5473
Felhasználói programot keresek.
  • Rettenthető
    Helló mindenki!

1., Olyan programot keresek, amivel hangot lehet szerkeszteni, de nem szimplán darabolni lehet, hanem amivel akár meglévő hangot lehet módosítani, illetve hang-effekteket is létre lehet hozni.

2., Olyan képnézőt keresek, ami kicsi, gyors, sok képformátumot ismer és tud konvertálni is, de azt elég néhány formátumra (bmp, pcx, jpg, gif), illetve lehet vele képeket nézegetni. Sokáig a 97-s évjáratú ACDSee-m oldotta ezt meg (1 MB sem volt), de sajnos az egy vírus áldozatául esett. A mostani ACDSee-k meg számomra feleslegesen sok
    elemet és funkciót tartalmaznak és e mellett a régihez képest látványosan lassabbak.

3., Olyan programra lenne szükségem, ami egy vírusirtó által letörölt fájlt képes visszahozni.
  • gergely1991
    A FDM-el is lehet konvertálni.(én arra is használom)
    Ha monitorodból készítenél(pl.:szoftver bemutatót) akkor ingyenes camstudio(azt hiszem Open-source liszenszet használ) ajánlom(avi/flv formátumban ment)
    Ha esetleg nagyobb felbontáson van a videód akkor akár több száz MB vagy GB-os lehet a mérete,ezért kisebb méretre(de nézhető) felbontásra konvertáld..
  • Dj Faustus #3631
    "Abban szeretnék segítséget kérni, hogy .doc kiterjesztést szeretnék .lit-re konvertálni. Hogyan, azaz milyen progival lehet ezt megtenni?"
    Ezen Wikipedia-bejegyzésből kiindulva két lehetőség adott:
    * Az alábbi Word-kiegészítőt használod.
    * Az Overdrive Readerworks programját használod.

"Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék egy 5 perces 600 mb-os Avi videót tömöríteni"
    Sok program van erre a célra. Említették a Format Factory-t, de megoldható a VLC Media Player lejátszóprogrammal, az mPlayer nevű lejátszóprogramhoz adott mEncoder nevű parancssoros eszközzel, az FFMPEG illetve a Super nevű konvertálóprogrammal, a Virtualdub vagy az Avidemux nevű videószerkesztő programokkal.
  • modor
    Szia talán keress rá a FormatFactory 2.20 ra. ezzel szinte minden hasonló formátum megoldható..
  • Gyocsika
    Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretnék egy 5 perces 600 mb-os Avi videót tömöríteni, hogy ne legyen ekkora mérete. (Felszeretném tölteni youtubre)
    Mivel tehetném ezt meg?

Köszönöm!
  • modor
    Sziasztok!
    Abban szeretnék segítséget kérni, hogy .doc kiterjesztést szeretnék .lit-re konvertálni. Hogyan, azaz milyen progival lehet ezt megtenni? A vissza irányra van egy csomó program, de én lit-et akarok létrehozni.
    Ha lehet a válaszokat a jomodor/kukac/c2.hu ra szeretném, ha egyáltalán valaki segít... Előre is köszi!
    Modor
  • qetuol
    köszi
  • qetuol
    nem arra az alsó sávra gondoltam, hanem az ikonokra az asztalon...
  • Dj Faustus #3625
    Esetleg: Xwindows dock / RK Launcher / ObjectDock / RocketDock / Y'Z Dock / MobyDock / Aqua Dock
  • DecenS
    gyorsindítás eszköztár - beépített win feature
  • qetuol
    mi is aza program, amivel el lehet ejteni a az ikonokat az asztalon, és ha a képernyő felső széléhez közelítem a kurzort, akkor egy sávban előjönnek?
  • DecenS
    de tompa vagyok :S ...
    köszi! :)
  • Dj Faustus #3621
    "ismertek-e olyan programot/szolgáltatást, ahol időzítve tudnék mailt- küldeni."
    Itt találhatsz
    Vagy itt
  • DecenS
    ismertek-e olyan programot/szolgáltatást, ahol időzítve tudnék mailt- küldeni. (nem spam...) a lényeg az lenne, hogy 1-2 héttel korábban beállítható legyen az adott napokon egy bizonyos címre küldjön el egy tetszőleges tartalmú mail-t (amit én előre megírok).

uff.
  • Tetsuo
    Neha, politikai adatok utan kutatva, pedofiliara hivatkozva, siman visszafejtik..
    Az egyszeru formazas nem torli az adatokat, csak azok cimeit. Tobb olyan progi is van, amivel otthon is visszafejthetok.
    Laboratoriumban (pl. a Kurt kft) egett/torott vinyokat is olvasnak..
    Allitolag tobbszorosen felulirt adatok is visszanyerhetok, jo algoritmusokkal, nekem pl siman megerne a vizsgalat ara, ha utana zsarolhatnek vkit.. ;)
  • mester1987
    Sziasztok, olyan programot keresek amivel a DVD-film pontos méretét tudom lecsekkolni pixelben. remélem tud valaki ezügyben segíteni.

