5473
Felhasználói programot keresek.
-
#3913 Megnézem, köszi! -
#3912 Exact Audio Copy - ingyenes, honosítható CD-másoló.
Audacity - ingyenes, magyarul is tudó hangszerkesztő, ezzel megnyithatod a hangállományokat és konvertálhatod őket. -
#3911 Hát ez a progi nem tetszik. Más nincs? -
#3910 Megnézem, köszi! -
#3909 Leírás:Telepítés után ha letöltötted a nyelvi fájlt utána másold át a lang mappába majd az options>language>magyart kiválasztod -
#3908 cdex magyarul is kommunikál lehet változtani rajta sok mindent,opensource:)(pl.:bitráta,hangcsatornáját mono/sztreo,)
Választék
nyelv -
#3907 Avidemux - nem magyar
-
#3906 Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami hasonlít az Easy Cd Da Extractorra abban, hogy lehessen átalakítani az mp3 file bitrátáját. Ja és ingyenes legyen.
Előre is köszi! -
#3905 Sziasztok!
Olyan programot keresnék ami egy MovieMaker alternatíva ... ami annyival kell,hogy másabb legyen,hogy csak egy picivel tudjon többet.
Ha lehet tudjon magyarul!
Kipróbáltam a Vegast ma de abban elvesztem az nekem sok. -
#3904 Köszi, örök hála <3 -
#3903 "Nekem egy olyan kódalapú HTML szerkesztő program kellene ami tartalmaz normális FTP klienst is"
Az ingyenes Komodo Editben van FTP-kliens - tudsz az FTP-tárhelyről megnyitni állományokat és menteni, tudsz törölni is, és átnevezni. -
#3902 "Lehet hogy virtual dub a megoldás?"
1. Nyisd meg az első videót (File/Open video)
2. Menj a megnyitott videó végére
3. Nyisd meg a következő videót (File/Append AVI segment)
4. Ha van több videód, menj a 2. lépésre; ha nem, tovább az 5. lépésre
5. Beállítod, hogy ne konvertáljon (Video/Direct Stream Copy, illetve Audio/Direct Stream Copy)
6. Elmented a végeredményt (File/Save as Avi)
Forrás -
#3901 Pár program a teljesség igénye nélkül:
- ez online alkalmazás
-
#3900 Hi.
Tudtok olyan programot amit egyszerű kezelni és a betöltött fényképedhez különböző frizurákat lehet beállítani?
A photoshop az több gigás és nem is értek hozzá. -
#3899 Lehet hogy virtual dub a megoldás? Csak nem tudom hogy nem e rontja le a minőséget mert végülis elöször tga képek voltak aztán át konvoltam virtualduba aztán jött a sony és most akkor megint vdub? -
#3898 Körül néztem googléba de csak olyan progikat találtam amihez kell konvertálás ... :S -
#3897 Sziasztok, nem tudom hogy létezik e ilyen nem biztos de olyan programot keresek amivel 3 videó filét (avi; huffyuv 2.1.1 codec) össze tudok úgy illeszteni hogy ne keljen renderelni / konvertálni és a minősége egyáltalán ne romoljon... szóval csak egy progit ami össze illeszt 3 videó fáljt renderelés és minőség vesztés nélkül ! Fontos lenne előre is kösz -
polarka #3896 talán ez megfelelő -
#3895 kompozer? -
#3894 Nekem egy olyan kódalapú HTML szerkesztő program kellene ami tartalmaz normális FTP klienst is magában.Notepad++-t használtam eddig,de annak valamiért az ftp-je nem működik nálam. -
IVU #3893 Olyan program kellene amin ha kiválasztok egy, a gépen levő programot akkor csak azt engedi futtatni, nem enged meg mást vagy dokumentumokat, mappákat megnyitni, van ilyen program? -
#3892 Szívesen. -
gyupee #3891 Köszi a részletes segítséget :) Azt hiszem ez alapján menni fog :) -
#3890 Természetesen jó neked.
1. Első darabot megnyitod.
2. "append"
3. Második darabot megadod.
4. Start muxing
Kész.
-
gyupee #3889 nemtudom az mi, nem értek a videószerkesztéshez csak leszedtem egy filmet ami mkv és szét van darabolva dvd méretre. Nem akarok semmit változtatni, tömöríteni, minőséget rontani, javítani(ha egyáltalán lehet) csak egybe szeretném rakni.
Akkor ez az mkvmerge ez jó nekem? -
#3888 Miért, az "mkvmerge" már nem is elég?
-
gyupee #3887 Hali! Olyan progi kellene amivel mkv videókat tudok egyesíteni. nem kell fullos progi ezer beállítással, pár klikk és kész legyen. Köszi előre is :) -
Rotyoka #3886 Hát lehet nem ide kéne, de végülis ki tudja... Engem valami olyasmi érdekelne, ami ha elindítok egy .exe filet egy másikat automatán indít vele.
Példa: Elindítom a hl.exe-t (1.6) akkor induljon vele automatikusan a CSPrivateBL.exe is. (Azért hogy ne keljen külön szenvedni a banlistával) -
polarka #3885 szólj, ha találtál
nem véletlenül csinálták ilyenre -
#3884 Én a 7.11.10.0-ás verziót használom,keresel hozzá egy sorozatszámot és már fullon megy is. -
Alex2 #3883 bocsi de még egyszer írok
nekem olyan program kellene amivel az AXN-ről tudok letölteni videokat -
Alex2 #3882 Helló!
Én egy olyan programot keresnék amivel rip-pelni tudnám azokat a sorozat részeket amiket egy bizonyos TV csatorna feltölt az oldalára!
Előre is köszönöm! -
#3881 "tud vki jó progit amivel ha megnyitom windows media playerrel vmelyik rádiócsatornát akkor feltudom venni ami megy "rajta" "
Streamripper
mp3mymp3 -
#3880 "Melyik nerót ajánljátok ami ingyenes? "
Javaslok helyette ingyenes alternatívákat:
InfraRecorder
CDBurnerXP -
IVU #3879 tud vki jó progit amivel ha megnyitom windows media playerrel vmelyik rádiócsatornát akkor feltudom venni ami megy "rajta" -
Bladzs #3878 akkor amit fel lehet törni és ingyen használni -
#3877 Nero nem ingyenes.
-
Bladzs #3876 Melyik nerót ajánljátok ami ingyenes? -
bidaro #3875 NA hali tudom ez nem ide tartozik de 1 hónapig nem nyithatok uj topicot...
Az lenen a gondom hogy 2 gépem van itthon.
Routeren keresztül jön a net TP linkes.
mind a két gép IP-je ugyanaz a routeres ip max az utolsó számjegy különbözik...
he leketöm a routerröl és modemet rákötöm az egyik gépre más ip-ém lesz de akkor csak az egyik gép kap netet...
probáltam már kihuzni bedugni stb... ipconfig/release ipconfig/renew semmi sem jo csak ha modemról megy... amint visszakatöm a routert a gépekre hogy megossza a netet ROUTER ip-ét kapok...
chellos netem van hiába probálom meg kicseréltetni már évek ota nem változik vagy lehet hogy igen de a router miatt nem ...
az lenen a kérdésem hogyan lehet router ip megváltoztatni vagy kikerülni mert sehogy nem jo....
IP HIDE program sem válik be tökéletesen...
msn em: [email protected]
elöre is köszi és bocs az offért! -
#3874 Én most a Speed Fan 4.41-es verziószámú progit használom,szerintem egész jó!
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/speedfan-4-38--magyar--HD3.html