vorpal
Vegyél neki inkább virágot, és törõdj bele, hogy úgyis félrek*r ha akar.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Dj Faustus
"Oké nem akarok belépni."
Ezt biz' már eljátszottad...

"De ha meg akarnám tudni a jelszavát milyen programét kéne használnom,hogy megtudjam."
A jelszó magántitoknak minõsül (aminek jogosulatlan megismerése a BTK 178/A. §-ának értelmében bûncselekménynek minõsül), úgyhogy inkább semmilyennel.

Danny1987
Oké nem akarok belépni.
De ha meg akarnám tudni a jelszavát milyen programét kéne használnom,hogy megtudjam.

Dj Faustus
A barátnõd e-mail fiókja a barátnõdé.

Ha illetéktelenül belépsz a e-amil fiókjába a BTK 300/C. §-ának értelmében bûncselekményt követsz el.
Ha beleegyezése nélkül elolvasod a leveleit a BTK 178. és 178/A. §-a értelmében büntethetõ vagy.

hy all,nekem olyan progi klne,ami játék közben is irja a sarokban a gép proci,vga,alaplap és egyéb hõmérsékletet illetve feszültséget,elõre is thx<#vigyor4>
Danny1987
Nekem olyan kell amivel megtudom a bnõm email fiókjának jelszavát.
Szóval ha beirja és fut a program akkor eltárolja a jelszavát és nem csak pontokat.

Azt köszi<#worship>
Nem is tudtam, h WinXPben már van ilyen alapból.

Dj Faustus
Jelszó megjegyzése:
Roboform
Pc Worl - Rókaszelidítés 2. rész: lásd a 12. fejezetet.

Dj Faustus
"amivel egyszerûen és gyorsan megoldható egy számítógép távvezérlése a neten keresztül (min. jelszóvédelem)."
Windows esetén: Távoli Asztal (RDP protokoll):
A Távoli asztal szolgáltatás használata a Windows XP Professional rendszerben
jox.hu - Távoli asztali kapcsolat: mit, miért, hogyan?
Távoli asztali kapcsolat: gyakori kérdések
lacy.hu - Távoli asztali kapcsolat létrehozása
(Ubuntu, vagy más Linux alól is elérhetõ a Windowsos távoli Asztal: Alkalmazások/Internet/Távoli asztali kapcsolat)

VNC-bõl van olyan megoldás, ami authentikálható - lásd például Ultra VNC - Íme

Linux alatt SSH (+X11), vagy ott az NX

Danny1987
Hi.
Olyan programot tudnátok ajánlani ami megjegyzi a jelszót?
Ja és közben nem küldi el másnak.

Evin
Inkább mindenki olyat használt, amibõl mindkét végre kell egy kliens.

még senki sem csinált ilyet?<#wow1>

Sziasztok!

Valami olyan szoftverre lenne szükségem amivel egy cd vagy dvd tartalmát kitudnám írni usb-s vinyóra és utána errõl a vinyóról tudnám telepíteni az adott motyót ( például windóz ).

Próbáltam ezt WinSetupFromUSB_0-2-3.exe de nemigazán akarja a jót.

Kössz!

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

rooney8
Köszönöm a kielégítõ választ 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Dj Faustus
"Nem úgy van, hogy a formázás az csontra töröl mindent?"
Floppy lemez esetén, a format parancs "dokumentálatlan" /u kapcsolójának használatánál, és az összes szektor felülírásánál igen, minden adatot töröl; egyébként viszont nem bántja az állományokat.

Wikipedia - format
Wikipedia - Disk formatting - Recovery of data from a formatted disk

Mellesleg egy szimplán formázott merevlemezrõl is visszahozhatóak az adatok, de az már Kürt és társai. Ez "ellen" megoldást jelentenek az úgynevezett "disk wiper" programok, amelyek többször felülírják (erre vannak szabványok) kérdéses szektorokat.

rooney8
Hát ja, a mai világban már mindent lehet 😊

Evin
Én már láttam olyat, hogy teljes partíciótörlés, majd új létrehozása után is vissza lehetett állítani a fájlokat.
Nem véletlen vannak megsemmisítõ programok, amik többször, különféle algoritmusok által generált adatokkal írják felül a szektorokat, hogy ne lehessen azokat visszaállítani. De állítólag (gondolom csúcstechnikával) még azok is visszaállíthatóak.

rooney8
Nem úgy van, hogy a formázás az csontra töröl mindent?
Csak a gyors formázást lehet visszahozni, nem?

