Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

computerguru
Azok a hõmérsékletek kissé magasak,valami nem oké!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

tibi842
tud*

tibi842
100 fok meleg ud lenni?

nem forr szét a kártya?

(( 100 fokon forr a víz... ))

Seithennin
mondjuk csak azt nem értem h a hawx is modern játék szép megjelenítés stb és ott nemn csinálja

Seithennin
cod 4 nél ugyan ez kipróbáltam felszalad 100ig aztán ha várok akkor gyorsan visszahül, szerintetek menjek garit intézni?

Seithennin
Furmark szerint terhelés mellett 107 fokig megy föl a hõmérséklete, és azt tartja

Seithennin
részeltesebben: az a gondom h egyes játékoknál pl call of duty 4 és world in conflight a játék képe bekockásodik, majd ha várok elmulik és kicsit késõbb kifagy, vagy ujra kell indítani vagy kiírja h a vidkari illesztõprogramja lefagyott vagy mi, stb stb és csak a leggyengébb módon jelenít meg a monitor! De a HAWX ami szintén gépigényes játék simán fut semmi gondja, szal nem értem h most meghibásodott e a videokari vagy más a gond! már formáztam a gépet, ujratettem minden up to date! a gép pedig másfél éves, 8800GT 512MB Gigabyte a vidkari 4 gb ram és E8200 proci, a gpu hõmérséklete most alapjáraton 60 fok, 53fok, 36 fok (gpuz 3 külön értéket is mér a karin)

computerguru
Jó kérdés!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Dj Faustus
"Új a kamerád,de már kételkedsz benne hogy nem jól mûködik?"
Nem. Videókártyához keres diagnosztikai programot.

"olyan programot keresek ami a videokarimról megtudja állapítani h van e valami baja"
Talán ezek valamelyike alkalmas lesz rá:
GPU-Z
ATITool
NVidia System Tools
Furmark

computerguru
Mondjuk,ha konkrétan leirnád,hogy mire gondolsz,akkor talán tudnánk segiteni!Új a kamerád,de már kételkedsz benne hogy nem jól mûködik?Nem igazán értelek!

Seithennin
hali! olyan programot keresek ami a videokarimról megtudja állapítani h van e valami baja, mert nem vagyok benne tuti és a garis ügyintézéshez nincs feltétlen kedvem! létezik ilyen? köszi

lippet
Na ezt kerestem!😄 Köszi!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

computerguru
Benne van a winamp-bam! Ahány másodpercet állitasz be,annyival elõbb kezdi el a számot játszani az elõzõ vége elõtt.

Sziasztok!
Adott egy Casio CTK-3000-es szinti ami tud midi-t küldeni usb-n keresztül a számítógépnek illetve tud fogadni is onnan. Milyen zeneszerkesztõ progit kellene feltelepítenem a gépre, hogy ezt a kétirányú kommunikációt ki is tudjam használni?
gergely1991
Nincs szünet? A winampnak van egy skinje(azt hiszem a modern névre hallgat)és ott a equalizer beállításán van ott (ott szünet nélkül egybeolvadással játssza le a számokat sajna, nem BPM szerûen😞

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

lippet
Hali!

Olyan kiegészítõt keresek Winamphoz, ami a számok összemixeli, a számok végén nincs szünet, hanem egybeolvadnak (azt hiszem van ilyen, csak nem mi a neve)!

Köszi!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

tibi842

NAGYON KÖSZÖNÖM😊

Dj Faustus
Ezt a kérdést már egyszer feltetted. Mint akkor is elmondtuk, az alábbi lehetõségeid vannak:
1. Megveszed (igen drága, de ez egy kereskedelmi szoftver)
2. Keresel ingyenes altenatívát például a Gimp, az Inkscape, a Paint.NET, a XARA Extreme, az sK1, a Synfig, az Xfig, a Pixia
3. Illegálisan letöltöd

Evin
adobe.com, corel.com

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

tibi842
sziasztok!

keresek photoshop cs 3-at.... cs4 is ha van...

meg...

corel paint shop pro photo x2

elõre is köszönöm

üdv. tibi842

Evin
Honlapra nem tudok, de internetkapcsolattól is függ akkor. Ha tudod, hogy szó, akkor némileg gyorsabb, de ha minden karaktert betûnként kell végigpróbálni, szerintem minimum 1hét is lehet.

lacee09
Mozilla Firefox böngészõbõl és igen 5 betûnél biztos, hogy több. Akkor nincs rá esély??<#csodalk>

\"A gumi kopjon, ne a lelked\"

Evin
Attól függ honnan. Ha 5 betûnél több, házilag szinte lehetetlen.

lacee09
Hi! Visszalehet fejteni valahogyan a jelszavat, ha nem jegyezte meg(csak 1-2x léptem be)? Fontos lenne...(nem hackelés vagy egyéb rossz célokra lenne)

öregharcsa
hmm..egyébként van olyan alkalmazás ami a meglévõ programjaimból csinál egy ilyen hasonló telepítõt??..tehát beraknám egy könyvtárba és ha elindítom a progit akkor az automatikusan telepítené az abban lévõ alkalmazásokat...

na ez érdekelne még...

http://pspfilez.extra.hu/

öregharcsa
hát ez tényleg jópofa...köszönet érte...<#taps><#worship><#eljen>

http://pspfilez.extra.hu/

rooney8
húúú... ez még jól fog jönni 😄
thx<#worship>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

lck
Lehet kicsit off, de nekem így elsõre nagyom megtetszett:
Programgyûjtemény automatikus telepítéssel - lustáknak.
HELLO!
Külsõ winchestert, hogy tudom dvd lejátszóval használni mintha pendrive lenne? easeus partition master programmal fat32- be konvertálom és aktívvá teszem, de nem müködik. Megvan szabva, hogy meddig kezeli fat32 ben a vinyót a dvd lejátszó? vagy mi lehet a baj? Ha csak 9Gb ra formázom le akkor sem ismeri fel. Dvd lejátszó tipusa: orion DVD 5000HC
Elõre is köszönöm a segítséget és mindenkinek Boldog Karácsonyt!

