Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerge93
Azt nem tudjátok, hogy kell csinálni, mint a filmekben van. Animálni egy térképrészt az útvonalról. Pl. Budapest- Eger közötti szakaszt mondjuk pirossal megerõsíteni és a kamerával együtt halad az útvonal. Nemtudom jól leírni, de remélem tudjátok mirõl beszélek. Esetleg youtube- on, hogy keressek róla tutorialt és persze milyen progival lehetne megcsinálni?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Danny1987
Tudnatok egy olyan progit ami megmutatja,hogy a géped mennyit fogyaszt?

Live for nothing or die for something.

computerguru
CPU,Winchester,alaplap hõmérsékleteket tudja az Everest is.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

ricska
Jah, és ha lehetne még hõmérséklet, meg mindenféle f@xságokat ha lehetséges. Bocs a dupla posztért.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

ricska
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék, ami játék közben kiírná a képernyõre hogy éppen hány mag fut, a magonkénti MHz-ek számát, és az FPS-t.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Gomber
Csak az oldalamat szeretném hírdetni, amúgy meg nem spam, mivel akiknek küldeném azok feliratkoztak 1 másik oldalon erre a "spam" hírlevélre...

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

IMYke2.0.0.0
Egyértelmû, hogy arra.
Normális ember simán elintéz ilyesmit a fiókjában lévõ baráti címek beillesztésével és egy nekik szánt üzenet megírásával...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gergely1991
Remélem nem rossz szándékra akarod(pl:spam)használni?<#confused><#kerdes>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Evin
Vagy Active Desktop Calendar. De azt hiszem ez pénzes.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Gomber
hi all
1 olyan progit keresnék, amivel betudok linkelni egy txt, vagy word dokumentumot, ami teli van email címekkel, és egyesével eltudom küldeni nekik amit akarok...
sürgõs lenne, köszi

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

computerguru
Vision Express 4,Ashampoo Burning Studio,DVD Lab..stb,válogathatsz!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Bence94
Üdv! Én egy olyan programot keresek amivel video intrót tudok készíteni illetve egy video vágó szerkesztõt.Lehetõleg ne profi tudást igényeljen...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Dj Faustus
Az ingyenes, nyílt forrású, többplatformos, magyarul is tudó Mozilla Sunbird is képes erre.
Ha van Mozilla Thunderbird böngészõd, a Lightning nevû kiegészítõvel kaphatsz a Sunbird-hez hasonló funkcionalitást.

gerge93
office outlook asszem tudja ezeket.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

grebber
Nekem olyan naptárprogram kéne ahol napokhoz lehet hozzárendelni eseményeket és az adott napon valamilyen formában jelez hogy na ma kéne azt a dolgot csinálni amit beleírtam!

Next PC upgrade: 2022

köszi, de már megtaláltam a nekem kellõ programot, manic time a neve 😊
de ezt alább le is írtam már, meg azt is, hogy miért van szükségem rá.

Na látom nem érkezett válasz. ha még aktuális, akkor megnézem a régi vinyómon, hátha még megvan. Amúgy valóban van ilyen program, bár tényleg nem sok értelme, mint ahogy a kurzor mozgás mérõnek sem 😛

igen, erre gondoltam. és azért irodalmi felsõfok csak nem kell hozzá 😊

computerguru
Erre gondoltál?
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/manictime_v1.2.1.html
Bár ez idegennyelvû,de ha tudsz angolul,sok szerencsét hozzá!!!

write only?
azt is elolvastad, amit utána írtam...?

computerguru
Én is ezt magyarázom neki,de mindegy,nem hiszem hogy van ilyen progi!
Úgy hogy marad a fejben számolgatás és jegyzetelés.<#vigyor2>

ok, ez mondjuk jogos, az idle time-ot tényleg nem tudja mérni. de mivel nem nagyon jellemzõ, hogy a word elõtt ülnék ölbe tett kézzel (sem a program elõtt, amivel egyébként dolgozni szoktam) 😊 hanem ha már aktív az ablak, csinálok is benne valamit, ezért bõven elég, ha a program azt méri, mikor aktív az adott ablak, illetve megszakítja a számolást, ha háttérben van, vagy a tálcán, stb.

és ezt a programot menet közben sikerült meg is találni: manic time a neve.

