5473
Felhasználói programot keresek.
  • Tetsuo
    Munkaltatok rendszeresen hasznalnak kemprogramokat, pl keyloggereket es tavfigyeloket.. persze, tudom hogy egy ceg tobbet megtehet mint egy ember.
  • Seithennin
    sziasztoK! olyan progi kellene ami mikrofonon keresztül diktálva legépeli helyettem a szöveget! nagy szükség lenne rá egy gyengén látó barátomnak! Előre is köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Avast Home
    Firefox v3.6
    Google Chrome v9.0 - "K-ON!" témával
    K-Lite Mega Codec Pack (video/hang editálás)
    The KMPlayer
  • gergely1991
    ingyenesek:avg,avast(ezt használom), avira free nem alkalmasra erre sajna :(
    Mozilla firefox
  • Evin
    Nálam:
    Nod32
    Firefox 4 (backupként Safari5, és IE9)
    K-lite standard, de most már ffdshow, xvid, meg ami nekem személy szerint kell
  • szobipeet
    Sziasztok.
    Az érdekelne engem, hogy milyen vírusirtót, böngészőt, illetve codec packot ajánlanátok. Tudom hogy kinek mi, de mindig változnak ezek a dolgok, hogy éppen melyik a leggyorsabb, melyik tud a legtöbet stb.. Mit ajánlanátok? előre is köszi a válaszpkat
  • KILLER2
    Nem egészen így értettem, de majdnem :)
  • Dean Winchester
    így van, néha a törvénybe ütköző dolog valójában normális szemmel nézve nem is ütközik abba :D
  • fook
    és csak az írást ? mert kaptam sok sok kéziratot pdf-be(beszkennelt , és nem tudom módosítani) , ami úgy kellene hogy bele tudjak szerkeszteni a szövegbe.
  • gergely1991
    foxit reader pl txt-be tud menteni
  • fook
    Sziasztok ! Tudtok olyan programot , ami beszkennelt kézírást (pdf fájlból) alakít át szöveggé ? (.doc-ba vagy akármibe). Fontos lenne ! Előre is köszönöm :)
  • kl24h
    Az antivírusnál be kell tenni a kivételek listába és akkor nem kellene foglalkozzon vele.
  • KILLER2
    Meglátjuk mi lesz. De amúgy köszi az infót. Akármi is lesz, nem ilyen "kaliberű" a dolog, szóval mindegy.
  • IMYke2.0.0.0
    Én szóltam. Innen a Te dolgod.
  • KILLER2
    Sok minden törvénybe ütköző, mégis csinálják az emberek. Bár a személyiségi jogokat én pont elég érzékenynek tekintem, de családon belül szerintem lehet indokolt a dolog. De szerintem a jogi háttere a dolognak nem ide tartozik és nagyon hosszasan lehetne fejtegetni, hogy etikus-e. Az hogy törvénybe ütköző-e pedig kiderül a törvényekből elég egyértelműen.
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy magyar törvényekbe ütköző dolog ezek használata, nem ajánlom, hogy bármelyiket is bevesd. Igen, még a saját családodon belül is az.

Ajánlom figyelmedbe azt a bírói ítéletet, amit egy pasi a volt barátnője, annak húga, és anyja ellen elkövetett keyloggeres jelszó-visszafejtéses e-mail-olvasásos akcióját követő perében volt hallható, még a médiában is!
  • KILLER2
    Tudom, hogy fura kérdés, de nem tud valaki olyan billentyűzetfigyelőt, amit nem szúr ki antivírus, esetleg rá lehet venni az antivirust, hogy hagyja futni? Oké, hogy a keyloggerek alapjában véve vírusok, de amikor nem más szopatására, hanem indokolt esetben kellene, csak van rá valami megoldás, hogy kulturált módon is lehessen futtatni egy gépen.
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.blurayripper.org/
  • gyorikeksz
    Üdv mindenkinek!

Olyan programot keresek amivel MTS file-okat tudnék átkonvertálni AVI-ba.

Előre is köszi a segítséget.

