Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali. vettem minap egy 2.5" 320gb- os winchestert, de nem sikerül életre keltenem. Particiós program gpt disc- et ír ki vagy mit. Segítsetek lécci, hogy tudnám megcsinálni. Köszi

\"A gumi kopjon, ne a lelked!\"

computerguru
Total Video Convertert próbáltad már?Mindent tud!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Dj Faustus
Vannak erre ingyenes/nyilt forrású eszközök is, mint például a Virtualdub, az Avidemux vagy a SUPER.

HI! A "Wondershare video converter platinium" ami neked kell.Elképesztõ mennyi mindenre tud convertálni,rengeteg sok dolog van benne majd meglátod!ha kiválasztod a videot utánna tudod állitani azt is hogy mekkoa legyen a mérete.Egyszerû használat!!
Próbáld meg VDownloader-el
http://href.hu/x/avcn

Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...

Egy olyan programra lenne szükségem amivel az avi formátumú videónak a felbontását le tudom csökkenteni. Mp4-re szeretnék feltenni egy sorozatot de elég nagy a videó felbontása (ami felesleges 2,4" kijelzõre) ezért szeretném átkonvertálni, hogy a memokártyán a hellyel spóroljak. A program neve is elég.
Elõre is köszi!

Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...

köszi,kipróbálom
gerge93
nekem nem.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

IMYke2.0.0.0
JDownloader használata erõsen ajánlott - részemrõl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hali!

vki tudna nekem ajánlani egy fain letöltõklienst? flash fxp-t ismerem na ehhez hasonló kéne nekem ami majdnem ugyanilyen jó! (hogy miért? mert lejárt a 30 nap próbaidõ 😞
Evin
És a kompatibilitási mód nem mûködött?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

gerge93
azért írjatok, majd vissza, hogy nektek is müködik vagy nem.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge93
Hali!

Windows 7 van a gépemen és van 1-2 dolog ami nem indult el rajta, ami xp viszont elindult, de a minap rájöttem, hogy lehet elhárítani ezt a hibát. Tehát figyelem akinek windows 7- e van és nem indulnak a programok.

A Vezérlopultban van olyan, hogy "InterBase Manager"
Elindítod. Automatikusra teszed, majd kiveszed a pipát Windows NT- s szöveg mellõl. Indítás/Start
Jobb oldalt alul megjeleneik egy kis ikon, hogy fut a szerver. Ezután lehet indítani a programot és türelmesen várni. Ha nem jön be, akkor a managerben kell állogatni automaticról manualra, fordítva. Egy ido után tuti be fog jönni. Kicsit lassabban jön be, mint xp- nél, de nekem max fél- egy perc után be is jön a program. Gondoltam megosztom veletek, mert számomra nagyon hasznos. Sok sikert <#awink>

Seithennin
hali! olyan progi kellene ami ha van egy video egy honlapon, akkor annak leszedi a hangját! csak a hangot mp3ba (nem youtube) Köszi elõre is!

Köszönöm de ha lehetne bõvebben kifejteni a megoldást, mert sajnos hangszerkesztésben a kezdetek kezdetén vagyok és ez a film nagyon régi. Az 1960 elötti western filmeket gyûjtöm és van sok ami orosz, spanyol, portugál, horvát szinkronnal vagy rábeszéléssel van és így is nagyon nehezen jutottam hozzájuk és mivel nem tudok csk magyarul meg angolul mindennel próbálkozom. A VirtualDub-bal már cseréltem hangot de mindegyiknek nincsen meg az angol eredetíje.
IMYke2.0.0.0
Otthoni környezetben, 100%-os sikerrel, és mindenféle élménycsökkenés nélkül: Nem lehet.

Próbálkozhatsz a középsõ a hangkép eltávolításával, , de ezzel egyúttal - és tekintve a tömörített hang minõségét - nagyon sok információt is elveszít(h)e(t)sz!

