5473
Felhasználói programot keresek.
  • NandorHUN
    Hello, olyan programot keresnék, ami megmutatja, hogy az adott xp-s felhasználónak mi a jelszava, anélkül, hogy átírná, vagy leszedné! kösz
  • SuperCharger
    Köszi!
    (Alapvetõen én is inkább a szintaxiskiemelõket részesítem elõnyben, de a vizuálisaknak is vannak tagadhatatlan elõnyei, pl. tudják, mi működik IE-ben, mi FF-ben. Meg ha valakinek viszonylag poros HTML tudással csak gyorsan össze kell dobnia valamit, hamarabb lehet vmi prezentálhatót alkotni, mint váltogatni a szövegszerkesztõ, a JS referencia, meg a HTML referencia, meg a két browser között.)
  • Dj Faustus #3671
    Itt egy pár:
    * Kompozer
    * Amaya
    * NetObjects Fusion Essentials

bár én nem preferálom a WYSIWYG-szerkesztőprogramokat, inkább a kódszerkesztőket:
    * Komodo Edit
    * Aptana Studio
    * PsPad
    * Notepad++
    * Notepad2
    * Crimson Editor
    * jEdit
    * Context
    és még sorolhatnám....
  • SuperCharger
    Sziasztok!
    Javasoljatok légyszi egy jó freeware vizuális weboldal szerkesztõt! Tudom, hogy kereshetnék google-el is akár, csak jobban szeretnék egy olyat, amit már valaki használt, és meg van elégedve vele.
  • TTomi
    franc! csak mert próbálkoztam vele, de a gyerek ujja nem lett tökéletes, másnak meg volt olyan hogy odaadtam és elég hamar végzett vele. ráadásul pont szemhez közel került a dátum. azért köszi. akkor marad az ecset

• Dj Faustus #3668
    A .jpg kiterjesztésű fényképen a dátum nem rétegként fog megjelenni (a JPEG nem kezel rétegeket, nem úgy mint a .psd vagy az .xcf), hanem "bele lesz égetve" a képbe. Az előnézetnél meg azért nem látszik a dátum, mert az .jpg kép tartalmaz egy előnézeti képet is (a nagy kép mellett), és arra nem kerül fel (a fényképezőgép nem rakta fel rá) a dátum (mert a kis felbontású képen rondán nézne ki).

Szóval egyetlen lehetőség a klónozó ecset, ami mind Gimpben, mind Photoshopban benne van, csak az előbbi ingyenes szoftver.
  • TTomi
    Köszi! Egész jó, bár nem erre gondoltam! Attól függetlenül hasznosnak tűnik! Úgy képzeltem, hogy valami réteg eltávolító progi, ami felismeri a dátumot pl. Mert ugye előképnézetnél nem látszik a dátum, ezért gondoltam, hogy réteges a fénykép is. Vagy ha csak fotoshoppal lehet megcsinálni, akkor legyen az, csak valaki írja le részletesen, hogy hogyan kell. Köszi még egyszer!
  • Esplanade
    köszi, flashre gondoltam, régebben használtam, de papíron vannak a vázlataim és onnan szeretném beszkennelni
    végül Sony Vegas mellett döntöttem, találtam tutorialt hogyan lehet mozgatni a képet, zoomolni, és könnyű a zenét alá időzíteni
  • Dj Faustus #3665
    "Olyan programot keresek, amivel egy digitális fotóról el lehet tüntetni a dátumot."
    Gimp - ez egy ingyenes képszerkesztő program, van benne egy másolóeszköz nevű eszköz, amivel a dátumot alkotó szöveg melletti képrészlettel elfedheted a dátumot.
    Itt egy oktatóanyag hozzá

"demoscene demót szeretnék készíteni, ez egy audio-vizuális dolog
    ennek a tervezéséhez keresek valami storyboard programot amivel a vázlatrajzaimat a zenére időre tudnám időzíteni, így a többi csapattagnak egy vázlatot tudnék mutatni a készülő produkcióról"

