5473
Felhasználói programot keresek.
  • zyppy
    Hai
    Windows Vistán/7-en akarom megnyitni a thumbcache_*.db fájlokat valami ingyenes programmal, de csak többszázdolláros fizetőseket találtam.
    Létezik-e ilyen?
  • Andrew1987
    Sziasztok! Segítenétek nekem? Egy programot keresek, amit úgy kell elképzelni, mint egy szótárat (pl. angol-magyar), de az a lényege, hogy itt én írom be a szavakat és a program meg visszakérdezni. Viszont be lehet azt is állítani, hogy pl. 4 megoldás közül válasszam ki az adott szó jelentését. Nem tudom mennyire írtam le egyértelműen, de nekem régen megvolt ez a progi csak nem tudom mi a neve és most szükségem lenne rá. Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • Dean Winchester
    sziasztok!

anno találtam hardware segítségkérő topicot de most nem találtam meg! ha valaki tudja hol van az linkelje már legyen oly kedves!
    egyébként a problémám annyi,hogy ha a leállításra megyek akkor a gép újraindul! de mitől? tegnap kapcsoltam volna ki és meglepődtem h restartol
    Elsőre arra gondoltam h félre nyomtam , de nem! most reggel is ugyanez volt...
    mi lehet a gond?
    vírusellenőrzést most nyomatom,hátha az lehet a hiba forrása de bármilyen ötletet,javaslatot szívesen veszek
  • Tetsuo
    Click! :D
  • Csaba1990
    Épp ez volt a bajom, hogy win7 alatt az alap windowsos fényképnézegető csak azt az egy képet adta vissza ameiknél rámentem a kicsomagolásra. Nem lehet vele lépegetni, de akkor nem olyan win 7 probléma csak a fényképnézegetőjük lett szarabb...

Egy másik képnézegetővel már ment a dolog.
  • kl24h
    Ráclickelsz az első képre és a "mindent kicsomagol és futtat (Unpack All And Execute)" opcióval minden képet kicsomagol a .../TEMP/tc0/ mappába, és akkor amilyen programban felnyitja, azzal csak vegig kell menni (pl. a Windows Picture and Fax Viewer-rel a nyílakkal viszed tovább a képeket, az Irfan View-el a Space, mindegyik programnak megvan a sajátja).
    A .../Temp/tc0/ ez az az ideiglenes könyvtár, de ezt nem kell megkeressed, mert a TC amilyen programban nyítja fel a képeket, annak megadja ezt az ideiglenes mappát, ezért te csak tobább kell vidd a képeket, mást nem kell csinálj.
  • Csaba1990
    Hy hy, Én egy olyan programot, azaz képnézegető programot keresik, ami képes tömörített fájlokban lévő képek megjelenítésére. Az is megfelel, ha rámegyek totalcommanderrel és ott megnyitom az egyik képet, rámegyek, hogy mindet kicsomagol és futtat-ra azután ügye bejönne a program azt a kicsomagolt képet végig tudnám nézni.

Azaz ne kelljen kicsomagolnom a tömörített fájlt, ha meg akarom nézni a benne lévő képeket, maximum csak a windows temp-jébe indéglenesen csomagolja ki.

Remélem érthető voltam. Jah és Win7 64 bit.
  • computerguru
    AxCrypt,azt hiszem te ezt keresed.
  • Tetsuo
    Koszi, ez mappakra is ervenyes vagy csak fajlokra?
  • Jakuza001
    http://download.chip.eu/hu/AxCrypt-1.6.4.4_4763138.html
  • Tetsuo
    En is hasonlot keresek, csak kulso winchesterhez.
    Vagyis egy kozos hattertarunk van, amire tobb laptop is racsatlakozhat neha-neha, de vannak rajt olyan dokumentumok, amit nem akarom, hogy lasson mas.
    Erre a win gondolom nem kepes.. szal van vmi ingyenes, megbizhato progi?
  • kl24h
    Itt lenne valami, amit keresel, csak nem tudom ha ingyenesek, de mondjuk lehet kapnál kulcsot is hozzá: itt
  • kl24h
    ...meg tudnák nézni?
  • kl24h
    És ha rejtetté teszed a mappát, akkor rendelkeznek olyan tudással, hogy meg tudnál nézni?
  • Seithennin
    ezt tudom de én külön programot szeretnék hozzá... azért köfi:)
  • gergely1991
    például csinálsz egy profilt jelszavaztatod és a profilmappa dokumentum mappájába másolod akkor mások nem férnek hozzá:)
  • Seithennin
    hali!
    Olyan progi kéne amivel ha jobb klikket nyomok egy mappára akkor ott klikkel letudom jelszavazni a mappát! Persze ingyenes progi kéne! Nem kell profi legyen csak jelszavas ennyi:) köfike
  • Tetsuo
    Koszi, a Pencil-t probaljuk ki.
  • terencehIII
    Xp-re keresek olyan képmetszőt amilyen a win 7-en van valaki tud ilyet?
  • Dj Faustus #4174
    Ingyenesek:
    Pencil
    Synfig
    Creatoon
    Plastic Animation Paper
    Stykz ;)
  • akyyy
    olyan programot keresek, amivel bekapcsolja magát a laptop. régen a PC-met bioson belül be lehetett így, de laptopba nemtudom hogy hogy van.
    (xi 2428
  • Tetsuo
    Nepszeru, egyszeru amator - vagy kozepes bonyolultsagu profi - animacios programot keresek. 2D-s hagyomanyos rajzfilmet szeretne csinalni baratnom. Semmi 3D... koszi.
  • saslaca
    Köszönöm!
  • IMYke2.0.0.0
    Photoshop, Corel, Paint Shop Pro, Gimp.
  • saslaca
    Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami olyan programot amivel egy arcképet komolyabban lehetne szerkeszteni? Gondolok itt olyanra, hogy a haj meghosszabbítása, arcszőrzet felhelyezése..stb. Előre is köszönöm!
  • Tetsuo
    Ha kepszerkesztest akarsz tanulni, akkor mondd azt.
    Gimp vagy Photoshop esetleg mas uj franko progi, nezz utana melyik mit tud, olvass rola, igy rajossz, melyik kene neked, majd "szerezd meg". Tanulmanyozd, vegyel hozza konyvet, csinalj egyre bonyolultabb megoldasokat. Egyszercsak eljutsz arra a szintre, ami neked megfelelo vagy eppen eziranyban fogsz tovabbtanulni iskolaban, cegnel... nem hetekrol van szo, minimum fel evrol.
    A googlizas pedig alap, azzal kellene kezdened. ;)

