5473
Felhasználói programot keresek.
-
#4393 Komolyak, mert valóban azok - de ha már betöltötted a programba [esetünkben ez most az Ableton Live 8], akkor olyan dallamot zenélsz a billentyűzettel, a gépre dugott MIDI klaviatúrával, amilyet csak akarsz.
Az Ableton Live 8 - ingyenesen letölthető, és 30 napig korlátozás nélkül használható!
A lenti pluginek [VSTi-k] között is vannak próbaverziók. Illetve, itt vannak ingyenesek: http://www.vst4free.com/
S itt bizony, ahogy a menüt megnézed, olyat választhatsz, ami neked kell.
A gépedre feltelepített Ableton-ba úgy integrálhatod ezeket, hogy a plugineket a program "Preferences" menüpontja alatt [képen pirossal bekereteztem], az egyedi VST könyvtárat adod meg a telepítésükkor.
Így, amikor elindítod az Abletont, az "beismeri" őket, és már használhatók is lesznek.
De, most még nem részletezem, mert lehet, hogy nem érdekel Téged a dolog. Amennyiben igen, tudok segíteni a továbbiakban is.
Csak elsőre tűnik ördöngösnek.
-
TomBond #4392 Ezek nekem azért nagyon komolyak, mert gyereknek lenne, és nem komoly zenéléshez. Csak azért hogy egy pár dallamot le tudjunk/tudjon játszani. -
#4391 De a korábbi hozzászólás [az egyik legnevesebb, legközkedveltebb szinti a digitális zenélésben!] Sylenth1-je mellett sok, kifejezetten egy hangszerrel foglalkozó plugin is létezik.
Orgona:
Az otthoni gépemen klasszikus zongora, ázsiai hangszerek, gitár stb. is előcsalható így a hangkártyával és az Abletonnal.
-
#4390 Őszintén szólva, ilyennel én nem találkoztam - valószínűleg MIDI emulátorra van szükséged.
Ellenben, ahogy írtam, a host programokba ágyazódott VSTi-k között számos olyan van, ami neked kell.
Az Ableton programban (is) működik például ez a plugin: Sylenth1
S bizony, ebben minden van, mi szem-szájnak ingere (s ez még csak az első 128 hangszer/effekt) [nálam 4x ennyi van benne]:
-
TomBond #4389 Akkor egy kicsit pontosítok. Olyan programot keresek ami kirajzol egy "zongora" billentyűzetet, és ahogy nyomkodom a számítógép billentyűit úgy megszólaltatja a hangokat. Pár hangszer elég bele (pl. zongora, gitár, hegedű, stb.). Ezért írtam hogy nem kell semmi komoly.
Azért köszönöm a segítséget és a türelmet. -
#4388 Első találat a kugliban. Vannak a listában rohadt régiek is. -
TomBond #4387 Nem kell semmi komoly. Elég valami gagyi is. -
#4386 Az ilyen "szintetizátor programok" közül a komolyabbak úgynevezett VSTi-k, és bizony, valamilyen "host" (gazda) program segítségével működtethetők.
Pl. Reason, Pro Tools, Cubase, Ableton.
S akkor már itt tartasz:
-
TomBond #4385 Tud valaki ajánlani egy "jó" szintetizátor programot? -
1adrenn1 #4384 Köszi a választ.A verzió:vReveal 3.0
A másik programnak most gyorsan utána nézek.
Várom,hogy jelentkezz Üdv -
#4383 Szia! Az a progi,amit irtál,hogy ha menteni akartad,nem lehet,mert az már prémiumos szolgáltatás,nem kér olyankor sorozatszámot? Ha igen talán tudok segiteni,csak a pontos verzioszáma kell!
Amúgy meg próbáld meg még ezzel:
DivFix++ ez állitólag javit pixelhibákat is.
Szia! -
1adrenn1 #4382 Sziasztok.Van valakinek ötlete??
Video kazettáról lett feldigitalizálva egy régi családi felvételNem túl jó a minőség(pixeles stb)
Szeretnék egy jó progit,amivel fel lehet javítani.Mivel 20 perces a video,csak free programmal próbálkoznék.
vReveal--ezzel próbálkoztam.Elég jó eredménnyel,bár amikor a mentéshez értem,akkor beharangozza a program,hogy az már prémium szolgáltatás :(
Tehát nem jött össze.
