Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Egyéni ízlés kérdése - kábé olyan téma, hogy kinek mi a kedvenc kutya/autó/telefon stb. márkája.

Vírusírtó: Avast Home (free, 1 évig, tud magyarul)
Tûzfal: ZoneAlarm® Free Firewall 2010

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sziasztok.win7 ultimat-em van.avast 5.0.677,meg gyári windows defender,meg tûzfal.a kérdésem hogy ezek mellé kell e valamilyen kémprogram meg trójai keresõ?ha igen mit ajánlatok?
ooooh köszi, no ezt nem is tudtam h ilyet is tud ez az Irfanview!
még1szer köszi szépen
<#worship>
Dj Faustus
"csoportos bmp-t akarok jpg-re konvertln"
Na ehhez egy ingyenes Irfanview bõven elegendõ:
1. File menü -> Batch Conversion/Rename menüpont
2. A megjelenõ ablak jobb oldalán kikeresed a képeket tartalmazó mappát, kijelölöd a képeket, majd Add (vagy ha csak azokat a képeket tartalmazza a könyvtár, amiket konvertálni akarsz, akkor szimplán az Add all gombra kattints).
3. A Work as résznél válaszd ki a Batch conversion lehetõséget
4. A Batch conversion settings résznél, meg az Output format listában kiválasztod a JPG - JPEG Format lehetõséget. A lista melletti Options gombbal állítható be a tömörítés.
5. Ha mindent beállítottál: kattints a Start gombra.
Itt láthatod mindezt képekkel illusztrálva.

csoportos bmp-t akarok jpg-re konvertlni :S na de utánanézek...
köszi!
Dj Faustus
"realjpg progi-ra vkinek nincs serialja?"
Ha warezolni akarsz, keress magadnak. Ott a Google: serial+reajpeg.

Alternatívaként meg javaslom az Irfanview, XnView, imagemagick programokat - azok legalább ingyenesek.

realjpg progi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ra vkinek nincs serialja?
Köszönöm szépen a gyors segítséget. Nekiállok és megnézegetem õket. Köszi <#smile>
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Photoshop + ez a frame template:

Letöltés

vagy ez a karácsonyi:

Letöltés

Ja, és mivel PSD-k, ezért szabadon szerkeszthetõk.

hali.. újabb feladatot kaptam 😊

olyan progi kéne, amellyel képkereteket lehet csinálni, egy naptárat kéne csinálni gyerekképekbõl, frappáns kereteket kéne csinálni neki, akár mesehõsökbe betenni az arcát meg ilyenek. valami ilyen fotószerkesztõ kéne ahol ilyen kereteket lehet adni a képnek, vagy valami más progi. köszi
computerguru
Privi ment!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

hali... leszedtem egy változatot. mikor a kódgenerálóban patch, majd beírni a generált kódokat. de a patch futtatásánál valami hibádzik... nem jó valami..
leszedek majd másik változatot is.. de ha tudsz a 7 es verzióhoz kódot, akkor köszi 😊
computerguru
Ha kell hozzá sorozatszám,akkor szólj!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

köszi, szedem le torrenten.... remélem jó lesz.
IMYke2.0.0.0
Segítségül:

ACID Pro Trial letöltés - 145 MB
Limitáció: 30 napi használható

Hogyan készítsd:

1. Program telepít.

2. A lenti képen látható böngészõbõl "fogd és vidd" módszerrel bedobod az elsõ anyagot az elsõ audio sávba.
Fontos: ha a bedobott anyag hosszabb, akkor beugrik egy "Beatmapping" ablak - ezzel lehet megadni, illetve megtudni, hogy mennyi a minta/zene BPM (beat per minimum)-je, azaz a sebessége.
Mivel arra kell, amire, neked ezt nem kell használnod: Cancel

3. a minta után/mögé bedobsz egy másikat és egy másikat és egy másikat...

4. "File" - "Render as" - és ott kiválasztod a végtermék kívánt típusát - Trial verziónál MP3 csak korlátozott alkalommal készíthetõ.

Majd észreveszed, hogy a munkatáblára bedobott anyagok szabadon mozgathatók - közéjük olyan, már a gépeden lévõ hangeffekteket dobhatsz, amilyet csak akarsz.

- zeneblokk - effekt/hanghatás - zeneblokk - effekt/hanghatás...

IMYke2.0.0.0
Sony ACID
Próba idõs verzióban elboldogulhatsz vele.

hali mindenkinek keresnék egy progit, erre a problemára.

szeretnék több zenébõl összevágni egyet, részleteket akarok kivágni belõlük (ez megy a mp3 direct cut-tal), az összeillesztések közzé kéne effekt, ami a 2 rész közzé menne. úgy 4-5 számból szeretnék egy farsangi tánchoz egy zenét összeállítani.

kéne nekem egy olyan zeneszerkesztõ, amivel elboldogulok, és megtudom csinálni amit tervezek.

köszi elõre is.
IMYke2.0.0.0
Online Calendar template

Katt a "Free templates"-re, és szerkesztheted az otthoni (természetesen ingyen próbaidõs, esetleg magyar nyelven futó) Adobe termékeiddel.

