5473
Felhasználói programot keresek.
  • IMYke2.0.0.0
    WhatTheFont! - mintha Neked találták volna ki.
  • interdit
    Üdvözletem!
    Szerintetek melyik a legjobb/leghasználhatóbb lemeztöredezettség-mentesítő program?
  • Morphin
    vagy nem olvastátok el figyelmesen, vagy nem értitek mit szeretnék...amúgy a dvd lejátszómat már odaadtam faternak...HD filmeket nem nagyon visz egy dvd lejtszó, ezért váltottam wd tv live-ra...ezen megy minden,csak épp torrent meg pc-s funkciók nem. tehát én egy wd tv-s kezelőfelületű programot szeretnék pc-re, mint amilyen a Media Center Edition a Windows-ból...az összeköttetéssel nem lesz baj, ennyire kezdő nem vagyok, nekem olyan program kell amibe ha belépek, tudok böngészni a médiák között,legyen az kép,zene,video...ne nekem kelljen a TC-ben bogarászni...remélem így érthetőbb egy fokkal...(win7-em van, a media center ezért nem jó...vagy lenne már erre is?)
  • Bosnyak
    Üdv!
    Olyan progit keresek, ami a betű képe alapján meg tudja mondani nekem a betűtípust. Létezik ilyen honlap myfonts.com. De nekem a saját fontjaim között kellene hogy keressen.
    Ha tudtok segítsetek légyszi. Fontos lenne.
    Köszi.
  • Evin
    Ha a vga-n van kimenet, azt kösd rá a tv-re, ennyi.
    Távirányítót szerintem lehet külön venni, talán van már USB-s is (mert kell egy egység a gépbe + a távirányító).
    Én a tunerkártyámhoz kaptam, de nem használom, viszont haverom beállított rá mindent, és pl azzal mászkált TC-ben, nézett filmet stb., csak legyen hozzá elég gomb.
  • Aquir
    ok, ő elvileg a gépet akarja kötni
  • akyyy
    vannak usb-s dvd lejátszók
  • Aquir
    Mert egy jó DVD lejátszó mennyi is? És folyton írnád. mondjuk TV-re tenni gépet, még játszani is jó. De ehhez még nem kell TV sem (én azért használom, mert az albiban olcsóbb notebookot használni mint egy TV-t venni.. :)
    Így még zavarni sem zavarhatok senkit (füles).
  • computerguru
    Nem érsz rá? Vagy nincs dvd lemezed?3,4,5 divx film ráfér egy lemezre,de te tudod!Egyszerűbb,mint megvenni több mint tizezerért a pctv-t,nem?
  • Aquir
    azt folyton ki kéne írni..
  • Aquir
    Nekem ilyen van:
    Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick Ultra-portable stereo digital & analogue
    TV TUNER + FM & Internet radio

Van távirányítója, amit az usb csatlakozónál érzékel. Én csak notebookon tévézem, de ezzel pl. meg lehet azt csinálni amit akarsz.

• computerguru
    Miért nem asztali dvd lejátszót használsz filmnézésre? Nem lenne egyszerűbb?
  • Morphin
    persze hogy a gép...de nekem olyan progi kéne, hogy távirányítóval lehessen lépkedni,mint mondjuk egy media center-ben...tehát ne kelljen nekem itt az asztalnál keresgélni,kattintgatni.
    (mondjuk most letettem hogy eladom a WD TV-t...nem tudom jó alternatíva lenne-e hogy veszek 10m-es hdmi,optikai kábelt és a pc-t kötöm a tv-re)
  • Aquir
    rákötöd a TV-re, de a gép fogja lejátszani
  • Morphin
    Hello!
    Olyan program kéne nekem, ami olyan mint a Windows Media Centere...azt szeretném csinálni, hogy a gépet rákötöm a tv-re (is!) és ha mondjuk meg akarok nézni egy filmet, akkor monitor kikapcs,benyomom a tv-t elindítom a programot, és ott tudok böngészni a filmjeim,zenéim között,és le is tudjam játszani...van ilyesmi egyáltalán? Persze vennék távirányítót is meg minden...de lehet hagyom a WD TV Live-ot egyelőre.(csak emellett meg ha torrentezni akarok akkor a pc-nek úgyis mennie kell)
  • akyyy
    olyat leltem még hogy media player classic HC, ami tud eleve olyat hogy msn-be kiírja személyes üzenetbe az éppen hallgatot, vagy játszott filmet. (bár a sima mpc is tudná ezt , mégse tudta. fail).

akkor már csak a személyes üzenetet kéne valahogy átirányitani twittere :D és ezt akkor is ha nem vagoyk bejelentkezve msn-be. :D
  • akyyy
    Nem. Arra gondolok, hogy amit én éppne lejátszok, azt twittelje ki a twitteremre.

