5475
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #3755
    VLC Media Player tud streamet is előállítani.
  • akyyy
    olyan programot keresek, amivel netre tudom kiküldeni a tvtunerem által a jelet. vagy legalábbis helyi hálón.

telefonomon akarom nézni a tv-t így az tud fogni stream-t, szóval saját stream-t kéne csinálni mi kell hozzá?
  • computerguru
    Próbáld meg ezt,én is használom,szerintem jó,nekem bevált!
    AxCrypt
  • jamekka
    Sziasztok!Mappákat szeretnék titkosítani és ehez keresnén ingyenes progit.Ami egyszerü és akár magyarul is tud
    A Folder Lockot néztem de sajna fizetős 30 nap elteltével
    Köszönöm a segítséget!
  • Evin
    Multivox4, vagy innen valami.
    De ahogy nézem egyik se mai darab.
  • gerge93
    azt énse tudom használni csak angol nyelvű van, de nekem magyar kellene. azért köszi
  • Desiderata #3749
    elvileg van a Windows-nak is, de sose tudtam használni
  • gerge93
    Hello! Olyan progit keresek a SpeakBoardon kívül amibe beillesztem a magyar szöveget és felolvassa. Jó a SB is csak kíváncsi vagyok, hátha van jobb is :D
  • Tetsuo
    Nos en ezt Cubase-zel es/vagy Battery 3-mal meg tudom csinalni.. viszont elmagyarazni az alapoktol kicsit korulmenyes lenne. :S
  • Marcicerus
    Sziasztok! Én egy olyan programot keresek, amivel ha leütök egy biz. bill.-t, akkor egy biz. hangfájlt játszik le a gép, amit előzöleg egy legördülő listából választottam ki. Pl: ha az A bill.-t leütöm, akkor játtsza le az 123A.mp3 fájlt, de ne a winamp meg win media playerrel, hanem a program beépített lejátszójával.
    Válaszotokat várom: Marcicerus
  • rooney8
    digi tv adásai alatt sztem a digisportot érti :D mert azt télleg lehet neten nézni :)
  • Tetsuo
    Nemvok egy nagy tvnezo, de ez szerintem is baromsag..
  • gergely1991
    "Hallottam olyat, hogy a digiTV adásait is belehet fogni neten, de én nem akadtam rá"
    Ezt nem tudom hol hallottad te ez hülyeség:D
  • gerge93
    Senki?!
  • Japep

Megpróbálom majd, köszi az ötletet. :)
  • gerge93
    Hali. Keresek egy online tv programot, ami főként a magyar(szinkronos) adásokat betudja hozni. Hallottam olyat, hogy a digiTV adásait is belehet fogni neten, de én nem akadtam rá. Légyszíves segítsetek egy normálisat találni, mert én már egy csomót telepítettem a gépre, de mindegyikbe volt vagy 2 magyar adás, többi főként kínai vagy milyen.
  • computerguru
    Miért nem próbálod meg a 7.11.10-es nerot,a 6-os kissé már elavult,a hét szerintem már kiforrta magát,a 8 és 9 még nem az igazi,vannak vele problémák,én a 7.11.10.0 ultra edition-t használom és semmi gond vele,ha ragaszkodsz a nerohoz,akkor próbáld meg ezt! A 6-ost előtte teljesen le kell gyalulni,a regeditből sem árt kitörölni a nero maradékait,erre nagyon jó progi a Revo Uninstaller.Egy próbát megér!
    Csak magánvélemény!
  • vki
    Thx. Meglesem.
  • Desiderata #3737
    köszi szépen! szuper vagy!
  • Dj Faustus #3736
    "programot keresek ami adott könyvtár képeiből készít egy nagy thumbnail képet, ami a képeket kis képként tartalmazza"
    Irfanview - File/Thumbnails menüpont, a megnyíló Irfanview Thumbnails ablakban megkeresed az adott könyvtárat, kijelölöd a képeket, jobb klikk, a megjelenő helyi menüből meg kiválasztod a Save selected thumbs as an image menüpontot.

"tudjak videókat streamingelni"
    VLC Media Player - képes műsorszórásra is
  • Desiderata #3735
    programot keresek ami adott könyvtár képeiből készít egy nagy thumbnail képet, ami a képeket kis képként tartalmazza
  • vki
    Sziasztok!

Egy olyan programot keresnék, amivel meg lehetne azt oldani, hogy az egyik gépemről, amin a filmek, sorozatok, zenék vannak,tudjak videókat streamingelni (de szép magyar szó XD) hálózaton. Hasonló, mint a Windows-ban a fájlmegosztás, csak valami olyan kellene, ami felhasználóbarátabb, továbbá működik Win7, XP, és Vista között.

Aki tud valami hasonlót, ne fogja vissza magát :).

