Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többnyire ezt a weboldalba épített szkripttel (ami vagy az adott, vagy egy távoli szerveren eltárolja a látogatás adatait - idõpontot, hosztot, böngészõ típusát, felbontást, stb...) végzik.
A másik megoldás az, hogy a webszerver naplóállományából csinál egy szkript/program statisztikát (ehhez viszont a webszerverhez való teljes hozzáférés kell). Ilyen például az Awstats, az Analog, vagy a Webalizer.
"A Google Analytics -et néztem de azért kell fizetni?"
Nem kell fizetni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oldal látogatotság mérõ program van?
A Google Analytics -et néztem de azért kell fizetni?
Live for nothing or die for something.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
Hello!
Átakarom rendezni a szobámat, és ehhez kellene nekem egy program ... eddig az ArchiCAD 11-et próbálgattam, de az csak ilyen 3D modellezésre képes (?).
Nekem végül is egy olyan kellene, amivel egy szobát belehet rendezni (szóval legyen benne sokféle bútor), padlót beállítani, a fal színét változtatni - és a 3D-s része szép, viszonylag realisztikus legyen.
Köszi elõre is a segítséget! 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Key Features:
* Lossless stamp. PhotoStamper doesn't modify any single pixel outside datestamp area (more...)
* 100% Reversible. You can remove the stamp from the image to roll back to original image pixels (more...)
* Shell Extension. You can stamp your pictures right from the Explorer window (more...)
* Multi-language support. Various date/time formats for different languages (more...)
* Stamp appearance is fully customizable (position, size, font, color, etc.) (more...)
* Background area to make stamp reading easier (more...)
* EXIF support. PhotoStamper reads image date and time from EXIF data (more...)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Incredi Mail
- The Bat!
Amennyiben nem akarsz ilyet használni: PopTray a te programod.
A link: http://www.poptray.org/
Olyan progit keresek, ami mondjuk a jobb alsó sarokban fut a tálcán, és jelzi h jött e emailem.
Köszönöm
Gyakorlat mondatja ezeket velem. Évek óta ezt a két programot használom, több tucat ismerõsöm és idegenek gépén is.
Sõt, azon használhatod ezt is: Symantec Norton Partition Magic, Acronis Partitioner.
Használd az Acronis termékét!
Acronis Disk Director
Te egy állat vagy segítségnyújtás terén, hátha nekem is tudnál segíteni, bár ez nem programok téma:
Vettem egy terrás vinyót, bemennék a lemezkezelésbe, hogy megformázzam/partícionáljam, és a következõ üzenet fogad:
Nem értem, hogy mi köze van a távoli számítógép kezelésnek az én lemezkezelésemhez, de egye fene, engedélyeztem a tûzfalon, amit kért.
Ez sem vezetett sehova, újabb hibaüzenet:
A kért szolgáltatást nem sikerült elindítani... vagy valami hasonló sablonos szöveg.
Vinyó nélkül, OS tûzfalat kilõve sem jön össze a dolog. A dmremote.exe-t kikeresve simán elindítható, a futó folyamatoknál is látszik.
Szval nekem megvan ez a "MEGUI" nevü convertáló program, de nemtudom használni, mert angol és minden féle szír szart kiír, meg nem nagyon adja magát, azt sem tudom hol lehet a filét be tallozni, ha vki segítene naon megköszönném... wmw filét akarok mp4-é convertálni
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Egyszer fenn, Egyszer lent.
Google a Te Barátod.
DE! Mélyen egyetértek Faustus kollégával, aki igencsak jól bújja a netes jogtárakat.
Free kliens leszed - mindkét gépre - telepít és megad adatok.
Eztán, BÁRMELYIK, gépet el lehet érni egy harmadikról stb.
A távvezérlés minden aspektusa megadható a Free változatnál is, igaz korlátozottabb, mint a Pro.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
olyan programot tud ajánlani nekem vki amivel tudok képeket összehasonlitani? Ilyenre gondoltam h az elválasztó vonalat is lehessen mozgatni.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Hogy az adott kamerát kezeli azt nem tudom (valószínûleg ha rendes meghajtóprogramja van, akkor kezeli), de például ott van a Yawcam, az Abelcam, vagy például a Zoneminder
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Abby Finereader, Omnipage, Recognita, és sok más szoftver létezik erre a célra.
scanneltem be szöveget a gépre és ugye az most jpeg formátumba van. át lehet ezt vmivel alakitani szöveggé anélkül hogy külön legépeljem?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8