Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Jogos (programnév elírás, sietõs pontatlanság) - én viszont komolyabb internetes kutató munka nélkül írtam amit, gyakorlatban jobb vagyok a dologban annál, amit ide összerittyentettem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dj Faustus
A válasz majdnem jó, csak pontatlan.

"a tömörített (ilyen az Audio CD-n lévõ anyag is, mert az egész nem sávonként van fenn, hanem egyben)"
Ezt nem tömörítésnek nevezik, hanem kevert hangfelvételnek.
Tömörítés inkább a FLAC, Monkey Audio (ezek veszteségmentes tömörítések), Ogg Vorbis, MP3 (ezek meg veszteségesek).

"Alkalmas program:"
1. Adobe Audition az egyik program neve, nem Audiotion 😉
2. Ezek fizetõs illetve shareware programok - ágyúval a verébre-szindróma. Ott az ingyenes Audacity, illetve Wavosaur (Process/Vocal remover menüpont) - azokkal is kivitelezhetõ.

"A "knock out"-ra még egy módszer létezik. Ehhez ajánlott program az Audiotion."
A videóban látható módszer az ingyenes Kn0ck0ut VST-kiegészítõn alapszik, ami hozzáilleszthetõ az Audacityhez is.

ProGabe
hi

egy olyan programot keresek, ami priorizálja, rendben tartja a vinyó(kat) abban az esetben, ha az adott gép egyrészt mint hálózatos háttértár, másrészt mint munkagép is mûködik

konkrétan: én fõnök gépére mentek, töltök (grafikus cég, több száz megás, pár gigás fájlok), miközben sokszor õ is azon dolgozik. NAS-ra várunk (csak 3 hónapja ígérte be az "ember", hogy hozza a tutit^^), és már elég volt a szenvedésbõl

nem csodát várok, inkább csak érdeklõdök, hogy van-e valami program, ami kicsit megkönnyíti ezt az egész szitut

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

IMYke2.0.0.0
Szívesen. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Neogan
Köszönöm a választ 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

IMYke2.0.0.0
Ilyen program nem létezik - csak nyers források, és stúdió segítségével lehet ilyet megtenni.

Házi körülmények között a tömörített (ilyen az Audio CD-n lévõ anyag is, mert az egész nem sávonként van fenn, hanem egyben) hanganyagokat csak ún. szûréssel és "knock out" technikával [a sztereó hangképben a jobb sávból kivonni a bal oldalit.

Alkalmas program:
- GoldWave
- Sony SoundForge
- Wavelab
- Adobe Audiotion

A "knock out"-ra még egy módszer létezik. Ehhez ajánlott program az Audiotion.

Neogan
Üdv!
Egyik haveromnak kellene egy program.

Az lenne a célja, hogy zenékbõl kivágja az énekhangot, hogy csak az alap maradjon meg.

Ha tudna erre valaki használható progit, megköszönném! 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

ÓÚ köszöntem szépen,valóban a XP-Paint is megcsinálja. <#worship>
Dj Faustus
Irfanview (Image/Vertical flip, Image/Horizontal flip), Xnview, Gimp, Paint.NET, de szerintem a szimpla Windows XP-s Paint-ben is van a Kép/Tükrözés és forgatás menüpont.

IMYke2.0.0.0
Photoshop-ban és más képnézegetõ programban is létezik az ún. "Flip vertically", vagy "Mirror" stb. mód.
Így, egyszerûen elforgatod a képet, elmented másként, majd képszerkesztõvel az eredeti képpel együtt létrehozol egy kompozíciót, eredeti + tükörkép.
Az egész, még gyakorlatlanul is max. 10 perc.

Sziasztok. Tud valaki nekem olyan programot ajánlani hogy megrajzolok valamit mondjuk Paint-ba és annak a tükörképe kellene.(kapcsolási rajzról van szó) Ha van ilyen megmondjátok melyik program az? Elõre is köszöntem.
Atika :o)
feldolgozta ugyan ugy csinaltam mindent mint az elso esetben az jolett a tobbi meg nem 😞 en ezt nem ertem mar egesz nap ezzel szarakodok

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

IMYke2.0.0.0
Nem tudom. 😞
Feldolgozta a Youtube az anyagot? fiókod alatt megjelent az összes?

OFF

miert van az hogy ugyan ugy konvertalom videot youtubera elsot felraktam az jo lett HD-ban is megnezheto tobbi meg nem 😞

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

koszi mar huzom is 😊

IMYke2.0.0.0
A programod:

Link: AVS4YOU.com

Sziasztok kellene nekem egy converter amivel youtubra lehet nagyon jo minosegben videot convertalni

gerge93
ezt lécci magyarázd el pü-be, hogy hogy lehet megcsinálni, hogy telón nézel tvt(n95, van tunerem is, win7). elõre is köszi.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

akyyy
csk az kéne hogy felismerje az avertv-s usb kártyámat 😞 pedig régen még msnbe is betette webkameraképnek de most nem. tán azért mert akkor vista volt most meg xp?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dj Faustus
akyyy
olyan programot keresek, amivel netre tudom kiküldeni a tvtunerem által a jelet. vagy legalábbis helyi hálón.

telefonomon akarom nézni a tv-t így<#idiota> az tud fogni stream-t, szóval saját stream-t kéne csinálni mi kell hozzá?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

computerguru
Próbáld meg ezt,én is használom,szerintem jó,nekem bevált!
AxCrypt

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

jamekka
Sziasztok!Mappákat szeretnék titkosítani és ehez keresnén ingyenes progit.Ami egyszerü és akár magyarul is tud
A Folder Lockot néztem de sajna fizetõs 30 nap elteltével
Köszönöm a segítséget!

