5473
Felhasználói programot keresek.
  • Silius
    Sziasztok
    Én egy olyan programot keresek, amivel adott méretű címkékre lehet nyomtatni (a4-es lapon több darab is).
    Ilyen program pl.: Apli master, csak ez sajnos már régi, és win7-en nem nagyon akar működni.
    Valaki tud esetleg ehhez hasonló "etiket" nyomtató programot?
    Előre is köszönöm.
  • rx7tomy
    Sziasztok.
    Nyertem egy nyereményjátékon egy Adobe Photoshop Elements 8 szoftvert, de nekem nincs rá szükségem, ezért bolti ár alatt megválnék tőle.
    Dobozában, bontatlanúl, még fóliás a cucc.
    Akit érdekel kérem jelezze a mailcímemen: [email protected]
    Én Füzesabonyban lakom, Egerben dolgozom, de minden héten járok Pestre, ezért ilyen irányban a szállításban tudok segíteni.
    Üdv.
  • gergely1991
    audacity
  • Seithennin
    sziasztok! van olyan program ami egy mp3 szám hangerejét megnöveli? mert elég halk a lejátszóm és nincs pénzem most ujat venni! Köszi előre is
  • Wolfsnack
    kódfejtő programot keresek
    adott egy bemenet string amire egy kimenet string jön ki
    több ilyen párom is van
    ebből kellene kihámozni hogy milyen algoritmussal állítja elő a kimenetet
    ha valaki ismer ilyet, kérem szóljon! köszönöm
  • computerguru
    Moyea FLV to Video Converter v.1.29.2.11
    Nemtudom,hogy ez jó e? Ha ezt leszeded valahonnan,akkor ehez van sorozatszám,ha kell.
  • Desiderata #3787
    én használtam régebben, ezt azzal csináltam, de elég egyszerű program
  • exodus2
    Akkor próbáld google-ben megkeresni.
  • welki1
    Nem tudná valaki megszerezni a Moyea PPT to Video Converter valamelyik változatát úgy, hogy ne tegyen logót a videóra.
    Mert nekem sajnos csak a demó van és az tesz!
    Megvenni nem akarom.

Előre is köszi!
  • KAKOLUKIA
    Hello!
    Nem tudom, melyik topicba kéne írnom ezt a levelet, ezért ide írom:
    Ha valaki esetleg használ Video Avatar 3.0-t, légyszíves írjon nekem privát levélben, mert én még nem igazán értek hozzá.
    Előre is köszi.
  • KAKOLUKIA
    Azért köszi a segítséget, a kivágás fontosabb.
  • IMYke2.0.0.0
    A képre illesztett video-hoz csakis fizetős video editorokat tudok ajánlani...
  • IMYke2.0.0.0
    INGYENES: VirtualDub-bal tudod megoldani a dolgot
  • KAKOLUKIA
    1.Olyan kéne, ami ingyenes.
    2.BSPlayer nekem is van, én percek kivágására gondoltam, nem képek.
    3.Úgy értettem a másikat, hogy egy háttérképed, meg egy videód, és úgy egybeteszed, hogy a videó megy, mintha azon a képen lenne.
    Az elsőhöz egyébként mit gondoltok, nem jó, Xilisoft Video Cutter?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ingyenes: Sony Vegas. Mindazt tudja, amire szükséged van - főképp az utolsó.
    De tud(hat)ja a Windows Movie Maker is...
  • alratar
    Videóból kivágásra a BSPlayer ajánlott. (Már ha képez akarsz kivágni, és nem pár percet!)

A másikat nem értem hogyan gondolod! Részletezd picit!
  • KAKOLUKIA
    Sziasztok!
    Nem tud valaki egy egyszerűen kezelhető programot, amiben videókból lehet kivágni részeket, és egy olyat, amiben egy képet belehet rakni háttérnek, és közben megy a videó?
  • akyyy
    olyan progrmaot keresek, amivel egy képkirakó képét lehet betenni és megmutatja hogyan oldjuk meg:D
  • IMYke2.0.0.0
    Jogos (programnév elírás, sietős pontatlanság) - én viszont komolyabb internetes kutató munka nélkül írtam amit, gyakorlatban jobb vagyok a dologban annál, amit ide összerittyentettem :)
  • Dj Faustus #3774
    A válasz majdnem jó, csak pontatlan.

"a tömörített (ilyen az Audio CD-n lévő anyag is, mert az egész nem sávonként van fenn, hanem egyben)"
    Ezt nem tömörítésnek nevezik, hanem kevert hangfelvételnek.
    Tömörítés inkább a FLAC, Monkey Audio (ezek veszteségmentes tömörítések), Ogg Vorbis, MP3 (ezek meg veszteségesek).

