Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenen a gondom hogy 2 gépem van itthon.
Routeren keresztül jön a net TP linkes.
mind a két gép IP-je ugyanaz a routeres ip max az utolsó számjegy különbözik...
he leketöm a routerröl és modemet rákötöm az egyik gépre más ip-ém lesz de akkor csak az egyik gép kap netet...
probáltam már kihuzni bedugni stb... ipconfig/release ipconfig/renew semmi sem jo csak ha modemról megy... amint visszakatöm a routert a gépekre hogy megossza a netet ROUTER ip-ét kapok...
chellos netem van hiába probálom meg kicseréltetni már évek ota nem változik vagy lehet hogy igen de a router miatt nem ...
az lenen a kérdésem hogyan lehet router ip megváltoztatni vagy kikerülni mert sehogy nem jo....
IP HIDE program sem válik be tökéletesen...
msn em: [email protected]
elöre is köszi és bocs az offért!
RF online - Xinaf , világ legjobb játékosa. Aion - Xinaf , lv 50 Sorcerer Aika online - Xinaf , lv 60 Sniper.
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/speedfan-4-38--magyar--HD3.html
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Egy olyan programor keresek, amivel lehet a videókban kockázni.Vagy valami, a lényeg, hogy halvány legyen vagy ilyesmi, csak ne lehesenn látni (de ne annyira, hogy fehérség legyen helyette vagy ilyesmi).
Egyszerû. Nekem még nem volt gondom vele.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyan programot keresek amivel videokat lehetne vágni/darabolni.Ha lehet legyen a lehetõ legegyszerûbb ,csak arra használnám hogy videokból kivágjak egy két részt a közepébõl hogy rövidebb legyen .
Elõre is köszi ha tud valaki segíteni
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Pár megoldás
Nemrégiben én egy ilyet használtam fel (módosítottam).
Ehhez kérném a segítséget:
Mammográfiás szûréshez(<-ingyenes) online adatrögzítõt keresek, a lényeg hogy a résztvevõ szakemberek egymástól függetlenül bárhonnan rögzíthessék az idõpontokat és a betegek adatait(csak név!) és ez azonnal látszódjon a másik embernél aki esetleg szintén ránézne az adatbázisra az idõpontok miatt.(huh..remélem érthetõ voltam)
tehát egy név-idõpont rögzítés kellene online a kavarodás elkerülése végett...
szóval, ehhez szeretnék programot/alkalmazást találni...
elõre is kösz a segítséget
http://pspfilez.extra.hu/
Abban van olyan lehetõség, hogy egy könyvtárban levõ képekbõl tud egy darab nagy képet generálni, ahol a kis képek alatt ott van valamilyen szöveg - például az állomány neve, de minden egyes képhez lehet megjegyzést is írni, vagy esetleg az EXIF információkat is ki lehet szedni.
De van erre webes alkalmazás is.
De a Microsoft Office-ban ott a VBScript, Openoffice-ban van több szkriptnyelv, a Scribus is szkriptelhetõ, vagy ott van még a Gimp nevû képszerkesztõ program, arra is írható kiegészítõ (például ilyesmi). De bármilyen szkriptnyelv (PHP, Perl, Python), ami tud PDF-állomnyt kreálni alkalmas lehet rá.
Köszi közben próbálgattam és rájöttem😊
De az az igazság, hogy nem ilyen programot kerestem. Olyan lenne a legjobb, amivel nagyon sok képet tudok beimportálni, a képek alá megjegyzést írni, és a4-esbe nyomtatni.
Ezt kb. úgy kell elképzelni, mint a windows alap nyomtató driverét, hikoris egyszerre több képet nyomtattok ki vele 1 lapra.
Köszi szépen ezt a sok segítséget és programot.
Van Word-öm, de ezt a Publishert, még soha nem használtam, azon belül, hogy érem el azt a funkciót ami nekem kellene?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ezért említettem az OpenOffice Writerét - kvázi ugyanaz, csak ingyen. 😉
"Office 2007-ben van egy kiadványszerkesztõ szoftver "
Publisher.
De megemlíthetõ lenne az ugyancsak fizetõs (bár professzionálisabb) Adobe InDesign vagy FrameMaker, vagy a QuarkXPress is.