\"A gumi kopjon, ne a lelked!\"

Hello!
Van egy blu-ray lejátszó és egy hozzákötött külsõ winchester. Az a probléma, hogy a vinyón lévõ DVD filmek lejátszásakor a menübõl nem tudok továbblépni a távkapcsolóval. A filmet el tudom indítani ha kiválsztom a megfelelõ .VOB fájlt, de ilyenkor már nem tudok nyelvet/feliratot változtatni. A kérdésem az, hogy hogyan tudnám a vinyón lévõ DVD filmet átalakítani úgy, hogyha elindítom, akkor tudjam kezelni a menüt.
Elõre is köszönöm a segítséget és mindenkinek Boldog Karácsonyt!

Dj Faustus
Pedig sokkal prózaibb a megoldás: keresõ (Google, Yahoo, Bing, Polymeta,...)! 😉

Evin
Néha felmerül bennem, hogy talán te vagy az internet mesterséges intelligenciája, mert mindig annyi linket beraksz, mint senki más. 😊

Dj Faustus
Online egérrel vezérelhetõ zongora 😉
Egy másik
Electronic piano
YGS Virtual Piano
AnalogX Virtual Piano - MIDI-s eszköz billentyûzetrõl vezérlése
Az elõzõhöz hasonló
Még egy
No még egy

Vagy zenét szeretnél készíteni?
Arra rengeteg lehetõség van a "trackerektõl" kezdve, a Fruity Loopson, Reasonon, Cubasen keresztül, az LMMSt sem kifelejtve...

lacee09
hello!
tudtok pc- re zongorát amit billentyûvel/egérrel lehet leütni? thx

Dj Faustus
Optikai karakterfelismerõ szoftverbõl van pár ingyenes program, meg szolgáltatás is. Megérnek azok is egy próbát.

IMYke2.0.0.0
Omnipage 12. Régebbi lemezeidrõl, ismerõseidtõl esetleg a Recognita.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

computerguru
A legújabb Firefox nekem is az van és megvagyok vele elégedve,ha jól van beállitva,akkor tökéletesen mûködik!
De azért nem ártana felrakni a service pack 3-at!

Evin

xxdani
Sziasztok olyan progit keresek (vagy megoldást) ami képes arra hogy egy kinyomtatott Word dokumentumot be tudjam szkennelni úgy hogy az szerkeszthetõ legyen. Tehát ne képként ismerje fel.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Evin
Ha a leggyorsabb kell, akkor Linux és Lynx.
Állítólag a Chrome gyors, viszont amit feltöltesz rajta, az Google tulajdon lesz (mondták akik elolvasták a licenc szövegét).

redmonk
Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik webböngészõt érdemes most használni windows alatt (windows vista sp2 eredeti)?

Elõre is köszönöm

U.I.:
Fõleg az lenne a lényeg h gyors legyen

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Dj Faustus
Virtualdub, Windows Movie Maker

Danny1987
Hello!
Olyan progit tudnatok ajánlani ami video felvevõ és szerkeztõ is egyben?(szerkezteni csak annyit kellene,hogy a képbõl néhány szõveget kitarjak,hogy reklámmentes legyen.)

Live for nothing or die for something.

Dj Faustus
"van olyan progi ami gyorsabban másolja át a cuccokat pendrivera vagy külsõ vinyóra, mint total commander?(pl filmeket)"
7 program a célra
Roadkil's Unstoppable Copier
De ha az alaplapod támogatja (és van több vinyód), akkor csinálhatsz RAID0-es tömböt, amivel felgyorsíthatóak a lemezmûveletek.

"Vettem minap egy 2.5" 320gb- os winchestert, de nem sikerül életre keltenem. Particiós program gpt disc- et ír ki vagy mit."
Van egy Linuxos, CD-rõl illetve USB-rõl is indítható cuccos a neve Gparted. Próbáld meg azzal.

de leformázni is csak 64bites windows- on tudom? vagy hogy tudom ntfs- re formázni?

GUID particiós tábla (GPT):

- 128 elsõdleges partició hozható létre
- 2 TB-nál is nagyobb partició létrehozása
- Biztosítja a nagyobb megbízhatóságot a replikáció és a ciklikus redundancia ellenõrzéssel (CRC) a particiós táblát.

Azt irja, hogy x64es architektúrán (64bites) mûködik, és a windows server 2003 SP1en.

vmi olyasmi, hogy 64bit- es fájlrendszer? akkor ez csak 64 bites windows alatt lehet megcsinálni normál ntfs-re?

IMYke2.0.0.0
A "TeraCopy Pro"-t keresd! - OLDALA

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Olvass egy kicsit: http://www.microsoft.com/whdc/device/storage/GPT-on-x64.mspx
gerge93
van olyan progi ami gyorsabban másolja át a cuccokat pendrivera vagy külsõ vinyóra, mint total commander?(pl filmeket)

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7