Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na és ez a cl_avidemo csak akkor csinál képeket fél méretben ha az asztal felbontása nagyobb és nekem muszáj 1280x 960 on felvennem mert az a szabvány és arra még sony vegasban 16:9 et is rakok
No de ez nem fontos csak hogy h lehet felbontani a képernyõm
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Még egy kérdés,ill kérés.
Létezik olyan program,amivel kitudom küszöbölni pl a megaupload-nál az un.prémium tagságot v accountot?
Mert rém idegesítõ,mikor nézek egy filmet a neten amit hát miért ne,oda töltöttek fel,és az 58. percnél se kép se hang,csak egy szép kis figyelmeztetõ ablakocska hogy prémium nélkül innen bizony nincs tovább....
Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon örülnék!Elõre is köszönöm!
Sziasztok.
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
Ezek vannak alapból:
1440 x 900 (ezen van mindig a felbontás)
1400 x 1050 (ha erre rámegyek akkor át dob az alatta lévõ 1360 x 768 as felbontásra)
1360 x 768
1280 x 1024
1280 x 960
1280 x 800
... innen lefele meg már túl kicsi lenne minden szempontból...
Szóval ezek közül egyik se jó mert a lényeg az lenne hogy a szélesség 1280 nál a magasság pedig 960 nál legyen akár 1 pixellel is nagyobb 😄 Amúgy a monitor : Samsung 21' colos
Na mind1, ilyen filmeket nem is orzok meg. :S
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A videolejatszas kozben a feliratok neha pixelesek ill vmi elmosodas van a szeluknel, ami azert eleg zavaro. A VLC lejatszot hasznalom, mert majdnem teljesen ok amugy.
Lehet, hogy csak vmi beaalitas, de nem hiszem, mindent kiprobaltam, meg olyat is, h YUVP renderer. 😊 Fingom sincs mit allitott..
Ami azt illeti,picit talán a 3965-ös(Atkatáska)kéréséhez hasonló problémám lenne,vmi ilyesmi ingyenes programot vagy webszerkesztõt keresek én is,amivel a saját fotóinkat,képeinket különbözõ"effektekkel" tudnánk ellátni,mint pl.:hullámzó kép,árnyékolás miegymás.Régen használtam ilyet neten,de sajna nem emlékszem az oldal címére.Ha valaki tudna segíteni,annak nagyon örülnék!Elõre is köszönöm!😉
Sziasztok!
Nem kívánom senkitõl, hogy csodás dolgot tegyen, de joggal elvárom mindenkitõl, hogy mindig ember legyen.
http://i.imgur.com/x4GIy.gif
Tudnátok nekem ajánlani egy nagyon egyszerû programot amivel digitális kamerával felvett videót (H.264) azonnal DVD-be tudok konvertálni, minimális szerkesztési lehetõséggel.
Köszi
Tud vki olyan progit amivel 3d modelleket lehet konvertálni ?
Konkrétan nekem az kellene hogy c4d -> obj
Cinema 4d progit valamiért nem sikerül felrakni :S
Kb mindent tud konvertálni.
Köszi!
Csak ezért gondoltam.
esetleg a free változattal.....
Aszem a az egyik driver-jére nyavajog a AV-d
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Playlist editor-nál: add>add url
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De elvileg a Kantaris is VLC alapon fekszik.
Szerintem megnézem azt.
Arról van szó,hogy van egy letöltõgépem (aminek van IPcíme..stb) és ,hogy bele tudjak nézni a filmekbe (ftp://xxx.xxx.xxx.xxx/download/filenév)
És ugye nem mindegyik program tuda úgy megnyitni,hogy ne húzza át a teljes állományt.
Nah erre kellene nekem vlami prg.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Arra a kérdésre keresem a választ,hogy vajon a VLC-n és a WindowsMediaPlayer kívûl létezik e más szoftver ami képes VideoStream-et lejátszani?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagyis a Daemon Tools elegge bekavar a rendszerbe, amit kihagynek ha lehet, csak nehany image-t szeretnek hasznalni, jatekra (security-vel miegymassal).. mi erre a legjobb megoldas?
Acronis True Image-t azonban megnézhetnéd...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Keresek egy programot lehetõleg free-t, mivel a rendszer vinyómat le tudom tükrözni egy másik HDD-re.
- Photoshoppal készítenék egy a filmeken/Híradóban stb. látható "kikockázás" képet, mely enyhén átlátszó
- Vegas-ban a film projekt fölé húznám, és transzparenssé tenném a kép projektet, ráilleszteném a szükséges helyre, és késõbb - talán ezt nem kell elmondanom - a Timeline-on folyamatosan igazgatnám a kép helyzetét a kitakarandó arc/testrész stb. felett.
Szerk.: A mozgatás alatt azt értem, ha nem fix, statikus pontot kell kitakarni a filmen
Imyke, nekem is kéne segítség már többször is írtam de senki sem válaszol:
A Sony Vegas 9-ben lehet videóba kockázást tenni (hogy ne látszodjon az arcom)?
Ha igen, hogyan?
Ha nem, akkor pedig tud valaki egy ilyen progit?
Ebben tudsz segíteni?
Imyke, ez jó lesz😊
Köszönöm a válaszokat!
1.Megkeresed a mappát és megnyitod.
2.A fennti sorban (név kiterjesztés stb.) rányomsz egyet a méretre.
3.Ha esetlegNövekvõ sorrendbe adja ki, nyomj mégegyet és meg is van.
4.Ha képekrõl van szó már nincs gond, de ha több gigás fájlokról van szó, akkor kicsit a felsõ sorban a méretet húzd ki és látni fogod (ugyanis néha a hosszú név vagy a kiterjeszté eltakarja).
A Total Commander segítségével ezt elérheted.
Tudtok olyan programról, ami könyvtárszerkezettõl függetlenül kilistázza a meghajtón elhelyezkedõ fájlokat, ameely listát aztán fájlméret szerint sorba lehet rendezni (csökkenõ sorrendbe helyezve látnám, hogy melyik fájl a legnagyobb, stb)?
A Sony Vegas 9-ben lehet videóba kockázást tenni (hogy ne látszodjon az arcom)?
Ha igen, hogyan?
Ha nem, akkor pedig tud valaki egy ilyen progit?
Segítséget szeretnék kérni.
Nekem olyan program kéne amivel úgy tudok becsomagolni pl. 100 képet hogy a mérete elég drasztikusan csökkenjen a készített file-nak.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7