Office 2007-ben van egy kiadványszerkesztõ szoftver
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Én az ingyenes Scribus-t (kiadványszerkesztõ) javaslom, de alkalmas lehet az OpenOffice (az irodai programcsomag Writer szövegszerkesztõjében is meg tudsz oldani képbeillesztést) is.
Olyan progit keresnék amivel, képekbõl nyomtatott katalógust tudok készíteni.
A lényeg: egy a/4-es lapon kb 4-6 kép, alattuk egy rövid szöveg.
Van ilyen progi ami ezt megcsinálja, és nem kell egyenként méretezni, pozicionálni, stb?
méri azt is
LZ forever
Nekem egy olyan egyszerû progira lenne szükségem, ami méri a szg. futási idejét. Eddig csak bonyolult üzleti mérõ szoftvereket találtam, de nekem nem ilyen kell 😞
LZ forever
olyan kép vágó vagy kép nézegetõ programot keresek , amivel pl kõr alakú képet is ki tudok vágni !
Remélem tudtok segíteni paintban csak kocka és téglalap alak vágható ki !
Ha csak egy célfeladatra kell (például egy szenzor adatainak elküldése adott IP-címre), akkor vannak olyan mikrokontrollereken alapuló egységek, amelyek kezelik az Ethernet buszt, a TCP/IP-t. Ezekre egyedi szoftvert kell írni Assemblyben/C-ben, és az csak arra a feladatra lesz képes.
Ha kicsit univerzálisabb dologra kell (Internet gateway, webes kezelõfelülettel, útválasztással, nyomtatószerverrel), akkor meg ott vannak a beágyazott rendszerek, amelyekben egy pár száz MHz-es CPU dolgozik, kevéske 4/8/16/32/64/128/ max 256 Mbyte RAM-mal, némi Flash memóriával, Ethernet-interfészekkel, stb...
Ezeknek a Flash memóriájába feltölthetõ egy, a célfeladatokra kihegyezett operációs rendszer (általában Linux alapú), és vagy a hálózati interfészérõl (weben/Telneten/SSH-n), vagy soros porton keresztül adminisztrálható.
Ilyesmik például a routerek, a hálózatra csatolható tárolóegységek (NAS), médiaboxok, access pointok,...
Elõre is köszi!
- Használsz 1 jó megfelelõ progit, amivel csak az a baj, h nem tudod tálcára tenni és felteszel mellé egy progit, ami leteszi.
Én egy olyan programot keresnék amivel rip-pelni tudnám azokat a sorozat részeket amiket egy bizonyos TV csatorna feltölt az oldalára!
Elõre is köszi!
A View/Hide at startup, illetve a Settings/Edit settings menüpontban a Startup résznél a Hide to trackbar at start négyzet legyen bejelölve.
Tudtok olyan pogit ajánlani, ami pl. a csatlakoztatott webkamera képét veszi fel, az adott gépen, de úgy, hogy mondjuk a háttérben fut, vagy esetleg az óra mellett kis ikonba?
Köszönöm.
Ingyenes alternatíváról nem tudok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
emlékeim szerint ez egy program csak a nevét felejtettem el.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
(¯`·.·´¯)HANNAH MONTANA ROCKS(¯`·.·´¯)
keresek egy oldalt, le lehetett róla tölteni egy kis programot amin be lehetett állítani, hogy miket figyeljen és akkor azokat az adatokat bizonyos idõközönként feltöltötte erre az oldalra és az generált belõle ilyen képet amin szépen rajta voltak az infók (pl.: processzor/memória használat, aktuális ablak, üzemidõ, stb.), és be lehetett linkelni mindenhová, de fõképp adatlapokra rakták
mi lehetett ez?
(¯`·.·´¯)HANNAH MONTANA ROCKS(¯`·.·´¯)
Olyan program érdekelne, ami figyelné a gépemen leütött karaktereket, illetve megnyitott oldalakat, eseményeket, stb.
Úgy emlékszem, mintha winekbe alapból benne lenne valami hasonló funkció, de lehet tévedek.
Gyakorlatilag egy önmegfigyelõ keylogger féleségre gondoltam.
Tudnátok ajánlani valami ilyesmit?
Köszönettel, tenthrodil.