Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
sziasztok! egy olyan programot keresnék, amivel egy hangfelvételen kiemelhetek egy bizonyos hangot illetve csökkenthetek a háttérzajon.

Dj Faustus
"Oldal látogatotság mérõ program van?"
Többnyire ezt a weboldalba épített szkripttel (ami vagy az adott, vagy egy távoli szerveren eltárolja a látogatás adatait - idõpontot, hosztot, böngészõ típusát, felbontást, stb...) végzik.

A másik megoldás az, hogy a webszerver naplóállományából csinál egy szkript/program statisztikát (ehhez viszont a webszerverhez való teljes hozzáférés kell). Ilyen például az Awstats, az Analog, vagy a Webalizer.

"A Google Analytics -et néztem de azért kell fizetni?"
Nem kell fizetni.

Evin
Nem kell.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
És alaposan le is lassítja a ebtöltõdést.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Danny1987
Hello!
Oldal látogatotság mérõ program van?
A Google Analytics -et néztem de azért kell fizetni?

Live for nothing or die for something.

Japep

Köszi, megnézem. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A programod (mondanom sem kell, hogy ennél újabbat keress):

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Japep

Hello!

Átakarom rendezni a szobámat, és ehhez kellene nekem egy program ... eddig az ArchiCAD 11-et próbálgattam, de az csak ilyen 3D modellezésre képes (?).

Nekem végül is egy olyan kellene, amivel egy szobát belehet rendezni (szóval legyen benne sokféle bútor), padlót beállítani, a fal színét változtatni - és a 3D-s része szép, viszonylag realisztikus legyen.

Köszi elõre is a segítséget! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

polgi
Köszönöm!Az XnView remekül mûkszik!

IMYke2.0.0.0
Gena PhotoStamper

Key Features:

* Lossless stamp. PhotoStamper doesn't modify any single pixel outside datestamp area (more...)
* 100% Reversible. You can remove the stamp from the image to roll back to original image pixels (more...)
* Shell Extension. You can stamp your pictures right from the Explorer window (more...)
* Multi-language support. Various date/time formats for different languages (more...)
* Stamp appearance is fully customizable (position, size, font, color, etc.) (more...)
* Background area to make stamp reading easier (more...)
* EXIF support. PhotoStamper reads image date and time from EXIF data (more...)

IMYke2.0.0.0
A programod: Gena PhotoStamper.

Tetsuo
ja de picasa durvan szkenneli a gepet, allandoan kemkedik, nem nagyon lehet privat hasznalni es undorito, ahogy a profiladatokat a google keresessel osszerakja.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

gergely1991
azthiszem picasa is tudja logót égetni.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Dj Faustus
Irfanview, XNView

Gyocsika
Köszönöm a linkeket!

polgi
Heló! Egy minél egyszerûbben kezelhetõ programot keresek arra a feladatra, hogy képekre égessen rá egy logót,(persze egyszerre több fotóra, (és ha emellett az átméretezést és a sorszámozott átnevezést is meg tudja oldani akkor még egyszer örök hála!))

Vorpal
És ezt a minimize to tray bõvítménnyel.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Dj Faustus
Kiegészíteném még az ingyenes és elterjedt Thunderbird nevû levelezõklienssel.

IMYke2.0.0.0
Levelezõ kliensek használata ajánlott:
- Incredi Mail
- The Bat!

Amennyiben nem akarsz ilyet használni: PopTray a te programod.
A link: http://www.poptray.org/

Gyocsika
Sziasztok!

Olyan progit keresek, ami mondjuk a jobb alsó sarokban fut a tálcán, és jelzi h jött e emailem.

Köszönöm

IMYke2.0.0.0
Mindkettõ futtatható Win alól is. De, a mûveletek - fõképp az újraparticionálás - a Windows "belepofázása" nélkül történnek.
Gyakorlat mondatja ezeket velem. Évek óta ezt a két programot használom, több tucat ismerõsöm és idegenek gépén is.

Ez gondolom win alól futtatható alkalmazás. Mert akkor nem hiszem, hogy segítene rajtam, a #3000 probléma miatt.

IMYke2.0.0.0
Arra még tökéletesebb az általam említett program!
Sõt, azon használhatod ezt is: Symantec Norton Partition Magic, Acronis Partitioner.

XP OP rendszerem van SP3-al.