Sziasztok.Valaki tudna valami jó kis naptárkészítõ programot ajánlani (persze magyart).Elõre is köszöntem.
rooney8
ez se igazán jött be :/

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

IMYke2.0.0.0
Ezt próbáltad már?: DVDwithMenu v1.1

rooney8
de megint rosszul írtam 😄 felõlem konvertálhat amivé csak akar, de ne nyúljon a felbontáshoz, bitrátához és semmi ilyenhez...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
megvolt, de eddig amiket próbáltam, mind konvertál át, romlik a minõség stb... nero vision-ban van egy olyan menü, ahol be lehet állítani, hogy ne konvertáljon semmit, de amikor elkezdtem írni a dvd-t kiír egy hibát, hogy a fájlok konvertálása sikertelen és kilép a programból

IMYke2.0.0.0

rooney8
vagyis lehet dvd, máshogy nem is lehetne, csak ne konvertáljon át semmit, beledobálom az 5-6 részt, beállítok egy sablon menüt és kész ennyi, nem kell semmi extra 😊

rooney8
hali

olyan programot keresek, ami csak egy dvd menüt készít, nem konvertálja át magát a divx fájlokat. van egy sorozat, divx-be, de nem szeretném össze-vissza konvertálni, csak annyi, hogy egy menüt csináljak amit ha berakok a dvd-be akkor ki lehet választani hogy melyik részt játssza le 😄

megvan a megoldás! köszi szépen még1szer!
vagyis rájöttem h kilehet törölni a feles részt de ami megmarad azt hogy mentsem le? :S
köszi :S de nem sikerül vágni :S
berakom az mp3-at elvileg jelölöm h mettõl meddig
majd del-el kivágja de nem találom seholsem :S
IMYke2.0.0.0

vmi egyszerü mp3 darabolót nemtudtok ajánlani?
SLICK
igen a vezérlõpulton is megnéztem a beállításokat, a hangerõ fel van véve. A rögzítõ eszközt is beállítottam, de semmi...
Most annyit értem el hogy már valami recsegés van.
Végképp nem tom mit tegyek...

gergely1991
és esetleg a hangerõ-tulajdonságoknál is nézted?
start>vezérlõpult>Hangok és hangeszközök>hangerõ fülben a "Eszköz Hangereje"nél lévõ speciális gomb....
Vagy ugyanezt elõtudod hívni ha a hangerõikon engedélyezve van a tálcán a jobb gomb>hangerõszabályzó megnyitásra menüpontot kiválasztva
majd..
beállítások>tulajdonságok
felvételhez kiválaszt, le ok-zod, majd bejelölöd a hanghullámot....
(ha fenti beállítást alkalmaztad akkor mûködni fog a winben is megtalálható hangrögzítõben,sajna egyszerre 60mp limittel )

Kodekek vannak rá telepítve? Más lejátszó lejátszaná (probléma mentesen) a fájlt?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SLICK
Win 7 x64 -hez keresek olyan hangfelvevõ programot ami tökéletes minõségben vesz fel hangot videó, film, játék alól.
Kipróbáltam most 2 progit, de nem vett fel semmit. A rögzítõ eszköz is be van állítva pedig és csak egy tompa sípolás hallatszik a felvétel visszajátszásánál.

IMYke2.0.0.0
És csak én leírtam vagy fél tucatszor itt, hogy kell...

Jakuza001
Virtualdub miert nem jo ? Teljesen egyszeru vele kivagni egy reszt.

Jakuza001
Szinte mindegyik zeneszerkeszto tud ilyet.

Itt egy ingyenes gyujtemeny,azt hasznalod kozuluk amelyik szimpatikus.
http://www.hongkiat.com/blog/25-free-digital-audio-editors/

Egy olyan progit keresek ahol az zeneket ugy tudom vagni meg igazitani, h pl en allitsam be h mikor halkuljon es ilyesmi.

Üdv!

Olyan programot keresek ,amivel Xvid-et lehet vágni.
Letöltöttem egy filmet, de sajnos az elejére egy "kis ronda jelenetet" beraktak ,így nem tudom továbbadni.

Virtual DUB nem jó.

Kösz a választ elõre is
Júj! Nem nekem kellene!!! Én elboldogulok a PS al.
Egy jó ismerõsömnek keresem a legegyszerûbb megoldást, jelenleg a Fast Watermark proginál tartok.
Gondoltam megkérdezem itt, hátha tud valaki ajánlani.
Tetsuo
Mindenkepp meg kell tanulnod legalabb az Xnview hasznalatat.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tényleg, ez valóban két funkciós!!! És fel lehet tenni... celluxal a monitorra....<#nyes>
Tetsuo
Pecsét meg olló.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Köszi! Lehet furán hangzik, de ezek már nem egyszerûek...
Úgy is mondhatnám hogy egy "laikusnak való kétgombos" kellene!
Dj Faustus
Irfanview (#1, #2), Xnview, vagy ott a Gimp (#1)

Sziasztok!
Minnél egyszerûbb képszerkesztõt keresek ami tud vizjelet elhelyezni. Ezen felül csak az ártméretezésre volna igény!

Köszi elõre is
dadalia
Alapvetõen nincs különleges igényem,csak szeretném alaposan karban tartani a merevlemezt. Olvasgattam sok fórumban,oldalakon de nagyon megoszlanak a vélemények és nem tudok választani melyiket érdemes leginkább használni.

Dj Faustus
Elfogtam egy üzenetet:
"Tegnap mutattál néhány alternatívát amik közül lehet választani. Nem nagyon értek ezekhez a programokhoz,szerinted mit érdemes használni?"
Alapvetõen a Windowsé is elegendõ szokott lenni. Milyen speciális igényeid vannak a töredezettségmentesítéssel kapcsolatban?

Például az ingyenes Piriform Defraggler (ugyanaz a csapat készíti mint a CCleaner-t) ráállítható, hogy csak adott állományokat, vagy hogy a szabad területet töredezettség mentesítse ütemezett idõpontban. Ja és a program kis méreténél fogva hordozható, és tud magyarul is.

jaj most nézem rossz "válasz erre" gombra klikkeltem :S
#4019-re akart menni

azért kössz 😉
Xnview am tökéltesen megoldotta a problémámat!