Inkább, szerezd be az eredeti hangforrást!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Üdvözlök mindenkit. Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy AVI filmem rábeszéléssel aminek a GSpot szerint egy hangsávja van (Codec:0x2000 (Dolby AC3) AC3; Info:48000Hz 192kb/s tot,stereo (2/0))ez a gond, a háttérben halkabban hallatszik az eredeti hang mig a rábeszélés hangosabb. Külön lehet e választani a két hangot, mivel gondolom, a hangerösségük miatt más frekvenciájuak, vagy nem!? Vagy egyáltalán meglehet csinálni valamilyen programmal, hogy csak az eredeti hang maradjon meg??? Elõre is Köszönöm az Útbaigazítást.
Dj Faustus
Szerintem ACDSee-ben van ilyen opció (itt, illetve itt írnak róla); de az Irfanview nevû hasonszõrû ingyenes programban is van rá lehetõség (itt és itt írnak róla).

Sziasztok!
Egy olyan progit keresek ami a kisfiamról készült párszáz képre rá tudná tenni a pontos életkort. Az acdsee-t nézegettem de abban nem találtam ilyen speciális funkciót.
Dj Faustus
[url="http://www.poptray.org/"]Poptray[/url
Poppeeper

Seithennin
hali! valami olyan progi kéne ami a tálcán lenn van kis pici ikonnal, és szól nekem ha freemailben vagy gmailben levelem érkezett! lécci segítsetek elõre is köszi!

computerguru
Nos ha már nem érdekel,és megoldottad,akkor mindegy,pedig úgy néz ki,hogy megtaláltam neked a progihoz a serialt(ha ez az a program:Scala quaranta)de ha már tárgytalan akkor mindegy,szia!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Daell Drow
Koszi mindenkinek a segitseget, de mar targytalan. Atmentem 2-el 😄
Reggel haverom laptopjan gyorsan ossze dobtam, a mar meglevo nyersanyagomal. Sajna csak a scala volt engedet, amugy a programhoz ertettem, csak hat a trial.... Nem let volna baj ha ujra raktam volna a Windows-t, de en evente 1szer telepitek ha kell. Ez meg nem ert annyit hogy ujra rakjam annyi minden mas van fent.
Megegyszer koszi az otleteket, ezt a scalat meg egy idore elfelejtem....
Dj Faustus
" A virtual PC-t is megprobaltam, ott meg az irja hogy virtualsi rendszerol nem indul."
Tehát ha jól értem Virtual PC + Windows XP + Scala (annak melyik komponense? melyik verzió?) = "Virtuális rendszerrõl nem indulok" hibaüzenet?
Pontosan milyen hibaüzenetet ad? Tudsz mutatni képernyõképet róla?
Más virtualizációs megoldásokkal (Vmware, Virtualbox) próbálkoztál?

"hat ja, es nekem holnap reggelre kene. 1 napot tokoltem hogy valahogy elinduljon"
Mindenképpen kötelezõ Scala-t használnod? Az iskola ezt teszi kötelezõvé?
Vagy a digital signage-rõl tartasz elõadást/írsz szakdolgozatot?
ALternatív programok nem jöhetnek számításba?

computerguru
De mondom...nem tudom a program pontos nevét sem!

Daell Drow
hat ja, es nekem holnap reggelre kene. 1 napot tokoltem hogy valahogy elinduljon, pedig csak max felorat kene benen dolgoznom. Esetleg valami warez verzio-t nem tudsz? amit le is tok tolteni?
computerguru
Igy nehéz lesz!

Daell Drow
mivel nem tudom elinditan nem tudom megnezni se. Az indito fajl tulajdonsagainal meg nincs semmi a verzio szamrol.
computerguru
Ebbõl nem jöttem rá a pontos névre és a verziószámra,miért nem nézed meg a gépedben levõ nevét és v.számát?

