5473
Felhasználói programot keresek.
-
#3713 A felirat fordítás és időzítés nem egyszerű meló - sőt!
Először is, jobban jársz, ha a neten körülnézel, hátha találsz már időzített változatot a saját filmedhez, s ilyenkor (ha nem eredeti angol/más nyelvű DVD-ről rippelted magadnak filmet és arra akarsz magyar feliratot) nem árt pontosan tudni a film "release" nevét.
-
#3712 Hogyan tudok feliratot forditani? Van egy Subtitle Workshop nevu progi..
azzal akarok vhogy angol feliratot magyarra forditani, de nem akarom minden sorhoz begepelni az idoket..
Viszont a magyar felirat lehet, hogy elter az angoltol, neha tobb sor, neha pedig kevesebb, tehat mas megjelenitesi ido kene neki.. milyen beallitasokat erdemes hasznalni? -
#3711 VUplayer -
#3710 Közben rávezettek, hogy nem az equalézer-ről beszélek :)
Valamiért összekapcsoltam a kettőt.
Szóval, nem volt olyan sok ugráló kis oszlop mint a winampban vagy a jetaudióban hanem csak kettő -
#3709 Ennek is van igen, de azt hiszem, hogy nem ez volt
Majdnem egy éve találtam csak újra lett telepítve a gép.
Valamiért a Monkey Audio név ugrik be de az meg csak egy konverter, már amit találtam... -
#3708 Pluginekkel a Foobar2000 is sok mindenre képes:
-
#3707 Mi annak a zene lejátszó proginak a neve aminek nem a hagyományos equalézere van hanem csak 2 zöld peak ami ha hangosabb a zene akkor átmegy a piros tartományba?
Mint a régi kazettás deckeknek volt. -
zotja #3706 múltkor kereste vki azt a képernyőkímélőt amikor csajok mosssák a képernyőd bikiniben.
tessék -
DecenS #3705 köszönöm mindkettőtöknek! -
#3704 Itt található pár ingyenes, Windows 7-tel elvileg kompatibilis. -
#3703 Ashampoo UnInstaller 4 v4.03
Uninstall Gold v2.0.2.87
Perfect Uninstaller v6.3.3.8
...
-
#3702 Én csak nem freeware-t tudok, de az az uninstall után minden hivatkozást átnéz a registry-ben, és visszaigazolás után takarít. Még a prefetchet is.
-
DecenS #3701 uninstaller programot keresek (freeware) windows 7 64 támogatással... van-e ilyen?
a revo szuper, amíg win xp alatt fut, afölött viszont már szükséges lenne belőle a pro - az meg hát, ugye...
szóval ki mit ismer/használ? (ccleaner-ben és a glary-ben van beépített uninstaller, de az szerintem semmivel nem tud többet a windows default-nál - nekem meg olyan kéne, ami kipucolja a rendszert teljesen)
-
#3700 Gimp, Windows Movie Maker (Windows XP-ben benne vagyon), Virtualdub, ffmpeg, imagen,... Google :D -
#3699 na, mindegy... hátha valaki ajánl valami jót.
azért köszi -
#3698 Azért nem írtam, linkeltem konkrét programot, mert NEKED könnyebb eldönteni, hogy az adott [linkre klikkelés után] program kínálta képesség bejön-e vagy sem...
-
#3697 köszi, ismerem a googlet
de pont arra lettem volna kiváncsi hogy ajánl e valaki valamit...
ja, és png-ből kéne... -
#3696 Válassz!...
-
#3695 Üdv!
olyan egyszerű és ha lehet ingyenes progit keresek, ami képes képek összefűzésére és mentésére avi-ba. És lassítani ill. gyorsítani is tudjon.
ha tud ilyet valaki, ne tartsa magába.
köszi -
#3694 [url=http://www.appstoreapps.com/top-50-free-navigation-apps/]A "legjobb" 50 ingyenes navigációs alkalmazés IPhone-ra[/url] - Google első találata az iphone free navigation software keresőszavakra -
#3693 Ingyenes is jo neki.. -
#3692 "vagy ha tort fizetos programot teszel fel ra akkor ugyan ugy fog mukodni ?"
warezzel nem foglalkozunk sorry. -
exodus2 #3691 A neved alapján csalódást okoztál. Használj google-t hamarabb találsz megoldást. Programot meg bárki tud keresni, tehát azért nem valószínű hogy nyitottak egy topikot. Inkább ez arról szól, hogy nem tudja a program nevét, vagy hogy mire keressen. Lásd lentebb a egér útját számoló programot.
