5473
Felhasználói programot keresek.
-
KAKOLUKIA #3873 Sziasztok!
Egy olyan programor keresek, amivel lehet a videókban kockázni.Vagy valami, a lényeg, hogy halvány legyen vagy ilyesmi, csak ne lehesenn látni (de ne annyira, hogy fehérség legyen helyette vagy ilyesmi). -
Narusco #3872 tudtok ajánlani egy programot, ami megjeleníti a proci terheltségét (%-ban) játék közben, meg esetleg a CPU hőmérsékletét is? -
polarka #3871 Virtual Clone Drive (legalsó)
Egyszerű. Nekem még nem volt gondom vele. -
#3870 Én ami ilyet ismerek még az a VirtualCD, de az pénzes. Az hiszem 30napos demó van belőle teljes funkcionalitással. -
#3869 Próbáld meg a shrinket! Az is tudja,nem bonyolult,ingyenes,de ez csak a dvd formátumot tudja. -
#3868 VirtualDub.
-
terencehIII #3867 Sziasztok
Olyan programot keresek amivel videokat lehetne vágni/darabolni.Ha lehet legyen a lehető legegyszerűbb ,csak arra használnám hogy videokból kivágjak egy két részt a közepéből hogy rövidebb legyen .
Előre is köszi ha tud valaki segíteni -
#3866 Nekem egy programnak kellene a neve ami olyyasmi volt mint a Daemon tools ( ez volt a kedvencem csak ujra raktam a windowst es elfelejtettem a nevet)(Nem Alchool 120) Nagyon jo program volt , a daemon toolst valamier nem engedi feltenni nekem , azt keri hogy inditsam ujra a gepet , ujrainditom aztan megint azt keri hogy inditsam ujra szoval lehetetlen feltenni ! -
#3865 Köszönöm, meglesem őket... -
#3864 Eztz legkönnyebben webes alkalmazással lehet megoldani.
Pár megoldás
Nemrégiben én egy ilyet használtam fel (módosítottam). -
#3863 Hello!
Ehhez kérném a segítséget:
Mammográfiás szűréshez(<-ingyenes) online adatrögzítőt keresek, a lényeg hogy a résztvevő szakemberek egymástól függetlenül bárhonnan rögzíthessék az időpontokat és a betegek adatait(csak név!) és ez azonnal látszódjon a másik embernél aki esetleg szintén ránézne az adatbázisra az időpontok miatt.(huh..remélem érthető voltam)
tehát egy név-időpont rögzítés kellene online a kavarodás elkerülése végett...
szóval, ehhez szeretnék programot/alkalmazást találni...
előre is kösz a segítséget -
#3862 Esetleg szóba jöhet az Irfanview nevű képnézegető program.
Abban van olyan lehetőség, hogy egy könyvtárban levő képekből tud egy darab nagy képet generálni, ahol a kis képek alatt ott van valamilyen szöveg - például az állomány neve, de minden egyes képhez lehet megjegyzést is írni, vagy esetleg az EXIF információkat is ki lehet szedni.
De van erre webes alkalmazás is.
De a Microsoft Office-ban ott a VBScript, Openoffice-ban van több szkriptnyelv, a Scribus is szkriptelhető, vagy ott van még a Gimp nevű képszerkesztő program, arra is írható kiegészítő (például ilyesmi). De bármilyen szkriptnyelv (PHP, Perl, Python), ami tud PDF-állomnyt kreálni alkalmas lehet rá. -
#3861 Közben megtaláltam a nekem valót
Canon Easy-PhotoPrint EX -
#3860 Szia
Köszi közben próbálgattam és rájöttem:)
De az az igazság, hogy nem ilyen programot kerestem. Olyan lenne a legjobb, amivel nagyon sok képet tudok beimportálni, a képek alá megjegyzést írni, és a4-esbe nyomtatni.
Ezt kb. úgy kell elképzelni, mint a windows alap nyomtató driverét, hikoris egyszerre több képet nyomtattok ki vele 1 lapra. -
#3859 Publisher - Képek és egyéb grafikai elemek hozzáadása
Publisher - Sablonok létrehozása, alkalmazása és módosítása -
#3858 Sziasztok
Köszi szépen ezt a sok segítséget és programot.
Van Word-öm, de ezt a Publishert, még soha nem használtam, azon belül, hogy érem el azt a funkciót ami nekem kellene? -
#3857 csak említettem neki hátha ms office van neki telepítve;) -
#3856 "word?:D"
Ezért említettem az OpenOffice Writerét - kvázi ugyanaz, csak ingyen. ;)
"Office 2007-ben van egy kiadványszerkesztő szoftver "
Publisher.
De megemlíthető lenne az ugyancsak fizetős (bár professzionálisabb) Adobe InDesign vagy FrameMaker, vagy a QuarkXPress is. -
#3855 word?:D
Office 2007-ben van egy kiadványszerkesztő szoftver -
#3854 Valamilyen szinten meg kell mondanod a programnak, hogy hol lesznek azok a képek - hacsak nem sablont alkotsz rájuk.
Én az ingyenes Scribus-t (kiadványszerkesztő) javaslom, de alkalmas lehet az OpenOffice (az irodai programcsomag Writer szövegszerkesztőjében is meg tudsz oldani képbeillesztést) is. -
#3853 Sziasztok
Olyan progit keresnék amivel, képekből nyomtatott katalógust tudok készíteni.
