Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
//Én a "4K Video Downloader"-t használom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyan programra lenne szükségem amivel youtube-rol le tudok tölteni videót, akár 4-5 órasat is. Előre is köszi
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Várom mielőbbi válaszotokat,előre is köszönöm!!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
nem programot keresek, hanem valami kiegészítést a VLC Playerhez, és hátha más már megtalálta, amit nekem nem sikerült.
Sorozatnézegetésnél adott az alapértelmezett hangsáv és felirat, de ha én 'falom' a részeket, mert éjszakázom, és nem az alapértelmezett hangsávot és feliratot választanám, olyan nyűgös folyton a kinyiló menükben kotorászni minden rész elején... mert az egér kicsit elcsúszik és menü már be is csukódik, stb. Miért ne tegyem kényelmesebbé az életem, ha lehet :)
Ráadásul egyéni felülettel használom, nem pedig a win98 design alap skint így menüsor sincs, ez Így +1 kattintás.
Nincs olyan plugin, hogy kis külön ablakban csak egy katt? Vagy legyen 2-3 katt, ha mondjuk három felirat van, és minden kattintásra ugrik egyet. Ha már windows, miért ne lehetne a VLC is több ablakos...
Vészmegoldásként andriod VLC távirányító is jó, tegnap este azt keresgettem, de egyik sem tetszett, de nem túl stabil a wifi, így PC-re jobb lenne.
Hangsávra tulajdonképp ott van az alapértelmezett nyelv kiválasztása, vagy mi, de nem mindig van jól 'össerakva' a videó, s megint sikerült egy ilyen évadot letöltenem, ahol ez nem működik...
Köszönöm.
Nem "életbevágó" a dokumentumok visszanyerése, csak bosszantó, hogy elhamarkodottan döntöttem és a lomtárból is töröltem.
Többet ilyet nem teszek, meghagyom néhány napig a "törölt" dolgokat.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.04.16. 14:40:12
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.04.16. 13:07:12
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.04.12. 19:52:01
mageMeter
Ami ebben a bónusz, hogy nem csak a kép síkjában lehet mérni, hanem fel lehet venni kvázi referencia síkokat, és axonometrikus torzulással is lehet távolságokat mérni vele.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
na mármost ez a hydra többek között tudott 1 olyan dolgot, ami azóta nagyon hiányzik számomra.. ebben a videóban bemutatják a funkciót:
Egérként használja a hydrát a fickó, és egy olyan módban hogy HYBRID...
kombinálja az egér pontosságát a joystick analóg folyamatos adatbevitelével... NA 1 ILYEN kellene nekem, csak egérrel tudjam ezt megcsinálni: a mozgástérnek a közepén normál alacson érzékenységű egérként működjön, a moztér szélén pedig egy folyamatos mozgást végezzen... meglehet csinálni egérrel is ebben biztos vagyok, csak a megfelelő szoftver kellene hozzá.. itt egy másik példa egy játék miként használja ezt a remek funkciót,
mégegyszer röviden mit keresek:
egér pontosságát, kontroller/joystick folyamatos mozgását szoftveresen elérni
Utoljára szerkesztette: W726, 2017.02.26. 02:44:01
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
...és mindig állítgatom! De engedd el, mert már meg lett oldva az IMYke2.0.0.0 által írt programmal.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nem tudom ebben mi a "macera"....
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.11.13. 14:55:59
A gépet nem kapcsolom ki. Pont ez a lényeg, hogy csak a monitort szeretném (szoftveresen) kikapcsolni! :-)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.11.13. 13:48:53
Köszi
"Display Power Off Utility"
Ez egy másik program.
"Display power off utility. Allows to power off desktop/notebook display and optionally lock workstation. Useful for keeping display's USB hub active while display is in power save mode."
"Features
Turns off monitor to save power or launches screensaver.
Optionally locks workstation.
Small and does not require installation or any additional frameworks.
x64 build is available.
Highly configurable. Details: doff /?"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Monitor Off Utility v1.0
Do you ever wish you could put your monitor into standby exactly when you want to?
Now you can tell your monitor to immediately go into energy saving mode with the click of a button. Monitor Off Utility is a free program that allows you to take control of your monitors built-in energy saving features. You can setup your own custom keyboard shortcuts or setup a shortcut on your desktop or system tray. The utility supports multiple monitors and is very flexible. It even allows you to use a command line interface if you want to incorporate the utility into your own scripts."
Olyan program nincs, ami helyetted nyomja meg a monitor Power gombját.
https://www.techsupportall.com/top-best-free-adware-removal-tools/
Üdv: howarju
kérném mondjatok valami megbízható, ingyenes kém program eltávolítót (angol is jó)
nem vagyok guru, szal ne kelljen nagyon belenyúlni a win-be
win 7 64 bit
thx
+
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.18. 19:55:45
Jelenleg nálam a Photoscape-t használom, annak is a Montázs részét. Ezzel csak az a bajom, hogy a "hálókat" (sablonokat), amibe a képeket rakom, nem tudom személyre szabni, és nem találok olyat, ami pontosan jó lenne az igényeimnek.

Version 4.0.3, 2016/08/05
Például. Az egyik legjobb, a kategóriájában.
én egy olyan programot keresek, amivel fényképekből tudnék videót szerkeszteni, beépített animációkkal, tetszőleges háttérzenével (esetleg a számok összevágása a szerkesztőn belül). Könnyen tanulható, könnyen kezelhető előnyben. :)
Köszi!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Olyan portable progi készítő kellene, ami kreál ini, stb file-okat is, amik megőrzik a portable progi használata közben létrejött beállításokat, eredményeket is.
Rengeteg portable progi elérhető a neten.
Tudtok olyan progit, ami egy telepített alkalmazásból, vagy install szettből portable verziót konvertál?
Internet Download Manager?
Firefox-ot használok. Olyan programot, vagy megoldást keresek, ahol beállítható, hogy különböző típusú fájlokat automatikusan a számukra fenntartott különböző mappákba mentsen. Pl mp3-at a zenék mappámba, képeket a képek mappába, stb.
Köszönöm előre is!
Megoldást keresek/ünk egy levelezési problémára.
Van egy rendezvényhez tartozó ímél cím, amit négyen használunk egyszerre. A probléma az, hogy nem látjuk, a levelezőrendszerben, hogy ki válaszolt egy ímélre már, és mit. Küldött-e tértivevényt valaki vagy nem. Hogyan szinkronizáljuk a négy embert/gépeket össze? Kellene egy közös felület mint a gmail? (amit nem akarunk használni...) van erre valami költséghatékony megoldás? pl ingyenes... :P
ty
All hail the double x!
Vagy, valami alternatívát.
Ha online
Ha interaktív programként, akkor flash
Szerintem.
De majd jön egy profi szaki és megmondja.
egyébként megoldottam foxitba beépülő modullal :)
Utoljára szerkesztette: Slee, 2016.05.23. 10:52:23