5473
Felhasználói programot keresek.
  • Tetsuo
    Baratnom alandoan vmi eloadasokat meg hangokat akar lejatszani a bongeszojeben.. pl. a sztaki kiejtest hallgatja meg ilyenek es problemazik, hogy most nem ugy van, mint a telepites elott.
    Mondom neki, h az informatika mar csak ilyen, rapszodikus, senki nem erti miert is tolti le a vlc az mp3-akat es onnan jatsza, mig azelott ezt nem csinalta, ugyanigy a quicktime is egyszer beagyazva, egyszer meg sajat lejatszoprogit inditva el ( igy tobb klikk szukseges). [b]Szal olyan add-ons progit keresek a Firefoxhoz, ami beagyazva gyorsan es popecul lejatsza a kulonfele mediumokat, pl mp3, ogg, stb.
  • krisz940122
    Tudna vki segíteni? Olyan program kellene nekem, ami vészjelez, hogy ha túlmelegszik a laptopom. A processzorom szokott túlmelegedni. Tehát nem csak méri, hanem jelez is valahogy. Előre is köszi.
  • birdo #4111
    Már minden létező módon és mennyiségben telepítettem a Mozilla Sunbird-et de nem engedi elindítani :
    " konfigurációja helytelen (((
  • szobipeet
    köszi szépen!
  • Dj Faustus #4109
    Google Calendar
    Mozilla Sunbird illetve Mozilla Lightning (ez utóbbi Thunderbird-bővítmény).

Még egy pár
  • birdo #4108
    Határidőnaplót keresek
  • qut24
    Üdv!

Tudnátok egy olyan progit, amivel egy ráégetett feliratos aviról, a felirat időzítését valahogy kitudnám nyerni ? Próbáltam az AviSubDetector-t jó is lenne, de a 1,5 órás filmem feliratát már nem tudja lementeni. Mikor csinálja egy ideig lehet menteni, aztán már nem.

Szóval ehhez hasonló progi kellene, hogy csak fordítani kelljen és időzíteni ne. Előre is thx az infót.
  • Evin
    Windows Intéző->vinyón jobb gomb->Parancsion létrehozása.
  • newil
    Convertxtodvd
  • newil
    Heló,olyan programot esetleg alkalmazást keresek ami az ikonokat kiteszi az asztal aljára,Windows 7-re.Tudom ez így leírva hülyén "hangzik",de én ilyesmire gondoltam :
    mac desktop
    Tudom,hogy vannak olyan programok,mint a Wincustomize meg a társai,de én csak erre az egy megoldásra keresnék egy egyszerű programot.Nem valami összetett "csilivili"-zálót.
    köszönöm...
  • szobipeet
    Sziasztok!
    Konvertálóprogit keresnék, aviból dvd formátum. Valami olyasmi kéne, ami kihasználja az össze processzormagot, meg ha jól tudom vannak mostmár olyanok is, aminek besegít a vga. Eddig winavi video convertert használtam, de az csak 1 magot terhel. Előre is köszi.
  • computerguru
    Pl.:Vision Express 4,ez mindent tud,én ezt használom már évek óta,jó néhány klippet raktam már össze vele,csak megkell ismerni!
  • Silius
    Tudtuk nekem egy olyan progit, amivel digitális kamera által felvett videót (mpeg2), minimális szerkesztés, vágás után, egyből dvd-be tudom konvertálni?
    Köszönöm előre is.
  • ajem kisa
    Az a gáz, hogy egy 78mb-os fájlból (miután nemválaszolt) maradt egy 3.7gb-os fájl és rengeteg másik, asszem ~5gb-os volt a mappa amikor kiléptem a progiból!
    A gépem emellett működik rendesen, nemveszek észre lassulást (athlon2 x4 630, 4gb ram...) a hely miatt sem lehet panasza mert +50gb hely van azon a partición még!
  • gergely1991
    Ha nagyobb a fájl és emellett lassú is a géped akkor ne csodáld
    Esetleg várjál egy kicsit ha fagyozgat (úgyis kiírni hogy számára hibás a fájl)
  • ajem kisa
    Megfagyott (nemválaszol 3-ból 3-szor)!:S
    Meg a 8-100mb os xwb fájlok mellé rakott össz.~2gb .pcm-et! De "nem válaszol"!
    Amúgy az ötletemet meglehet csinálni? Valaki csinált már ilyet xwb fájlokkal?
  • ajem kisa
    Rendben, azthittem...nos a játék a WRC2010 PC-re, ebben kellene a navigátor hangját cserélni!:)
    Mengnézem addig mit csinál ez a progi amit adtál, legalább ez lát rengeteg .pcm-et!
    Köszi, remélem tudok vele azt csinálni amit szeretnék!:)
  • IMYke2.0.0.0
    Sokat segítene, ha a játék címét megírnád.
    De, ha ez egy X-BoX 360 játék, akkor ezzel próbálkozz!
  • ajem kisa
    Hello!
    Segitséget szeretnék kérni, mert van egy fájlformátum amit nemtudok megnyitni!
    Ez egy játékban van, .XWB néven, a guggliban utánaolvastam, annyit tudok, hogy audió fájl (ezt keresem, de van a könyvtárban sok, és benne keresek valamit:P), a mikroszoft cucca...de olyan progit nemtaláltam ami tényleg látja a tartalmakat vagy esetleg átkonvertákja pl. mp3-ba, kicserélném és visszakonvertálni xwb-re!
    (a guggliban csak olyan oldalak és fórumok jöttek elő, amik nemsegítenek rajtam!:))
    Ez egy kis móka kacagásra kellene, megtréfálni valakit, kicserélni pár hangot a játékban...:)
    Ha valakinek már volt dolga ilyennel, vagy tudna ezügyben segíteni nagyon hálás lennék!
    Köszönöm
    Kisa
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs mit, szívesen. :)
  • gerge93
    Köszönöm a segítséget Gergely1991 és IMYke2.0.0.0. Arra gondoltam egyébként amit írt Gergely1991, de ahogy nézem IMYke2.0.0.0 eltalálta amire gondoltam, de azt még nem tudtam jobban megnézni. Mégegyszer köszönöm szépen a segítséget.
  • IMYke2.0.0.0
    Autorun Pro Enterprise II v4.0.0.59 Portable