Valaki valami ötletet????
Köszi -
#4381 Köszi belenéztem de nekem ez kínai xD nem értek a scriptíráshoz, bár elvileg a szakmámba bennevan :D -
#4380 Autohotkey - Joysticket és egeret említ, de szerintem gamepad emulálására is alkalmas lehet. -
#4379 Hú na én elég elvetemült programot keresek :D már régóta kutatok utána, de ilyet még nem láttam, de kéne.
Na szóval olyan cucc kéne nekem ami gamepadot imitál ami billentyűzet-vezérelt lenne.
Leegyszerűsítve: Micro Machines V4-ezni akarunk 3an, de csak egy kontroller van(na meg a bill.) és az nem fun ha egy valaki csak nézni, erre kéne egy rapid megoldás :)
A fordítottjával találkoztam (joytokey) ami működik is de ezúttal most nekem virtuális gémpad kéne. -
#4378 DivxToDVD. A legegyszerűbb progi,Nálam 1 óra 10perc alatt késziti el az avis,vagy divx-es filmet dvd-re,még fejezetekre is osztja,teljesen autómata. -
#4377 Szia!
Ha a Camtasia Studio 7-hez kell sorozatszám,akkor szólj! -
#4376 Köszi!! -
#4375 árvíztűrőtükörfúrógép? -
#4374 AMP Font Viewer
This program is an easy to use but powerful font manager, which allows you getting a quick overview of both installed and non installed fonts. It can install and uninstall fonts, and organize them in categories. Some of its features are:
Supports TrueType and OpenType fonts.
Supports Type1 fonts.
Installation of fonts from a folder (one by one or from a list).
Installation of fonts temporally (until the program is closed).
Deletion of installed fonts.
List of all installed fonts with several display options.
List of the fonts from a folder with several display options.
Several options for organizing fonts in categories and managing them.
It can print a list of all or some of the installed fonts with an example of each font.
Scratchpad area for testing the look of any font (installed or from a folder).
Dual English/Spanish version.
-
#4373 Sziasztok,
Nem ismer valaki olyan progit, ami betűkészletet tud elég hatékonyan telepítés előtt megjeleníteni; mint valami képnézegető progi, csak betűknek...??
Előre is köszi!!
Z -
#4372 ja, igen, csak arra gondoltam hátha valami a böngészőből alapból kiszedi az mp4-et
végülis a forráskódból megvannak a videók azonosítói és abból kell valahogy video URL-eket generálni és akkor pár kattintással le tudom tölteni ami kell -
kl24h #4371 Én a leírt módszert használom, ezért nem szükség program. Gyorsabban úgysem lehet letölteni, mint ahogy tölti az IE8, csak annyi időt veszítek, ameddig átmásolom/áthelyezem a fájlt, de ez nem sok... -
#4370 köszi, Wireshark progival megtaláltam egy videót, mp4, próbálok valami mp4 letöltésre specializálódott progit keresni
innen meg összes leszedhető :) najó kicsit kényelmetlen -
kl24h #4369 Egyszerű!
Veszed az Internet Explorer-t. Veszed az első videót, megvárod, amíg letöltődik (a fehér csík végigmegy) és most jön a trükk.
Belépsz a C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Temp\ és itt találsz valami fla....tmp fájlot (ez lenne a videó fájl), megnézed a méretét és utána megkeresed, hogy hova töltötte még be ezt a méretű fájlt. Azért kell megkeresni, mert a fla....tmp fájlhoz nincs jogod hozzáférni/másolni.
A betöltött fájlt a C:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Temporary Internet Files\ mappában kell keresni. Én erre Total Commander-t használok, és beállítom, hogy a fájlok méretét csökkenő sorba tegye (hasonló a helyzet, ha Windows Explorer-t használsz), és ekkor mindig az első szokott lenni a videofájl, amit oda másolhatsz/áthelyezhetsz ahova akarsz. Persze, ha többet akarsz letölteni, akkor az előzőt törölnöd kell, nehogy megint ugyanazt másold át. Most figyelem épp, hogy ezek a videok *.mp4 fájlok, amit VLC Media Plarer-rel meg lehet nézni.
