5473
Felhasználói programot keresek.
-
#4313 "Olyan progit keresek, ami ingyenes és a mikrofon leadott jelét rögzíti."
Ezt nevezik hangrögzítő programnak ilyesmi az Audacity, a Wavosaur és sok más hasonló program.
"Tehát a feszültség-idő függvényt méri ki és rögzíti, nem pedig a hangot veszi fel és adja vissza valamilyen lejátszható audio formátumban."
A lejátszható audio formátumok - .voc, .raw, .pcm, .wav, .mp3, .ogg, .aac, .wma, .flac - a hang mintavételezett, digitális változatát tárolják (esetlegesen tömörítve), nem a "hang függvényét".
Olyasmi ez, mint a digitális kamerával/webkamerával felvett/szkennerrel beszkennelt kép is a kép pixeleit tárolja (pixelgrafikus formátum: .jpg, .bmp, .gif, .png, .raw, .tiff) nem az alakzatokat, betűket (vektorgrafikus formátum: .ai, .svg).
Ahhoz hogy a pixelgrafikus képből vektorgrafikus kép legyen vektorizáló (szöveg esetén karakterfelismerő) program kell.
Ha te a mintavételezett hangból is egy/több matematikai függvényt szeretnél, hasonló dolog kellene, szerintem a Fourier-sorok környékén (Fourier-transzformáció, FFT) nézz szét. Vagy konkretizáld mit szeretnél, mire is kellene pontosan. -
polarka #4312 Olyan progit keresek, ami ingyenes és a mikrofon leadott jelét rögzíti. Tehát a feszültség-idő függvényt méri ki és rögzíti, nem pedig a hangot veszi fel és adja vissza valamilyen lejátszható audio formátumban.
Guglival első nekifutásra nem találtam és perpillanat nem érek rá, h sokat keresgéljem. -
#4311 A GameCam jó lenne, csak kár hogy fizetős. -
#4310 esetleg .kkapture, igaz ez demoscene-re van kihegyezve -
#4309 jó game recordert keresek ahol nem esik egy idő után az fps le a békásba mint a frapsba. -
#4308 köszi Faustus a Teamviewer tippet, fantasztikus ez a program!!! ingyenes, tud magyarul, fájlátvitel is van -
#4307 FreeRAM XP Pro erről a progiról mi a véleményetek? lassú XP rendszeren használnám, download.com-on sokan töltik -
#4306 olyan programot keresek ami kiteszi az óra mellé xp-re a wlan erősségét. -
#4305 Persze video lejatszasahoz VLC-t javaslunk. :) -
#4304 Köszi Imi!! -
#4303 És:
PotPlayer:
-
#4302 Illetve:
KMPlayer:
-
#4301 "Normalizáció" van majdnem minden lejátszó programban.
Media Player Classic HomeCinema:
-
#4300 sziasztok! Van arra valami program, hogy ha nézek a gépemen egy filmet és a beszédhez képes kibbaszott hangosak az egyébb effektek, akkor azokat valahogy kordában tartsa? felhangosítom úgy, hogy értsem a szöveget erre van egy robbanás és a fél környék ugrik ki az ágyból.... -
#4299 Logmein esetében nem kell aggódni. Ott a fiókhoz társított gépi azonosító révén megtalálható a gép a Földgolyó bármely részéről.
-
#4298 aham, és ez tud magyarul, kipróbálom, olyan valakinek kellene a gépére aki nem tud angolul, és ha valami szívfájdalma van akkor távolról elérjem a gépét és segíthessek
ha jól tudom akkor a dinamikus IP problémát is ki kell védeni, arra tudtok megoldást? -
#4297 Azért a Logmein 'szopásmentesebb'...
-
#4296 Köszi szépen! ez a betűszó nem jutott eszembe hogy VNC
RealVNC-t kipróbálom, neten sok szó van róla és topikja is van -
#4295 Windowsos gép eléréséhez ott a távoli asztal (RDP protokoll). Linux alól is el tudod érni a Windowsos távoli asztalt - Ubuntu alatt ez az Alkalmazások/Internet/Távoli asztali kapcsolat menüpontból érhető el.
Vagy egy másik lehetőség a VNC - az elérendő gépre fel kell rakni egy VNC szervert, ahonnan el szeretnénk érni, oda meg egy VNC klienset. Ilyesmi programok például a TightVNC vagy a RealVNC (TigerVNC).
Linux alatt ott van még az XDMCP, a FreeNX.