A lényeg: egy a/4-es lapon kb 4-6 kép, alattuk egy rövid szöveg.
Van ilyen progi ami ezt megcsinálja, és nem kell egyenként méretezni, pozicionálni, stb? -
#3852 Photo Scape,én is ezt használom,szerintem nagyon jó,sok mindent tud! -
#3851 :D kicsit sokat pokerezel, neem? -
polarka #3850 Joulemeter
méri azt is -
Ferrer #3849 Ja, ne tévesszen meg senkit az aláírásom, winre kell. -
Ferrer #3848 Sziasztok!
Nekem egy olyan egyszerű progira lenne szükségem, ami méri a szg. futási idejét. Eddig csak bonyolult üzleti mérő szoftvereket találtam, de nekem nem ilyen kell :( -
#3847 Gimp
Vagy ha nem, szvsz InfraWiev is tudja ami kell neked -
#3846 Üdv
olyan kép vágó vagy kép nézegető programot keresek , amivel pl kőr alakú képet is ki tudok vágni !
Remélem tudtok segíteni paintban csak kocka és téglalap alak vágható ki ! -
#3845 Mikrokontrolleres - amikor a proci, a RAM, a ROM, az interfészek vezérlői egy darab chipben van benne - megoldás:
[url=http://www.tuxgraphics.org/electronics/200606/article06061.shtml]#1[/url]
[url=http://members.vol.at/home.floery/electronix/picnic/]#2[/url]
[url=http://www.sparkfun.com/commerce/product_info.php?products_id=7830]#3[/url]
Beágyazott rendszeres - inkább nevezzük single board computer-nek, ahol a proci, a RAM, a ROM, az interfészvezérlő külön-külön chipekben van, de egy alaplapon:
[url=http://www.pcengines.ch/index.htm]#1[/url]
[url=http://www.soekris.com/]#2[/url]
[url=http://www.routerboard.com/]#3[/url] -
#3844 Köszönöm, pont ilyesmire gondoltam. -
#3843 Vannak ilyen eszközök - bár attól függ, mire kell.
Ha csak egy célfeladatra kell (például egy szenzor adatainak elküldése adott IP-címre), akkor vannak olyan mikrokontrollereken alapuló egységek, amelyek kezelik az Ethernet buszt, a TCP/IP-t. Ezekre egyedi szoftvert kell írni Assemblyben/C-ben, és az csak arra a feladatra lesz képes.
Ha kicsit univerzálisabb dologra kell (Internet gateway, webes kezelőfelülettel, útválasztással, nyomtatószerverrel), akkor meg ott vannak a beágyazott rendszerek, amelyekben egy pár száz MHz-es CPU dolgozik, kevéske 4/8/16/32/64/128/ max 256 Mbyte RAM-mal, némi Flash memóriával, Ethernet-interfészekkel, stb...
Ezeknek a Flash memóriájába feltölthető egy, a célfeladatokra kihegyezett operációs rendszer (általában Linux alapú), és vagy a hálózati interfészéről (weben/Telneten/SSH-n), vagy soros porton keresztül adminisztrálható.
Ilyesmik például a routerek, a hálózatra csatolható tárolóegységek (NAS), médiaboxok, access pointok,... -
#3842 Heló! Tudom, hogy nem pont ide való a kérdés de "Hardvert keresek" topicot nem találtam. Szóval tudtok-e olyan eszközöket mondani amik kommunikálnak az internettel, de nincs bennük számítógép, tehát nem egy operációs rendszer kezeli az eszközöket és kommunikál a kiszolgálóval, hanem mindezt hardveresen oldja meg minél egyszerűbben. Gondolom sok értelmetlen dolgot hordtam össze, de talán ki lehet venni mire gondolok.
Előre is köszi! -
polarka #3841 - Megveszed az Advanced Webcam Recorder-t vagy megelégszel a triallal (futásonként 1 órát rögzít).
- Használsz 1 jó megfelelő progit, amivel csak az a baj, h nem tudod tálcára tenni és felteszel mellé egy progit, ami leteszi. -
#3840 Semmi más ötlet? -
Alex2 #3839 Helló!
Én egy olyan programot keresnék amivel rip-pelni tudnám azokat a sorozat részeket amiket egy bizonyos TV csatorna feltölt az oldalára!
Előre is köszi! -
#3838 Ez nem csak képet rögzít? Mert nekem videó kellene... -
#3837 Yawcam - ingyenes webkamera-rögzítő; de van benne mozgásdetektor - csak akkor ment/tölt fel FTP-re/küld e-mailt/futtat programot, ha mozgást észlel (biztonsági kamera - bár a felvétel hitelességét meg lehet kérdőjelezni, de arra jó, hogyha távol vagy riaszthasd a rendőröket); FTP kliens - a képek FTP-szerverre való feltöltéséhez; beépített webszervere van; tud online videót is sugározni.
A View/Hide at startup, illetve a Settings/Edit settings menüpontban a Startup résznél a Hide to trackbar at start négyzet legyen bejelölve. -
#3836 Sziasztok
Tudtok olyan pogit ajánlani, ami pl. a csatlakoztatott webkamera képét veszi fel, az adott gépen, de úgy, hogy mondjuk a háttérben fut, vagy esetleg az óra mellett kis ikonba?
Köszönöm. -
#3835 Adobe After Effects például.
Ingyenes alternatíváról nem tudok.
-
#3834 bocsi itt van linkesen