Jó kérdés... Ott van például az Adobe Flash, vagy ingyenes helyettesítésre a Pencil.
    Vagy például van a Blender (a honlapjukon írnak is a storyboardról, meg állítólag a Pókember 2 storyboardjának készítésében is segítséget nyújtott).
    Van a Celtx, ami egy kifejezetten erre készült céleszköz.
  • TTomi
    Sziasztok!
    Olyan programot keresek, amivel egy digitális fotóról el lehet tüntetni a dátumot. Valami egyszerű lámáknak készült progira gondoltam, nem egy fotoshopra. Köszi a válaszokat!
  • Esplanade
    demoscene demót szeretnék készíteni, ez egy audio-vizuális dolog
    ennek a tervezéséhez keresek valami storyboard programot amivel a vázlatrajzaimat a zenére időre tudnám időzíteni, így a többi csapattagnak egy vázlatot tudnék mutatni a készülő produkcióról
    mivel lenne érdemes ezt megoldani? jó dolog lenne ha lenne rajzra közelítés, mozgatás effekt
    sajna nem ismerek ilyen programot, tudtok tippet adni?
  • hooah
    Köszönöm szépen, a segítségedet.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez mind ugyanazt a verziót adja: BluffTitler DX9 v8.0.5 (Portable)

http://www.filestab.com/rp79yzt3pc35/BluffT.DX9_v8.0.5_Portable__Dxwarez.com_Champ_of_Champs.rar.html
    http://hotfile.com/dl/36186905/1730a64/BluffT.DX9_v8.0.5_Portable__Dxwarez.com_Champ_of_Champs.rar.html
    http://www.fileserve.com/file/Bc4mf8z
    http://rapidshare.com/files/371791289/BluffT.DX9_v8.0.5_Portable__Dxwarez.com_Champ_of_Champs.rar
    http://ul.to/j20f6m/BluffT.DX9_v8.0.5_Portable__Dxwarez.com_Champ_of_Champs.rar
  • hooah
    Sziasztok
    Valaki használja, ismeri a Blufftitler, nevű programot? Nekem a v725-ös van meg de nem mükszik a key generátor, setleg valak ien mtudna hozzá működőt, vagy egy másik blufftitlert, vagy ha van hasonló jó kis program akkor az is megfelelne.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor válaszd a prózaibb megoldást: screen capture progival (értelemszerűen, filmet rögzítő) vedd fel a kérdéses részletet lejátszás közben, nyers aviba, és aztán azt csinálsz vele amit nem szégyellsz :)
  • Prince of Máté
    szar, méret szerint darabol.
  • exodus2
    Talán... TsSplitter
  • Prince of Máté
    Hi!

Van egy 10 gigás .TS 1080p fájlom, ami 2 órás és ebből szeretnék egy 3-4 perces részletet kivágni, erre melyik program lenne alkalmas?
  • computerguru
    Üzenet ment!
  • computerguru
    Szia! Ha esetleg Firefoxot használsz,nézd meg ezt! Én használom,nagyon jó!

http://download.chip.eu/hu/Video-DownloadHelper_170397.html
  • blc
    Üdv Mindenkinek!
    Segítségeteket kérem!Szeretném megszerezni az ABBYY pdf transformer-t.Néha szükségem lenne rá, de nem tudok annyi pénzt rá áldozni.A demo viszont nem csinálja végig a konvertálást
    Ha tudnátok segíteni megköszönném:
    Köszi előre.
  • exodus2
    Van rengeteg, kicsit konkrétizáld. Vannak védett oldalak, ahonnan nehéz leszedni a videót, vagy lehetetlen. Vannak flash videós oldalak (youtube és barátai) ahonnan már megoldható sok programmal, van pár program mellyel még konvertálhatod is ezeket a videókat (legtöbb esetben flv-k), és van olyan hogy simán lemented a hivatkozást ami a videófájl.
  • emilkee
    Olyan programot keresek mellyel fel tudok venni videót a netről.
    Ha esetleg lenne magyar nyelvű?
  • Rettenthető
    Köszi mindkettőtöknek!
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, nem ingyenes, de a legjobb: Sysoft Sandra - klikk az infókért!
  • gergely1991
    Memóriatesztnek ott van mondjuk a memtest(pl.:ubi live cd tartalmazza és nem kell telepíteni :)
    Kiírja hogy ha van hiba, kicsit időigényes persze a ramtól függően(némi angoltudás szügséges mondjuk a beállításokban)
  • Rettenthető
    Ismét helló mindenkinek!

