5473
Felhasználói programot keresek.
-
#5433 sajat gepe. Valami tulzottan hasznalja az SSD-t es szeretnem megtalalni. -
#5432 A te gépeden, vagy másén? -
#5431 Sziasztok, olyan programot keresek amivel tudnam monitorozni, hogy az ssd-re milyen program mennyi adatot ir. -
#5430 FDM -
#5429 Freemake Video Downloader. ;-)
-
#5428 +1 a 4K Video Downloader mellett :) -
#5427 Szívesen :) -
Slee #5426 Köszönöm szépen a gyors segítséget.
-
#5425 Best YouTube Downloader: 10 Free YouTube Downloader Software to Download YouTube --- válassz!
//Én a "4K Video Downloader"-t használom. -
Slee #5424 Sziasztok.
Olyan programra lenne szükségem amivel youtube-rol le tudok tölteni videót, akár 4-5 órasat is. Előre is köszi -
#5423 Esetleg egy olyan fejhallgatót választani aminek a hangerejét szabályozni lehetne. -
csucsu1969 #5422 Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni,bár lehet nem megoldható!A tegnapi napon vettem egy Mpman 150 típusú mp3/mp4 lejátszót.Nincs is ezzel semmi bajom csak az hogy borzasztóan halk.Akármerre is kerestem hozzá drivert nem találtam.Van-e arra megoldás hogy lehessen hangosabban hallgatni és van-e hozzá valamilyen progi amit a lejátszóra fel tudnék tenni?
Várom mielőbbi válaszotokat,előre is köszönöm!! -
#5421 Lehet egy másik meghajtóra is menteni dolgokat vele. -
#5420 Üdv, ha már beleolvastam, a TestDisk megőrzi az eredeti mappaszerkezetet? Mert majd nekem is kell nemsokára ilyesmi, de ne úgy jelenjen meg, hogy külön mappában minden kép, külön mappában minden hang, video stb, mert azt aztán elég lehetetlen kiválogatni 2tb adatból... -
#5419 Üdv,
nem programot keresek, hanem valami kiegészítést a VLC Playerhez, és hátha más már megtalálta, amit nekem nem sikerült.
Sorozatnézegetésnél adott az alapértelmezett hangsáv és felirat, de ha én 'falom' a részeket, mert éjszakázom, és nem az alapértelmezett hangsávot és feliratot választanám, olyan nyűgös folyton a kinyiló menükben kotorászni minden rész elején... mert az egér kicsit elcsúszik és menü már be is csukódik, stb. Miért ne tegyem kényelmesebbé az életem, ha lehet :)
Ráadásul egyéni felülettel használom, nem pedig a win98 design alap skint így menüsor sincs, ez Így +1 kattintás.
Nincs olyan plugin, hogy kis külön ablakban csak egy katt? Vagy legyen 2-3 katt, ha mondjuk három felirat van, és minden kattintásra ugrik egyet. Ha már windows, miért ne lehetne a VLC is több ablakos...
Vészmegoldásként andriod VLC távirányító is jó, tegnap este azt keresgettem, de egyik sem tetszett, de nem túl stabil a wifi, így PC-re jobb lenne.
Hangsávra tulajdonképp ott van az alapértelmezett nyelv kiválasztása, vagy mi, de nem mindig van jól 'össerakva' a videó, s megint sikerült egy ilyen évadot letöltenem, ahol ez nem működik...
Köszönöm. -
#5418 Köszönöm, ez is jól hangzik. A probléma ott van, hogy az elveszett kb. tízezer fájl (képek és videók) egy olyan partíción vannak, amin további képek és fájlok vannak, több mint 2TB mennyiségben. (Ráadásul volt egy 2GB-os felülírás azóta -sajnos.) Vagyis nagyon hosszú idő lenne ezt végigtúrni a programnak meg bogarászni az eredményt nekem és garantáltan nem lenne 100%-os.
Nem "életbevágó" a dokumentumok visszanyerése, csak bosszantó, hogy elhamarkodottan döntöttem és a lomtárból is töröltem.
Többet ilyet nem teszek, meghagyom néhány napig a "törölt" dolgokat.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.04.16. 14:40:12 -
#5417 Van DOS-os verzió is belőle.Elsőre hülyeségnek tűnik,de ha csinálsz egy freedos-os live USB-t akkor még a HDD/SDD-n lévő oprendszert se kell elindítanod.Kell egy különparticíó is hozzá, ahová menteni akarod a dolgokat.Vagy választhatod ezt is akár(sok különbség nincs közte,mármint amit a célt illeti).
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.04.16. 13:07:12 -
#5416 Köszi. Bár nem teljesen érthető számomra a működése, még olvasok róla... -
#5415 Hajrá.
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.04.12. 22:44:14 -
#5414 Most van olyan szoftver, amivel ingyenesen vissza lehet állítani törölt (talán még nem felülírt) fájlokat? 1-2 ezer fájlról lenne szó.