Dj Faustus
"olyan programot keresek amivel visszalehet hozni olyan dokumentumokat amiket letöröltem egy komplett formázással!"
Itt találhatsz pár programot - reméljük nem írtad fölül a fontos doksikat tartalmazott szektorokat.

"Tudtok ajánlani egy ingyenesen letölthetõ zeneszerkesztõ progit, amivel live mixekbõl tudnék kivágni részeket és aminek a használata egyértelmû?,"
Ha a live mix egy video, akkor Virtualdub/Virtualdubmod, Avidemux, Windows Movie Maker.

Ha a live mix egy hangállomány, akkor Audacity, Wavosaur, megvan még egy pár

ez tudja a formázás utáni visszaállítást a demo ingyenes, nem próbáltam

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Seithennin
sziasztok! olyan programot keresek amivel visszalehet hozni olyan dokumentumokat amiket letöröltem egy komplett formázással! Mert meghalt a vinyóm nem látta a particioket sem meg semmi és formáztam xp lemezzel azóta oké minden de fontos doksik voltak rajta! ingyenes progi kéne pls help me!!!!

gergely1991
pl moviemaker,wma-ként menti el,de átkonvertálhatod😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Tudtok ajánlani egy ingyenesen letölthetõ zeneszerkesztõ progit, amivel live mixekbõl tudnék kivágni részeket és aminek a használata egyértelmû?, kössz a segítséget!

A kivétel erősíti a szabályt, kivéve ha nem

Olyan progi érdekelne, amivel egyszerûen és gyorsan megoldható egy számítógép távvezérlése a neten keresztül (min. jelszóvédelem). A VNC-t nézegettem, de úgy tûnik ahhoz a távoli géppel együtt VPN-t kell létrehozni.

Dj Faustus
Fuity=Fruity

Dj Faustus
Reason, Fuity Loops, Cubase

Evin
Magic Music Maker
Ezzel konkrétan zenét lehet csinálni, és külön szerezhetõk be hangminták a különféle zenei stílusokhoz. De olyan most nem jut eszembe olyan, ami hangot generál.

Japep

Köszi.
És olyan, amiben esetleg van egy olyan plusz, mintha egy szintetizátor lenne - azaz lehet vele különbözõ hangokat generálni?

Bocs az értetlenségemért, de nem nekem kellene a program, csak egy szerencsétlen ismerõsöm rajtam keresztül érdeklõdik... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Evin
Szerintem bármelyik DJ program tudja ezt. Most csak a TraktorDJ jut eszembe fejbõl, de van még.

Japep

Hello, megint én... 😊

Nem tud valaki esetleg egy olyan programot, amivel audio-számokat lehet összekeverni (mixelni), és vannak benne "alapzajok" (ütemek, basszus...)?

Remélem érthetõ, igazából egy olyan program kellene, mint a DJ-knek a keverõpult... 😄

Remélem nem beszélek hülyeségeket ... köszi elõre is! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Az FPS-t általában a játékokban be lehet állítani, h mutassa.

Sziasztok! Olyan programot keresek hogy ami mutatja játék közben a FPS-t meg a hõmérsékletet is pl:proci,videokártya

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Qwerty4
Találtam egyet...!!!

Qwerty4

Japep

Köszi. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Evin
Max nero8, de inkább 6-7.

Qwerty4
Üdv!

Tudtok olyan progit (vagy weboldalt) ami cirill betüket, szavakat fordít a latin ábécé betûire.Tehát nem nyelvi fordítás, hanem az írás meglatinosítása érdekel... 😊

Qwerty4

Japep

Hello!
Melyik Nero a legjobb, ami méretre nem túl nagy (tehát nem több CD-s, vagy több száz M😎 és egyszerû, magyar nyelvû?

Most a Nero 6-ot használom, de ezzel néha gondok vannak (kifagy, nem tudja lezárni a CD-t, elrontja az audio CD-t...), ebben csak a StartSmart tetszik nagyon... 😊

Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Akarom mondani: #2924