Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troyan
Imy köszönöm, ilyesmi kellene, viszont win7-et nem támogat. 😞

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

IMYke2.0.0.0
http://www.netlimiter.com/

NetLimiter - Ultimate Bandwidth Shaper

NetLimiter is an ultimate internet traffic control and monitoring tool designed for Windows. You can use NetLimiter to set download/upload transfer rate limits for applications or even single connection and monitor their internet traffic.

Along with this unique feature, Netlimiter offers comprehensive set of internet statistical tools. It includes real-time traffic measurement and long-term per-application internet traffic statistics

There are 3 versions of NetLimiter 2 available - Pro, Lite and freeware Monitor.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dj Faustus
"Olyan programot keresnék amivel jó eséllyel végleg le lehet fileokat törölni a vinyóról.. "
Itt találhatsz pár ilyen ingyenes programot.

Troyan
ahoj. olyan programot tudnátok javasolni ami mutatja, hogy a sávszélességbõl mennyit foglalok el jelenleg? Amikor még T-online-os voltam ott volt ilyen progi, de most már más szolgáltatónál vagyok. Köszi

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

JoeFromHun
Sziasztok!

Olyan programot keresnék amivel jó eséllyel végleg le lehet fileokat törölni a vinyóról..
Szóval van egy partíció amit le akarok úgy formázni,hogy onnan már ne lehessen helyre állítani semmit. Nah ehhez kellene nekem valami program. 😊

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Üdv all!
van egy régebbi asztali dvd lejátszóm, ami nem nagyon akarja vinni a convert x to dvd által átkonvertált filmeket, ellenben a másik, újabb meg gond nélkül lejátsza õket. tudna vki egy olyan progit ajánlani, amivel a régebbi dvd lejátszókra is tudok filmet konvertálni? (DVD-R dvd-t használok)

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Kövesdi A
Pont azzal próbálom most ,remélem jó lesz
Sajnos ezeknek jó része trial

Kövesdi A
Szó mi szó a lemezen van ilyen program , bár azzal konvertálni vagy össze illeszteni nem lehet a fájlokat !

Minstrel
Köszi! <#worship>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Evin
Kapnod kellett a kamerához cd-t, amin van videó szerkesztõ. Azzal ki tudod menteni valamilyen formában, onnantól szabad az út.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kövesdi A
Sziasztok keresnék két programot
Az egyikkel MOD fájlokat (jvc kamera egyedi fáj típusa ) szeretnék egyesíteni , lehetõleg mp3 egyesítésére is alkalmas legyen , ha nem az is lehetne külön program a mp3 hoz

A másik all ,meg a kapott egyesített fajból szetterném ki venni a audio sávot , és az egyesített mp3-att alá tenni , ennek is kezelnie kell a mod fájlokat

Szóval vég eredményben egy zenéd videó-t csinálnék az itthon felvett videókból . csak a probléma a mod fáj típus szinte semmi nem kezeli le vagy nem ismeri fel !
elõre is köszönöm a segítségeteket

Dj Faustus
Minstrel
Helo, tudtok ajánlani ingyenes dvd-író programot? Egyszerûen kezelhetõ kellene és jó lenne a magyar nyelv is.

http://topgearhungary.blogspot.com/

köszi a segítséget, de végül nem kellett használnom. rájöttem hogy nem nagyon törölhette ki, mert akkor feljött volna a megerõsítõ kérdés, arra meg tuti nem nyomott rá... a kis buta belehúzta egy másik mappába =)

Dj Faustus
"kéne nekem egy program, amivel fájlokat tudnék visszahozni törlés után..."
Fájl-visszaállító program kell neked - a fizetõs GetDataback-en kívül ott van még az ingyenes Recuva (a Piriform készíti, az ingyenes CCleaner rendszertakarító program készítõje), az ugyancsak ingyenes DiskDigger, és van még pár ingyenes szoftver erre a célra.