• itamragy
    szerintem egy .exe alapu telepitőre gondol,amibe kilehet valasztani hogy hova szeretnéd telepiteni.
  • gergely1991
    csinálsz egy autorun.inf-et a cd gyökérkönyvtárba kiírod..

cd menu creator(nézelődj)
  • gerge93
    Pontosabban leírom:
    Mondjuk kiírom Cd- re automatikus indítással bejön a progi amiben összesítve vannak a progik amiket leírtam meg a leírás háttérben egy kép. Rákattintok telepíti.
    Mintha egy gép CD- je lenne vagy egy játék DVD- je remélem tudjátok miről beszélek.
  • gerge93
    Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy egy általános telepítő programot szeretnék létrehozni.
    Pl: videókartya telepítése
    hang telepítése
    Alaplap telepítítése
    Biosz telepítése
    Olvass el!
    Milyen progival lehetne a legegyszerűbben létrehozni?

• JoeFromHun
    Nagyon köszönöm! Remélem használható :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha az ára nem kérdés: Rosetta Stone - Learn Italian.
    Én a japánt használom.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket,hogy jelenleg olaszul tanulok...
    És tudtok e vagy van e valamilyen tapasztalatotok valamely nyelv oktató programmal amit érdemes lenne megvenni ( Az ára most itt nem érdekes).. alényeg,hogy jó legyen.. ugyanis van könyvem is de az nincs mindíg nálam .. de Notimat viszont mindíg viszem mert a munkámhoz kell!
    Mindenki segítségét köszönöm!

üdv:JoE!
  • newil
    Helo,olyan programot keresek ami hasonló tudással rendelkezik ,mint a Bluesoleil.Lehetőleg olyan ami felismeri a Bluetooth-os fejhallgatókat.
  • IMYke2.0.0.0
    A teljes gépedet el tudod érni vele: logmein - http-s felület
  • Sonic13
    Sziasztok! Olyan progit keresek amivel prezentációt videó fájlá tudom konvertálni és hangot is tudok rá mondani. Többet is mondhattok! :D
    Köszönöm
  • Dj Faustus #4081
    "Én egy olyan programot keresek, amivel neten keresztül bárhonnan el tudom érni az otthoni gépemen engedélyezett adott fájlokat."
    Cerberus FTP Server
    FileZilla FTP Server
  • Dj Faustus #4080
    "Sziasztok! HTML szerkesztő progit keresek, kicsit, egyszerűt, csak tudjon utf-8 boom nélkül menteni!!"
    Komodo Edit
  • Silius
    Sziasztok
    Én egy olyan programot keresek, amivel neten keresztül bárhonnan el tudom érni az otthoni gépemen engedélyezett adott fájlokat.
    Tudtok ebben segíteni?
  • gergely1991
    MalwareBytes Anti-malware(realtime/valósvédelem nélkül ingyenes)
    És mivel a free verzióján nincs realtime/valósvédelme így akár az avast mellé telepítheted:)
    Tűzfalak:pl.:Zonealarm,Pc-tools Firewall plus,Comodo Firewall,
    Esetleg ha ártatlan fájlokat törölt az vírusírtód(vagy te) azokat esetleg az avira UNerase personal-al visszaállíthatod:)

• dadalia
    Sziasztok! HTML szerkesztő progit keresek, kicsit, egyszerűt, csak tudjon utf-8 boom nélkül menteni!!

Előre is köszi!
  • zoli1974
    tudom hogy az avastom 1 évig ingyenes és tud magyarul!nem vagyok márka függö!csak kérdeztem mi a tanácsotok mivel kezdö vagyok.de köszönöm a választ.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyéni ízlés kérdése - kábé olyan téma, hogy kinek mi a kedvenc kutya/autó/telefon stb. márkája.

Vírusírtó: Avast Home (free, 1 évig, tud magyarul)
    Tűzfal: ZoneAlarm® Free Firewall 2010
  • zoli1974
    sziasztok.win7 ultimat-em van.avast 5.0.677,meg gyári windows defender,meg tűzfal.a kérdésem hogy ezek mellé kell e valamilyen kémprogram meg trójai kereső?ha igen mit ajánlatok?