Topikindító hozzászólás: "Szevasztok, azért nyitottam ezt a Topikot, hogy ide írják be azok a kérésüket akik valamilyen témához kresnek felhasználói programot. Tudják, vagy gondolják, hogy létezik olyan program." -
WorldTorrent #3690 Eddig ugy tudtam hogy ez a topic arra van hogy kerdezzen aki programot keres:O -
exodus2 #3689 Keresést próbáltad? -
WorldTorrent #3688 a Nav Igo 75 euroba kerul... szerintem nagyon sok:( -
WorldTorrent #3687 Nekem egy jo navigacios program kellene (ingyenes) ami iphone-n is mukodik, tudtok ilyet? vagy ha tort fizetos programot teszel fel ra akkor ugyan ugy fog mukodni ? -
#3686 Arról nem is beszélve, hogy vízszintes felületen mozgathatjuk úgy is az egeret [csuklóból], hogy míg az egér "orra" rendesen kimozdul, addig a "fara" nem, vagy alig 1-2 mm-t...
-
DecenS #3685 persze, ez jogos, de már akkor közelebb járnánk az igazsághoz, ha teszem azt a program az egérmutató "sebességét" alapul véve, visszaszámolná, hogy az mekorra fizikai távolságnak felel meg az asztalon. -
exodus2 #3684 Igen, de hogy az egered mennyit mozog azt szerintem nem lehet mérni, hisz megemeled, arrébb teszed stb. Így már nem valós értéket fog mérni. -
DecenS #3683 nem tudom jól értem-e: de ez a pointer mozgását méri a képernyőn, ami nem azonos az egér fizikai mozgásával az asztalon... tévedek? -
exodus2 #3682 My Mouse Meter -
DecenS #3681 nem létezik valami olyan szoftver, amelyik rögzíteni tudná, hogy egy nap hány métert mozog az egerem? :))
poén lenne, kíváncsi vagyok mi volna az eredmény - és milyen lehangoló lenne ezt összevetni a saját mozgásom mennyiségével :D -
#3680 LOL talan meg kene tanulni fenykepezni :) -
#3679 Már hogy ne lenne,gondolkozz egy kicsit! -
#3678 Media Player Classic Home Cinema, Mplayer.
Dolby szinten nem tudom hogy állnak. -
#3677 Nincs ilyen. -
#3676 Szerintem jobban jársz,ha átkonvertálod ezzel:
Aimersoft MKV Converter és akkor elég sok progi lejátsza(Nero,Power dvd,Gomplayer,VLC Player stb...) -
RUDKO #3675 Sziasztok.
Egy olyan dvd lejátszó progit keresek ami lejászta az mkw filet és dolby digitált is tudja.Most a vlc van fent de a dolby-t nem tudom beállitani hogy lejátsza -
#3674 "de a vizuálisaknak is vannak tagadhatatlan elõnyei, pl. tudják, mi működik IE-ben, mi FF-ben"
Ezt a kódszerkesztőprogramok is tudhatják - lásd például az Aptanában.
"Meg ha valakinek viszonylag poros HTML tudással csak gyorsan össze kell dobnia valamit"
Mondjuk az esetben még megérthető.
"mint váltogatni a szövegszerkesztõ, a JS referencia, meg a HTML referencia, meg a két browser között"
Ha már JS kódot ír az ember, akkor már kódszerkesztőt használ (és ha elakad, olvassa a JS referenciát, keresőt használ, értekezik a kollegákkal, stb...).
Másrészt már aki arra ügyel, hogy több böngészőben is működjön az oldala, az jobban jár, ha böngészőben teszteli.