Leltem egy plugint winamphoz meg sima win media playerre, nah egy ilyen kéne media player classicra.
    now playing plugin

láto ez elég sokat tud, tud facebookra is kiirni, twittere, akár fel is töltheti valahová...

nah egy ilyen kéne media player classicra:D
  • computerguru
    Ha arra gondolsz hogy információ megjelenitése film nézés közben,audio,video,filmhossz,stb..információ,ezeket a nero és a power dvd tudja.
  • Aquir
    KMPlayerhez nem kell kodek sem, szinte mindent lejátszik... de twitterről fogalmam nincs.
  • akyyy
    vagyis egyett tudok boztosan, winamp, ehez van twitter funkció, és videót is lejátszik. de nem videó lejátszó, és gyengébb gépeken szaggat.
  • akyyy
    sztem ezek egyike se támogatja a twittert, vagy igen?
  • computerguru
    Videolejátszó program sok van pl.:
    próbáld meg a VLC-t,vagy a GOM Playert,Nero show time,power dvd stb...
  • Aquir
    ulead gif animator
  • Danny1987
    Hi!
    Olyan progi kéne amivel 4 gif fájlból tudnék egy gif bannert készíteni.
  • akyyy
    ismer valaki media player classichoz valami kiegészítőt, plugint, esetleg egy más videólejátszó programot, amivel ha megnyitok egy fájlt, egy videót, megnézi mi annak a neve, és twitterre kiírja hogy éppen mit nézek :D
  • computerguru
    Nero Vision 4,vagy Format Factory
  • Ferrer
    Hi!
    Egy freeware szótanuló programot keresek, ami régen fent volt a gépemen, de aztán formattálások meg egyebek közepette elveszett.. Amire emlékszek, hogy lehetett gyakorolni meg "vizsgázni", szavanként lehetett beállítani a szó melletti oszlopokban, hogy mennyire gyakran kérdezze ki a szót. Volt benne néhány meglévő adatbázis is.
    Valaki? :O
  • gerge93
    köszi szépen. úgy néz ki beválik a httrack progi elindítottam és már pár képet leszedett. még1xköszi
  • Dj Faustus #3485
    "Hali! Valahogy megoldható hogy oldalakról könnyen leszedjek képeket?"
    A kulcsszó: offline browser, vagy website mirroring.
    Ilyen programok például a wget, Httrack, vagy például az Offline Explorer.
    Bár ilyesmi funkkció felfedezhető több letöltőprogramban is - például a Free Download Manager-ben.
  • gerge93
    Hali! Valahogy megoldható hogy oldalakról könnyen leszedjek képeket? ebben az esetben van egy oldal amin van vagy 60 mappa és azon belül van mindegyikben vagy 150kép és lekéne szedni mindet gyorsan. lécci fontos lenne. köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen, és viszont kívánom! :)
  • sada67
    Köszönöm Myke
    és persze boldog új esztendőt
  • IMYke2.0.0.0
    VirtualDub a neve. :)

1. megnyitod a filmet a VirtualDub-bal.
    2. "File" menüpont-ban megkeresed a "Save WAV"-t.
    3. Elmented a film hangját, és utána betömöríted azzal, és olyan minőségbe, amivel és ahogy akarod.
  • rooney8
  • Seithennin
    van olyan program amivel egy videorol letudom szedni a hangot mp3ba?
  • IMYke2.0.0.0
    Film kettévágása VirtualDub-al - Film összeillesztése NanDub-al

A VirtualDub újabb verziója már sokkal kevesebb gondot okoz, így a linken leírt módszer használható nála is.
  • rooney8
    virtual dub
  • sada67
    Sziasztok! Olyan programot keresek, ami a 2 részből álló avi formátumot összerakja egy darabbá, hogy rendesen megnézhessem a filmet. Eddig allok video joinerrel dolgoztam, de sajna szaggat a végtermék, nem élvezhető. Ha tudtok olyan progit ami egyszerűbb és jobb azt megköszönném,
    Üdv
  • computerguru
    Azok a hőmérsékletek kissé magasak,valami nem oké!
  • tibi842
    tud*