Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!

olyan progit keresek, amivel egy zeneszámból (mp3) egy részt ki tudok vágni, és aztán azt a szakaszt ismételtetni (csengőhangnak kellene)
fontos, hogy analfabéta is kezelni tudja a programot, vagy ha valaki erre vállalkozna helyettem, az írjon priviben egy mail címet, és átküldöm a számot az instrukciókkal :D
előre is köszi! <#worship>

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

köszönöm, megnézem!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nagyon praktikus átnevező funkciója van az XNVIEW programnak. Cserélni is lehet benne egyes karaktereket, ráadásul csoportosan. Kiterjesztéstől függetlenül.
Egyébként ez egy jó képnézegető, konvertáló katalogizáló progi. Ráadásul a Photoshop pluginok is használhatók vele.
Tetsuo
Itt három ingyenes VST-t ajánlanak neked. ;-)
//www.youtube.com/embed/tEYIiUUvq38

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Üdv.

Olyan programról tud valaki, amivel olyan recsegést vagy effektet tudok a zene alá kutyulni, mintha régi bakelit hanglemezről lenne felvéve?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

norbre
a nutricomp helyett én nem találtam semmi alternatívát, de jobb híján a https://www.myfitnesspal.com/-ot használtam (elérhető androidra is), elég sok kaja van benne.. főleg a kalóriaszámítás miatt jó, de van némi tápanyagszámítás is

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tetsuo
Hogy a qurva anyjába' lehet Windows 7-en a mappák fehér hátterét szürkére állítani?
Regeditben bűvészkedtem a neten talált utasítások szerint, semmi hatása sincs. Rohadjon meg a Microsoft - ennek alap beállításnak kellene lennie!

Gregorius
Egy slideshow programot keresek, ami képes ábécésorrendben lejátszani képeket rekurzív almappa felderítéssel, vannak benne átmenet effektusok, és valamennyire testre szabható benne a slideshow. Előny, ha a képek mellett a videókat is befűzi a slideshow-ba.

A legtöbb program vagy az átmenet effektusokon vagy a rekurzív mappakezelésben bukik el.

Valaki tud ilyet? Előre is köszi!

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

grebber
Nem ismer véletlenül valaki ingyenesen is használható (nem demó) ilyen programokat: ?

- Nutricomp lenne ,de ez fizetős. Ehhez hasonló. Tápanyag számítás, étlap tervezés, élelmezés tervezés ilyesmik.

- Foci edzés tervező ahol pl felülről látjuk a pálya képét és lehet bolyákat lerakni stb. Ez lenne az
easy Sports-Graphics de nagyon drága!

Next PC upgrade: 2022

Atika :o)
koszi a tippet soha nemhasznaltam :D

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

pxxl
windows intéző? :D ott F2-t kell nyomni, és nincs kiterjesztés

All hail the double x!

eggyesevel akarom csak a total commanderban shift+F6 nyilakkal odamenni torolni beirni. Legalabb ha a file tipusat nem mutatna (*.jpg) akkor jobb lenne

pxxl
miért ha minden fájlnév más, akkor hogy akarod nem egyesével megoldani?

All hail the double x!

Azt tudom hasznalom is, de nekem pl olyan kell, hogy van egy filenev es torolni belle par betut es beleirni szamot es minden filenev mas.

Klon
total commander tud csoportos atnevezest. file menuben megtalalod...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Sziasztok en egy olyan programot keresek amiben egyszeruen tudok atnevezni fileneveket. Van tobb 100 fileom amit eggyesevel kell atneveznem es tul idoigenyes pl total commanderban atnevezgetni :(

Gladiator
Kiraly, koszi!

Nekem mega accom van már jó ideje, ingyenes fiókkal is 50 gigát kapsz kezdésnek. Minden kritériumodnak megfelel (sync kliens telepítésekor kiválasztod, hogy mely mappákat szeretnéd szinkronizálni) és szinte az összes létező desktop és mobil op.rendszerhez elérhető a kliens..

mega.nz
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.09.25. 13:01:50

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Gladiator
Hello

Nekem valami olyan kelllene, hogy kijelolok par mappat a gepemen, es azt folyamatosan feltolti felhobe. Tehat ha valtoztatok benne valamit, vagy rakok bele uj fajlokat, azt mind egybol feltolti. A trukk a dologban az kene, hogy legyen, hogy le mar nem torli. Tehat tegyuk fel, ellopjak a gepemet es nyomnak rajta egy hard resetet, vagy csak siman letorolnek rola mindent, ami nekik nem kell, nekem akkor is meglegyen felhoben.

Fizetos szolgaltatas is erdekel. Dropbox az jo lenne, de ott bele kell tennem a dropboxba a szinkronizalando dolgaimat, nekem meg ossze-vissza vannak a gepemen a fontos mappak, es ott is akarom oket tartani:)

Tetsuo
Olyan programot keresek, ami megjeleníti (ha lehet grafikonon) az internet, processzor és a memória használatot.
Köszi.

gergely1991
UltraISO korlátozásai között nincs a virtuális meghajtó kezelése. :)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Én most jelenleg a MagicDisc-et használom, mert sajnos a Daemon Tools legújabb verziója nem megy az én gépemen, pedig telepítettem a Framework 4 keretrendszert (Windows XP SP3 op.r. van), de elindításkor Error. Lehet, hogy közben kijavították, de nem volt időm vele foglalkozni.
Tud valaki egy ingyenes virtuális meghajtó programot? Olyat mint a Daemon tools. Nem baj ha tud magyarul. ;-)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

linuxra: conky
windowsra: rainmeter

+/.* http://falu.me

Tetsuo
Aham, köszi azért. SSDOK és a CrystaldiscMark, ami megvolt nekem már régről, és azokat használtam.