IMYke2.0.0.0
Ilyen programot a büdös életben nem fogsz találni, mert
- honnan tudja a progi, hogy éppen most a futtatott másik program nem éppen csak "idle", és nem éppen a Word elõtt ülsz és percekig vakargatod a buksid, hogy mit írj a memoárodba...
- egyszerûen lehetetlen az ilyesmit mérni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

na. így már mindjárt más... nem tudod, mi az oka, amiért valaki keres valamit, csak élbõl kijelented, hogy értelmetlen... nc.
mindegy.

azért kerestem, mert kíváncsi vagyok arra, hogy egy nap mennyi az az idõ, ami effektív a munkával telik. nem úgy, hogy közben egy kis cset az ismerõsökkel, meg mail-ezés, meg fórum olvasgatás, hanem mennyi az az idõ, amit valósan az adott programban töltök és dolgozom vele. (ezért nem szabad, hogy beleszámítson, amíg a program idle, háttérben van, vagy tálcára csukva, stb.) kapís?

computerguru
Akkor fejtsd ki bõvebben,hogy miért fontos hogy egy progi mióta van megnyitva,nem mindegy?Énnálam egész nap megy a gép,most minek figyeljem,hogy valamelyik progi mióta van megnyitva.
Mit akarsz ezzel elérni?

miért nincs értelme?

computerguru
Én sem igazán találtam olyan progit,de nem is igazán van értelme!!!

computerguru
Ja az elõbbi neked ment!

computerguru
Tálca+tulajdonságok+tálca testreszabás,és a programnál válaszd ki amelyiket akarod,hogy sosem látszik,majd ok!

Evin
Valószínûleg nem is létezik ilyen program.
Kulcsszavak: active window timer

na már!!<#duma> senki??<#rinya>

legalább: milyen címszavakra keresgéljek a neten? nem nagyon tudom, mi lehet ez angolul...

<#help>

Sziasztok!
Tudtok-e olyan programról amivel el lehet tüntetni egy futó program ikonját a tálcáról ill. az óra mellõl is? Ergo csak a feladatkezelõben látszódjon a folyamatok között ha minimalizálva van.

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Bizony, hogy van, de a nevére már nem emlékszem.

srácok!
ismertek-e olyan programot, ami számolja azt az idõt, amit egy program ablak "aktív módban" tölt a képernyõmön. tehát nem azt, hogy mennyi idõn keresztül van megnyitva a progi, csak azt, amíg ez az ablak aktív (nem háttérben van, nem a taskbar-ra csukva, stb stb.)
van ilyen??

IMYke2.0.0.0
A Vegas-ban:
- jobb klikk a videón és válaszd a Velocity-t!
- értelemszerûen: ha feljebb tolod a kék csíkot , akkor gyorsul, és fordítva.
- a hanggal csináld ugyanezt!

Evin
Pedig az a legkisebb. Premiere Pro több, mint egy 1GB.

SMGBAS
Hang nem is lényeg, csak (pl felveszek egy kocsit és azt akarom felgyorsítani a progival, hogy olyan legyen mintha gyorsabban ment volna) a videót kéne. Sony Vegasom van de nincs elég helyem a gépen neki xD

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

computerguru
Hogy értve,hogy gyorsitani? De akkor a hangot felejtsd el!!!Per pillanat nem jut eszembe progi,de utánanézek!

gerge93
köszi

RAZOR27
Vezérlõpult -> energiagazdálkodási lehetõségek

és oldalt az alvó állapotba lépés ideje

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

SMGBAS
Valami olyan program amivel videót tudok gyorsítani és kis helyet foglal csak?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

gerge93
hol lehet windows 7- nél kivenni azt, hogy készenlétbe tegye magát (kb 20 perc múlva)? kerestem, de nem találtam.

computerguru
Na...örülök,hogy azért mégis sikerült!<#taps>

computerguru
Media player???dvd-t nem szokás azzal lejátszani,miért nem használsz power dvd-t? nyomsz a filmnézés közben egy d betût és már ki is irja a képernyõre az adatokat.

Hoppá mégis sikerült a DTS hangot is a Shrink-kel levágnom, csak valamiért nem mutatta ki a lejátszó (MEdia PLayer C)nem küldte el az erõsítõ fele, de ha egyben játszottam le az egész DVD-t akkor meg igen . na mindegy a lényeg hogy sikerült , köszönöm szépen a segítségedet.

Igazad van tényleg lehet vágni a Shrink-ben is , de hiába jelölöm be neki hogy a DTS5.1-es angol hangot tartsa meg , a kivágott és elmentett résznek nem lesz hangja. De ha a sztereo hangot jelölöm be hogy tartsa meg akkor lesz hangja, de nekem a DTS5.1 kellene. Nero-ból a 8-ast használom.

computerguru
Sõt a nero is tudja,itt a kép róla,mint alul látod az 5.1-es Dolby digital,hang,(vagy éppen ami kell) megmarad.
Milyen nerot használsz? Nálam ki van ütve fullra,plussz plugin hozzáadva,igy sok formátumot ismer konvertáláskor!

computerguru
Már hogy ne lehetne kivágni részt,én is használom,csak tudni kell kezelni!
Itt a kép róla! Kijelölöd azt a részt,ami kell,majd oké,és csak annyit fog kiirni,sõt nem is kell kiirni,mert a gépbe autómatikusan lementi.

A DVD Shrink-kel nem lehet kivágni, ha a Nero Vision Express-re gondoltál , azzal meg az a baj mint a többi programmal amit eddig próbáltam (pl DVD Cutter) hogy ki tudok vágni vele egy jelenetet a filmbõl és el is tudom menteni , csak a DTS hangot nem kezeli ez sem.