5473
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #4313
    "Olyan progit keresek, ami ingyenes és a mikrofon leadott jelét rögzíti."
    Ezt nevezik hangrögzítő programnak ilyesmi az Audacity, a Wavosaur és sok más hasonló program.

"Tehát a feszültség-idő függvényt méri ki és rögzíti, nem pedig a hangot veszi fel és adja vissza valamilyen lejátszható audio formátumban."
    A lejátszható audio formátumok - .voc, .raw, .pcm, .wav, .mp3, .ogg, .aac, .wma, .flac - a hang mintavételezett, digitális változatát tárolják (esetlegesen tömörítve), nem a "hang függvényét".
    Olyasmi ez, mint a digitális kamerával/webkamerával felvett/szkennerrel beszkennelt kép is a kép pixeleit tárolja (pixelgrafikus formátum: .jpg, .bmp, .gif, .png, .raw, .tiff) nem az alakzatokat, betűket (vektorgrafikus formátum: .ai, .svg).

Ahhoz hogy a pixelgrafikus képből vektorgrafikus kép legyen vektorizáló (szöveg esetén karakterfelismerő) program kell.
    Ha te a mintavételezett hangból is egy/több matematikai függvényt szeretnél, hasonló dolog kellene, szerintem a Fourier-sorok környékén (Fourier-transzformáció, FFT) nézz szét. Vagy konkretizáld mit szeretnél, mire is kellene pontosan.
  • polarka
    Olyan progit keresek, ami ingyenes és a mikrofon leadott jelét rögzíti. Tehát a feszültség-idő függvényt méri ki és rögzíti, nem pedig a hangot veszi fel és adja vissza valamilyen lejátszható audio formátumban.

Guglival első nekifutásra nem találtam és perpillanat nem érek rá, h sokat keresgéljem.
  • IMYke2.0.0.0
    A GameCam jó lenne, csak kár hogy fizetős.
  • Desiderata #4310
    esetleg .kkapture, igaz ez demoscene-re van kihegyezve
  • Murder3
    jó game recordert keresek ahol nem esik egy idő után az fps le a békásba mint a frapsba.
  • Desiderata #4308
    köszi Faustus a Teamviewer tippet, fantasztikus ez a program!!! ingyenes, tud magyarul, fájlátvitel is van
  • Desiderata #4307
    FreeRAM XP Pro erről a progiról mi a véleményetek? lassú XP rendszeren használnám, download.com-on sokan töltik
  • akyyy
    olyan programot keresek ami kiteszi az óra mellé xp-re a wlan erősségét.
  • Tetsuo
    Persze video lejatszasahoz VLC-t javaslunk. :)
  • w77d
    Köszi Imi!!
  • IMYke2.0.0.0
    És:

PotPlayer:

• IMYke2.0.0.0
    Illetve:

KMPlayer:

• IMYke2.0.0.0
    "Normalizáció" van majdnem minden lejátszó programban.

Media Player Classic HomeCinema:

• w77d
    sziasztok! Van arra valami program, hogy ha nézek a gépemen egy filmet és a beszédhez képes kibbaszott hangosak az egyébb effektek, akkor azokat valahogy kordában tartsa? felhangosítom úgy, hogy értsem a szöveget erre van egy robbanás és a fél környék ugrik ki az ágyból....
  • IMYke2.0.0.0
    Logmein esetében nem kell aggódni. Ott a fiókhoz társított gépi azonosító révén megtalálható a gép a Földgolyó bármely részéről.
  • Desiderata #4298
    aham, és ez tud magyarul, kipróbálom, olyan valakinek kellene a gépére aki nem tud angolul, és ha valami szívfájdalma van akkor távolról elérjem a gépét és segíthessek
    ha jól tudom akkor a dinamikus IP problémát is ki kell védeni, arra tudtok megoldást?
  • IMYke2.0.0.0
    Azért a Logmein 'szopásmentesebb'...
  • Desiderata #4296
    Köszi szépen! ez a betűszó nem jutott eszembe hogy VNC
    RealVNC-t kipróbálom, neten sok szó van róla és topikja is van
  • Dj Faustus #4295
    Windowsos gép eléréséhez ott a távoli asztal (RDP protokoll). Linux alól is el tudod érni a Windowsos távoli asztalt - Ubuntu alatt ez az Alkalmazások/Internet/Távoli asztali kapcsolat menüpontból érhető el.

Vagy egy másik lehetőség a VNC - az elérendő gépre fel kell rakni egy VNC szervert, ahonnan el szeretnénk érni, oda meg egy VNC klienset. Ilyesmi programok például a TightVNC vagy a RealVNC (TigerVNC).

