5473
Felhasználói programot keresek.
-
Kardél #3553 És virtualdub-al, hogy tudok összefűzni? -
Kardél #3552 Köszi!
Igen. Pontosan ezt használom az avi-k szétdarabolására. De már összefűzni képtelen. Ugyanis ha egy klipből kiszedem az elejét és kiszedem a végét és ezt a két nem egymás mellett lévő részt akarom összetenni akkor képtelen. Csak ha pont egymás mellett szétvágott részeket akarok összefűzni akkor képes rá. -
#3551 Lehet hogy ilyent keresel?
AviSplit Classic v.1.42
Avi/Divx filmek szétdarabolására és összefűzése szolháló proram.
Magáncélra ingyenes szoftverrel nagyobb méretű avi-Divx filmeket darabolhatunk fel tetszőleges méretű adatokra,majd azokat ismét összefűzhetjük. A programban három funkciót találunk: splitter (darabolás),join(összefűzés),valamint Clip(időpont alapú kiválasztás). -
#3550 virtualdub esetleg? -
Kardél #3549 Sziasztok!
Megköszönném ha tudna valaki nekem abban segíteni, hogy melyik program alkalmas avi kiterjesztések összefűzésére és ingyenes a progi. Mivel amiket eddig én felleltem azok trialok volakt. Pár nap múlva lejártak vagy demo létükre csak a fájlok felét fűzték össze. Szóval ha tudtok ilyet akkor megköszönném ha megosztanátok velem annak nevét vagy akár a konkrét fellelhetőségét.
Ui.: még szükségem lenne egy mpg, mpeg szerkesztőre is (vágó, összefűző) de ez annyira nem létfontosságú.
Előre is köszönet -
#3548 köszönöm a válaszotokat!:) -
#3547 Régen a számítógépeknél még volt billentyűzár. ;)
A felhasználói fiókodnak adj jelszavat, és a képernyőkímélő beállításainál állítsd be, hogy kérjen jelszót.
Húzd ki a billentyűzet, az egér, a monitor kábelét, így a hozzá nem értő személynek nehezére válik azt visszacsatlakoztatnia. Sőt, ha a lehetséges, a monitor tápkábelét ha ki tudod húzni a monitorból, akkor azt is kihúzhatod és elrejtheted/magaddal viheted (ha nincs a helyszínen ilyesmi, illetve más monitor se, akkor nem fogják látni a monitort).
A BIOS-t is lejelszavazhatod, így ahhoz sem tudnak hozzáférni. -
exodus2 #3546 Ha windowsod van, adsz egy jelszavat magadnak (felhasználói fiók) majd beállítod a képernyőkímélőt x percre, és beikszeled hogy kérjen jelszót visszalépésnél. -
#3545 arra kéne program hogy ha megy a gépem de el kell mennem pár percre vagy akár órára és nem akarom hogy bárki is belenézzen, de nem akarom kikapcsolni akkor az lejelszavazza a hozzáférést a géphez? szal hogy ne tudja használni az egeret meg a klavit értitek xD köszi előre is -
Anmage #3544 Király! Köszönöm! -
#3543 Esetleg van az Autohotkey nevű program, amivel "átprogramozható" a billentyűzet/egérgomb-kiosztás.
De Windowsban WSH-szkript segítségével küldhetsz billentyűleütéseket egy adott programnak. -
Anmage #3542 Sziasztok!
Olyan programot (vagy scriptet) keresek, amire rákattintva egy billentyű leütés szimulálódik.
Elmondom mihez kellene, hogy egyértelmű legyen. Van egy programozható gombú egerem, amihez sajna nem lehet bill. leütést hozzárendelni, viszont programot tud futtatni egy-egy gomb. Így szeretnék megoldani pl egy 'F3' leütést.
Köszi előre is! -
exodus2 #3541 Google-ben nem találtál más hivatkozást arra a fájlra? Néha a tárolt linkeket is érdemes megnézni, főleg törölt, vagy már elérhetetlen oldalaknál. Pm-ben küld már el a fájl nevét rákeresek, hátha megtalálom. -
#3540 Csak azért mondom, hogy 5karakteres jelszó fölött nincs értelme szenvedni vele. 5karaktert visszafejteni, is jó pár óra. -
Noodlee #3539 1 hét az egy kicsit soknak tűnik.
Ennyit nem tökölök vele. -
#3538 Az úgy kb 1hét folyamatos kódtörés lesz saccra. -
#3537 Pl.: Aplus DVD to MP3 Ripper,Amor AVI MPEG WMV RM to MP3 Converter v3.98,
Free DVD MP3 Ripper 1.12 remélem ennyi egyenlőre elég,válogass közülük!
