5473
Felhasználói programot keresek.
-
#3833 helló. keresek egy programot amivel ezt csinálta az illető. http://www.youtube.com/watch#!v=9dQGeW47q7o&feature=channel
emlékeim szerint ez egy program csak a nevét felejtettem el. -
#3832 Már sikerült megtalálni, konkrétan a SigX-re gondoltam, de úgylátom ez se rossz kösz -
#3831 http://www.l33tsig.net/
Talán ez? -
#3830 Segítség kellene:
keresek egy oldalt, le lehetett róla tölteni egy kis programot amin be lehetett állítani, hogy miket figyeljen és akkor azokat az adatokat bizonyos idõközönként feltöltötte erre az oldalra és az generált belõle ilyen képet amin szépen rajta voltak az infók (pl.: processzor/memória használat, aktuális ablak, üzemidõ, stb.), és be lehetett linkelni mindenhová, de fõképp adatlapokra rakták
mi lehetett ez? -
#3829 Home keylogger free edition v.:1.7.0 -
tenthrodil #3828 Hello!
Olyan program érdekelne, ami figyelné a gépemen leütött karaktereket, illetve megnyitott oldalakat, eseményeket, stb.
Úgy emlékszem, mintha winekbe alapból benne lenne valami hasonló funkció, de lehet tévedek.
Gyakorlatilag egy önmegfigyelő keylogger féleségre gondoltam.
Tudnátok ajánlani valami ilyesmit?
Köszönettel, tenthrodil. -
#3827 Szívesen. Én úgy tudom, hogy még a béta is gond nélkül működik W7 alatt.
-
#3826 viszont van béta win7, meglesem
-
#3825 Imy köszönöm, ilyesmi kellene, viszont win7-et nem támogat. :( -
#3824 http://www.netlimiter.com/
NetLimiter - Ultimate Bandwidth Shaper
NetLimiter is an ultimate internet traffic control and monitoring tool designed for Windows. You can use NetLimiter to set download/upload transfer rate limits for applications or even single connection and monitor their internet traffic.
Along with this unique feature, Netlimiter offers comprehensive set of internet statistical tools. It includes real-time traffic measurement and long-term per-application internet traffic statistics
There are 3 versions of NetLimiter 2 available - Pro, Lite and freeware Monitor.
-
#3823 "Olyan programot keresnék amivel jó eséllyel végleg le lehet fileokat törölni a vinyóról.. "
Itt találhatsz pár ilyen ingyenes programot. -
#3822 ahoj. olyan programot tudnátok javasolni ami mutatja, hogy a sávszélességből mennyit foglalok el jelenleg? Amikor még T-online-os voltam ott volt ilyen progi, de most már más szolgáltatónál vagyok. Köszi -
#3821 Sziasztok!
Olyan programot keresnék amivel jó eséllyel végleg le lehet fileokat törölni a vinyóról..
Szóval van egy partíció amit le akarok úgy formázni,hogy onnan már ne lehessen helyre állítani semmit. Nah ehhez kellene nekem valami program. :) -
Dzsí Pí #3820 Üdv all!
van egy régebbi asztali dvd lejátszóm, ami nem nagyon akarja vinni a convert x to dvd által átkonvertált filmeket, ellenben a másik, újabb meg gond nélkül lejátsza őket. tudna vki egy olyan progit ajánlani, amivel a régebbi dvd lejátszókra is tudok filmet konvertálni? (DVD-R dvd-t használok) -
#3819 Pont azzal próbálom most ,remélem jó lesz
Sajnos ezeknek jó része trial -
polarka #3818 Google a barátod.
Ha rákeresel gugliban, akkor az 1. találat már ki is dobja. -
#3817 Szó mi szó a lemezen van ilyen program , bár azzal konvertálni vagy össze illeszteni nem lehet a fájlokat ! -
#3816 Köszi! -
#3815 Kapnod kellett a kamerához cd-t, amin van videó szerkesztő. Azzal ki tudod menteni valamilyen formában, onnantól szabad az út. -
#3814 Sziasztok keresnék két programot
Az egyikkel MOD fájlokat (jvc kamera egyedi fáj típusa ) szeretnék egyesíteni , lehetőleg mp3 egyesítésére is alkalmas legyen , ha nem az is lehetne külön program a mp3 hoz
A másik all ,meg a kapott egyesített fajból szetterném ki venni a audio sávot , és az egyesített mp3-att alá tenni , ennek is kezelnie kell a mod fájlokat
Szóval vég eredményben egy zenéd videó-t csinálnék az itthon felvett videókból . csak a probléma a mod fáj típus szinte semmi nem kezeli le vagy nem ismeri fel !
előre is köszönöm a segítségeteket -
#3813 InfraRecorder
CDBurnerXP -
#3812 Helo, tudtok ajánlani ingyenes dvd-író programot? Egyszerűen kezelhető kellene és jó lenne a magyar nyelv is. -
Narusco #3811 köszi a segítséget, de végül nem kellett használnom. rájöttem hogy nem nagyon törölhette ki, mert akkor feljött volna a megerősítő kérdés, arra meg tuti nem nyomott rá... a kis buta belehúzta egy másik mappába =) -
#3810 "kéne nekem egy program, amivel fájlokat tudnék visszahozni törlés után..."
