5473
Felhasználói programot keresek.
-
#4273 Film betölt, kép lement.
Media Player Classic Home Cinema:
The KMPlayer:
-
Orionk #4272 sziasztok !
Olyan programot keresel, amivel egy videóból jól tudok képeket kimenteni.
TEhát megállítom a videót, és a megállított képből egy fényképet készítek.
Print Screen-el nem megy.
köszi -
polarka #4271 Persze. Nem is állítottam, h ez a problémára maga a Szent Grál.
A kérdezőnk szoftvert keresett #4267.
"Joulemeter is software to estimate the power consumption of your computer."
Azért köszi, h felhívtad a figyelmet arra, h a becsléstől ne várja senki, h pontos lesz. -
#4270 Ez gondolom fokent a proci aktivitasat figyeli es ebbol talalja ki, mennyi az aktualis felvett teljesitmeny. A monitor teljesitmenye pedig nem csak a fenyerotol fugg, plane, hogy a szoftveres ertek nincs kalibralva a hardveressel. A grafikus kartya is legalabb ilyen fontos, de az is elegge rapszodikus. A pillanatnyi ertekek mintavetel sebessege is befolyasolja az erteket.
Megha alapesetben kozel van az igazi fogyasztashoz is a szoftver altal szamitott, akkor is hosszutavon mar komoly elteresek lehetnek.
pl. ha a proci 100%-os igenybevetel eseten mondjuk 100 watt teljesitmenyt vesz fel, 30% eseten 30w-ot, abbol nem kovetkezik, hogy 50%-nal 50-et. Raadasul minden proci(kartya, monitor stb) mas es mas terhelesgorbevel rendelkezik. Vagyis a szoftverhez egy komoly es frissitett adatbazis kene..
Mindenkeppen a legjobb megoldas az, ha egyszeruen mered az aktualis teljesitmenyt vagy a fogyasztast.
-
polarka #4269 Joulemeter -
#4268 Nem maiak a hozzászólások, de mivel az információ időtlen, szerintem, okulsz majd az írásokból.
A hardver pedig 6.990 Ft-ba kerül
-
#4267 Ok ez igaz , de nem szívesen kőltenék ilyesmire , ingyengben jobb let volna
Régen találkoztam ilyen programmal , ami ki írta wattra a fogyasztást -
#4266 Konnektorba dugott elosztós mérőegységnél pontosabban semmi sem tudja megmondani neked - program meg aztán végképp nem. -
#4265 Olyan programot keresek , ami ki írja, vagy ki számolja a gép által el fogyasztót áram mennyiséget
Sőt ,ha még azt is ki írja , hogy menyi áramot evet meg ft -ban az még jobb -
#4264 Revo Uninstaller. Ezt használd,ez kitöröl minden programot maradéktalanul,még a regeditben sem marad nyoma. -
#4263 Problémám megoldódott! HIHETETLEN DE IGAZ! A mikrofonomat kihúztam és bedugtam. Google-be rákerestem és az egyik oldalon olvastam:D:D -
#4262 Egyébként csak a multiplayer nem jön be. Singleplayer elindul:D -
#4261 Akkor muszáj leszek újratenni az op rendszert... Valami jó uninstaller progit tudsz mondani?:) -
#4260 A gép által mentett visszaállítási pontokból választhatsz:)
Ha egy nap többször is el/újraindítottad akkor lehet hogy egy naphoz több időpontot is kiválasztani(persze a gép által mentettetekből)
Na de hogy te állítod be abból nem.... -
#4259 Rendszer visszaállítását próbálgatom, de csak olyan időpont van hogy Removed Call of Duty 2:D Ez nem olyan hogy én állítom be az időpontot?:) -
#4258 Telepítőt nem hozza be, mert azt írja ki amikor megnyitnám az autórunt hogy a függvénytár nincs regisztrálva! (COD2-ről lenne szó! Annyira nem érdekel, csak néha jó lenne vele multizni.Amúgy eredeti a játék) -
#4257 Múltkor is csinált ilyet amikor egy sima windows7 volt fent, mert most SP1 van fent:D XP-nél ilyen sosem volt. Bővíteni nem bővítettem semmit:D -
Gilimumus #4256 Sziasztok. Keresem a Golden Melody Hi-Five Studio zenelejátszó szoftvert, amit régen Lenco hangkártyákhoz adtak. Hifitorony kinézetű. -
#4255 gergely1991 tanácsa mellé még azt ajánlanám, hogy végső esetben egy visszaállítási pont betöltése segíthet.
-
#4254 Először is a telepítő a teljes tartományával eltávolítja az adott terméket.Lehet hogy a probléma a gépednél adódik.Nem frissítettél mostanában valamit vagy nem bővítettél a gépeden? -
#4253 Szevasztok! Valami olyan programot keresek amivel le tudok törölni egy játékot úgy hogy mindenhonnan tűnjön el. Olyan gondom van ezzel a játékkal, hogy gondolt egyet és mikor elindítom az exe hibát észlelt. Újratettem már, de úgy is rossz. Ha a win7-et tenném újra akkor jó lenne, de ezért nem nagyon akarom:D -
#4252 Szívesen. -
#4251 kőszőnőm a gyors választ -
#4250 A "Hiren's Boot CD 13.1" összeállítás tartalmaz olyan programot, ami neked kell.
