Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Adobe (volt Macromedia) Flash
Adobe Flex (ehhez van ingyenes compiler is az Adobe oldalán)

Ha állásmentést, többjátékos módot akarsz ahhoz meg szerveroldali programozás (PHP, ASP, JSP, CFML, Perl, Ruby) kell. Azt meg meg kell tanulni, a kód írásához meg vannak ingyenes kódszerkesztõ programok: Notepad2, Notepad++, PsPad, Komodo Edit, jEdit,...

De írhatsz játékot Javascript segítségével is.

IMYke2.0.0.0
Meg is van a megoldás.
A program neve SubRip. Az oldalon van egy segédlet is .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem. A Win7 nem szól bele.
Én még sosem csináltam ilyesmit, de utánanézek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

igen mindegyik nagyobb min 1MB... már több filmmel próbálkozom de nem akar átalakítani... kipróbáltam a programokat is amiket írtál, de nem akarja az igazságot.. azt írja ki, hogy nem támogatott formátum.
Win 7RC-t használok ez beleszólhat?
IMYke2.0.0.0
Ha nem menne a Xilisoft-tal: Download szekció - "Subtitles"

IMYke2.0.0.0
Xilisoft DVD Subtitle Ripper

Being a multifunctional DVD subtitle extractor to effectively extract subtitles from DVDs, Xilisoft DVD Subtitle Ripper can rip all DVD subtitles and create subtitle files in IDX+SUB, PDF, JPG and other image formats. Besides extracting subtitles from DVD-Video, this DVD subtitle extractor/maker tool can also extract subtitles from VOB and SUB+IDX files.

Developed to bring you an easy and high-efficient way to rip DVD subtitle, this DVD subtitle extractor allows you to output multilingual subtitles file to facilitate your language learning greatly, retrieve DVD information from the Internet, separate DVD subtitles into several parts, and so on. For movie fans like you, Xilisoft DVD subtitle ripper provides a brand-new way to review your favorite movie stories.

* DVD subtitle ripper to rip subtitles from DVD-Video
* Rip subtitles from VOB/SUB files and save as PDF, JPG or other image format
* Extract subtitles from DVD and output multilingual comparison subtitle files

IMYke2.0.0.0
A *.sub fájl több, mint 1 MB-os?

Mind a 2-t kipróbáltam, de nem akarja felismerni a formátumokat.
Xilisoft DVD Subtitle Ripper-el szedtem le a feliratot...
Mással kéne próbálkoznom?
IMYke2.0.0.0
Subtitle Studio 2 kiváló erre, de mivel a telepítõjében van egy olyan összetevõ, ami miatt egyes vírusírtók vírusosnak érezhetik, ezért:
Subtitle Workshop a te programod -
KLIKK

Sikerült jól lerippelni, és a feliratot is sikerült leszednem a DVDrõl, de csak .sub fájlba. Hogyan tudom átkonvertálni .srt -be?
SMGBAS
Na és flash játékot mivel lehet csinálni?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

köszi
kipróbálom õket
IMYke2.0.0.0
Mindegyik változó módszerrel és programmal - ahány "releaser" annyi rip.

Amúgy, filmje, lemeze válogatja.
Az egyszerûbb DVD-k lementése és rippelése megtörténhet például:
* DVD To DivX Converter v4.0.39.0126
* Xilisoft DVD To DivX v5.0.50.0731
<és természetesen ezeknek újabb verzióival>

Ha szereted a bonyolultabb, kifinomultabb eljárásokat:
- lerippeled a nyers DVD-t a HDD-re
- átalakítod tömörítetlen avi-ra
- majd ráengedsz egy Virtual Dub-ot x264-es, vagy DivX 7-es, vagy XviD kódekkel - mindent manuálisan, igényeid szerint beállítva.

Sziasztok! olyan programot keresek, amivel profin le lehet rippelni DVD filmeket.(FairUse-t próbáltam, de nem jött be)
Torrent oldalakra amik felkerülnek filmek, mivel vannak lerippelve?
Köszi
rooney8
akkor passz 😊 majd az okosabbak írnak 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SMGBAS
Próbáltam már (amúgy firefox: eszközök/lap tul./média) De csak a "f*sabb" játékokat tudom így leszedni.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

rooney8
firefoxhoz felteszed a downloadhelper nevû kiegészítõt, böngészõdbe megnyitod a játékot és a downloadhelperrel le tudod tölteni (általában egy .swf fájl). azt meg megnyitod pl. kmplayerben és játszhatsz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SMGBAS
Valami ötlet, hogy pl. minicliprõl hogyan tudnék játékot lementeni, hogy késõbb net nélkül is lehessen játszani vele?

