Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A gumi kopjon, ne a lelked!\"
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
http://href.hu/x/avcn
Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...
Elõre is köszi!
Aki nem dolgozik, ne is egyék! Akinek nem inge ...
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
vki tudna nekem ajánlani egy fain letöltõklienst? flash fxp-t ismerem na ehhez hasonló kéne nekem ami majdnem ugyanilyen jó! (hogy miért? mert lejárt a 30 nap próbaidõ 😞
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Windows 7 van a gépemen és van 1-2 dolog ami nem indult el rajta, ami xp viszont elindult, de a minap rájöttem, hogy lehet elhárítani ezt a hibát. Tehát figyelem akinek windows 7- e van és nem indulnak a programok.
A Vezérlopultban van olyan, hogy "InterBase Manager"
Elindítod. Automatikusra teszed, majd kiveszed a pipát Windows NT- s szöveg mellõl. Indítás/Start
Jobb oldalt alul megjeleneik egy kis ikon, hogy fut a szerver. Ezután lehet indítani a programot és türelmesen várni. Ha nem jön be, akkor a managerben kell állogatni automaticról manualra, fordítva. Egy ido után tuti be fog jönni. Kicsit lassabban jön be, mint xp- nél, de nekem max fél- egy perc után be is jön a program. Gondoltam megosztom veletek, mert számomra nagyon hasznos. Sok sikert <#awink>#awink>
Próbálkozhatsz a középsõ
Inkább, szerezd be az eredeti hangforrást!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy olyan progit keresek ami a kisfiamról készült párszáz képre rá tudná tenni a pontos életkort. Az acdsee-t nézegettem de abban nem találtam ilyen speciális funkciót.
Poppeeper
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Reggel haverom laptopjan gyorsan ossze dobtam, a mar meglevo nyersanyagomal. Sajna csak a scala volt engedet, amugy a programhoz ertettem, csak hat a trial.... Nem let volna baj ha ujra raktam volna a Windows-t, de en evente 1szer telepitek ha kell. Ez meg nem ert annyit hogy ujra rakjam annyi minden mas van fent.
Megegyszer koszi az otleteket, ezt a scalat meg egy idore elfelejtem....
Tehát ha jól értem Virtual PC + Windows XP + Scala (annak melyik komponense? melyik verzió?) = "Virtuális rendszerrõl nem indulok" hibaüzenet?
Pontosan milyen hibaüzenetet ad? Tudsz mutatni képernyõképet róla?
Más virtualizációs megoldásokkal (Vmware, Virtualbox) próbálkoztál?
"hat ja, es nekem holnap reggelre kene. 1 napot tokoltem hogy valahogy elinduljon"
Mindenképpen kötelezõ Scala-t használnod? Az iskola ezt teszi kötelezõvé?
Vagy a digital signage-rõl tartasz elõadást/írsz szakdolgozatot?
ALternatív programok nem jöhetnek számításba?
2. Kötelezõ ezt a szoftvert használni? Vannak nyílt forrású programok is ilyen célra, hátha beválnak.
Ilyen például a Xibo, vagy ilyesmit készít azalábbi társaság.
ha e-mail en kellett megerõsítõ kódot kérni akkor másik címrõl kérd
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Lejart egy 30napos probeverzioju program hasznalata, es szeretnem ujra felrakni. Hiba pucolom ccleanerel es rakom ujra akkor is ki irja hogy mar volt fent es lejart, es igy nem tudom elinditani. Tudtok valami programot ami ki pucolja rendesen es ujra tudom hasznalnia a probaprogit? elore is koszi.
cdex-el megoldotam a problemat.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
MSN smileyk mentése: MSN backup nevû programmal. Ugyan elment minden smiley-t, és egyéb dolgot, de ha visszarakod újra hozzá kell rendelni a képeket a hangulatjelekhez.
Holnap újrarakom a gépet és kéne két info: Egyik, hogy a FF-ban elmentett linkeket hol találom, hogy ha megint felteszem majd akkor azt visszamásolva meglegyen mind? Másik meg ugyan ez csak az MSN smiley-jait (uhh érdekes xD) kéne lementenem, hogy ha kész akkor visszamásoljam és mindegyik megint jó legyen.
Bocs, hogy ide írtam, elõre is köszi.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
http://ingyenszoftver.com/blog/partition-find-and-mount.htm
Itt találhatsz pár ingyeneset