Persze csodát ne várj egyik programtól se - ha a letörölt állományt tartalmazó szektor felül lett írva, akkor már vajmi kevés esélyed lesz az állomány helyreállítására.

fery02
Hallottam valami Getdataback nevû cuccról, amit elég hasznosnak mondanak. SZemély szerint nem próbáltam még, szóval nem tudom hogyan mûködik, de keress rá szerintem mindenkép.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sziasztok
kéne nekem egy program, amivel fájlokat tudnék visszahozni törlés után... hugomnak sikerült letörölnie az összes képét, és kétségbe van esve... van erre lehetõség? lomtárban sincs a cucc.
elõre is köszi

computerguru
Futtasd le a trojan Hunter 5 programot,ez megtalálja,hogy van e a gépeden.
Lefuttatás elõtt,ki kell kapcsolni a netet és a gépen levõ virusirtódat,ha kész,visszakapcsolhatod!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

gergely1991
Attól függ hogy rendelkezik-e rootkit komponenssel(vírcsinél ez gyakori)😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Tetsuo
Egy keyloggert nem latni a task manageren.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

gergely1991
Egy pár tippem van(vagyis 3):Vírusirtó,futtatás>appwiz.cpl vagy ctrl+alt+del folyamat fülön óvatosan körülnézel😄DD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Seithennin
Hali!
Olyan program kellene ami megtudja mondani hogy van e keylogger a gépemen vagy sincs! mert barátnõm ért ezekhez és sokat van a gépemnél és tud olyan dolgokat amit nem tudhatna😄 szóval kéne valami ami ezt elárulja nekem köszi elõre is!

fery02
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami jelzi nekem valahogyan (buborék, üzenet felvillanása, hangjelzés), ha egy ugyanabban a hálózatban lévõ gép fel-, lekapcsolódik.

Példaként azért lenne hasznos, mert ma lett véve egy családi laptop, amit leginkább szüleim használnának netezésre és jó lenne, ha valamilyen módon automatikusan kapnék jelzést, hogy megállíthassam manuálisan a le-fel töltéseket, hogy nyugodtan tudjanak netezni lent a konyhában.

Tudom, hogy erre volna pl programként cFosspeed is, de nekem elég lenne csak ilyen "jelzõ" cucc is.
Meg jelenleg QoS-es routerre sincs pénzem, pedig mennyivel szebb lenne a világ. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

gerge93
Oksa, köszöntem, megpróbálom.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Dj Faustus
Akkor például letöltesz egyet - például a Thunderbird-öt - feltelepíted, beállítod a Citromailes fiókodat (SMTP szervernek az Internet-szolgáltatód levelezõszerverét kell beállítani), és a levél írásakor tudsz beállítani BCC-t.

gerge93
Nincs levelezõ kliens csak CitroMail, akkor?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Ryleh
termeszetesen...ez a gond!!!!
azaz ha pl visszaveszem az oldalmeretet,,(nyomtatashoz)akar 50% ra,,,,akkor is van hogy pl az utolso sort elhagyja,,,es kinyomja egy uj lapon,,,
teljesen szarkasztikus....

gergely1991
De remélem a pdf olvasóknál a nyomtatási beállításaiba is belekukkantottál 😊

Ryleh
szivat a nyomtatom,,,
driverinstall ujra ..megvolt.....

az a gond:
pdf fileket onhatalmulag nyomtat.....azaz egy nyomi lap-bol csinal 2-3-at,neha egy kibaxott sort hagy le,,,es ezert uj lapot nyomtat ki....
KERESEK egy olyan nyomtatoprogit,,,amin EN,,,nem a nyomtato hatarozza meg az oldalnagysagot,stb.....
adobe fos......foxit szivat.....stb....
neha sikerul tobb100 oldal,,,neha egy 4 oldalas tartalom 10 lapon van kinyomva,,,,

komolyan gondolkozok,,,,,felgyujtom a HP szekhazat😊))

Dj Faustus
A levelezõkliensben keress olyasmit, hogy bcc, azaz Blind carbon copy, avagy rejtett másolat.
Így az ott megadott címzettek egymás e-mail címeit nem fogják látni, csak a sajátjukat, a küldõét, és a fõ címzettjét.

gerge93
Olyan progi vagy trükk kéne, hogy ha írok pl 20 embernek eMailt akkor ne mutassa mindenkinek a címet hanem annyit írjon ki, hogy "undisclosed-recipients:" vagy bármit a címeken kívül. Nekem így küldtek ezzel a szöveggel és érdekelne, hogy kell, mert nagy szükségét venném.