"Alkalmas program:"
    1. Adobe Audition az egyik program neve, nem Audiotion ;)
    2. Ezek fizetős illetve shareware programok - ágyúval a verébre-szindróma. Ott az ingyenes Audacity, illetve Wavosaur (Process/Vocal remover menüpont) - azokkal is kivitelezhető.

"A "knock out"-ra még egy módszer létezik. Ehhez ajánlott program az Audiotion."
    A videóban látható módszer az ingyenes Kn0ck0ut VST-kiegészítőn alapszik, ami hozzáilleszthető az Audacityhez is.
  • ProGabe #3773
    hi

egy olyan programot keresek, ami priorizálja, rendben tartja a vinyó(kat) abban az esetben, ha az adott gép egyrészt mint hálózatos háttértár, másrészt mint munkagép is működik

konkrétan: én főnök gépére mentek, töltök (grafikus cég, több száz megás, pár gigás fájlok), miközben sokszor ő is azon dolgozik. NAS-ra várunk (csak 3 hónapja ígérte be az "ember", hogy hozza a tutit^^), és már elég volt a szenvedésből

nem csodát várok, inkább csak érdeklődök, hogy van-e valami program, ami kicsit megkönnyíti ezt az egész szitut
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen. :)
  • Neogan
    Köszönöm a választ :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyen program nem létezik - csak nyers források, és stúdió segítségével lehet ilyet megtenni.

Házi körülmények között a tömörített (ilyen az Audio CD-n lévő anyag is, mert az egész nem sávonként van fenn, hanem egyben) hanganyagokat csak ún. szűréssel [VSTi és hangbuheráto programokban lévő Stereo hang manipulálásokkal] és "knock out" technikával [a sztereó hangképben a jobb sávból kivonni a bal oldalit.

Alkalmas program:
    - GoldWave
    - Sony SoundForge
    - Wavelab
    - Adobe Audiotion

A "knock out"-ra még egy módszer létezik. Ehhez ajánlott program az Audiotion.

• Neogan
    Üdv!
    Egyik haveromnak kellene egy program.

Az lenne a célja, hogy zenékből kivágja az énekhangot, hogy csak az alap maradjon meg.

Ha tudna erre valaki használható progit, megköszönném! :D
  • balcsi70
    ÓÚ köszöntem szépen,valóban a XP-Paint is megcsinálja.
  • Dj Faustus #3767
    Irfanview (Image/Vertical flip, Image/Horizontal flip), Xnview, Gimp, Paint.NET, de szerintem a szimpla Windows XP-s Paint-ben is van a Kép/Tükrözés és forgatás menüpont.
  • IMYke2.0.0.0
    Photoshop-ban és más képnézegető programban is létezik az ún. "Flip vertically", vagy "Mirror" stb. mód.
    Így, egyszerűen elforgatod a képet, elmented másként, majd képszerkesztővel az eredeti képpel együtt létrehozol egy kompozíciót, eredeti + tükörkép.
    Az egész, még gyakorlatlanul is max. 10 perc.
  • balcsi70
    Sziasztok. Tud valaki nekem olyan programot ajánlani hogy megrajzolok valamit mondjuk Paint-ba és annak a tükörképe kellene.(kapcsolási rajzról van szó) Ha van ilyen megmondjátok melyik program az? Előre is köszöntem.
  • Atika :o)
    feldolgozta ugyan ugy csinaltam mindent mint az elso esetben az jolett a tobbi meg nem :( en ezt nem ertem mar egesz nap ezzel szarakodok
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom. :(
    Feldolgozta a Youtube az anyagot? fiókod alatt megjelent az összes?
    OFF

miert van az hogy ugyan ugy konvertalom videot youtubera elsot felraktam az jo lett HD-ban is megnezheto tobbi meg nem :(
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
    koszi mar huzom is :)
  • IMYke2.0.0.0
    A programod:

Link: AVS4YOU.com
    Sziasztok kellene nekem egy converter amivel youtubra lehet nagyon jo minosegben videot convertalni
  • gerge93
    ezt lécci magyarázd el pü-be, hogy hogy lehet megcsinálni, hogy telón nézel tvt(n95, van tunerem is, win7). előre is köszi.
  • akyyy
    csk az kéne hogy felismerje az avertv-s usb kártyámat :( pedig régen még msnbe is betette webkameraképnek de most nem. tán azért mert akkor vista volt most meg xp?
  • Dj Faustus #3755
    VLC Media Player tud streamet is előállítani.
  • akyyy
    olyan programot keresek, amivel netre tudom kiküldeni a tvtunerem által a jelet. vagy legalábbis helyi hálón.

telefonomon akarom nézni a tv-t így az tud fogni stream-t, szóval saját stream-t kéne csinálni mi kell hozzá?