Amúgy a szolgáltatások beállításnál egyik logikai lemezkezelõ szolgáltatás sem fut, és elindítani sem tudom, mert hibát dob :S

IMYke2.0.0.0
NE Windows alól formázz, particionálj - bármilyen csábító a Vista/Seven ilyen opciója!
Használd az Acronis termékét!
Acronis Disk Director

Faustus!

Te egy állat vagy segítségnyújtás terén, hátha nekem is tudnál segíteni, bár ez nem programok téma:

Vettem egy terrás vinyót, bemennék a lemezkezelésbe, hogy megformázzam/partícionáljam, és a következõ üzenet fogad:

Nem értem, hogy mi köze van a távoli számítógép kezelésnek az én lemezkezelésemhez, de egye fene, engedélyeztem a tûzfalon, amit kért.
Ez sem vezetett sehova, újabb hibaüzenet:

A kért szolgáltatást nem sikerült elindítani... vagy valami hasonló sablonos szöveg.

Vinyó nélkül, OS tûzfalat kilõve sem jön össze a dolog. A dmremote.exe-t kikeresve simán elindítható, a futó folyamatoknál is látszik.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint a BD-tartalmakkal is elbír a KLM Player.

w77d
sziasztok!

ingyenes Blu-ray lejátszó szoftvert keresnék. Légyszi segítsetek!

Dj Faustus
"olyasmi programottt keresek mint #2985. hozzászolásba"
#2986-os hozzászólásomban említettem párat.

Gomber
Császtok, én most nem progit keresnék, hanem segítséget kérnék az 1ik használatához 😄
Szval nekem megvan ez a "MEGUI" nevü convertáló program, de nemtudom használni, mert angol és minden féle szír szart kiír, meg nem nagyon adja magát, azt sem tudom hol lehet a filét be tallozni, ha vki segítene naon megköszönném... wmw filét akarok mp4-é convertálni

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

itamragy
hello.olyasmi programottt keresek mint #2985. hozzászolásba.csak anyi lenne a kûlõmbség hogy Logitech webkamerára kellene.taláttam már ilyen programot csak az virusos volt.a segitséget kõszõnõm

Egyszer fenn, Egyszer lent.

IMYke2.0.0.0
Ezt ugye nem kellett volna kérdezned sem.
Google a Te Barátod.
DE! Mélyen egyetértek Faustus kollégával, aki igencsak jól bújja a netes jogtárakat.

IMYke2.0.0.0
LogMeIn - ennél egyszerûbb nincs a világon!
Free kliens leszed - mindkét gépre - telepít és megad adatok.
Eztán, BÁRMELYIK, gépet el lehet érni egy harmadikról stb.
A távvezérlés minden aspektusa megadható a Free változatnál is, igaz korlátozottabb, mint a Pro.

rooney8
pl az a program?<#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

üdv emberek

olyan programot tud ajánlani nekem vki amivel tudok képeket összehasonlitani? Ilyenre gondoltam h az elválasztó vonalat is lehessen mozgatni.

gerge93
köszi kipróbálom<#worship>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Dj Faustus
"tud vki olyan progiról ami mozgásra felvételt készít és kezeli az inter chatpack nevû webkamerát?
Hogy az adott kamerát kezeli azt nem tudom (valószínûleg ha rendes meghajtóprogramja van, akkor kezeli), de például ott van a Yawcam, az Abelcam, vagy például a Zoneminder

gerge93
tud vki olyan progiról ami mozgásra felvételt készít és kezeli az inter chatpack nevû webkamerát?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Tetsuo
Tudtok ajanlani 1 jo wmv javito programot?

acsati
köszi szépen
Dj Faustus
A kulcsszó: karakterfelismerés (OCR = optical character recognition).
Abby Finereader, Omnipage, Recognita, és sok más szoftver létezik erre a célra.

acsati
helotok
scanneltem be szöveget a gépre és ugye az most jpeg formátumba van. át lehet ezt vmivel alakitani szöveggé anélkül hogy külön legépeljem?
köszi.kiprobálom
Evin
Bármelyik író program jó, amelyik tud DVD-videót írni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Tetsuo
Ingyenes wmv video javító programot keresek, lehetoleg vmi újat. Thx.

sziasztok!segítségre van szükségem.Kaptam nehány dvd-t amit total commanderben másoltak tehát vannak video ts és audio ts mappáim ezt szeretném lemezre írni hogy olyan legyen mint az eredeti.Tudok mondani valami programot ehhez?Köszi
rooney8
nm 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.