Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ejj ez kurva jó lenne, ha nem rakná rá azt a fekete csíkot minden kép bal felsõ sarkába

IMYke2.0.0.0
Total Image Slicer v1.1
Shareware - 30 napig használható - és ezeken fut:
Windows 2000/XP/2003/Vista All

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
srácok mivel, és hogy tudnám azt megcsinálni, hogy egy képet akkora részekre darabolok fel, hogy a részeket A4-es lapokra kinyomtatva az eredeti képet tudjam összeállítani pontos illeszkedéssel? Remélem értitek! Egy bazi nagy repülõgépet szeretnék a falamra varázsolni, de ilyen paint-el meg hasonlókkal sosem tudom a pontos vágási méretet eltalálni....

Ez még jobb mint a 7zip. Köszönöm Faustus.
Dj Faustus
A 7Zip 7z, ZIP, GZIP, BZIP2 és TAR formátumokat tud ki- és betömöríteni; ARJ, CAB, CHM, CPIO, DEB, DMG, HFS, ISO, LZH, LZMA, MSI, NSIS, RAR, RPM, UDF, WIM, XAR és Z formátumokat tud kicsomagolni.
Forrás: 7-Zip honlapja

Az ingyenes Peazip például képes kitömöríteni.

Akkor a 7zip miért nem tud semmit se kezdeni vele?
gergely1991
például.:winrar😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Egy .ace kiterjesztû fájlt mivel tudok megnyitni?
Hmm? Mondom "rendszergazdai jogosultsága van minden felhasználónak" 😄

computerguru
Persze,védeniük kell valahogy a gépeiket,valahol érthetõ nem?
Úgy hogy nem fog menni akkor!Azért mondtam vigyázz a jelszavakkal,oké,szia!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Internet kávézó, de a gépeken rendszergazdai jogosultsága van minden felhasználónak... Komoly, mi? 😄 Na mindegy, úgyis csak kevésbé fontos jelszavakat kell használnom ott, szóval nem nagy gáz, csakhát mégis...

computerguru
Nyilvános hely?Csak nem internet kávézó?Végül is mindegy mi a neve,de ott elég nehéz lesz ezt megoldani,eleve azt hiszem levannak tiltva a letöltések,tehát nem tudsz semmit letölteni,ha igen,akkor meg telepiteni nem fogod tudni,szóval igy ez gáz!Meg hát ezt ugy hogy ne vegye észre valaki feltelepiteni,kissé nehéz,de mondom lehet hogy nem is lehet,tehát a jelszavaiddal nagyon vigyázz!!!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Igazából nem otthonra kell (bár próbaképp lefuttatom 😊), hanem ha nyilvános helyrõl netezek, ahonnan 100 másik ember is, akkor szeretném nagyobb biztonságban érezni a jelszavaimat.
Köszi a tippet!

computerguru
Igen,ki lehet mutatni.Nem tudom ismered e a Trojan Hunter nevû programot?Ez az egyik legjobb viruskeresõ,nincs olyan trójai,amit ne találna meg,ha feltelepited,lefuttatás elõtt ki kell kapcsolni a netet,meg ami a gépen van virusirtó(Nod,avg,avast,stb...)de csak arra az idõre,amig a Trojan Hunter keres,és mivel az én gépemen is van keylogger,amikor a Trojan keres,ezt kifogja neked dobi,mivel"virusként ismeri fel",persze nem az! Ha végzett,ott lesz a keylogger mellett a pipa,majd cleanra katt,és már törölte is!(Természetesen én nem pipálom ki,igy nem törli,mivel nekem kell! )De gondolom úgy érzed hogy megtudtak rólad adatokat,emailcim,jelszó és amiket irkálsz,hiszen a billentyûzet leütéseket figyeli.Nos ezzel kiütheted!
Szia!

Üdv!
Érdekelne, hogy létezik-e olyan program, amivel ki lehet mutatni a telepített keylogger-eket?

ksandor
Az általam keresett programot megtaláltam, csak szólok, hogy senki ne keresse.
Ha egyáltalán volt olyan😊.

letudja másolni ,van hozzá progi 😊
computerguru
De egyébként ha nem a demot használnád,akkor sem lenne benne az a sok menü,nekem is úgy van benne,hogy egy plugin lett hozzá feltelepitve,az enyém nem demo,kivan ütve,fullosra.

computerguru
Lehet! Én a 7-es verziót használom.

gerge93
szerintem demo- m van:S

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

computerguru
Én nem tudom milyen a te néród,de nálam tele van jobbnál jobb menükkel,itt egy példa a sok közûl:

De bármilyen képet is be lehet illeszteni a menühöz!
A lezárt dvd-t nem tudod másolásvédetté tenni!

gerge93
köszi. nekem nero8 vision- om van, de abba csak 2 fajta menü van. és sajnos elõtte ott van a neros video.

lelehet zárni a dvd- t mintha eredeti lenne, másolás védetté tenni?(nem lezárni, hanem, hogyha vkinek odaadom akkor ne tudja lemásolni magának)

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

computerguru
Vision express 4, én is ezt használom már évek óta,jobbnál jobb,szebbnél,szebb menüket csináltam már,csak tudni kell kezelni!