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.04.12. 19:52:01 -
#5413 Tud valaki ehhez hasonló kép-mérő progit windows-ra?
mageMeter
Ami ebben a bónusz, hogy nem csak a kép síkjában lehet mérni, hanem fel lehet venni kvázi referencia síkokat, és axonometrikus torzulással is lehet távolságokat mérni vele. -
W726 #5412 üdv! ezelőtt vagy 3 éve vettem Razer Hydra nevezető dolgot, ami számomra nagyon bevált, sajnos az enyém tönkre ment, és azóta már nem lehet újonnan kapni, az új változata pedig nagyon soká lesz elérhető úgy fest...
na mármost ez a hydra többek között tudott 1 olyan dolgot, ami azóta nagyon hiányzik számomra.. ebben a videóban bemutatják a funkciót:
Egérként használja a hydrát a fickó, és egy olyan módban hogy HYBRID...
kombinálja az egér pontosságát a joystick analóg folyamatos adatbevitelével... NA 1 ILYEN kellene nekem, csak egérrel tudjam ezt megcsinálni: a mozgástérnek a közepén normál alacson érzékenységű egérként működjön, a moztér szélén pedig egy folyamatos mozgást végezzen... meglehet csinálni egérrel is ebben biztos vagyok, csak a megfelelő szoftver kellene hozzá.. itt egy másik példa egy játék miként használja ezt a remek funkciót,habár a videóban úgy látszik, hogy a célkereszt mozog, aztán a kép szélével mozgatja a képet (de viszont célzás közben is megfigyelhető egy finom folyamatos képmozgás)
mégegyszer röviden mit keresek:
egér pontosságát, kontroller/joystick folyamatos mozgását szoftveresen elérni
Utoljára szerkesztette: W726, 2017.02.26. 02:44:01 -
#5411 üdv tud valaki olyan rajzprogramot amivel adott testeket lehetne megrajzolni asszimetrikus nézetben, és fent lehet torrenten vagy ingyenes/próbaidős. lényegében annyit kellene tudnia, hogy egymást metsző egyenes által bezárt szöget meg lehesen adni számmal. -
TomBond #5410 Igen!
...és mindig állítgatom! De engedd el, mert már meg lett oldva az IMYke2.0.0.0 által írt programmal. -
#5409 Akkor Control Panel(Vezérlőpult)>Power options(Energiagazdálkodási beállítások)>Edit Plan settings(Séma beállításainak módosítása)>Turn off the display(Képernyő kikapcsolása).Aztán beállítasz neki x percet és ha nemnyúlsz hozzá az egérhez(mondjuk fordítsd fejjel lefelé) akkor kikapcsol az. :)
Nem tudom ebben mi a "macera"....
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.11.13. 14:55:59 -
TomBond #5408 Köszi! :-)
A gépet nem kapcsolom ki. Pont ez a lényeg, hogy csak a monitort szeretném (szoftveresen) kikapcsolni! :-)
-
#5407 Ha pl kikapcsolod a gépet akkor nem kap jelet a monitorod(a led mondjuk átvált narancssárgába). :)
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.11.13. 13:48:53 -
TomBond #5406 Ne is nyomja meg! :-) Csak azt akarom, hogy ne kelljen minden este a kikapcsológombot nyomkodni, mert ugye az hamarabb tönkre mehet, mint egy alkalmazás. ;-)
Köszi
-
#5405 https://sourceforge.net/projects/doff/
"Display Power Off Utility"
Ez egy másik program.
"Display power off utility. Allows to power off desktop/notebook display and optionally lock workstation. Useful for keeping display's USB hub active while display is in power save mode."
"Features
Turns off monitor to save power or launches screensaver.
Optionally locks workstation.
Small and does not require installation or any additional frameworks.
x64 build is available.
Highly configurable. Details: doff /?" -
#5404 http://www.dekisoft.com/mou.php
"Monitor Off Utility v1.0
Do you ever wish you could put your monitor into standby exactly when you want to?
Now you can tell your monitor to immediately go into energy saving mode with the click of a button. Monitor Off Utility is a free program that allows you to take control of your monitors built-in energy saving features. You can setup your own custom keyboard shortcuts or setup a shortcut on your desktop or system tray. The utility supports multiple monitors and is very flexible. It even allows you to use a command line interface if you want to incorporate the utility into your own scripts."
Olyan program nincs, ami helyetted nyomja meg a monitor Power gombját. -
TomBond #5403 Létezik olyan program, amivel ki lehet kapcsolni a monitort? Nem szeretném minden este a kapcsolóval kikapcsolni, az energiagazdálkodásnál meg macerás kapcsolgatni állandóan. -
howarju #5402 Hali! :-)
https://www.techsupportall.com/top-best-free-adware-removal-tools/ -
greger74 #5401 hali
kérném mondjatok valami megbízható, ingyenes kém program eltávolítót (angol is jó)
nem vagyok guru, szal ne kelljen nagyon belenyúlni a win-be
win 7 64 bit
thx -
howarju #5400 Szívesen! Használd egészséggel! :-) -
LPJ #5399 Köszi, jó ez a kis ismertető. -
howarju #5398 Itt van róla egy kis telepítési ismertető: https://www.youtube.com/watch?v=6Luej-d9_DY -
howarju #5397 Esetleg a Photo Story -3, még az XP-s időkből: https://www.microsoft.com/hu-hu/download/confirmation.aspx?id=11132 -
#5396 Nem ingyenes, nem egyszerű, de a képek testreszabhatósága terén verhetetlen szoftver a Photoshop.
+
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.18. 19:55:45 -
TomBond #5395 Szeretnék különböző fotómontázsokat csinálni, amihez szeretnék kérni tőletek szoftver ötleteket.
Jelenleg nálam a Photoscape-t használom, annak is a Montázs részét. Ezzel csak az a bajom, hogy a "hálókat" (sablonokat), amibe a képeket rakom, nem tudom személyre szabni, és nem találok olyat, ami pontosan jó lenne az igényeimnek. -
#5394 Ráadásul ma még akciós is: