5473
Felhasználói programot keresek.
  • j0nNyKa
    Sziasztok!

Játékból szeretnék jó minőségű (1080p) videót felvenni, hanggal.
    2 programot próbáltam:
    - CamStudio: ezzel az a bajom, hogy csúnyácska a minőség, + nálam alapvetően a hangkártyára sem akart rátalálni
    - Fraps: Ennek szuper lenne a minősége, és a hangra is rátalál, viszont egyrészt eléggé fogja a gépet, így szaggat tőle az adott játék, másrészt pofátlanul nagy file-t generál, amit még kovertálnom is kell

Szóval valami ötlet?
    Köszi
  • Blufox
    11
  • ddt500
    Egy olyan programot (vagy oldalt) keresek ami az internet kapcsolatom stabilitását ellenőrzi. Nem a sávszélességet, pinget vagy ilyesmit hanem, hogy szétkapcsol-e magától. A google kidobott pár találatot de nem tudtam eligazodni rajtuk. Az van, hogy online játék közben ledob minden szerver connetion lost-al, de abban a pillanatban vissza is tudok lépni. Ha online pókerezem akkor is van, hogy megakad egy pillanatra játék de ott nem dob le. Sima böngészés illetve letöltés közben nem érezni semmit. Viszont így élvezhetetlen minden online játék.
    Szóval mielőtt reklamálnék a szolgáltatónál kéne valami amivel leellenőrzöm a dolgot. Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg örülök, hogy tudtam segíteni.
  • Klon
    na, kipróbáltam. zsír!!
    az alapokon kívül nekem a hdr és a hdri volt fontos, és viszi!

köszi
  • Klon
    egy próbát megér
    köszi
  • IMYke2.0.0.0
    XnView - Az én példányomat nem is kell telepíteni, csak kicsomagolom a célgépre [C, D, tökmindegy milyen meghajtó] és elindítom egyszer, társítom az összes ismert képfájlhoz és kész.

XnView honlap

XnView is a utility for viewing and converting
    graphic files.

It has the features :

Import about 400 graphic file formats
    Export about 50 graphic file formats
    Multipage TIFF, Animated GIF, Animated ICO support
    Image IPTC, EXIF metadata support
    EXIF auto rotation support
    IPTC editing
    Resize, rotate, crop support
    Lossless rotate & crop (jpeg) support
    Adjust brightness, contrast...
    Auto levels, contrast
    Modify number of colors
    Apply filters (blur, average, emboss, ...)
    Apply effects (lens, wave, ...)
    Fullscreen mode
    Slide show with effects
    Batch convert, batch rename
    Create WEB page easily
    Screen capture
    Create contact Sheet
    Create or edit Multi-page file (TIFF, DCX, LDF)
    TWAIN & WIA support (Windows only)
    Print support (Windows only)
    Drag & Drop support (Windows only)
    Compare image side by side
    Filmstrip layout
    44 languages support (Windows only)
    And many many other things...
    No Adware, No Spyware

XnView is provided as FREEWARE for private non-commercial or educational use (including non-profit organization)
  • Klon
    én egy képnézegető progit keresek.
    tudom, h tele van vele a net, de egy lehetőleg free progi kéne, ami VILLÁMGYORS, nincs benne semmi flanc meg csicsa, és jó sok féle képtípust támogasson.
    tudtok ilyet? ill. ti mit használtok?
  • lujza38
    Nokia 6210i-hez van ez a "utility"?
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen. :)
  • Grove4
    Köszönöm!
  • IMYke2.0.0.0
  • Grove4
    Sziasztok, profi zene/hangszerkesztő programot keresek, ha van ilyen, amivel gitár, dob akkordokat lehet készíteni. Köszönöm Szépen a segítséget!
  • gergely1991
    A telefonodhoz nem adtak utility-ket(segédprogramokat)?
  • lujza38
    SOS Olyan program van esetleg hogy beirom a neveket és a telefonszámokat a pc-be és onnan feltöltöm a mobilba?Sajnos szoftver frissítés miatt az összeset fel kellene vinnem a telóba és a gépbe egyszerűbb lenne.
  • Grove4
    Köszönöm a válaszokat.
  • computerguru
    Vision Express 4,én ezt használom már évek óta,jó néhány dvd-t készitettem már vele( saját interaktiv mozgó menük,efektek,kiusztatás,beusztatás,hangerőkiegyenlités,hangsáv kicserélése,feliratok beillesztése,stb...)
  • Dj Faustus #4416
    Virtualdub
    Avidemux
    Windows Movie Maker
    VideoLAN Movie Creator

