Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"a tömörített (ilyen az Audio CD-n lévõ anyag is, mert az egész nem sávonként van fenn, hanem egyben)"
Ezt nem tömörítésnek nevezik, hanem kevert hangfelvételnek.
Tömörítés inkább a FLAC, Monkey Audio (ezek veszteségmentes tömörítések), Ogg Vorbis, MP3 (ezek meg veszteségesek).
"Alkalmas program:"
1. Adobe Audition az egyik program neve, nem Audiotion 😉
2. Ezek fizetõs illetve shareware programok - ágyúval a verébre-szindróma. Ott az ingyenes Audacity, illetve Wavosaur (Process/Vocal remover menüpont) - azokkal is kivitelezhetõ.
"A "knock out"-ra még egy módszer létezik. Ehhez ajánlott program az Audiotion."
A videóban látható módszer az ingyenes Kn0ck0ut VST-kiegészítõn alapszik, ami hozzáilleszthetõ az Audacityhez is.
egy olyan programot keresek, ami priorizálja, rendben tartja a vinyó(kat) abban az esetben, ha az adott gép egyrészt mint hálózatos háttértár, másrészt mint munkagép is mûködik
konkrétan: én fõnök gépére mentek, töltök (grafikus cég, több száz megás, pár gigás fájlok), miközben sokszor õ is azon dolgozik. NAS-ra várunk (csak 3 hónapja ígérte be az "ember", hogy hozza a tutit^^), és már elég volt a szenvedésbõl
nem csodát várok, inkább csak érdeklõdök, hogy van-e valami program, ami kicsit megkönnyíti ezt az egész szitut
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Házi körülmények között a tömörített (ilyen az Audio CD-n lévõ anyag is, mert az egész nem sávonként van fenn, hanem egyben) hanganyagokat csak ún. szûréssel
Alkalmas program:
- GoldWave
- Sony SoundForge
- Wavelab
- Adobe Audiotion
A "knock out"-ra még egy módszer létezik. Ehhez ajánlott program az Audiotion.
Egyik haveromnak kellene egy program.
Az lenne a célja, hogy zenékbõl kivágja az énekhangot, hogy csak az alap maradjon meg.
Ha tudna erre valaki használható progit, megköszönném! 😄
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Így, egyszerûen elforgatod a képet, elmented másként, majd képszerkesztõvel az eredeti képpel együtt létrehozol egy kompozíciót, eredeti + tükörkép.
Az egész, még gyakorlatlanul is max. 10 perc.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Feldolgozta a Youtube az anyagot? fiókod alatt megjelent az összes?
miert van az hogy ugyan ugy konvertalom videot youtubera elsot felraktam az jo lett HD-ban is megnezheto tobbi meg nem 😞
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
telefonomon akarom nézni a tv-t így<#idiota>#idiota> az tud fogni stream-t, szóval saját stream-t kéne csinálni mi kell hozzá?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
AxCrypt
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
A Folder Lockot néztem de sajna fizetõs 30 nap elteltével
Köszönöm a segítséget!
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Válaszotokat várom: Marcicerus
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ezt nem tudom hol hallottad te ez hülyeség😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Csak magánvélemény!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Irfanview - File/Thumbnails menüpont, a megnyíló Irfanview Thumbnails ablakban megkeresed az adott könyvtárat, kijelölöd a képeket, jobb klikk, a megjelenõ helyi menübõl meg kiválasztod a Save selected thumbs as an image menüpontot.
"tudjak videókat streamingelni"
VLC Media Player - képes mûsorszórásra is
Egy olyan programot keresnék, amivel meg lehetne azt oldani, hogy az egyik gépemrõl, amin a filmek, sorozatok, zenék vannak,tudjak videókat streamingelni (de szép magyar szó XD) hálózaton. Hasonló, mint a Windows-ban a fájlmegosztás, csak valami olyan kellene, ami felhasználóbarátabb, továbbá mûködik Win7, XP, és Vista között.
Aki tud valami hasonlót, ne fogja vissza magát 😊.
Üdv.:
Zoli
ACER Aspire 5738ZG
Nero 6.6.0.1 Enterprise Edition
Mostanában megfagy írás közben, és akkor újra is kell indítani a gépet.
Nagyon remélem, hogy nem az írómnak van baja, mert régen ugyanez volt, akkor vettem egy új írót, de most nem szeretnék... :S
Amúgy az tönkreteszi az írót, ha pl naponta 1 újraírható DVD-t megírok vele (általában kiírom az esti sorozatot, filmet, mert asztali lejátszón nézzük)?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello.
Mostanában kifagy nekem a Nero...
Nem tudtok ajánlani helyette valami mást, egyszerû (lehetõleg magyar) íróprogramot?
Adat dvd, audio/mp3 cd írására használnám.
Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Egy olyan progit keresek, amellyel fel tudom venni ha neten keresztül telefonálok (VoipDiscount). Ha jól tudom itt az a lényeg, hogy két csatornát rögzít a program egyszerre, a kimenõ és a bejövõ hangot. A legnagyobb bajom az, hogy ezek jórésze fizetõs! Az easy voip recordert megvettem, de szar, nem lehet használni (20 dolcsim bánja)! A legtöbb egyszerû recorder csak akkor használható, ha kihangosítva beszélek, de akkor a másik félnél rohadtul visszhangzik! Ha ugyanilyen progival fejhallgatós mikrofonon keresztül beszélek, akkor kizárólag csak az Én hangomat rögzíti :-(
Ebben kérnék segítséget! Elõre is köszönöm!
Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!