Vagy ott van még a Teamviewer, vagy a Logmein.
Se szeri, se száma a lehetőségeknek.
Ha csak parancssort akarsz Linux/Unix/BSD alatt elérni, arra meg ott az SSH. -
#4294 szeretném távoli gép képernyőjét és kezelőszerveit elérni
milyen progit ajánlanátok hozzá? régebben PC Anywhere rémlik hogy használtam, van jobb nála? -
polarka #4293 Egy tömörítő egy (mondjuk zip) fájlba pakolja őket :)
google
én anno
foxitot használtam régebben, de gondolom a guglin már találni megfelelőbbet erre a célra
Adobe Acrobat is tudja.
wikihow -
#4292 Sziasztok! Van egy pár PDF fájl, amit egyesíteni szeretnék (tehát 1 fájl legyen az összes), milyen program alkalmas erre? -
patiang #4291 Oly nagy baj nem lehet, mert az index 5.9
Egyedül a HDD 5.9, az összes többi 7.4 -
patiang #4290 Még nem láttam.
Hát nem semmi!! -
#4289 Barakát 1-1,5 évente egyszer megnézem.
09:13-tól:
Imádom a filmet és Loreena McKennit-et is!
-
patiang #4288 Lehetséges, bár a cat-ban nem állítottam semmit.Overd. sincs egyenlőre.
Hol tudom megnézni a Hdd és a mem közötti kapcsolat sebességét, s tudom-e állítani?
Köszi!! -
#4287 Szerintem vmi el van allitva a Catalyst Driverben esetleg lassu a HDD es a memo kozott a kapcsolat. -
#4286 A Baraka az egy olyan film, hogy azert erdemes volt feltalani a 70mm-es filmet.
A Gangs of NY-nak minek egyaltalan felbontas? :O -
patiang #4285 Hát sajna nekem nem jött be. Amúgy már nekem megvolt a KMP, de azt hittem, hogy a tied újabb.
A film : Gangs of Newyork
Nekem legjobban a PotPlayer vált be, rengeteg audió állítási lehetőséggel.
KMP és a Pot hasonló, mert a gazdi ugyanaz.
Próbáld ki. -
patiang #4284 nagyon köszi!!!
s most jön a próba -
#4283 23,3 GB-os - nyers Blu-Ray ripről tudok nyilatkozni - Baraka, HDD-re másolva és meghajtóval is.
Azt tökéletesen vitte a KMPlayer-em - klikk
Otthon: E8400 + 4GB + HD4850 + 27" (1920*1080)
De, 12-18 GB-osokkal elbánik, még ezen a gyengébb gépen is, ahonnan írok. (AMD 6000+ + 2 GB + GF8500 GT + 20" (1680*1050))
-
patiang #4282 Legyetek szívesek mondani olyan progit, amely pl egy 40GB-os HD-s filmet akadozás nélkül játszik le. Ez főképp az oldalra történö lassabb kameramozgásoknál feltűnő.
Hardweresen ok-és vagyok szvsz: mem:4GB, vga: ati5770, proci: 4magos AMD -
raptorjesus #4281 A játékot futtasd ablakban. pl. -
MauroN #4280 Köszi, de ezek nem írják ki játékoknál az adatokat. -
raptorjesus #4279 Itt bemutatnak párat. -
MauroN #4278 Helló mindenkinek!
Keresek egy olyan programot, ami a játékoknál kiírja a a videókártya és a processzor legfontosabb tulajdonságait.(hőmérséklet, kihasználtság stb.) Mondjuk videókártyához már találtam programot (MSI Afterburner), de egyszerűbb lenne egy programmal, mint 2 vel. Remélem tud valaki segíteni. -
#4277 keress
Ha nincs türelmed(vagy csak lusta vagy) akkor érdemes egy benchmark programot telepíteni (remélhetőleg linket is ad a letöltéshez)például -
#4276 Driver nelkul olyan lassu lenne, hogy el sem indulna. ;) -
Narusco #4275 helló!
Intel Solano i815ep chipsethez keresnék drivert, windows xp-hez. sehol nem találok, de nagyon kéne mert enélkül elég lassu a cucc... remélem tudtok segiteni -
atyca #4274 Sziasztok!Elrongyolódott könyvemhez szeretnék borítót kreálni,majd kinyomtatni.Sajnos nem találtam semmi ehhez való progit,csak cd,dvd,ebook borító készítőt.Segítségeteket előre is köszi!