Üdv.:
    Zoli
  • Japep

Köszi szépen, megpróbálom. :)
  • Japep

Nero 6.6.0.1 Enterprise Edition
    Mostanában megfagy írás közben, és akkor újra is kell indítani a gépet.
    Nagyon remélem, hogy nem az írómnak van baja, mert régen ugyanez volt, akkor vettem egy új írót, de most nem szeretnék... :S

Amúgy az tönkreteszi az írót, ha pl naponta 1 újraírható DVD-t megírok vele (általában kiírom az esti sorozatot, filmet, mert asztali lejátszón nézzük)?
  • computerguru
    Melyik nerot használod?
  • Dj Faustus #3730
    InfraRecorder - ingyenes, magyarul is tudó íróprogram.
  • Japep

Hello.
    Mostanában kifagy nekem a Nero...
    Nem tudtok ajánlani helyette valami mást, egyszerű (lehetőleg magyar) íróprogramot?
    Adat dvd, audio/mp3 cd írására használnám.

Köszi előre is.
  • busmanneo
    Sziasztok!
    Egy olyan progit keresek, amellyel fel tudom venni ha neten keresztül telefonálok (VoipDiscount). Ha jól tudom itt az a lényeg, hogy két csatornát rögzít a program egyszerre, a kimenő és a bejövő hangot. A legnagyobb bajom az, hogy ezek jórésze fizetős! Az easy voip recordert megvettem, de szar, nem lehet használni (20 dolcsim bánja)! A legtöbb egyszerű recorder csak akkor használható, ha kihangosítva beszélek, de akkor a másik félnél rohadtul visszhangzik! Ha ugyanilyen progival fejhallgatós mikrofonon keresztül beszélek, akkor kizárólag csak az Én hangomat rögzíti :-(
    Ebben kérnék segítséget! Előre is köszönöm!
  • Tetsuo
    koszi, ja lehet h ilyen egyszeru :)
  • IMYke2.0.0.0
    A 2.0.8 (legújabb) tölthető le onnan.
  • DecenS
    ez is ugyanaz a cuetools - a fórumon, amit korábban belinkeltél, van egy ennél is frissebb link, a 2.0.7 verzióé, azt szedtem le, de az is hibásnak találja a cue-t, amivel problémák vannak. azért köszönöm!
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá, tényleg ugyanaz - mert nem ennek a programnak a linkjét adtam:klikk - ez az újabb
  • DecenS
    köszi! de ez a kettő ugyanaz :)
    sebaj: a baj az, hogy ezen is kifog az a bizonyos cue file. (valamit elcseszhettek a ripelők, mert az index 0 index 1 értékekre elég furcsa időadatok vannak megadva...)
  • IMYke2.0.0.0
    Cue Tools - ez kicsit profibb, és képes hibajavításra is.

És ez - ha lehet - még egyszerűbb, és jobb: Cue Tools v1.9.1

Mindkettő ingyenes.
  • DecenS
    thx! menet közben én is rátaláltam, pont azt tudja, amit kell :)
    (bár az első albummal valami baja van, de a másodikat már megcsinálta korrektül...)
  • IMYke2.0.0.0

• IMYke2.0.0.0
    A programod neve: Medieval CUE Splitter
    Itt találod a program honlapját - ingyenes és magyarul is tud.
  • Tetsuo
    Nem a csuszas a problema, csupan arra szoktam hasznalni a programot.. azt vagom hogyan, de sokkal tobbet tud a program, ezert gondoltam, hogy egyszeru forditast is meg lehet vele oldani.. amit mar nemtom hogy kell.
  • DecenS
    van egy pár flac-ba tömörített albumom, amiket szeretnék track-ekre feldarabolni: van-e olyan program, ami a cue file-ok infói alapján autom. elvégzi ezt?
  • IMYke2.0.0.0
    Csúszást okozhat a film és a felirat ún. FPS (frame per seconds) különbsége.
    Pl.:
    A filmed 25 FPS-el lett kódolva. A feliratod ellenben 23,976-os vátozatra készült.
    Ezért, azt veszed észre, hogy az elejétől (ahol, tegyük fel időzítetted kézzel/programmal) szépen lassan elkezd csúszni, és a végén akár több tucatnyi mp-el később jelenik meg a vonatkozó szöveg... a film hosszától függően, persze.

Megoldás:
    A Subtitle Workshop-ot nem ismerem, de a Subtitle Studio 2.0-ban van olyan funkció, hogy a betöltött feliratot egy a gépen lévő film "sebességéhez" időzítse (fentebb írt probléma). Egyszerűen be kell tallózni az *.avi-t.
    Miután a program korrigálta az FPS-t, már csak fordítani kell, és az esetleges csúszásokat - immáron az egész feliratra vonatkozóan +/- értékkel - javítani.