Fájl-visszaállító program kell neked - a fizetős GetDataback-en kívül ott van még az ingyenes Recuva (a Piriform készíti, az ingyenes CCleaner rendszertakarító program készítője), az ugyancsak ingyenes DiskDigger, és van még pár ingyenes szoftver erre a célra.
Persze csodát ne várj egyik programtól se - ha a letörölt állományt tartalmazó szektor felül lett írva, akkor már vajmi kevés esélyed lesz az állomány helyreállítására. -
#3809 Hallottam valami Getdataback nevű cuccról, amit elég hasznosnak mondanak. SZemély szerint nem próbáltam még, szóval nem tudom hogyan működik, de keress rá szerintem mindenkép. -
Narusco #3808 sziasztok
kéne nekem egy program, amivel fájlokat tudnék visszahozni törlés után... hugomnak sikerült letörölnie az összes képét, és kétségbe van esve... van erre lehetőség? lomtárban sincs a cucc.
előre is köszi -
#3807 Futtasd le a trojan Hunter 5 programot,ez megtalálja,hogy van e a gépeden.
Lefuttatás előtt,ki kell kapcsolni a netet és a gépen levő virusirtódat,ha kész,visszakapcsolhatod! -
#3806 Attól függ hogy rendelkezik-e rootkit komponenssel(vírcsinél ez gyakori):) -
#3805 Egy keyloggert nem latni a task manageren. -
#3804 Egy pár tippem van(vagyis 3):Vírusirtó,futtatás>appwiz.cpl vagy ctrl+alt+del folyamat fülön óvatosan körülnézel:DDD -
#3803 Hali!
Olyan program kellene ami megtudja mondani hogy van e keylogger a gépemen vagy sincs! mert barátnőm ért ezekhez és sokat van a gépemnél és tud olyan dolgokat amit nem tudhatna:D szóval kéne valami ami ezt elárulja nekem köszi előre is! -
#3802 Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami jelzi nekem valahogyan (buborék, üzenet felvillanása, hangjelzés), ha egy ugyanabban a hálózatban lévő gép fel-, lekapcsolódik.
Példaként azért lenne hasznos, mert ma lett véve egy családi laptop, amit leginkább szüleim használnának netezésre és jó lenne, ha valamilyen módon automatikusan kapnék jelzést, hogy megállíthassam manuálisan a le-fel töltéseket, hogy nyugodtan tudjanak netezni lent a konyhában.
Tudom, hogy erre volna pl programként cFosspeed is, de nekem elég lenne csak ilyen "jelző" cucc is.
Meg jelenleg QoS-es routerre sincs pénzem, pedig mennyivel szebb lenne a világ. :D -
#3801 Oksa, köszöntem, megpróbálom. -
#3800 Akkor például letöltesz egyet - például a Thunderbird-öt - feltelepíted, beállítod a Citromailes fiókodat (SMTP szervernek az Internet-szolgáltatód levelezőszerverét kell beállítani), és a levél írásakor tudsz beállítani BCC-t. -
#3799 Nincs levelező kliens csak CitroMail, akkor?
-
#3798 termeszetesen...ez a gond!!!!
azaz ha pl visszaveszem az oldalmeretet,,(nyomtatashoz)akar 50% ra,,,,akkor is van hogy pl az utolso sort elhagyja,,,es kinyomja egy uj lapon,,,
teljesen szarkasztikus.... -
#3797 De remélem a pdf olvasóknál a nyomtatási beállításaiba is belekukkantottál :) -
#3796 szivat a nyomtatom,,,
driverinstall ujra ..megvolt.....
az a gond:
pdf fileket onhatalmulag nyomtat.....azaz egy nyomi lap-bol csinal 2-3-at,neha egy kibaxott sort hagy le,,,es ezert uj lapot nyomtat ki....
KERESEK egy olyan nyomtatoprogit,,,amin EN,,,nem a nyomtato hatarozza meg az oldalnagysagot,stb.....
adobe fos......foxit szivat.....stb....
neha sikerul tobb100 oldal,,,neha egy 4 oldalas tartalom 10 lapon van kinyomva,,,,
komolyan gondolkozok,,,,,felgyujtom a HP szekhazat:))) -
#3795 A levelezőkliensben keress olyasmit, hogy bcc, azaz Blind carbon copy, avagy rejtett másolat.
Így az ott megadott címzettek egymás e-mail címeit nem fogják látni, csak a sajátjukat, a küldőét, és a fő címzettjét. -
#3794 Olyan progi vagy trükk kéne, hogy ha írok pl 20 embernek eMailt akkor ne mutassa mindenkinek a címet hanem annyit írjon ki, hogy "undisclosed-recipients:" vagy bármit a címeken kívül. Nekem így küldtek ezzel a szöveggel és érdekelne, hogy kell, mert nagy szükségét venném.