Silius
Sziasztok
Én egy olyan programot keresek, amivel adott méretû címkékre lehet nyomtatni (a4-es lapon több darab is).
Ilyen program pl.: Apli master, csak ez sajnos már régi, és win7-en nem nagyon akar mûködni.
Valaki tud esetleg ehhez hasonló "etiket" nyomtató programot?
Elõre is köszönöm.

Sziasztok.
Nyertem egy nyereményjátékon egy Adobe Photoshop Elements 8 szoftvert, de nekem nincs rá szükségem, ezért bolti ár alatt megválnék tõle.
Dobozában, bontatlanúl, még fóliás a cucc.
Akit érdekel kérem jelezze a mailcímemen: [email protected]
Én Füzesabonyban lakom, Egerben dolgozom, de minden héten járok Pestre, ezért ilyen irányban a szállításban tudok segíteni.
Üdv.

AMD X4 9550, 4gb Ram, Ati Radeon HD4890 1Gb, Pioneer 108 Xbox360 Premium, PS3, 42LG3000 PSP Fat, Ipod Touch 4

gergely1991

Seithennin
sziasztok! van olyan program ami egy mp3 szám hangerejét megnöveli? mert elég halk a lejátszóm és nincs pénzem most ujat venni! Köszi elõre is

kódfejtõ programot keresek
adott egy bemenet string amire egy kimenet string jön ki
több ilyen párom is van
ebbõl kellene kihámozni hogy milyen algoritmussal állítja elõ a kimenetet
ha valaki ismer ilyet, kérem szóljon! köszönöm

computerguru
Moyea FLV to Video Converter v.1.29.2.11
Nemtudom,hogy ez jó e? Ha ezt leszeded valahonnan,akkor ehez van sorozatszám,ha kell.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Desiderata
én használtam régebben, ezt azzal csináltam, de elég egyszerû program
Akkor próbáld google-ben megkeresni.
Nem tudná valaki megszerezni a Moyea PPT to Video Converter valamelyik változatát úgy, hogy ne tegyen logót a videóra.
Mert nekem sajnos csak a demó van és az tesz!
Megvenni nem akarom.

Elõre is köszi!
Hello!
Nem tudom, melyik topicba kéne írnom ezt a levelet, ezért ide írom:
Ha valaki esetleg használ Video Avatar 3.0-t, légyszíves írjon nekem privát levélben, mert én még nem igazán értek hozzá.
Elõre is köszi.

Azért köszi a segítséget, a kivágás fontosabb.

IMYke2.0.0.0
A képre illesztett video-hoz csakis fizetõs video editorokat tudok ajánlani...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

1.Olyan kéne, ami ingyenes.
2.BSPlayer nekem is van, én percek kivágására gondoltam, nem képek.
3.Úgy értettem a másikat, hogy egy háttérképed, meg egy videód, és úgy egybeteszed, hogy a videó megy, mintha azon a képen lenne.
Az elsõhöz egyébként mit gondoltok, nem jó, Xilisoft Video Cutter?

IMYke2.0.0.0
Nem ingyenes: Sony Vegas. Mindazt tudja, amire szükséged van - fõképp az utolsó.
De tud(hat)ja a Windows Movie Maker is...

alratar
Videóból kivágásra a BSPlayer ajánlott. (Már ha képez akarsz kivágni, és nem pár percet!)

A másikat nem értem hogyan gondolod! Részletezd picit!
Sziasztok!
Nem tud valaki egy egyszerûen kezelhetõ programot, amiben videókból lehet kivágni részeket, és egy olyat, amiben egy képet belehet rakni háttérnek, és közben megy a videó?

akyyy
olyan progrmaot keresek, amivel egy képkirakó képét lehet betenni és megmutatja hogyan oldjuk meg😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;