5473
Felhasználói programot keresek.
  • mester1987
    Sziasztok egy oylan programo(ka)t keresek amivel lehet a processzor vagy más gépben levő ventik fordulatszámát növelni, köszi

ha rossz topikba írtam írja meg valaki a pontos topikot, THX
  • computerguru
    Format Factory.

Nagyon jó,és ingyenes!
  • Rigormortis
    okés megprobálom és köszi a segitséget!
  • IMYke2.0.0.0
    VirtualDub + Codec csomag a gépeden.
    1. file megnyit
    2. Video fül: "Direct Stream Copy" (azaz: nem nyúl hozzá az eredeti képhez)
    3. Audio fül: "Full processing mode" - majd ugyanitt "Compression" és megadod a lejátszód által támogatott MP3 tömörítési bitrátát.
    4. File - Save as avi...
    5. A kész anyagot USB-kulcsra, vagy DVD-re teszed, teszteled.
    Ennyi.
  • Rigormortis
    sziasztok lenne egy kérdésem tudnátok nekem ajánlani valami konvertálos progit vagy codeket vagy valamit amivel az avit át tudom konverálni aviba :)most lehet hogy néztek de ez van tényleg az lenne a történet hogy a gépen a videoban van hang de ha asztali dvd-ben nyomom le a fájlt akkor csak kép van hang egy szál sem és olyan progi kénne ami veszteség mentesen konvertál a néro 9-essel probáltam de nem igazán jó a dolog,volt hang meg minden csak a kép minöség nem olyan volt mint az eredeti videoban.
  • Evin
    Ha már nem látod, egyértelmű, hogy nem akarják, hogy lásd. Nem sugároz SSID-t vagy ki van kapcsolva. Sőt, ha védett lett, csak a rendszergazdákon keresztül fogod tudni elérni. (ha a töréseket nem nézzük)
  • computerguru
    A második kérdésedre:pl.: Xilisoft DVD to DivX Converter
  • gerge93
    1. a suliba telón wifin keresztül tudtam netezni, de mostanába eltünt nem találja a teló, se laptop. van olyan progi amivel el lehet rejteni a wifit(és csak engedélyezett gépeknek enged fel) vagy van olyan progi ami látja a rejtett wifit?

2. dvd írón vettem fel filmet, de rendes dvd ként vette fel audio video mappa meg minden és azt hogy tudom divxre konvertálni, hogy 1 fájl legyen(minnél egyszerűbben)?
  • polarka
    nem próbáltam, de a .daa az ő szabványuk nagyméretű isok darabolására
    legfeljebb ideiglenesen letörlöd a daemont
  • computerguru
    Próbáld meg a neroval kiirni,én már csináltam ilyent.
  • Tetsuo
    Az nem akad ossze a DaemonTools-szal?
  • polarka
    A PowerISO kell neked.
  • Tetsuo
    Letoltottem egy allitolagos DVD kepfajlt, de nem ismeri fel a DaemonTools.
    Nemtom, mivel lehetne lejatszani, v kitomoriteni a .part01 es a .part02 fajlokat ami kb 2 x 2,1GB.
    Nemtom hogy gondoltak a feltoltok.. nevezzem at a kiterjesztest v mi?
    A 2 fajlt amugy egy-egy .daa fajlbol tomoritettem ki..
  • computerguru
    Olyant nem igen találsz,de ez nem az a hely!!!
  • interdit
    Tiszteletem mindenkinek!

Olyan programot keresnék, amely előhívja a számítógépemen tárolt összes jelszót.

Előre is köszönöm.!
  • Rundstedt17
    A WinRez-hez nincs vmi manual?
  • computerguru
    Bocs,ezt elnéztem,nem te kerested,hanem misi82.
  • computerguru
    Te kérdezted,ugyanis a te listádban ez a progi nem szerepel,de te tudod!Szia!
  • Dj Faustus #3575
    Jól van ezt már leírtad, felesleges duplikáció.
  • computerguru
    Photo Scape.

Nálam ez bevált!
  • Dj Faustus #3573
    "Fényképek szerkesztéséhez keresek programot, és ebben kérnék segítséget, hogy ti mit ajánlanátok?"
    Ingyenesek:
    Gimp - én ezt használom
    Paint.NET
    Pixia

Fizetősök:
    Adobe Photoshop
    Corel Paint Shop Pro

Online szolgáltatások:
    Picnik
    Pixlr
    splashup
    Online Photoshop - az Adobe-tól

Inkább csak nézegetők/konvertálók (pár alapeffekt van bennük):
    XnView
    Irfanview
    Picasa
    FastStone Image Viewer
    ImageMagick - ez meg parancssoros

Satöbbi
  • computerguru
    Én pl.:használom a Photo Scape progit,szerintem nem rossz!
    De egyébként sok van.

PC Image Editor v4.0
    TwistedBrush Open Studio v16.14
    Corel PaintShop Photo Pro X3 13.00
    Paint.NET 3.5.2 (magyar)
    FastStone Photo Resizer Free v2.9
    Free Image Editor v2.30
    stb...

válogass!
  • misi82
    Sziasztok!!