qetuol
igen, ilyesmire gondoltam (bár ez sem adott eredményt ^^)

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Dj Faustus
Vannak rá próbálkozások - ilyesmi például a TinEye, a Pixsta, a Picollator.
Egy algoritmus ilyesmihez például a "geometric hashing".

qetuol
igen, erre gondoltam én is, de ennek nincs eredménye. btw érdekes h még nem találták fel ezt a dolgot, sztem nem lehet egy nagy was is das képkeresõ algoritmust feltalálni (nekem máris van egykét ötletem)

IMYke2.0.0.0
Nem létezik, tudtommal.
Olyat tudsz tenni, hogy a kép nevére keresel a Kuglival, mégpedig pontosan úgy, ahogy beírtam, idézõjelekkel!

qetuol
létezik olyan h "képkeresõ"?? hasonlóra gondolok, mint a gugli, csak nem szöveget, hanem egy bizonyos képet keres a netem. pl feltöltöm a képet,és megkeresi h még hol fordul elõ az a kép (esetleg hasonló).

thx

olyan programot keresek amivel felvehetõ az amit éppen hallgatok a gépen

Dj Faustus
"keresek egy programot!....photoshop cs3 VAGY cs4"
Ingyenes alternatíva: Gimp

gergely1991
azt hiszem pl.:a outlook is képes erre😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

nfs world
heló!
keresek egy emlékeztetõ progit amibe be lehet vinni szöveget és be lehet állítani hogy mikor jelezzen! elõre is köszi

IMYke2.0.0.0
A keresés alatt mit értesz? Adjunk közvetlen linket hozzá?
Kalózöböl

tibi842
Sziasztok!

keresek egy programot!....photoshop cs3 VAGY cs4

elõre is köszönöm

ÜDV.tibi842

IMYke2.0.0.0
Nem mellesleg: a PowerDVD nem csak eredeti lemezekkel bír el - és kezeli az összes video média folyamot is

IMYke2.0.0.0
Amennyiben vásároltál egy PC-be építhetõ Blue Ray Drive-ot, akkor kellett kapnod hozzá bundled CD-t, rajta minden szükséges lejátszóval illetve, író programot!
Ha most akarsz venni egy ilyen eszközt: a géped BD-alkalmasságának vizsgálata

S a lejátszó, amely BIZTOSAN kezeli a meghajtódat:
Cyberlink PowerDVD 9

Evin
Media Player Classic vagy Home Cinema, VLC stb.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

JSbyMSI8800
Sziasztok!!

Valaki nem tudna nekem adni egy jó videó lejátszó progit a gépre ami jól lejátsza a blu-ray filmeket?

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Dj Faustus
A felbontását hiába növeled meg - a kockafejû emberek csak nagyobb kockafejûek lesznek, legfeljebb az interpoláció hatására a kockák kicsit elmosódottabbak lesznek.

Program? Virtualdub (olvasnivaló) vagy Avidemux (olvasnivaló).

Igen kicsi a felbontása sajnos! Kockafejõ emberkék szaladgálnak a videón! 😄
Faustus akkor nem tudsz olyan progit mondani amivel lehet javítani rajta? Esetleg hogy láthatóbbak legyenek a dolgok!?
IMYke2.0.0.0
<#buck><#eljen>

gerge93
jaja mostmár igen csak nem volt fent winamp és nem jött össze 😄, de már asszem jó

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

IMYke2.0.0.0

gerge93
légyszíves rövid érthetõ magyarázatot írj. köszi

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge93
és hogy mûködik a program?

Dj Faustus
rooney8
pedig nem 😊 van egy program aminek lejárt a próbaideje és ki akarom törölni registry-bõl, hogy újra kezdje el a 30 napot... vagy ez nem így megy? 😄

IMYke2.0.0.0
Meg is teszi - próbáld csak ki... 😊

gerge93
olyan programot tudtok ami feltudja venni az online rádiók mûsorát?(pl. radió1)

rooney8
de ez csak elõhozza az uninstall.exe-t... olyan mintha a a beépített "programok telepítése és törlése"-t használnám... de nekem csak a registry-bõl kéne kitörölni a programnak a cuccait. bocs hogy ilyen érthetetlen vagyok 😄

IMYke2.0.0.0
Nézd csak:

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

A program "Unistall Manager"-je...

rooney8
és itt hol?<#idiota> addig oké, hogy van scan, meg mindenféle eszközök, de ezt nem találom...

IMYke2.0.0.0
Free - Reg Cleaner v4.2
Ez úgy mûködik, ahogy leírtad <én is õt használom>.
Vele szoktam lementeni egyes programok (játékok) regisztrációs bejegyzéseit is, hogy a késõbbiekben ne kelljen a telepítéssel bajlódni.