Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ABC-ben ott vannak a szolgáltatók, ahonnan minden gond nélkül le tudsz tölteni.
Ha nem ismerné fel a captcha-kat, akkor egy kis ablak felugrik, benne a captcha képével, és szépen beírod. De 95%-ban beavatkozás nélkül megy.
Kilépéskor a listádat automatikusan elmenti, belépéskor pedig folytatja. Azokat is újraindíthatod
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ui: csak 45mp? hmm.. többnek tûnt 😄 na mindegy ezzel lehet rapidot is menteni? és ha igen vár vagy kiiktatja?
\"A gumi kopjon, ne a lelked!\"
\"A gumi kopjon, ne a lelked!\"
Szerintetek melyik a legjobb/leghasználhatóbb lemeztöredezettség-mentesítõ program?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Olyan progit keresek, ami a betû képe alapján meg tudja mondani nekem a betûtípust. Létezik ilyen honlap myfonts.com. De nekem a saját fontjaim között kellene hogy keressen.
Ha tudtok segítsetek légyszi. Fontos lenne.
Köszi.
God is Black ? Yes SHE is!
Távirányítót szerintem lehet külön venni, talán van már USB-s is (mert kell egy egység a gépbe + a távirányító).
Én a tunerkártyámhoz kaptam, de nem használom, viszont haverom beállított rá mindent, és pl azzal mászkált TC-ben, nézett filmet stb., csak legyen hozzá elég gomb.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Így még zavarni sem zavarhatok senkit (füles).
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick Ultra-portable stereo digital & analogue
TV TUNER + FM & Internet radio
Van távirányítója, amit az usb csatlakozónál érzékel. Én csak notebookon tévézem, de ezzel pl. meg lehet azt csinálni amit akarsz.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
(mondjuk most letettem hogy eladom a WD TV-t...nem tudom jó alternatíva lenne-e hogy veszek 10m-es hdmi,optikai kábelt és a pc-t kötöm a tv-re)
Olyan program kéne nekem, ami olyan mint a Windows Media Centere...azt szeretném csinálni, hogy a gépet rákötöm a tv-re (is!) és ha mondjuk meg akarok nézni egy filmet, akkor monitor kikapcs,benyomom a tv-t elindítom a programot, és ott tudok böngészni a filmjeim,zenéim között,és le is tudjam játszani...van ilyesmi egyáltalán? Persze vennék távirányítót is meg minden...de lehet hagyom a WD TV Live-ot egyelõre.(csak emellett meg ha torrentezni akarok akkor a pc-nek úgyis mennie kell)
akkor már csak a személyes üzenetet kéne valahogy átirányitani twittere 😄 és ezt akkor is ha nem vagoyk bejelentkezve msn-be. 😄
Leltem egy plugint winamphoz meg sima win media playerre, nah egy ilyen kéne media player classicra.
now playing plugin
láto ez elég sokat tud, tud facebookra is kiirni, twittere, akár fel is töltheti valahová...
nah egy ilyen kéne media player classicra😄
próbáld meg a VLC-t,vagy a GOM Playert,Nero show time,power dvd stb...
Olyan progi kéne amivel 4 gif fájlból tudnék egy gif bannert készíteni.
Live for nothing or die for something.
Egy freeware szótanuló programot keresek, ami régen fent volt a gépemen, de aztán formattálások meg egyebek közepette elveszett.. Amire emlékszek, hogy lehetett gyakorolni meg "vizsgázni", szavanként lehetett beállítani a szó melletti oszlopokban, hogy mennyire gyakran kérdezze ki a szót. Volt benne néhány meglévõ adatbázis is.
Valaki? 😮
LZ forever
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
A kulcsszó: offline browser, vagy website mirroring.
Ilyen programok például a wget, Httrack, vagy például az Offline Explorer.
Bár ilyesmi funkkció felfedezhetõ több letöltõprogramban is - például a Free Download Manager-ben.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
és persze boldog új esztendõt
1. megnyitod a filmet a VirtualDub-bal.
2. "File" menüpont-ban megkeresed a "Save WAV"-t.
3. Elmented a film hangját, és utána betömöríted azzal, és olyan minõségbe, amivel és ahogy akarod.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A VirtualDub újabb verziója már sokkal kevesebb gondot okoz, így a linken leírt módszer használható nála is.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Üdv