----------------------------------------------------------------
For intallation to USB read file usb-install.
----------------------------------------------------------------
-------------------
Restored utilities.
-------------------
Acronis Disk Director 11 Home (11.0.2121)
Acronis True Image Home 2011 Full Version Plus Pack (build 6.597)
Active Partition Recovery (3.0)
Active Password Changer (3.0.420)
Active Undelete (5.5)
Drive Image (5.6)
ERD Explorer
GetDataBack for FAT/NTFS (4.0)
HDD Regenerator (1.71)
NTFS Pro
Norton Ghost 11.5.1
Norton PartitionMagic Pro Server (8.05)
PC-Check (6.21)
Paragon Partition Manager (7.0.1274)
Paragon Mount Everything (3.0)
Synantec ImageCenter (5.6)
--------------------------
Other included utilities:
--------------------------
-- SysRescueCD 2.0.0. Linux rescue CD. (Removed RipLinux)
A live linux Gentoo based rescue CD.
It includes many tools for rescuing and managing
linux and windows systems. Hundreds of utilities.
e.g. Clam antivirus, Gparted, ntfs-3g, Mozilla Firefox,
wifi access, syslinux, telnet, ssh, ...
Applications:
-- Avast Registry Editor
-- Easeus Partition Master (6.5.2)
-- GetData Recover My Files Pro (4.6.8.933)
-- Ghost Image Explorer
-- Ghost Cast Server
-- HWiNFO (3.65)
-- Outlook Express Backup (6.5)
-- WinRar (4.00)
-- Notepad++ (now part of the official cd)
-- Sumatra. (Light PDF reader) (now part of the official cd)
-
#4249 Hali.Olyan programot keresek melyel csontig letudom formázni a merevlemezt.lehetőleg olyan kell emivel tudok bootolni is.vagyis ki irom dvd-re és onnan bootol. -
#4248 ingyenes alternatíva CDex -
#4247 Rendben, akkor privát üzenetben küldöm a megoldást - mindkét program elenyésző méretű (az egyik ~9 MB, a másik ~ 24 MB).
-
Frobi #4246 audio cd röl mp 3 at -
#4245 Rendben, már csak egy kérdésem van: Audio CD-ről akarsz MP3-ba tömöríteni zenét, vagy már meglévő, gépeden található anyagot konvertálnál?
-
Frobi #4244 sajnos az van és nekem sokba kerül a letöltés.
De ha tudsz valami mást ajánlani akkor letöltöm
1 gb a nettem adatforgalma de tudodd mit jöhet más is csak magyar legyen ha lehetséges
-
#4243 Fontos, hogy Nero-val készüljön az az MP3? -
Frobi #4242 meg tudjátok mondani nekem hogy nero 10 tudok e mp3 készíteni???
Ha igen akkor melyik részével ?? -
#4241 Ne feledd: az m2ts-t csak úgy tudod majd megnyitni, ha "Open DVD folder"-t választasz... Legalábbis, nekem, régebben csak így ment.
Ha van új verzió, az lehet, megoldja helyből.
-
#4240 köszi, töltöm, tesztelem... -
#4239 Ingyen programmal semmiképp sem fog menni.
Fizetőst meg találsz a kuglival.
A témában az egyik legjobb: Ulead Videostudio -
#4238 üdv... Olyan progit keresek, amivel HD .m2ts formátumú videoanyagot szeretnék összehozni egy .avi hangsávjával, illetve a hang igazítása is megoldható legyen... -
#4237 Tévedés ne essék, azért vannak alternatívák, melyek - többnyire csak angolul tudnak. Azok a programok persze sokat hibáznak is, és továbbra sem biztos, hogy ingyen beszerezhetők.
Kugli - Szövegfelolvasó program
Natural Voice to Text-to-Speech
Hasznos programok látássérülteknek -
#4236 Ilyen programot (ráadásul olyat, ami JÓL is teszi a dolgát) ingyen nem kapsz.
A pécsi Világ világossága Alapítványban tudtam meg az egyetemi tanulmányaim során, hogy a vakok és gyengén látók számára kifejlesztett, ezt és sok egyebet is tudó (pl. a kiegészítője segítségével, közel 2000-szer nagyítással képes kitenni a monitorra a napilap 6-os / 9-es betűmérettel írt cikkeit is - élőben) szoftver akkoriban, 1999-ben került több mint 2000 dollárba.
-
#4235 Nálam Mozilla fut,Eset Smart Security 3.0.650 kiütve virusirtó,szerintem az egyik legjobb!
Media lejátszónak pedig bármelyiket ezek közül:
VLC
Real Player
Gom Player
Aimp 2
DVD lejátszónak pedig a Power DVD-t használom.
Kódekcsomagot én sem ajánlok! -
#4234 Kodekcsomagot nem ajanlok. Tedd fel a VLC lejatszot es nicns szukseged telepiteni semilyen csomagot. ;)