• TomBond
    Olyan programot keresek amivel tudok blue-ray menüt csinálni. Van két sorozatom egyenként 23 résszel. Ehhez kéne menüt készítenem de úgy hogy a filmeket ne konvertálja.
    Van ilyesmi? Megoldható?
  • KILLER2
    Eddig kimaradt, majd meglesem.
  • gergely1991
    Kasperskyt próbáltad már?
  • KILLER2
    És köszi a programokat!
  • KILLER2
    Azt használom, csak elfelejtettem kiírni :) Viszont akkor is, hiába jó, sajnos nagyon lassúcska.
  • kl24h
    Norton Internet Security 2011

Megjegyzés:
    BitDefender Internet Security-t kellett volna használj, mert abban van tűzfal is.
  • gergely1991
    Mondjuk az eset sysinpector tud egyes dolgokat :)
  • KILLER2
    Én is ilyesmire tippelek, de jó lenne látni, hogy mi az konkrétan.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha biztos, hogy nem vírusod van és magad nem indítottál fel/letöltést, nem működtetsz game servert stb. akkor a sávszélességed szivárgásának az oka (szerintem) elég lírai: a Windows-od és valamelyik programod (Adobe termékek szoktak főleg) frissítéseket tölt le.
  • KILLER2
    Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan programot, ami kilistázza nekem az összes futó programot (mint pl a feladatkezelő) és szed-e le a netről, ill. milyen gyorsan? Az antivírusom szerint időnként teljes sávszéllel szed le a gépem, de nem a listájában nem látok egyetlen olyan folyamatot se, ami letölt (legalábbis ennyit), vírust szintén nem találtam.
    És ha már itt tartunk, nem tud valaki valami jó kis minden az egyben (fűzfal, antivírus, antispam, stb) antivírust? Jelenleg BitDefender 2011et használok, de elég szépen megfogja a gépet.
  • Dean Winchester
    utánanéztem és elég jónak tűnik,kipróbálom ezt is, köszi szépen még1szer :D
  • IMYke2.0.0.0
    Inkább használom az Advanced SystemCare-belit, mint bármi mást.
  • Dean Winchester
    Vopt 9.0 töredezettségmentesítőről valakinek véleménye? mennyire jó,megbízható?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen. Szolgálunk és égünk :)
  • Dean Winchester

zsííír , mükszik!
    nagyon szépen köszönöm!
  • Dean Winchester
    köszi :D
    remélem valahogy sikerül megoldani...
  • IMYke2.0.0.0
    Chrome Backup Profile Management Tool
  • Dean Winchester
    hogyan lehet megoldani azt,hogy chrome böngészőmben tárolt adatokat lementsem? (c-re van telepítve, de a gépet újra akarom rakni így elveszik a chrome-ban tárolt adatok) és ezt nem szeretném, van sok megjegyzett jelszó is,könyvjelzők...stb

ez megoldható vagy nem?
  • Dj Faustus #4196
    Joystick-hez és egérhez készült, de szerintem gamepad-hez is jó lehet: Autohotkey
  • RAZOR27
    Gyerekek most nagyon speckó dolgot kersek :D

Kéne egy olyan program amivel gamepadot tudok szimulálni a billentyűzetről.Mielőtt félreértenétek, ismerem a joytokey-t, xpadder meg ezeket, de nekem pont az ellenkezője kell :D
    Igazából Magicka-ázni akarunk egy gépen és az nem kezel két billentyűzetet persze, de csak arról lehet értelmesen játszani.
    Na ennek a megkerülése kéne. Szóval hogy a kontroller gombjait átrakhassam billenyűzetes irányításra.
    És így lehetne úgy használni, hogy player1 használná a billentyűzetet player2 meg egy másik billentyűzeten (de más kiosztású gombokról) vezérelné a gémpadot. tudom bonyolult :D
  • gergely1991
    sajátgép>tulajdonságok>speciális>inditás helyreállításnál>beállítás>automatikus ujrandítás pipa eltüntet.(szerintem kék halállal futsz össze)
    egyébként