Fontos, hogy mielőtt ennek a munkának nekifognál töröld az IE időlegesen használt fájljait: Internet Properties > General fülben ahol írja, hogy Browsing History > Delete. A másik dolog, hogy általam megadott mappákat nem látod, ha nem állítod be a Total Commander-ben, hogy mutassa a rejtett mappákat/fájlokat, ha Windows Explorer-t használsz, akkor a Folder Options > View fül > Show Hidden Files and Folders legyen bejelölve és a Hide Protected Operating system files ne legyen bejelölve.
Windows Explorer esetében, addig nem jelenik meg a *.mp4 fájl, ameddig nem töltötte be egészen. Gondolom, az egész videó azon az oldalon miután letöltödik *.mp4, mert ha nem, akkor *.flv formában kell megjelenjen vagy kiterjesztés nélkül, de nem hinném.
Lehet, hogy lenne program is, de ezzel a módszerrel úgy szerzed meg a videókat, ahogy fel vannak téve, semmi minőségrontással. -
#4368 gameanyone.com-ról (játék végigjátszások) szeretnék videókat letölteni legjobb minőségben, egyszerűen, tudnátok valami bevált módszert mondani? -
#4367 elvileg ms fájlokat tartalmaz(pl:wmv,wma) turkálj a forráskódban:)
ingyenes(avi/swf mentés) program camstudio -
#4366 Szívesen. -
#4365 Jónak néz ki, kösz. -
#4364 Lesd meg ezt! Im TOO Avi To DVD Converter -
#4363 Avi-ból DVD-be konvertáló programot keresek, ha tudna közvetlen dvdre is előny lenne. próbáltam a Cucusoft avi-to-dvd prot, amit megnyitnám vele vmeik avi-t memória hiba és kilép, a másik Xilisoft x-avi-to-dvd converter, azzal meg az a baj h semmit nem lehet beállítani még előnézet sincs, így meg nincs kedvem látatlanba csak egy órát konvertálni h lássam mien lesz. 512x385 a felbontása az aviknak, én ezeket tvn szeretném nézni, oda meg kevés :S -
#4362 Regisztrált Camtasia Studio 7 csomagban van Recorder is. Azzal képet, hangot is.
Ingyenes alternatíva: HyperCam 2
-
#4361 Mivel tudok a képernyőről felvenni úgy, hogy közben a hangszóróból kijövő hangokat is rögzítse? Silverlight-os videót akarok letölteni :) -
#4360 Nem warez félre ne érts csak anyám gépén Home edition van és én le akarom cserélni a serialt benne mert elvitte a szervízbe a laptopot és amióta hazahoztza azóta kiírta rá hogy a windows szoftver nem eredeti pedig a saját eredeti kulcsos home-om tettem fel rá. Mivel 2 eredetim van még anno a sulinetes időszakból ezért akarom cserélni a serialt -
#4359 No warez!
"Changing the Windows XP product key may be necessary if you discover your current key is pirated or illegal but you don't want to reinstall Windows XP to activate your new legal key" - XP módszer
-
#4358 Sziasztok olyan programot keresek amellyel le tudom cseréni az xp-nek és az office 2007-emnek a szériaszámát. -
#4357 Köszi, talán ez is jó lesz. -
#4356 Az elv ugyanaz - makróval meg lehet csinálni. AutoHotKey - tutorial
-
#4355 Nem Ctrl+Alt+Delete, hanem alt+tab. De nem is az alt+tab a fontos, mert nem mindig két program fut egyszerre.
Szóval fut biztosan két programom teljes képernyőn. Azt szeretném, hogy ezek képe kb 5 mp-enként cserélődjenek. Egy wallpaper cserélgetőhöz tudnám hasonlítani, amiben beállítottam két képet és az intervallumot a cserélgetéshez. -
#4354 Szimulálja, vagy meg is nyomja neked a Ctrl+Alt+Delete kombinációt?
Mert makrókat lehet gyártani, és programok is vannak ilyesmihez.