:O

Mondjuk nem mostanában használtam én se de akkor még full ingyenes volt..<#szomoru1>

Tetsuo
Az pont nem ingyenes. Van belőle próbaverzió, ez igaz; de használnám később is...

SSDLife

Tetsuo
A Samsung SSD-met ellenőrizném, ehhez keresek valami jó diagnosztizáló programot, ami ingyenes, malware és reklámmentes.
Köszi.

IMYke2.0.0.0
MSI Afterburner.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ajánlanátok programot amivel folyamatosan megtekinthető az aktuális fps, cpu, ram stb adat? OSD mód fontos!
Sziasztok!
Meghívó tervező programot keresek. Office Publishing ill. Photoshop kilőve.

Sajnos igazad volt , és csak egy hangsáv van rajta.
Köszi a segítséget !
Tetsuo
Nagyon valószínű, hogy az eredeti hang törölve lett és helyébe raktak be egy sztereó sávot, amin a zene van.
Ha létezik másik hangsáv, azt megnézheted pl. VLC médialejátszóval, ahol a hangmenüben kiválaszthatod a másik hangsávot.

Sziasztok !
Milyen programot ajánlanátok a következő esethez ?
Jó évtizede fel lett véve egy edzésünk erre lett rákeverve pár zene szám, és így járt kézről kézre közöttünk . Most újra előkerült a felvétel , de jó lenne az edzőnk aranyköpéseit hallani a zene helyett. Van e valami lehetőség megtudni, hogy megvan e még az eredeti hangsáv , és ha igen hallhatóvá is kéne tenni .
Válaszokat előre is köszönöm !
sziasztok

Egy nagyon-nagyon regi programot keresek meg a 286-osok idejebol. Kb ekkor volt nagy szam a stunts, shokoban cga-s verzioja meg a tobbiek. Szoval ez egy animacios kis program volt, lehetett rajzolni vonalakat, alakzatokat es progi mar meg tudta csinalni, h atmorfolja az alakzatokat egyikbol a masikba. Nem emlekszik valaki mi lehetett az a program?
kosoznom
strepsils
1 Mi az hogy röptében nem is fogja ?<#confused> Nem röptében fogja? Tudom hogy a chromban van ilyen kiegészítő ami írja de én firefoxot használok többnyire.

2 Nekem a médialejátszók egy külön tortúra volt mire kihajigáltam az összeset és csak a vlc nél maradtam ,a többi egy rakás szar hol ezt nem játsz le hol azt ,az a nagy mpc hc a 4K ra azt írta ki hogy elfogyott a RAM kapcsolja ki a gépet kékhalál elég vicces .

Amúgy az is vicces hogy letöltök egy 60p s filmet ami jutubon úgy ahogy fut 40-50-60fps sel mivel chromban látom ,és ez a film a gépemen MPC HC n lejátszva a dixtroy konstans 30 fps t ír ki és láthatóan olyan is a kép. Amiket régebben le tudtam játszani 60p filmeket ma már nem tudom csak szaggat , jutubon is meg a gépemről nézve is . NEm értem mi a fsz ért mikor se a kódolás se a dekódolás nem változott meg ,nem arról van szó hogy egy ujj formátumot akarok lejátszani régi kodekkel. És a processzor sincs kihasználva ,meg a vga sem.
IMYke2.0.0.0
1. röptében nem is fogja
2. VLC Player... hát, te tudod. Én ~10 éve MP-t és KMPlayer-t használok. Mindkettőnél működik a Dxtory, lásd a képet lejjebb.

strepsils
1 Nem jelzi ki a jutub videókat .
2 Nem működik vlc pajernél .
Jim Morrison

...honnan kell letölteni...

Google első találat

...pontosan mire való

"Olyan programot keresek ami FPS t kijelez és nem úgy hívják hogy FRAPS mert az nem működik a gépemen. Jelezze ki a jutub videók fps ét és a média lejátszóm fps ét is ."
-> Dxtory

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

strepsils
Ezt meg sem próbáltam felrakni mert nem láttam normális leírást és te sem írtad le honnan kell letölteni és pontosan mire való .
IMYke2.0.0.0
Nem muszáj hallgatni rám...

strepsils
Ezt is felraktam de nem mutatja a filmek fps ét ,gondolom csak a játékokét.
pxxl
RivaTuner, MSI Afterburner

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Dxtory.

strepsils
Olyan programot keresek ami FPS t kijelez és nem úgy hívják hogy FRAPS mert az nem működik a gépemen. Jelezze ki a jutub videók fps ét és a média lejátszóm fps ét is .
gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Tetsuo
Nem program, de ilyen topik nincs...
Olyan webhelyet keresek, ahol ismerőseimmel - mondjuk jelszó segítségével - megoszthatom képeimet, videóimat, ők ezeket olyan elrendezésben és mellékelt magyarázattal lássák, amit én állítok be.
Erre a felhők nem igazán alkalmasak, ha jól tudom... a közösségi portálok - mint pl. Facebook -, is kihagynám.
Cél, hogy (a többieknek) egyszerű és biztonságos legyen, másoknak ne kelljen regisztrálni.
Van ilyen alternatíva?
Thx.

Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy milyen program, illetve milyen programnyelv segítségével lehet Androidra akár egyszerűbb, akár bonyolultabb alkalmazásokat, játékokat készíteni? Illetve a másik, hogyha egy interaktív térképet szeretnék készíteni ("interaktív" alatt azt értem, hogyha a júzer ráviszi az egeret egy adott területre, akkor kiírjon neki egy szöveget/ mutasson egy képet mellette, vagy a terület más színűvé váljon, satöbbi), ahhoz milyen programot ajánlanátok? (Lehet webes is, pl. Flash, stb., amennyiben egy weblapra feltölthető).
Köszi előre is!