5473
Felhasználói programot keresek.
-
#5393 https://www.ashampoo.com/en/usd/pin/1066/multimedia-software/slideshow-studio-hd-4: Ashampoo® Slideshow Studio HD 4
Version 4.0.3, 2016/08/05
Például. Az egyik legjobb, a kategóriájában.
-
#5392 Sziasztok,
én egy olyan programot keresek, amivel fényképekből tudnék videót szerkeszteni, beépített animációkkal, tetszőleges háttérzenével (esetleg a számok összevágása a szerkesztőn belül). Könnyen tanulható, könnyen kezelhető előnyben. :)
Köszi! -
#5391 Google... keresés "portable maker"
Amúgy meg: 5 Portable App Creators To Make Any Software Portable
-
suba53 #5390 Pontosítok.
Olyan portable progi készítő kellene, ami kreál ini, stb file-okat is, amik megőrzik a portable progi használata közben létrejött beállításokat, eredményeket is. -
suba53 #5389 Sziasztok!
Rengeteg portable progi elérhető a neten.
Tudtok olyan progit, ami egy telepített alkalmazásból, vagy install szettből portable verziót konvertál? -
#5388 Köszi a tippeket! Holnap meglesem őket. -
#5387 Vagy Free Download Manager. -
howarju #5386 Hi!
Internet Download Manager? -
#5385 Sziasztok!
Firefox-ot használok. Olyan programot, vagy megoldást keresek, ahol beállítható, hogy különböző típusú fájlokat automatikusan a számukra fenntartott különböző mappákba mentsen. Pl mp3-at a zenék mappámba, képeket a képek mappába, stb.
Köszönöm előre is! -
#5384 Hali!
Megoldást keresek/ünk egy levelezési problémára.
Van egy rendezvényhez tartozó ímél cím, amit négyen használunk egyszerre. A probléma az, hogy nem látjuk, a levelezőrendszerben, hogy ki válaszolt egy ímélre már, és mit. Küldött-e tértivevényt valaki vagy nem. Hogyan szinkronizáljuk a négy embert/gépeket össze? Kellene egy közös felület mint a gmail? (amit nem akarunk használni...) van erre valami költséghatékony megoldás? pl ingyenes... :P
ty -
#5383 Igen - ahhoz viszont érdemes (a fizetős) egykori Flash-t, ami immáron Adobe Animate CC használni.
Vagy, valami alternatívát. -
Peteyy #5382 Egy egyszerű, könnyen megnyitható fájlra gondoltam. SWF formátumban talán létrehozható volna? -
#5381 Attól függ, hogy milyen felületre készülne a térkép.
Ha online [webes], akkor flash, html5, stb. Ehhez akkor nem kell grafikai program [ha csak nem így akarod tárolni az infókat].
Ha interaktív programként, akkor flash [vagy exportált exe].
Szerintem.
De majd jön egy profi szaki és megmondja. -
Peteyy #5380 Sziasztok! Grafikus szoftver ügyében szeretném a segítségeteket kérni. Térképet rajzolok, amit szeretnék rövid, bekezdésszerű szöveges információkkal ellátni. Ez akkor válna láthatóvá, ha a kurzort a település nevéhez közelíteném. Milyen programmal és hogyan lehetne ezt elkészíteni? -
Slee #5379 Értem, nem baj, már megoldódott :) -
#5378 Akkor az a heurisztikus kereső produkálta,ott általános a false riasztás. -
Slee #5377 Igen
egyébként megoldottam foxitba beépülő modullal :)
Utoljára szerkesztette: Slee, 2016.05.23. 10:52:23 -
#5376 Heuristic.trojan? -
Slee #5375 Trojan
És az a baj, hogy mindjárt törölte is a fájlt
Utoljára szerkesztette: Slee, 2016.05.17. 09:52:51 -
#5374 Miként észlelte? -
kl24h #5373 Tedd fel a 32 bites verziót. Én most tettem fel, összecsomagoltam a mappát és felküldtem analízisre: CDisplayEx.zip, tiszta.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2016.05.10. 13:32:34 -
Slee #5372 Csak nekem erre az avast vírust jelez a :( -
#5371 Csak egy kicsikét kellett volna google-znod!
CBR Reader
Eredmény
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.05.09. 15:13:48 -
Slee #5370 Sziasztok olyan programot keresek ami a .cbr formátumot rendesen kezeli és nem vírusos:)
előre is köszi -
#5369 koszi -
#5368 Előbb-utóbb Notepad-del is megoldható. ;-) -
#5367 Nos, a kismilliárd program közül:
* Subtitle Workshop v6.0b
* Aegisub Advanced Subtitle Editor v3.2.2 -
#5366 Sziasztok egy olyan programot keresek amivel filmekre keszitenek es idozitenek feliratokat. Koszi -
#5365 meh. kilistáztam db-ből php-val, ;-vel 50-esével :D fakingószom :D -
#5364 Copy-paste-zni kellene csak.... :DDDD
A mailek közé egy szóköz is elég lesz.... -
#5363 végül thunderbird-el küldtem ötvenesével :)
ty
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2016.03.24. 11:26:34 -
#5362 "egyesével" 500-at biztos nem fogok beírogatni :D -
#5361 Titkos másolat? Több felhasználónak elküldheted ugyanazt a mail-t,és tudtommal senki se látja a többi címzettett. -
howarju #5360 Halló!
http://hunincredi.hu/login.php -
#5359 Nem 1000%, de ha az emlékeim nem csalnak, akkor az IncrediMail tud ilyet. -
#5358 halló
tömeges ímélt kellene küldenem közel 500 címre. Szöveg, mellékletek, kép beillesztés... ofc nem láthatják egymás címeit. van valami bevált ingyenes program?
köszi -
madarasz19 #5357 Szervusztok!
Tegnap a "Segítséget kérek" oldalon #20528 számú bejegyzésen írtam arról, hogy zenei albumok letöltése után szeretném a tartalomjegyzéket valamilyen programmal letölteni. ezidáig a Karents' Directory Printer programot használtam, de valami - feltehetően beállítási vagy registry - probléma miatt nem működik. Ha van erre a célra esetleg más program, szívesen megpróbálnám.
A gépemen Windows SP1 op. rendszer működik. -
#5356 Gimp-el csináltam hasonlót. -
#5355 kollázs a neve, arra keress rá. Programot nem tudok ajánlani, ilyet jelenleg csak telefonon tudnék csinálni.. -
#5354 turmix!
Animált gifet szeretnél, vagy egymás mellé tett kompozíciót?