IMYke2.0.0.0
Pontosan - sõt!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

köszi vagyis akkor xp-set felnyomom 25GB-ra
a melette levõ amint lászik egy kiterjesztett
azon belül egyik felét ntfs-re és a másikat is ntfs-re csinálom meg és így a legcélszerübb ugye?
gerge93
LOL. és tényleg movie maker is tud készíteni automatikusan minden képre effektet és áttünést igaz, hogy elsõre nekem ugyan azt az áttünést csinálja mindenre, de jobb mint a semmi. am nem erre gondoltam.

IMYke2.0.0.0
Adott egy 200 GB-os HDD <195 GB>.

1. Elindítasz egy merevlemezkezelõ programot

2. Kiadod a feladatokat neki
a, teljes HDD terület formázása NTFS
b, darabolás
b1, XP-nek adsz 25 GB-ot - és elsõdlegessé, ill. aktívvá teszed
b2, fennmaradó 170 GB-ot vagy hagyod egyben
, de a legfontosabb, hogy az XP-jén kívüli 1/2 partíció, együtt lesz a kiterjesztett logikai meghajtód.
c, darabolás után - jobb félni, mint megijedni - egyenként, mindegyik partícióra kiadod a formázási parancsot.

3. Teljes rendszer újraindítása - fõleg, ha mûködõ Windows alatt készült el a HDD - és a rendszer következõ indításkor meg is adja annak rendje módja szerint a partícióknak a betûjeleiket.

köszönöm! a másik részben tudnál segíteni? vagy elég siman egy ntfs az xpp-nek majd a másik kettõt szintén erre? (vki ajánlotat,hogy elõtte egy kiterjesztetter hozzak létre és aztán a 2 particiot <#confused>
gerge93
és neked az automatikusan tesz rá effeckteket meg áttünéseket<#wow1>?!4
komolyra fordítva a szót nekem azért kéne az a progi ami automatikusan teszi rá, mert szeretnék egy olyan dvd-t ami tele van képekkel meg videókkal és ha magamtól csinálnám egésznapom rámenne vagy még pluszba a másnap is ami nem lenne túl jó<#szomoru1><#confused>

Dj Faustus
"egy kérdés hogyan formázzanle ugy,hogy soha a büdös életbe ne tudjanak adatot viszahozni a vinyoról? és hogy ajánljátok megformázni?"
Vannak olyan programok, amik több soron leformázzák a vinyót, ezzel eleget téve a DoD 5220.22M szabványnak (ez az Amerikai Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának egy szabványa).
Itt találhatsz pár ingyeneset

nincs 😄 mind1 most kiirtam mindent a vinyorol és ujraformatálom!
egy kérdés hogyan formázzanle ugy,hogy soha a büdös életbe ne tudjanak adatot viszahozni a vinyoról? és hogy ajánljátok megformázni?
akarok egyet az xp-nek ami 23 giga ,ill a maradék részt kettõbe bontani.
tehát,hogy csináljam meg?ötletetket szívesen várnék,és bocs a sok hülye kérdésért 😞
SMGBAS
windows movie maker xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

gergely1991
Nincs-e olyan program megnyitva mely a C-meghajtón tartózkodik?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gerge93
Régen volt egy olyan programom amibe csak bekellett tenni a képet illetve a videót és a zenét és a képekre automatikusan tett pl zoomolást vagy ráközelített és mozgott a videókra is tett effecteket és áttünéseket is, majd végül a zenéhez igazította a képeket, videókat. Nekem csak annyit kellett tennem, hogy ha akartam az elejére cím végére befejezõ szöveg és csinált mindent magától. Sajnos elfelejtettem a nevét, de vmi olyasmire emlékszek, hogy a "movie" benne volt, de így nem sokra jutottam a kereséssel. A honlapjáról letölthetõ volt a demo verziója. Sajnos csak ennyire emlékszem.

és hamár itt vagyok akkor dvd menükészítõ progit tudtok?(amit ki is próbáltatok nem beírtátok a google-be pl, hogy dvd menu maker)
<#help>
Elõre is köszi a válaszotokat <#integet2>

felraktam a 12 gigásra egy xp-t
gondoltam nem törödök a filmek visszahozatalával,majd letöltöm még1szer és kész!
igy a 154 gigás helyet gondoltma megformázom , de nem engedi :S
ilyenkor mit lehet tenni ? 😞
ksandor
Hy.

