Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shareware - 30 napig használható - és ezeken fut:
Windows 2000/XP/2003/Vista All
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forrás: 7-Zip honlapja
Az ingyenes Peazip például képes kitömöríteni.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Úgy hogy nem fog menni akkor!Azért mondtam vigyázz a jelszavakkal,oké,szia!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Köszi a tippet!
Szia!
Érdekelne, hogy létezik-e olyan program, amivel ki lehet mutatni a telepített keylogger-eket?
Ha egyáltalán volt olyan😊.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
De bármilyen képet is be lehet illeszteni a menühöz!
A lezárt dvd-t nem tudod másolásvédetté tenni!
lelehet zárni a dvd- t mintha eredeti lenne, másolás védetté tenni?(nem lezárni, hanem, hogyha vkinek odaadom akkor ne tudja lemásolni magának)
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a melette levõ amint lászik egy kiterjesztett
azon belül egyik felét ntfs-re és a másikat is ntfs-re csinálom meg és így a legcélszerübb ugye?
1. Elindítasz egy merevlemezkezelõ programot
2. Kiadod a feladatokat neki
a, teljes HDD terület formázása NTFS
b, darabolás
b1, XP-nek adsz 25 GB-ot
b2, fennmaradó 170 GB-ot vagy hagyod egyben
c, darabolás után - jobb félni, mint megijedni - egyenként, mindegyik partícióra kiadod a formázási parancsot.
3. Teljes rendszer újraindítása - fõleg, ha mûködõ Windows alatt készült el a HDD - és a rendszer következõ indításkor meg is adja annak rendje módja szerint a partícióknak a betûjeleiket.
komolyra fordítva a szót nekem azért kéne az a progi ami automatikusan teszi rá, mert szeretnék egy olyan dvd-t ami tele van képekkel meg videókkal és ha magamtól csinálnám egésznapom rámenne vagy még pluszba a másnap is ami nem lenne túl jó<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
Vannak olyan programok, amik több soron leformázzák a vinyót, ezzel eleget téve a DoD 5220.22M szabványnak (ez az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának egy szabványa).
Itt találhatsz pár ingyeneset
egy kérdés hogyan formázzanle ugy,hogy soha a büdös életbe ne tudjanak adatot viszahozni a vinyoról? és hogy ajánljátok megformázni?
akarok egyet az xp-nek ami 23 giga ,ill a maradék részt kettõbe bontani.
tehát,hogy csináljam meg?ötletetket szívesen várnék,és bocs a sok hülye kérdésért 😞
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
és hamár itt vagyok akkor dvd menükészítõ progit tudtok?(amit ki is próbáltatok nem beírtátok a google-be pl, hogy dvd menu maker)
<#help>#help>
Elõre is köszi a válaszotokat <#integet2>#integet2>
felraktam a 12 gigásra egy xp-t
gondoltam nem törödök a filmek visszahozatalával,majd letöltöm még1szer és kész!
igy a 154 gigás helyet gondoltma megformázom , de nem engedi :S
ilyenkor mit lehet tenni ? 😞
Egy olyan programot keresek, amely többfelhasználós Windows rendszereken(fõképp Xp-n), számolja a bejelentkezett felhasználók számítógépezési idejét és ezt dokumentálja is valamilyen módon.
Elõre is köszönöm.
* A partíciókhoz kirendelt betûjelek bármikor megváltoztathatók - programmal is, és régebben a Windows is tudta. Vista/Seven meg ugye rendelkezik beépített
* Az eltûnt sorozatok visszaszerezhetõk
- Szerezd be a Get Data Back programot! <Én régebbit használtam/ok, az újabbak biztosan szebbek, okosabbak>Én régebbit használtam/ok, az újabbak biztosan szebbek, okosabbak>
- Telepítsd fel
- Indítsd el a programot és jelöld ki a 2. HDD-t
- A felismerés eltarthat egy ideig
- Ezután
- Kijelölés után "Recovery" és megadod, hova tegye...
Ennyi.
-
aztán eltönt a h betü
mivel nem lett jó igy az 1-est töröltem le megint (a 12 gigást)
annak idején? simán számítógépkezelés és beírtam a megákat ahogy most van,szóval nem vontam össze semmi 😊
2, hogy lett feldarabolva annak idején?: programmal, mégpedig úgy hogy késõbb daraboltad össze õket, kiterjesztett helyként? Azaz, összevontad az üres helyeket a 2 partíción?
Mert akkor ez a probléma simán elõfordulhat.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
és van egy vinyo ami mobilrackben van.
íme a kép..:
1.: ezt formáztam ami gyorsan meg is lett.gondoltam megnézem,hogy sikerült és akkor csodálkoztam rá ,hogy eltünt a H betüjelû meghajtóm! (2.)
most az 1-es letöröltem megint hátha visszajön vmi csoda folytán de nem jött 😞
nem idnítottam újra még a gépet
Disc Direktor
Fontos, hogy csak olvastasd be vele! Ha hibás lesz az MBR-e, akkor megjavítható és rögvest látni lehet rajta minden információt.
Ha valóban le lett formázva <400 GB-ot rohadt lassan formáz le, Quick Erase-zsel pedig csak az indexeket törli az MBR-ben>400 GB-ot rohadt lassan formáz le, Quick Erase-zsel pedig csak az indexeket törli az MBR-ben>, akkor Evin által ajánlott Get Data Back.
vmi rendszervisszaállítas se oldja meg ugye?:S sajna ebben nem vok otthon ugyhogy minden apró segítséget szívesen veszek 😊
De minél nagyobb egy fájl, annál kisebb rá az esély, hogy visszahozhatod.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
szóval van egy vinyo ami 400 gigás
van egy g és h meghajtó ill egy formázatlan 12 gigás
a 12 gigásat gondoltma megformázom és valahogy a h meghajtó tartalma elvezett (azt irja szabad terület 150 giga) ---ezt hogyan tudom visszahozni? valaki tud vmi programot? most történt pár perce ha ez számít valamit
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
+ hogyan lehet sajátgé, dok. és lomtárnak másik ikont adni?
De azért köszi a segítséget. Még próbálkozom