Olyan programot keresnék, ami teszteli az alaplapot, a memóriát és a processzort. Nem fontos, hogy mindet tudja, de az alaplap mindenképp kellene. Sajnos többnyire csak elemző programokat találtam, de azok nem felelnek meg a célnak (hardver teszt kell, hogy az alaplap hibás-e).
    Amit találtam ilyesmi programot, az viszont elég régi (2001-s) és félek nem lenne teljes a teszt.
  • modor
    Sziasztok!
    Még egy problémával küzdök:
    wm5 pda-ra akarom aktiválni az msreadert-t, de valamiért nem megy. Már felraktam .cab ból, telepítettem az ms oldaláról, van hotmailes metpas akármim is, és a pc-s aktiválás bejön, de a pda-ra valamiért nem tudom aktiválni. A célom hogy az ms readert használjam, de így 200 oldalanként kidob, és ez bosszantó!
    Ha valaki tud, segíthetne! Én meg ha kell tudok websyte x5-ben segíteni.. Előre is köszi! Fontos lenne...
  • modor
    Szia!
    Köszi a segítséget!
    Az Overdrive bejött!!!!
  • Tetsuo
    Itt a link. ;)
  • Evin
    SolidEdge-hez van magyar nyelv.
    Vagy Catia, amihez lehet, hogy nincs.
  • IMYke2.0.0.0
    AutoCAD-del is lehet szerszámokat tervezni. Én legalábbis tanultam vele, még rohadt régen.
  • Ferincp
    Sziasztok,
    Magyar nyelvű 3D-s szerszám/alkatrész tervező szoftvert keresek. Tudtok ajánlani valami egyszerűt? A SolidWorks-öt már ajánlották korábban, de nem találok magyar nyelvű verziót.
    Tehát a második kérésem az, hogy -ha lehet- egy linket mellékeljetek pls!
    Köszi!
  • gergely1991
    Próbálkozz egy másik író programmal(pl.:nero) ha azzal is ugyanaz a helyzet akkor valószínű hogy behalt..
  • Tetsuo
    Az lehetseges hogy a Daemon Tools miatt nem tudok DVDket irni?
    Az iroprogramban (InfraRecorder) input/output errort ir ki es mar a 4. lemezt qrtam el.. kikapcsoltam a DT-t, megtisztitottam az olvasofejet, de ugyanaz a hiba.
    Vagy csak egyszeruen behalt az irom a laptopban? :(
  • Met
    DTS wavjaim mivel tudnám dvd lejátszón lejátszható formátumba kiírni?
  • Tetsuo
    meg felhivhatod a Kurt kft-t :) ha annyira fontos..
  • Rettenthető
    Dj Faustus és IMYke2.0.0.0!

Köszönöm!

(kicsit off: ha két visszaállító program sem látja az elveszett fájlt, nem szerepel a listán, akkor érdemes megnézni még párral, mert ki tudja, vagy akkor így jártam és annak a fájlnak reszeltek?)
  • Dj Faustus #3635
    1. Az előző hozzászólást kiegészíteném ingyenes/shareware programokkal: Goldwave, Audacity, Wavosaur

2. Ugyancsak kiegészítve: Irfanview, FastStone Image Viewer, itt egy lista róluk

3. Itt, illetve itt már mutattam párat.
  • IMYke2.0.0.0
    1. Nincs ilyen varázs program. Csak komoly munkával tudsz ilyet alkotni [Sony ACID, SoundForge, Adobe Audition stb. segítségével]
    2. XnView
    3. Bármilyen partíciótábla és törölt adatállomány helyreállító program képes rá... lejjebb, és korábban már rengeteg ilyen link került a topikba, csak olvass vissza!