Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gomber
Azért mert egy játékból cl_avidemo megoldással vágom ki a részleteket tehát 120 képkockát csinál másodpercenként és azt össze illesztem és ebbõl csinálok videókat.. de nem is ez a fontos hanem az hogy ha nem fullscrenen van akkor ez a cl_avidemo sokkal gyorsabb szám szerint 30x mert teljes képernyõn 1 fps el veszi nem teljesen meg 30 al...
Na és ez a cl_avidemo csak akkor csinál képeket fél méretben ha az asztal felbontása nagyobb és nekem muszáj 1280x 960 on felvennem mert az a szabvány és arra még sony vegasban 16:9 et is rakok
No de ez nem fontos csak hogy h lehet felbontani a képernyõm

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Tetsuo
Miert kell ennyire speci felbontas?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

halexandra
Sziasztok!
Még egy kérdés,ill kérés.
Létezik olyan program,amivel kitudom küszöbölni pl a megaupload-nál az un.prémium tagságot v accountot?
Mert rém idegesítõ,mikor nézek egy filmet a neten amit hát miért ne,oda töltöttek fel,és az 58. percnél se kép se hang,csak egy szép kis figyelmeztetõ ablakocska hogy prémium nélkül innen bizony nincs tovább....
Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon örülnék!Elõre is köszönöm!
Sziasztok.

Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.

Gomber
Megnéztem és ha 2 különbözõ szélességet és magasságot össze tudnék párosítani amit a moncsi is támogat az 1360 x 1024 lenne és az tökéletes is lenne... csak hogy ilyen alap beállítás nincs :/

Gomber
Sziasztok ! Egy olyan progit keresnék amivel a monitorom felbontását 1 rövid idõre 1 általam meghatározott felbontásban élvezhetem... a lényeg az lenne hogy 1280x960 nál nagyobb legyen még az is tökéletes lenne ha 1281x961 lenne csak a lényeg h szélességben s hosszúságban is legalább 1 pixellel nagyobb legyen! az alap beállításoknál pont csak olyanok vannak ahol ha a szélesség megfelelõ akkor a hosszúság nem yó...
Ezek vannak alapból:

1440 x 900 (ezen van mindig a felbontás)
1400 x 1050 (ha erre rámegyek akkor át dob az alatta lévõ 1360 x 768 as felbontásra)
1360 x 768
1280 x 1024
1280 x 960
1280 x 800
... innen lefele meg már túl kicsi lenne minden szempontból...

Szóval ezek közül egyik se jó mert a lényeg az lenne hogy a szélesség 1280 nál a magasság pedig 960 nál legyen akár 1 pixellel is nagyobb 😄 Amúgy a monitor : Samsung 21' colos

Tetsuo
Rajottem, hogy a gyenge felbontasu videoknal van ez, talan mert nem tudja szepen elmosni a video kepen levo felirat-layert a felirat szelein. Kb. DVD felbontas alatt jelentkezik a problema.
Na mind1, ilyen filmeket nem is orzok meg. :S

rooney8
próbáld meg kmplayer-ben, ha ott is szar akkor nem tudom 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tetsuo
Hello, egy olyan programot v betutipust keresek, ami megoldja a problemamat.
A videolejatszas kozben a feliratok neha pixelesek ill vmi elmosodas van a szeluknel, ami azert eleg zavaro. A VLC lejatszot hasznalom, mert majdnem teljesen ok amugy.
Lehet, hogy csak vmi beaalitas, de nem hiszem, mindent kiprobaltam, meg olyat is, h YUVP renderer. 😊 Fingom sincs mit allitott..

Dj Faustus
halexandra
Sziasztok!
Ami azt illeti,picit talán a 3965-ös(Atkatáska)kéréséhez hasonló problémám lenne,vmi ilyesmi ingyenes programot vagy webszerkesztõt keresek én is,amivel a saját fotóinkat,képeinket különbözõ"effektekkel" tudnánk ellátni,mint pl.:hullámzó kép,árnyékolás miegymás.Régen használtam ilyet neten,de sajna nem emlékszem az oldal címére.Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon örülnék!Elõre is köszönöm!😉
Sziasztok!

Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.

Helo ,valaki tudja hogy ilyen animációt melyik progival lehet összedobni?

http://i.imgur.com/x4GIy.gif
Silius
Sziasztok
Tudnátok nekem ajánlani egy nagyon egyszerû programot amivel digitális kamerával felvett videót (H.264) azonnal DVD-be tudok konvertálni, minimális szerkesztési lehetõséggel.
Köszi

Üdv.
Tud vki olyan progit amivel 3d modelleket lehet konvertálni ?
Konkrétan nekem az kellene hogy c4d -> obj
Cinema 4d progit valamiért nem sikerül felrakni :S
Format Factory .
Kb mindent tud konvertálni.
Valaki tudna mondani egy nagyon jó konvertáló programot ami minõség romlás nélkül konvertál flv-bõl és mkv-bõl avi-ba. Ha lehet ingyenes legyen!
Köszi!
Linket tudsz adni rá? Kíváncsi vagyok, mert VCD nálam eddig mindig mûködött.

gergely1991
iso is egy képfájl ami a daemon tud támogatni.
Csak ezért gondoltam.
esetleg a free változattal.....
Aszem a az egyik driver-jére nyavajog a AV-d

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
winamp?
Playlist editor-nál: add>add url

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

JoeFromHun
Hát a táblázatból a VLC jónak tûnik csak ne lenne ilyen but és randa program.
De elvileg a Kantaris is VLC alapon fekszik.
Szerintem megnézem azt.
Arról van szó,hogy van egy letöltõgépem (aminek van IPcíme..stb) és ,hogy bele tudjak nézni a filmekbe (ftp://xxx.xxx.xxx.xxx/download/filenév)
És ugye nem mindegyik program tuda úgy megnyitni,hogy ne húzza át a teljes állományt.
Nah erre kellene nekem vlami prg.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Tetsuo
Jatekok lejatszasarol van szo :S A DaemonTools szetq*ta a registryt meg a virusirtot is szopatja, a tobbi pedig telepites utani inditasnal: "Wrong Disc Inserted."