Mihez kene segitseg? A neked tetszo program kivalasztasahoz? A program betanulasahoz? Effektek hasznalatahoz vagy vmi kreativ otlet kene? Vagy ez mind egyszerre? :D
    Zenet akarok irni. Olyat mind a Jean-Michel Jarre.. mit toltsek le hozza? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, az exbarátnők képeit terjesztgető oldalak is emiatt léteznek :)
  • szobipeet
    Meg aztsem hiszem, hogy a barátnőm feljelent azért mert szerkesztem a képét...:D
  • Dean Winchester
    ezért ennyire nem durva a helyzet :D iwiw is tele van fürdőruhás képpekkel :D
  • szobipeet
    Nem nem ismerem, de valahol el kell kezdeni... A profik sem úgy születtek hogy kenték vágták..
    Na mind1 gondoltam itt kapok hozzá egy kis segítséget de úgy látszik nem. Majd guglizok..
  • IMYke2.0.0.0
    Bármilyen képszerkesztő program ismerete nélkül - szerintem - vesd el az ötletet!
    Sőt, továbbmegyek: a barátnőd képének manipulálása, a beleegyezése nélkül jogsértő.
    Ha meg beleegyezik, akkor se add 3. személynek tovább, hogy a képpel megcsinálja azt, amit szeretnél/tek.
    Ha tovább adod is egy harmadik, képszerkesztéshez értő személynek, az minél közelebbi, személyes ismerősöd legyen: az ördög nem alszik, lehet, hogy rossz célra használja a barátnőd/kedvesed (meztelenül/lenge luhás, vagy egyszerű) pózoló képét!

Amúgy meg, ilyen egyszerű mondjuk egy arc kicserélésének első lépése:

• Tetsuo
    LOL Ismered a Photoshop nevu szoftvert? Ha nem, akkor ne azzal csinald.
    Ismersz vmilyen komoly kepszerkesztot? Ha nem, akkor inkabb kerjel meg vkit aki igen...
    A bekapcsolastol senki nem fogja elmagyarazni a program mukodeset, ami raadasul elegge osszetett, plane, hogy kreativkodni akarsz.
  • szobipeet
    Hát azt tudom, azért is jólenne hozzá valami segítség. Neten nincs valami help hozzá? photoshopra melyikre gondoltál konkrétan?
  • Dean Winchester
    photoshop,GIMP ? bár nem egyszerű ezt elkészíteni :)
  • szobipeet
    Valami ilyesmire gondoltam, csak szőke picsa dilit, barátnő beilleszt:D
  • szobipeet
    Még abban kérném a segítségeteket, hogy ilyen CKM vagy egyéb újságnak a címlapjához hasonló képet szeretnék csinálni. Hogy fogjak neki milyen progival? Konkrétan vmelyik ujság címlapjára szeretném rákreálni barátnőm fényképét :D
    Hogyan fogjak neki? Szedjek le egy képet amire a fényképet rárakom, vagy esetleg a fényképre rakjam rá a többi dizájnelemet? Valami segítséget lint formájában nem tudnátok mellékelni? előre is köszi
  • szobipeet
    Köszi szépen sikerült, és tényleg egyszerű volt. Még1x köszi.
  • Desiderata #4156
    bár most valahol azt olvastam hogy ablakos üzemmódban indítva a játékot bármilyen felbontásba állítható, csak még nem jöttem rá mivel és hogyan
  • Desiderata #4155
    értem, köszi, akkor marad a panorámafotózás :)
  • IMYke2.0.0.0
    A képlopás méretét (dimenzióit) eleve az aktuális (képernyő és a játékon belül beállított) felbontás határozza meg.
    Extrém esetben (régi CRT) lehetséges olyat csinálni, hogy a monitor gyári felbontása feletti értékre állítani a felbontást (Windows, játék) és így lopni egy képet.
    A mai LCD-k nem tolerálják a gyári maximum feletti értékeket [fizikailag nem is tudod felülvezérelni a digitális motor értékét].

Tehát: nem, nincs olyan program, ami a max felbontás feletti értéken tudna képet lopni.