Egy olyan programot keresek, amely többfelhasználós Windows rendszereken(fõképp Xp-n), számolja a bejelentkezett felhasználók számítógépezési idejét és ezt dokumentálja is valamilyen módon.

Elõre is köszönöm.

IMYke2.0.0.0
Értem.
* A partíciókhoz kirendelt betûjelek bármikor megváltoztathatók - programmal is, és régebben a Windows is tudta. Vista/Seven meg ugye rendelkezik beépített lemezkezelõvel, azzal sem lehet gond .
* Az eltûnt sorozatok visszaszerezhetõk , ha nem történ írás erre a merevlemezre, és nem indítottad újra azóta sem a gépet.

- Szerezd be a Get Data Back programot! <Én régebbit használtam/ok, az újabbak biztosan szebbek, okosabbak>
- Telepítsd fel
- Indítsd el a programot és jelöld ki a 2. HDD-t és indítsd el a felismerést!
- A felismerés eltarthat egy ideig
- Ezután már csak ki kell bogarásznod a sok, eddig a HDD-n nem is látott, régen törölt anyag közül, könyvtárszerkezetben lévõ fájlok közül a neked kellõket.
- Kijelölés után "Recovery" és megadod, hova tegye...
Ennyi.

-

szóval az 1.-est formáztam ntfs-re
aztán eltönt a h betü
mivel nem lett jó igy az 1-est töröltem le megint (a 12 gigást)

annak idején? simán számítógépkezelés és beírtam a megákat ahogy most van,szóval nem vontam össze semmi 😊
IMYke2.0.0.0
1, nem kellett volna törölni
2, hogy lett feldarabolva annak idején?: programmal, mégpedig úgy hogy késõbb daraboltad össze õket, kiterjesztett helyként? Azaz, összevontad az üres helyeket a 2 partíción?
Mert akkor ez a probléma simán elõfordulhat.

SMGBAS
‎Köszi (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

van egy gép amiben van 80 giga
és van egy vinyo ami mobilrackben van.
íme a kép..:
1.: ezt formáztam ami gyorsan meg is lett.gondoltam megnézem,hogy sikerült és akkor csodálkoztam rá ,hogy eltünt a H betüjelû meghajtóm! (2.)

most az 1-es letöröltem megint hátha visszajön vmi csoda folytán de nem jött 😞
nem idnítottam újra még a gépet

IMYke2.0.0.0
Ha okos voltál - vagy éppen csak 1 géped van és arról keresed a megoldást,- nem indítottad újra, akkor gyorsan feltelepítesz egy Acronis Disc Director-t, és leellenõrzöd vele a HDD-t.
Disc Direktor

Fontos, hogy csak olvastasd be vele! Ha hibás lesz az MBR-e, akkor megjavítható és rögvest látni lehet rajta minden információt.
Ha valóban le lett formázva <400 GB-ot rohadt lassan formáz le, Quick Erase-zsel pedig csak az indexeket törli az MBR-ben>, akkor Evin által ajánlott Get Data Back.

akkor ne is reménykedjek?:S kb 350 megásokról van szó,mert többnyire sorozat (350 mega) és filmek vesztek oda (700mega)

vmi rendszervisszaállítas se oldja meg ugye?:S sajna ebben nem vok otthon ugyhogy minden apró segítséget szívesen veszek 😊
Evin
Visszaállító programmal, NTFSBackup stb. Más talán ismer még ilyet.
De minél nagyobb egy fájl, annál kisebb rá az esély, hogy visszahozhatod.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

srácok nagy gondban vagyok!
szóval van egy vinyo ami 400 gigás
van egy g és h meghajtó ill egy formázatlan 12 gigás
a 12 gigásat gondoltma megformázom és valahogy a h meghajtó tartalma elvezett (azt irja szabad terület 150 giga) ---ezt hogyan tudom visszahozni? valaki tud vmi programot? most történt pár perce ha ez számít valamit
rooney8
karaktertábla/times new roman/ keresel egy üres "karaktert" kijelöl -> másol és beilleszt fájlnévnek 😄 kipróbáltam és mûködik

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SMGBAS
Nem tudja itt valaki, hogy mit kell beírni fájlnévnek, hogy eltûnjön a név? (asztalra csináltam egy mappát 1 px-es ikonnal de névnek muszáj megadni valamit és így észre lehet venni) Tudom, hogy van valami mert régebben találtam csak már nem emlékszek rá.
+ hogyan lehet sajátgé, dok. és lomtárnak másik ikont adni?

SMGBAS

Hát ez nem igazán akar összejönni...
De azért köszi a segítséget. Még próbálkozom
tibi842
KÖSZÖNÖM a válaszokat !!!!!