VCD-vel sem megy? <#ijedt>

Dj Faustus
Attól függ milyen streamet, de itt egy összehasonlítás

JoeFromHun
Sziasztok!

Arra a kérdésre keresem a választ,hogy vajon a VLC-n és a WindowsMediaPlayer kívûl létezik e más szoftver ami képes VideoStream-et lejátszani?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

gergely1991
ha iso-ról van szó a winrar támogatja(olvasásra)

Tetsuo
"Wrong Disc Inserted." Feladom.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tetsuo
Van ingyenes virtualis meghajto?
Vagyis a Daemon Tools elegge bekavar a rendszerbe, amit kihagynek ha lehet, csak nehany image-t szeretnek hasznalni, jatekra (security-vel miegymassal).. mi erre a legjobb megoldas?

Dj Faustus
IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva, ingyenesrõl nem tudok... igaz, sosem kerestem ilyet.
Acronis True Image-t azonban megnézhetnéd...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pharaoh
Hi!

Keresek egy programot lehetõleg free-t, mivel a rendszer vinyómat le tudom tükrözni egy másik HDD-re.

Találtam egy jobb megoldást végre, de azért köszi.

Köszi, kipróbálom.

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok nagy videozseni, ezért a saját elképzelésemet adom közre:

- Photoshoppal készítenék egy a filmeken/Híradóban stb. látható "kikockázás" képet, mely enyhén átlátszó
- Vegas-ban a film projekt fölé húznám, és transzparenssé tenném a kép projektet, ráilleszteném a szükséges helyre, és késõbb - talán ezt nem kell elmondanom - a Timeline-on folyamatosan igazgatnám a kép helyzetét a kitakarandó arc/testrész stb. felett.

Szerk.: A mozgatás alatt azt értem, ha nem fix, statikus pontot kell kitakarni a filmen , hanem egy izgõ-mozgó alakot, arcot, stb.

Akkor bocsi.
Imyke, nekem is kéne segítség már többször is írtam de senki sem válaszol:

A Sony Vegas 9-ben lehet videóba kockázást tenni (hogy ne látszodjon az arcom)?
Ha igen, hogyan?
Ha nem, akkor pedig tud valaki egy ilyen progit?

Ebben tudsz segíteni?

IMYke2.0.0.0
<#buck><#papakacsint>

Mappánként valóban egyszerû, engem viszont úgy érdekelne, hogy az egész meghajtó minden fájlját egy listában látom (mintha minden fájl a rootban lenne, könyvtárrendszer nélkül).

Imyke, ez jó lesz😊

Köszönöm a válaszokat!
IMYke2.0.0.0
Directory Lister Pro
30 napig ingyen használható.

Persze:
1.Megkeresed a mappát és megnyitod.
2.A fennti sorban (név kiterjesztés stb.) rányomsz egyet a méretre.
3.Ha esetlegNövekvõ sorrendbe adja ki, nyomj mégegyet és meg is van.
4.Ha képekrõl van szó már nincs gond, de ha több gigás fájlokról van szó, akkor kicsit a felsõ sorban a méretet húzd ki és látni fogod (ugyanis néha a hosszú név vagy a kiterjeszté eltakarja).

Le tudnád írni, hogy tudom meglesni?
Szia!
A Total Commander segítségével ezt elérheted.

Sziasztok!
Tudtok olyan programról, ami könyvtárszerkezettõl függetlenül kilistázza a meghajtón elhelyezkedõ fájlokat, ameely listát aztán fájlméret szerint sorba lehet rendezni (csökkenõ sorrendbe helyezve látnám, hogy melyik fájl a legnagyobb, stb)?
Sziasztok!
A Sony Vegas 9-ben lehet videóba kockázást tenni (hogy ne látszodjon az arcom)?
Ha igen, hogyan?
Ha nem, akkor pedig tud valaki egy ilyen progit?

IMYke2.0.0.0
WinUHA-val próbálkoztál már?

Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Nekem olyan program kéne amivel úgy tudok becsomagolni pl. 100 képet hogy a mérete elég drasztikusan csökkenjen a készített file-nak.

Azt hiszem megtaláltam a tökéletes programot erre: xchange-viewer. Ingyenes is, magyarul is tud.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Lehet hülyeséget kérdeztem, mert az adobe readerben is van vmi megjegyzés funkció.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Nekem olyan program vagy hozzá kellene, amivel a pdf e-bookba tudok "beleírni" mintha munkafüzet lenne. Pl kommenteket vagy bármit. Ismertek ilyet?

Köszönöm szépen a segítséget!
IMYke2.0.0.0
Ahogy elõttem is írták: Recognita (5.0), és a folytatása, már OmniPage néven.

Létezik. OCR vagyis Optical Character Recognition. Lényege hogy egy képrõl a program felismeri a karaktereket, és szövegként elmenti. Ezek után már szerkesztheted ahogy tetszik. Van sok ilyen OCR program, legelterjedtebb és legjobb talán a Recognita, de fizetõs. Vannak ingyenesek is, bár nem tudom azok mennyire jók. A programok nagy része tanítható, tehát ha nem biztos egy betûben akkor rákérdez, te pedig beütöd a megfelelõ betût. Azért még így is elõfordulhatnak problémák, mert a technológia nem tökéletes, ezért egy helyesírás ellenõrzõt érdemes nyomni a kész szövegen.