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

Evin
Multivox4, vagy innen valami.
De ahogy nézem egyik se mai darab.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

gerge93
azt énse tudom használni csak angol nyelvû van, de nekem magyar kellene. azért köszi

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Desiderata
elvileg van a Windows-nak is, de sose tudtam használni
gerge93
Hello! Olyan progit keresek a SpeakBoardon kívül amibe beillesztem a magyar szöveget és felolvassa. Jó a SB is csak kíváncsi vagyok, hátha van jobb is 😄

Tetsuo
Nos en ezt Cubase-zel es/vagy Battery 3-mal meg tudom csinalni.. viszont elmagyarazni az alapoktol kicsit korulmenyes lenne. :S

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Sziasztok! Én egy olyan programot keresek, amivel ha leütök egy biz. bill.-t, akkor egy biz. hangfájlt játszik le a gép, amit elõzöleg egy legördülõ listából választottam ki. Pl: ha az A bill.-t leütöm, akkor játtsza le az 123A.mp3 fájlt, de ne a winamp meg win media playerrel, hanem a program beépített lejátszójával.
Válaszotokat várom: Marcicerus
rooney8
digi tv adásai alatt sztem a digisportot érti 😄 mert azt télleg lehet neten nézni 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tetsuo
Nemvok egy nagy tvnezo, de ez szerintem is baromsag..

gergely1991
"Hallottam olyat, hogy a digiTV adásait is belehet fogni neten, de én nem akadtam rá"
Ezt nem tudom hol hallottad te ez hülyeség😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gerge93
Senki?!<#help>

Japep

Megpróbálom majd, köszi az ötletet. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gerge93
Hali. Keresek egy online tv programot, ami fõként a magyar(szinkronos) adásokat betudja hozni. Hallottam olyat, hogy a digiTV adásait is belehet fogni neten, de én nem akadtam rá. Légyszíves segítsetek egy normálisat találni, mert én már egy csomót telepítettem a gépre, de mindegyikbe volt vagy 2 magyar adás, többi fõként kínai vagy milyen.

computerguru
Miért nem próbálod meg a 7.11.10-es nerot,a 6-os kissé már elavult,a hét szerintem már kiforrta magát,a 8 és 9 még nem az igazi,vannak vele problémák,én a 7.11.10.0 ultra edition-t használom és semmi gond vele,ha ragaszkodsz a nerohoz,akkor próbáld meg ezt! A 6-ost elõtte teljesen le kell gyalulni,a regeditbõl sem árt kitörölni a nero maradékait,erre nagyon jó progi a Revo Uninstaller.Egy próbát megér!
Csak magánvélemény!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

vki
Thx. Meglesem.

ACER Aspire 5738ZG

Desiderata
köszi szépen! szuper vagy!
Dj Faustus
"programot keresek ami adott könyvtár képeibõl készít egy nagy thumbnail képet, ami a képeket kis képként tartalmazza"
Irfanview - File/Thumbnails menüpont, a megnyíló Irfanview Thumbnails ablakban megkeresed az adott könyvtárat, kijelölöd a képeket, jobb klikk, a megjelenõ helyi menübõl meg kiválasztod a Save selected thumbs as an image menüpontot.

"tudjak videókat streamingelni"
VLC Media Player - képes mûsorszórásra is

Desiderata
programot keresek ami adott könyvtár képeibõl készít egy nagy thumbnail képet, ami a képeket kis képként tartalmazza
vki
Sziasztok!

Egy olyan programot keresnék, amivel meg lehetne azt oldani, hogy az egyik gépemrõl, amin a filmek, sorozatok, zenék vannak,tudjak videókat streamingelni (de szép magyar szó XD) hálózaton. Hasonló, mint a Windows-ban a fájlmegosztás, csak valami olyan kellene, ami felhasználóbarátabb, továbbá mûködik Win7, XP, és Vista között.

Aki tud valami hasonlót, ne fogja vissza magát 😊.

Üdv.:
Zoli

ACER Aspire 5738ZG

Japep

Köszi szépen, megpróbálom. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Nero 6.6.0.1 Enterprise Edition
Mostanában megfagy írás közben, és akkor újra is kell indítani a gépet.
Nagyon remélem, hogy nem az írómnak van baja, mert régen ugyanez volt, akkor vettem egy új írót, de most nem szeretnék... :S

Amúgy az tönkreteszi az írót, ha pl naponta 1 újraírható DVD-t megírok vele (általában kiírom az esti sorozatot, filmet, mert asztali lejátszón nézzük)?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

computerguru
Melyik nerot használod?

Dj Faustus
InfraRecorder - ingyenes, magyarul is tudó íróprogram.

Japep

Hello.
Mostanában kifagy nekem a Nero...
Nem tudtok ajánlani helyette valami mást, egyszerû (lehetõleg magyar) íróprogramot?
Adat dvd, audio/mp3 cd írására használnám.

Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sziasztok!
Egy olyan progit keresek, amellyel fel tudom venni ha neten keresztül telefonálok (VoipDiscount). Ha jól tudom itt az a lényeg, hogy két csatornát rögzít a program egyszerre, a kimenõ és a bejövõ hangot. A legnagyobb bajom az, hogy ezek jórésze fizetõs! Az easy voip recordert megvettem, de szar, nem lehet használni (20 dolcsim bánja)! A legtöbb egyszerû recorder csak akkor használható, ha kihangosítva beszélek, de akkor a másik félnél rohadtul visszhangzik! Ha ugyanilyen progival fejhallgatós mikrofonon keresztül beszélek, akkor kizárólag csak az Én hangomat rögzíti :-(
Ebben kérnék segítséget! Elõre is köszönöm!

Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!

Tetsuo
koszi, ja lehet h ilyen egyszeru 😊

IMYke2.0.0.0
A 2.0.8 (legújabb) tölthetõ le onnan.