Fényképek szerkesztéséhez keresek programot, és ebben kérnék segítséget, hogy ti mit ajánlanátok? olyat keresek amit egyszerű használni és jó is.
    Előre is köszi.
  • Dj Faustus #3570
    [url=http://www.general-cathexis.com/interpolation/index.html]Különböző interpolációs metódusok tesztje #1[/url]
    [url=http://www.americaswonderlands.com/digital_photo_interpolation.htm]Különböző interpolációs metódusok tesztje #2[/url]
    [url=http://stego.uw.hu/20060906_images/index.php]Különböző interpolációs metódusok tesztje #3[/url] - saját, Irfanview program használatával, 2x-es méretre, különböző metódusokkal.
  • computerguru
    Ha valakinek ehez a programhoz kell a sorozatszám,akkor szoljatok!
  • IMYke2.0.0.0
    A CSI is kamu.
    Ahhoz, hogy afféle képminőség javítást végrehajthassanak, eleve meglévő, jő minőségű forrásra van szükség. Minden olyan eljárás, mely "kiszámítja", "megsejti", "pótolja" stb. a nem látható, vagy életlen pixeleket rohadt lassú, és drága.
  • Morphin
    Köszi mindenkinek!
    Keresgélek akkor a menüpontok között...amúgy persze gondolom kamu,vagy csak civil embernek elérhetetlen ami pl a CSI-ban van...
    Üdv.
  • Evin
    Pénzes, de szerintem ezt erre találták ki: PhotoZoom
  • harlond
    köszi a tippet, megnézem :)
  • harlond
    ha olyat vársz mint a CSI-ban hogy egy bolti megfigyelőkamerával készitett képről leolvassák hogy milyen autópálya matrica van a kocsidon akkor elkell h szomorítsunk, ilyet sosem fogsz elérni... pixel színeket nem tud kitalálni a program magától...
  • Dj Faustus #3563
    ".Tehát van egy kis felbontású .jpg képem és mondjuk azt felnagyítanám kétszer akkorára,de vhogy mégis úgy kéne ezt, hogy ne legyen annyira pixeles,és lehessen is látni ami rajta van"
    Nagy csodát egyik programtól se várj, amelyik kép minőségét vesztette, az minőségét vesztette. Hogy ne legyen "annyira pixeles" arra a varázsszó: interpoláció.
    Minden képnéző/-konvertáló/-szerkesztő programban van erre megoldás az adott program képméretező funkciójában.
    GIMP-nél a Kép/Kép átméretezése menüpont/Interpoláció lenyíló listájában találhatod meg.
    Irfanview-nál az Image/Resize, resample menüpontban a Resample (better quality) rádiógombot kell kiválasztanod, majd a Resample filter lenyíló listában kiválasztani a megfelelőt (a lassabb jobban elmossa a pixelhatárokat).
  • gergely1991
    Azthiszem a camstudio képes erre:S
  • Morphin
    Háj!
    Olyan progit keresek, ami képes élesíteni,korrigálni a képek nagyításából adódó minőségromlást.Tehát van egy kis felbontású .jpg képem és mondjuk azt felnagyítanám kétszer akkorára,de vhogy mégis úgy kéne ezt, hogy ne legyen annyira pixeles,és lehessen is látni ami rajta van.Remélem van erre megoldás.
    Köszi.
  • huncsik
    Sziasztok!

Letöltöttem egy programot a winyóhoz a HDD Regenerator mert nem működik a winyóm rendesen. ha tudjátok hohy hogy kell ezt a progit használni lécci írjátok már meg köcc!
  • Kardél
    Kössz, emberkék.
    A VirtualDub-al sikerült végre az összefűzés. Nem vagyok egy nagy videogyáros:)
    Mégegyszer ezer kössz!
  • harlond
    azzal az a gond hogy a felvettet áttudom vele rakni, de közvetlen a gépre kellene felvenni a cuccot... :-S
  • exodus2
    Itt le van írva.
  • gergely1991
    És amit a kamerához adott segéd program(ok)?

#3553: Huu na igen erre nem emlékszem, a súgójában nincs valami leírás?:S
  • computerguru
    Akkor próbáld eg ezt:

Power Video Convertor v2.2.16 Videók átalakítása.

Az egyszerűen kezelhető szoftverrel különféle formátumú videókat alakíthatunk át pár kattintással. Támogatott formátumok: AVI(Divx,MPEG4, MPEG, VCD, SVCD, DVD, WMV, ASF, VOB, DAT. További lehetőségek: filmek szétvágása és összefűzése, DVD ripper (Divx,MPEG4) - AVI, MPEG, VCD, SVCD, WMV formákba és DVD zene átalakítása MP3, WAV, WMA.
  • harlond
    sziasztok! van egy kamerám ami képes 100kép/seces videot felvenni, nah ezt szeretném közvetlenül rákötni számítógépre. tehát egy olyan program kéne ami kezeli ezt. a vegas és hasonlók csak max 30fps-t vesznek fel... :(