5473
Felhasználói programot keresek.
-
#4353 Olyan windowsos progit keresek, ami megadott intervallumban cserélgeti a futó programok megjelenítését, szimulálva az alt+tab nyomást pl. 5 mp-enként. -
#4352 Media Player Classic Home Cinema - normalizálás opció és megoldva a gondod.
Nézd csak, volt már erről szó.
-
kenyeresdaniel #4351 Hali.
Adott egy csomó film/zene ami mind egyedi hangosságal szól.
Ezeket playlistára akarom rakni.
Media Playerrel egy közepes hanggal egyik film üvölt , másik alig szól.
Ezeket úgy akarom lejátszani hogy a maximális hangerőt ,amit ténylegesen hallok , azt be tudjam állítani.
Tudtok valami lejátszót/alkalmazást ajánlani?
Megoldható ez valahogy?
Decibell mérő programot ha minden le tudok tőlteni ,de azzal még sehol nem vagyok.
OS -WIN XP -
#4350 "tudom h "ott a google" vagy h "nézz tutoralt a youtubon""
Pedig egy ilyen témában - aminek 99%-ában más AP-jának a feltörése a cél (ami mellesleg a BTK 300/C. §-a értelmében bűncselekmény, no meg eléggé kisstílű, script kiddie-re utaló magatartás) - a legjobb barátod a Google.
Pláne, hogy ezt egy nyílt főrumon hírdeted. ;D -
#4349 Wifi hack-hez milyen progit tudnátok ajánlani, tudom h "ott a google" vagy h "nézz tutoralt a youtubon" stb. De gondoltam, van esetleg valami tapasztalatotok. Köszönöm. -
mukika36 #4348 Helló!
Hálózaton keresztül, milyen progival és hogyan tudnék XP-t telepíteni?
Köszi! -
#4347 Google segít
A jogi részéhez: mindaddig nincs gond, amíg a felvétel a másik fél beleegyezésével készül. -
#4346 Szerintem az hogy a bátyámmal beszélgetek skype-on és camerához odahozza a fiát az pont nem esik jogi kérdés alá -
#4345 Hát, a beszélgetések rögzítésének technikai része könnyen kivitelezhető.
Azonban, a felvetődő jogi kérdésekről Dj Faustus fog majd tájékoztatni...
-
#4344 Sziasztok
Olyan programot keresek amellyel a skype videbeszélgetéseimet tudom rögzíteni a segítséget előre is köszönöm
Sziasztok -
#4343 Hát talán Google Maps + 3D Studio Max -
#4342 ilyet mivel lehetne csinálni? -
#4341 Ahogy a Google találatokat nézem, ez egy magyar fejlesztésű fizetős szoftver.
A demója ingyenesen letölthető a weboldalukról, ha meg megtetszett megveheted cirka 2000-3000 Ft-ért.
Ha annyira sajnálod érte a pénzt kiadni, egy szimpla táblázatkezelővel is tudod a program által nyújtott szolgáltatásokat helyettesíteni - ilyen ingyenes program például a LibreOffice. -
Drako1 #4340 Üdv Mindenkinek!
Egy olyan programot keresek teljes verziósat,hogy "Az én esküvőm"Ha valakinek van valamilyen infója róla ,hogy honnan tudom beszerezni légyszi írjon rám!Köszi -
Koppixer #4339 Ha megosztok valamit a hálózaton (Win), akkor tudni szeretném, hogy kik, mikor és hányszor kapcsolódtak hozzá, másolták át a megosztott cuccot. Erre van valami progi? Vagy eleve a Windowsban nincs erre valami megoldás? -
#4338 A megoldás: faxszerver vagy fax-email átjáró.
Hirtelenjében Linux alá tudok ingyenes megoldást. Cégnél hylafaxot használjuk, ahhoz van külön kliensprogram/virtuális nyomtató Windowshoz (ha arra a virtuális nyomtatóra küldöm ki a nyomtatandó anyagot, azt továbbítja a faxszervernek), de megoldható vele a fax-email átjáró is. -
#4337 Hali All Mindenki!
Adott egy számítógép, mobil nettel és egy másik, más helyen, kábel nettel. A kábeles helyen van fax. Megoldható-e, hogy a kábeles gépbe téve egy faxmodemmel fogadjuk a faxokat, és azokat átküldje a gép a mobilnetesre.
Milyen progik kellenek hozzá???? Vagy valami más megoldás??? -
polarka #4336 bubble chart/graph -
#4335 az érdekele ami kb a 10. másodpercbe van, illetve a videó elején. szóval ilyen buborék grafikon angol nevére lenne szükségem:D -
polarka #4334 itt a videón több grafikon is van
Annyit tettek, h értékeket vetítettek a térképre (pl. az egyiknél adott értéknek megfelelő sugarú félgömböt), talán map graph címmel vannak ilyenek. No meg útvonalakat jelöltek be a térképen, ami meg leginkább görberajzolás adott pontok közt. -
polarka #4333 Igen, én is így gondoltam, csak az előjelezést nem említettem.
dB=20lg(U/U0), ottan a zárójelben levő hányadosról beszéltem.
U/U0=10^(dB/20) Ha U0 a max. kivezérlés, akkor pont azt adja, amit te is mondasz. (ja és persze az előjelezést külön kell lejegyezni, a progi azt is elintézi)
Nem a hangerősség szerint nézi, hiszen az =I*A, intenzitás*mikrofon felület. Veszteségektől eltekintve megegyezik az elektromos teljesítménnyel. Ekkor I/I0=P/P0 amelyre a decibelértékhez 10lg()-t kell rászabadítsuk. Viszont I~A² és P~U² és ekkor a négyzetek miatt már 20* -os lesz a számolásban.