Linux alatt ott van még az XDMCP, a FreeNX.
    Vagy ott van még a Teamviewer, vagy a Logmein.
    Se szeri, se száma a lehetőségeknek.

Ha csak parancssort akarsz Linux/Unix/BSD alatt elérni, arra meg ott az SSH.
  • Desiderata #4294
    szeretném távoli gép képernyőjét és kezelőszerveit elérni
    milyen progit ajánlanátok hozzá? régebben PC Anywhere rémlik hogy használtam, van jobb nála?
  • polarka
    Egy tömörítő egy (mondjuk zip) fájlba pakolja őket :)

google
    én anno
    foxitot használtam régebben, de gondolom a guglin már találni megfelelőbbet erre a célra
    Adobe Acrobat is tudja.
    wikihow
  • daxan
    Sziasztok! Van egy pár PDF fájl, amit egyesíteni szeretnék (tehát 1 fájl legyen az összes), milyen program alkalmas erre?
  • patiang
    Oly nagy baj nem lehet, mert az index 5.9
    Egyedül a HDD 5.9, az összes többi 7.4
  • patiang
    Még nem láttam.
    Hát nem semmi!!
  • IMYke2.0.0.0
    Barakát 1-1,5 évente egyszer megnézem.

09:13-tól:

Imádom a filmet és Loreena McKennit-et is!
  • patiang
    Lehetséges, bár a cat-ban nem állítottam semmit.Overd. sincs egyenlőre.
    Hol tudom megnézni a Hdd és a mem közötti kapcsolat sebességét, s tudom-e állítani?
    Köszi!!
  • Tetsuo
    Szerintem vmi el van allitva a Catalyst Driverben esetleg lassu a HDD es a memo kozott a kapcsolat.
  • Tetsuo
    A Baraka az egy olyan film, hogy azert erdemes volt feltalani a 70mm-es filmet.
    A Gangs of NY-nak minek egyaltalan felbontas? :O
  • patiang
    Hát sajna nekem nem jött be. Amúgy már nekem megvolt a KMP, de azt hittem, hogy a tied újabb.
    A film : Gangs of Newyork

Nekem legjobban a PotPlayer vált be, rengeteg audió állítási lehetőséggel.
    KMP és a Pot hasonló, mert a gazdi ugyanaz.
    Próbáld ki.
  • patiang
    nagyon köszi!!!

s most jön a próba
  • IMYke2.0.0.0
    23,3 GB-os - nyers Blu-Ray ripről tudok nyilatkozni - Baraka, HDD-re másolva és meghajtóval is.
    Azt tökéletesen vitte a KMPlayer-em - klikk
    Otthon: E8400 + 4GB + HD4850 + 27" (1920*1080)

De, 12-18 GB-osokkal elbánik, még ezen a gyengébb gépen is, ahonnan írok. (AMD 6000+ + 2 GB + GF8500 GT + 20" (1680*1050))

• patiang
    Legyetek szívesek mondani olyan progit, amely pl egy 40GB-os HD-s filmet akadozás nélkül játszik le. Ez főképp az oldalra történö lassabb kameramozgásoknál feltűnő.
    Hardweresen ok-és vagyok szvsz: mem:4GB, vga: ati5770, proci: 4magos AMD
  • raptorjesus
    A játékot futtasd ablakban. pl.
  • MauroN
    Köszi, de ezek nem írják ki játékoknál az adatokat.
  • raptorjesus
    Itt bemutatnak párat.
  • MauroN
    Helló mindenkinek!

Keresek egy olyan programot, ami a játékoknál kiírja a a videókártya és a processzor legfontosabb tulajdonságait.(hőmérséklet, kihasználtság stb.) Mondjuk videókártyához már találtam programot (MSI Afterburner), de egyszerűbb lenne egy programmal, mint 2 vel. Remélem tud valaki segíteni.
  • gergely1991
    keress
    Ha nincs türelmed(vagy csak lusta vagy) akkor érdemes egy benchmark programot telepíteni (remélhetőleg linket is ad a letöltéshez)például
  • Tetsuo
    Driver nelkul olyan lassu lenne, hogy el sem indulna. ;)
  • Narusco
    helló!
    Intel Solano i815ep chipsethez keresnék drivert, windows xp-hez. sehol nem találok, de nagyon kéne mert enélkül elég lassu a cucc... remélem tudtok segiteni
  • atyca
    Sziasztok!Elrongyolódott könyvemhez szeretnék borítót kreálni,majd kinyomtatni.Sajnos nem találtam semmi ehhez való progit,csak cd,dvd,ebook borító készítőt.Segítségeteket előre is köszi!