Linux alatt:
    PiTiVi
    Kino
    Kdenlive
    Cinelerra
  • gergely1991
    esetleg Power Director-al
  • Grove4
    Ingyenes kéne, és olyan, ahol a fényerővel is tudok variálni.
  • Grove4
    Köszönöm. Akkor a másik kérdésem, egy olyan program, amivel videót tudok vágni és különféle effekteket rárakni. Köszönöm.
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden: nem lehet ilyesmit megcsinálni.
  • Grove4
    Hello!
    ...

Azt szeretném megkérdezni, hogy azt melyik programmal tudom megcsinálni, hogy egy számban (Prodigy-Invaiders Must Die) amikor azt mondják, hogy "We are The Prodigy" azt kicserélem valami másra, úgy hogy megmarad az eredeti "hangnem"? Ez megoldható valahogy, és ha igen melyik programmal?

Köszönöm szépen.
  • akela
    Szép reggelt!
    Segitsetek. Olyan programot szeretnék,amely a netrőlleszedett(pl.you tube),de több részletből álló videókat képes összerakni egybe.
    Van több videó amely szét lett szabdalva,gondolom igy egyszerűbb feltölteni,viszont jobb lenne megnézni egybe.
    Köszi előre is.
  • kl24h
    AVG Rescue CD (Tutorial): van benne egy Midnight Commander és valami Registry Editor féle, csak tudni kell használni. A fájlokat ki tudod törölni a Midnight Commander-rel, viszont a Registry-ből inkább újraindítod a gépet és mivel már kitörölted a SecuRom programokat, akkor már simán fog menni a Registry Editor-ral (Run: regedit).
  • JethroHUN
    Kellene nekem egy program amivel olyasmit is kitörölhetek a gépről ill. a registryből amit nem enged a rendszer. Ezt a SecuROM nevű csodát akarom eltávolítani, de nem megy. Leszedtem a removal toolját de az is hagyott a registryben kulcsokat. Ha létezik egyáltalán ilyesmi.
  • FZoleee
    ez tényleg jó, köszi :D
  • computerguru
    Próbáld ezt,nagyon jó!

MP3Gain
  • Klon
    ha firefoxot használsz, szedd le ezt: downloadhelper
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáld ezzel:
    Applian Technologies Replay Media Catcher v4.0.10
  • doncarlos
    Hali! Olyan programot vagy bármilyen megoldást keresek, amivel ezt le lehet tölteni:

http://entertainmentempire.blogspot.com/2011/06/jennifer-hudson-performs-live-on.html
  • FZoleee
    kösz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szinte bármelyik audió szerkesztő programban - legyen ingyenes, vagy próbaverziós (általában 30 naposak) - találsz egy olyan opciót, hogy normalize. Az a funkció kell neked.

• gergely1991
    Talán audacity-vel betudod állítani hogy milyen db-el szóljon:)
  • FZoleee
    arra létezik valami program, hogy a zenék (mp3) hangerejét kiegyenlítse?
  • Japep

Hello.
    Sokat kerestem, de nem találtam jó, ingyenes kikérdező-programot nyelvtanuláshoz...
    Olyan kellene, ami tud az adott nyelvről magyarra kérdezni, és fordítva is.
    Esetleg megjegyzi, mit tudok, mit nem, és azt újra nem kérdezi.

Remélem tud valaki segíteni. :)
    Köszi előre is.
    Üdv.
  • computerguru
    Sajnos a 3-as verziohoz nem találtam kulcsot,de ehez van:

vReveal Premium v2.0.6368
  • gergely1991
    *csak a regisztrált változat esetén tudod megnyitni.
  • TomBond
    Köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • gergely1991
    FL-studio-val is tudsz zenélni csak ott annyi a korlát hogy amit elmentettél rajta a továbbiakban csak a regisztrált változat esetén tudod elmenteni.De korlátlan ideig használhatod.
    Vagy egy ingyenes alternatíva a Linux Multimedia Studio(LMMS).