Tehát mivel a progi 20* számolást végez így azon hányadosérték, amit kiszámol a feszültségről kéne szóljon, ami meg a hang amplitúdójával arányos és az csak a négyzetre emelést követően volna arányos a hangerővel. -
#4332 Ilyen grafikontmint ami itt van, ennek mi az angol neve? -
#4331 "Az exportáláskor 1ébként nem a decibel értékeket exportálja, hanem a hányados értékeket."
Nem hányados érték az, hanem a hangerősség előjeles, lebegőpontos számként való ábrázolása. A teljes kivezérlés +1, -1 értékeinek felel meg (azért +/-, mert váltakozó jelről van szó). -
polarka #4330 Köszi, ez kiválóan müxik.
Az exportáláskor 1ébként nem a decibel értékeket exportálja, hanem a hányados értékeket.
Akkor jól értem, h a viszonyítási pont a maximális kivezérlési feszültség? -
#4329 "De talán a videokárttyád kimenetei között kell lenni egy svideo aljzatnak"
A szabványos 4 tűs S-Video-kimenettel nem fog tudni felvenni (mivel csak kimenő jelet ad).
Hacsak nem VIVO-s kártyáról van szó, de azon 9-tűs csatlakozó van. -
#4328 Az baj! De talán a videokárttyád kimenetei között kell lenni egy svideo aljzatnak,ezt kellene átalakitó zsinorral összekötni a pc-vel,azonkivűl valamilyen tv felvevő progi még kellene! -
szobipeet #4327 Esetleg valami más megoldás? Sajna nincs tv kártyám..:( -
#4326 Pl.:Vision Express 4,én ezt használom videoszerkesztésre,jó pár DVD-t összeraktam már klipekből és volt olyan felvétel,ami képileg jó volt,de a hang az sz....,igy kicseréltem a hangsávot cd-ről,ennyi. -
#4325 Én pl. a TV tunerkártyám közremüködésével csinálom,összekötöm a videó hang-kép kimenetét a PC TV tunerkártya Svideo bemenetével egy rádiófrekvenciás jelátvivő segitségével,igy még zsinor sem kell,mivel nálam a szoba egyik sarkában van a tv-video,a másik sarokban pedig a PC. -
szobipeet #4324 Szisztok! Még 1 kérdés. Annyira nem idevágó de nemtaláltam erre jobb topikot. Szóval videókazettáról milyen úton módon tudnám szgépre pakolni a cuccost? Előre is köszi -
#4323 virtualdubbal elég nehezen fogom :) nem akarom 18 gigás filélt tölteni jutubra.... meguival akartam csak szarakodott -
#4322 megoldottam köszi -
#4321 Tudtommal "renderelés" nélkül egyik sem ment.
Amúgy meg, a legegyszerűbb erre a VirtualDub.
Második legegyszerűbb: Windows Movie Maker
-
#4320 hello
olyan progi kéne amivel renderelés nélkül alá tudok vágni 1 zenét 1 videó alá nagyon sürgős lenne -
#4319 Mivel a hangkártyánként változik a bemeneti jelszint, az impedancia, illetve a hangkártyák a hanrögzítő programok számára egyébként is egy - a minimális és maximális kivezérlés közötti - relatív digitális értékben kapják meg az éppen aktuális minta értékét; valós feszültséget aligha tudsz belőle menteni.
Maximum a relatív digitális értékből tudsz decimális számot, vagy a teljes kivezérléshez viszonyított decibelben kifejezett értéket kapni.
A Wavosaur például tud szövegfájlba exportálni a File -> Export -> Export as text menüpontjával.
-
polarka #4318 Csak a Loggerproval az a baj, h saját interfészt használ és nem a hangkártyát. -
polarka #4317 Nehezen tudom ennél világosabban megfogalmazni. A mikrofon jelet küld a hangkártyára, ott vmilyen feszültséget regisztrál. Nekem ez kell az idő függvényében.
Egy egyszerű táblázatot készítsen el a progi (mondjuk txtbe), melynek független változója a mérési időpont, a függő pedig a bejövő jel feszültsége. FFT, meg egyéb analízist ezekből én elvégezném. Értelemszerűnek tartom, h egy ilyen progiban a mintavételezés gyakoriságát és a teljes mérés idejét is én állítsam be.
Olyan, mint a Loggerpro, csak az nem ingyenes. Bár most azt "kölcsön kérem", remélem nem lesz majd vele gond.
Igazából az sem volna vészes, ha vmi veszteségmentes audioformátumba mentené le az adatokat és aztán onnan vissza lehetne nyerni az eredeti adatokat. Csak akkor fölöslegesen kellene mindig egy kört lefutnom.
Persze, ha úgy tetszik, akkor arra kérdésre is válaszolhattok, h ti hogyan oldanátok meg? És nem egy konkrét progit linkeltek :) -
#4316 A leggyorsabb megoldás egy TV-kártya - (pl. WinFast 2000) - aminek a médialejátszó részével elindítod a DVD-t és Ctrl+R segítségével felveszed a kívánt részletet tetszőleges beállításokkal.
A bonyolultabb:
- át kell konvertálni videó szerkesztő programok által felismerhető formátumba a DVD anyagát (előtte ugye rippelni)
- videó szerkesztővel megnyitod a fájlt és kivágod a részletet.
De, biztosan lesznek más ötletek is itt. -
szobipeet #4315 Sziasztok. Olyan progit keresek, amivel dvd formátumú filmből tudnék kivágni egy pár perces részletet. Előre is köszi a segítséget! -
#4314 "Ezt nevezik hangrögzítő programnak ilyesmi az Audacity, a Wavosaur és sok más hasonló program."
Akármennyire meglepő a CDex-nek is van hangfelvevő funkciója(nem csak konvertáláshoz, csomagoláshoz jó)