Köszi
  • bojti
    Hali ! Most látom Your Uninstaller-ben is van ilyen funkció. Kössz a válaszokat !
  • tazis
    Elég kevés az információm ezért, elnézést. Egy hibakereső programot keresek ami elvileg DOS alapú és a szg. fizikai részét teszteli.
    Egy hibakóddal kiírja a probléma okát.Persze jöhet más típusú is.
  • Evin
    De lehetséges. :) Összegről nem volt szó, csak hogy ne lehessen visszaállítani.
  • IMYke2.0.0.0
    Létezik megoldás: Digital Shredder

Itt pedig további alternatívákat találsz.

Mondanom sem kell, a formázásos [és ingyenes] eljárással szemben, ezek fizetősek, de ne hidd, hogy a feltörésükre biztatlak...
  • IMYke2.0.0.0
    Én közel 1 éve, szinte minden hétköznap használom a 3 km-nyire lévő gépem menedzseléséhez :)
  • Noodlee
    Laboratóriumi körülmények között, több 10k összegért. :)
  • Evin
    Egyébként akárhányszor formázol is meg egy vinyót, az adatok részben visszaállíthatóak, csak technika kérdése. (állítólag valami maradvány sugárzás vagy miből vissza lehet olvasni ezt-azt).
    De ha párszor formázod, meg pl törlöd a partíciót, mezei ember nem sok mindent tudna visszanyerni belőle.
  • Noodlee
    Nem vagy kicsit paranoiás?
    Amúgy formázd meg a vinyót párszor, és annyi.
    Max csak file töredékeket tudnának visszaállítani, de azzal úgysem mennek semmire.
  • Tetsuo
    Ird at tobbszor a teljes vinyot.
  • Lobsterman
    Köszönöm a segítséget. Valszeg Logmein lesz. Kipróbáltam és tetszik. :)
  • gergely1991
    audacity
  • bojti
    Sziasztok !
    El kell adnom az egyik gépem . Olyan format programot keresek , ami után nem lehetséges semmilyen adatot visszaállítani . Kössz a válaszokat .
  • JethroHUN
    Csasztok, egy audio szerkesztő/vágó progira lenne szükségem, mindenképpen netről letölthetőt, trialt, stb. Egyszeri alkalomra kéne még a héten.
    mp3 ból vágnék ki részeket, és azt fáljba rakni. És ha tudna pl hangszínen, basszuson is változtatni akkor naon jó lenne.
  • IMYke2.0.0.0
    A legegyszerűbb a Logmein használata.

A klienst [10 MB] letöltöd és mindegyik gépen feltelepíted [le lehet tiltani az ikonját a sarokban], felírod, vagy ismered a gépek azonosítóit, és szépen, a főgépen a beregisztrálásnál odadobálod az összes PC-t a profilod alá.
    S gyakorlatilag, internettel - a logmein.com segítségével - nézheted, ahogy dolgoznak a gépeken. Gyorsan, egyszerűen.

Egy bibi van. A Free változattal fájlmásolásos műveleteket nem tudsz végrehajtani.
    Ellenben, MINDEN billentyűzet kombinációd, egér műveleted hatással van a nézett gépre - tehát, ha akarod, menet közben, valóban realtime, legyilkolsz egy általa nézett oldalt, és küldhetsz neki egy "ejnye-bejnye" üzenetet...
    Stb. stb.
  • exodus2
    TeamViewer, Remote Administrator
  • Lobsterman
    Tudnátok valami olyan programot ajánlani amivel egy hálózatba kötött gépen a többi gép képernyőjére rá lehet nézni valahogy? Iskolában kellene tanári gépre de nem ismerek ilyen progit. Előre is kösz.
  • Dean Winchester
    hali!

vki vmi tökegyszerű mp3 splittert tudna ajálani?
    tulajdonképpen youtubról töltök le zenét és néha van ami nem kéne oda így ezért keresek egy fain egyszerű progit.
    előre is köszönöm a segítséget!

szerk:
    Mega MP3 Splitter 1.1
    ezt találtam,vélemény róla? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha ezt akarja: "amivel lehet a processzor vagy más gépben levő ventik fordulatszámát növelni", akkor - és bocsánat, ha rosszul hiszem - valószínűleg MÁS gépében akar matatni...
  • exodus2
    Tulajdonképpen mit is akarsz? Gyorsítani a ventijeidet? Ha 100%ra vannak állítva azt már nem gyorsíthatod, csak lassíthatod. Ha így is nagyon melegszik a hűteni kívánt eszköz, akkor gép kitakarítása, jobb ventilátor (nagyobb légszállítású) vétele, gép jobb szellőztetése ajánlott.
  • Evin
    Ha a procid is új, és gyári hűtője van, akkor passz.
  • mester1987
    De sajnos a SpeedFan-t próbáltam és semmi...

Az alaplapom viszont ASUS M3A78, szóval egy mai darab
  • Evin
    Ha pl régebbi vagy butább az alaplapod, vagy a ventid, és csak 2 "drót" megy bele, akkor azon nem lehet fordulatszámot szabályozni. Arra az esetre, ha nem tapasztalnál változást, és hibát keresel.
  • exodus2
    Például ilyen a SpeedFan.
  • Tetsuo
    LOL
    Ez a jo topik. ;)