Daell Drow
A masik progi meg jol kibaszik velem. Ennek a 30 napod verziojaval akarmit csinaltam nem jo. A virtual PC-t is megprobaltam, ott meg az irja hogy virtualsi rendszerol nem indul.
Daell Drow
A nerot azota megoldottam, updateltem mivel nem warez verzio.
computerguru
Küld el a progi nevét,pontos verziószámmal és keresek neked cracket hozzá és mindjárt nem 30 napos lesz.

computerguru
Mert lehet hogy nem az a sorozatszám van hozzá,ami kiüti fullra,ird le a pontos verziószámot,nekem 7.10.10.0-ás van,ha kell sorozatszám hozzá,akkor elküldöm.

Dj Faustus
1. Virtuális gépbe (Vmware Player, VirtualPc, Virtualbox) feltelepítesz egy Windowst (errõl csinálsz egy másolatot), és arra telepíted fel a programot. Ha idõközben lejárna fogod a másolatként megörzött Windows-telepítést és újra rátelepíted a programot.
2. Kötelezõ ezt a szoftvert használni? Vannak nyílt forrású programok is ilyen célra, hátha beválnak.
Ilyen például a Xibo, vagy ilyesmit készít azalábbi társaság.

Daell Drow
sajna nem megy, pedig ki irtoma bejegyzeseit. Errol a szarrol lene szo, iskolai munkat kell vele csinalnom.
regcleanerrel kiszeded a bejegyzéseit, restart..

ha e-mail en kellett megerõsítõ kódot kérni akkor másik címrõl kérd

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Daell Drow
Sziasztok megint en 😊
Lejart egy 30napos probeverzioju program hasznalata, es szeretnem ujra felrakni. Hiba pucolom ccleanerel es rakom ujra akkor is ki irja hogy mar volt fent es lejart, es igy nem tudom elinditani. Tudtok valami programot ami ki pucolja rendesen es ujra tudom hasznalnia a probaprogit? elore is koszi.
Daell Drow
ok koszi a valaszokat, a nero 7 nalam pont az audiocd iras resze kifagy.
cdex-el megoldotam a problemat.
computerguru
Nero Burning Rom 7,total Video Converter,Ashampoo,stb... válogathatsz!

gergely1991
azthiszem a wmp kitudja írni mp3-ból cda-ba(audio cd-re),vagy ott van a cdex(ingyenes, azthiszem nyílt forráskódú is....)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
pl.:wmp,winamp....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

bármelyik "normálisabb" cd iro szoftver tudja ma már alapból, hogy mp3-ból audio cd összeállítást írjon ki...

Daell Drow
hello tudtok ajanlani valami egyszeru zene konvertalot.
mp3bol akarok audio cd-t csinalni.
Hello,tudtok ajánlani egy jó zenelejátszót Win 7-hez?Elõre is kössz.
SMGBAS
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a gyors választ!

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Firefox - Könyvjelzõk kezelése - Importálás és mentés....

MSN smileyk mentése: MSN backup nevû programmal. Ugyan elment minden smiley-t, és egyéb dolgot, de ha visszarakod újra hozzá kell rendelni a képeket a hangulatjelekhez.
SMGBAS
Off
Holnap újrarakom a gépet és kéne két info: Egyik, hogy a FF-ban elmentett linkeket hol találom, hogy ha megint felteszem majd akkor azt visszamásolva meglegyen mind? Másik meg ugyan ez csak az MSN smiley-jait (uhh érdekes xD) kéne lementenem, hogy ha kész akkor visszamásoljam és mindegyik megint jó legyen.

Bocs, hogy ide írtam, elõre is köszi.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

computerguru
Find and Mount-ról hallottál már? Itt olvashatsz róla és le is tudod tölteni,ha gondolod.

http://ingyenszoftver.com/blog/partition-find-and-mount.htm

Seithennin
köszi! kell tudni esetleg valamit h mire kell odafigyelni vagy ilyesmi, ilyenkor ha visszaállítok?

Dj Faustus
"olyan program kéne ami a legegyszerûbb és legjobb arra h leformázott winyóról adatot visszanyerjek"
Itt találhatsz pár ingyeneset