Szia! -
#3536 Pedig a skype-nek semmi baja,én is használom,tökéletes,nem lehet hogy nálad van a hiba?Rakd fel újra,nem feltétlen kell használni az új verziót,nekem a 3.8-as megy és semmi gond vele,plussz nézd meg a beállitásait,mikrofon,stb... -
exodus2 #3535 Keress rá a fájl névre google-ben, hátha máshova is fel lett töltve, és ott még megvan a jelszó. -
Noodlee #3534 Hiho!
Rar file-hoz keresek jelszó feltörő programot.
Letöltöttem egy rar file-t, amihez elfelejtettem elmenteni a jelszót, és a fórum is megszűnt már, ahonnan szedtem, így utána sem tudok nézni.
Emlékeim szerint 6-8 karakter volt a jelszó, csak betűk, és számok, szóval nem kell túl spilázott program. Normálisan működőt eddig nem találtam.
Előre is köszönöm!
-
#3533 sziasztok! olyan programot keresek ami DVD filmről leveszi nekem a hangot mp3ba mert van pár koncert dvdm! Előre is köszi ! -
#3532 Sziasztok !
Az utóbbi időben nagyon meggyűlt a bajom a Skype-val ( gyatra hangminőség, túlterheltség ..stb ) ezért szeretnék egy funkcióiban hasonló hang/videó csevegésre szolágáló alternatívát találni! Minden ötletet szívesen fogadnék ! -
#3531 Itt, itt, itt illetve itt találhatsz ingyenes PDF összesítő programokat.
Itt meg itt egy-egy ingyenes JPG-ből (egyoldalas) PDF-be átalakító programot találhatsz.
Illetve az ingyenes Irfanview nevű képnézegető program is tud JPG-be konvertálni. -
#3530 Nézd meg ezt az oldalt,itt van egy pár program,válaszd ki valamelyiket,hátha jó lesz!
http://www.simtech.hu/solidconverterpdf.htm -
czs1 #3529 Félre értettél, ugyanis amit Te írtál az nem megoldás a problémámra, ugyanis azzal nem érek semmit, ha egyenként megnyitom a képeket, s egyenként "kinyomtatom", abból nem lesz egy több oldalból álló PDF állomány, hanem ugynannyi PDF fájlom lesz, mint ahány képem. -
#3528 Itt találhatsz pár virtuális PDF-állományba nyomtató progit. Feltelepíted valamelyiket, megnyitod a JPG-t valamilyen képnézegetővel/-szerkesztővel, majd "kinyomtatod".
-
czs1 #3527 Sziasztok!
Az alábbi problémámra keresek megoldást:
Van x db képfájlom (egy újság oldalai), amelyeket egyetlen PDF fájlba szeretnék beletenni. Hogy tudom ezt a legegyszerűbben megtenni, milyen (lehetőleg ingyenes) progi kell hozzá?
Előre is köszi!
czs1 -
#3526 Diskeeper 2009 Teljesen autómata,felülirja a windows töredezettségmentesitőt,az eltűnik és ez lép a helyébe,neked nem kell semmit sem csinálni,megy magától autómatikusan a háttérben. -
#3525 közben találtam hozzá de köszi :) -
#3524 nekem sem, de telefon weblapján szokott lenni hozzá (ha van) -
#3523 nem adtak hozzá külön szoftvert. -
#3522 telefonhoz való szoftver nem fér hozzzá? -
#3521 hali! van olyan program amivel gépen eltudom érni a telefonomon(sony er.) lévő sms-eket?? -
#3520 Csak illusztrálom a hozzászólásomat:
-
#3519 Vidd az egérkét a "Prémium" menüpontjára!
ABC-ben ott vannak a szolgáltatók, ahonnan minden gond nélkül le tudsz tölteni.
Ha nem ismerné fel a captcha-kat, akkor egy kis ablak felugrik, benne a captcha képével, és szépen beírod. De 95%-ban beavatkozás nélkül megy.
Kilépéskor a listádat automatikusan elmenti, belépéskor pedig folytatja. Azokat is újraindíthatod [jobb klikk menü], amiket nem tudott "elkapni".
-
#3518 Fogalmam nincs, de egyszer használtam Tuneup Utilities-t az ahogy emlékszem nem volt rossz -
vzoli8895 #3517 köszi müxik
ui: csak 45mp? hmm.. többnek tűnt :D na mindegy ezzel lehet rapidot is menteni? és ha igen vár vagy kiiktatja? -
#3516 JDownloader a programod - nem neked kell várni, hanem a program elintéz mindent.
[A várakozási időt - Megaupload esetén a 45 mp-et - nem tudod kiiktatni.] -
vzoli8895 #3515 hi! megaupload letöltőt keresek aminél nem kell várni hogy letöltse ha van esetleg rapidshare-s is akk pls azt is köszi. -
exodus2 #3514 Ezt most kicsit túlvariálod. Myfontson megmutatja neked mely fontok hasonítanak a feltöltött képre, és a fontjaid között megkeresed az olyan nevűeket. Persze ha neked font1...stb néven vannak a fontok akkor ez a megoldás nem működik.