5473
Felhasználói programot keresek.
-
Indigo #4473 Köszi! Megnézem mit tud! -
#4472 Gyakorlatlan lévén a témában én egyszerű CD-R(W) ellenőrző programot ajánlanék, aminek elsődleges feladata a lemez felületének ellenőrzése, és szükség esetén annak biztonsági másolatának biztosítása: CD-DVD Diagnostic
-
Indigo #4471 Üdv!
Olyan progit keresek, ami PS2-es lemezek olvasatóságát ellenőrzi (tehát gyak. be tudom olvani a PS2-es lemez teljes tartalmát). Köszi! -
DiNoszka #4470 Azokkal én is elvagyok, de Fekete Macskázni szoktam :) -
#4469 Windows - Games - Passziánsz. Nálam ez vált be az évek során. -
DiNoszka #4468 Én a Super Mario 2-őt szoktam stresszoldónak. Igaz hogy nem az ami kicsi gyerekkoromban volt de akkor is, jobb mint a semmi :D -
#4467 ez volt az , már nem kell, köszönöm . ez a legjobb stresszoldó program, és lassan jönnek a zh-k :D -
#4466 Az is lehet, hogy ez az a program :) -
#4465 Természetesen. Behozom és linkelem majd. -
#4464 Stress Relief 2.0 -
#4463 ennek én is örülnék, most kedvet kaptam rá én is :) -
#4462 fel tudnád tölteni vagy elküldeni itt pm-be? -
#4461 Nos, a nevét nem tudom, de 7 éve nekem is megvan:
-
#4460 van egy program, idegőlő vagy stressz néven, mikor hangyákat lehetett tenni amonitor képére, és kalapáccsal, gépfegyverre, láGSZóróval szét lehetet égetni az egészet . hol van ez?:D mi a neve? -
#4459 Hát a progi nagyon szépen letölti a thumb-okat, de a rendes nagy képekhez szinte hozzá se nyúl. Azt be lehet állítani, hogy mi legyen a max méret, de azt nem, hogy mi legyen a minimális méret, és ne töltse le az 5 kbyte-os
fileokat. :(
Marad a kézi letöltés.
-
#4458 találtam megoldást :) -
#4457 Sziasztok !
Egy merev lemez van a gépben, és az ketté van osztva! Egyik felét adatok tárolására használom, a másikról pedig a rendszer fut. Az adatos patríción van egy rejtett mappa (amit csak TC vel tudok megnézni) ami elfoglal 320 GB ot... Már rég kerestem a megoldást erre mert már 1 éve eltűnt egy csomó hely. Megnéztem és ezekben a mappákban azokról vannak másolatok amiket én csináltam (tga kép sorozatok amik általában 5-6 gigások, + le renderelt videók amik szintén nagy méretűek ) Egyszerűen nem tudom kitörölni, már próbáltam csökkentett módban is de semmi. A vírus yrto se talált semmit. Féreg vírusra gyanakszok de akkor miért nem találta meg a keresés? Na és olyan progit keresnék amivel fel tudom oldani az írás védetséget, vagy ami meg keresi és megoldja azt amiatt nem tudom törölni... előre is kösz -
#4456 Köszi!
-
#4455 A "Teleport Pro"-val akár a teljes oldal minden anyaga lementhető, ha az index nem php-s.
S természetesen, beállítható, hogy milyen média formátumokat töltsön, vagy ne töltsön le. -
#4454 Sziasztok!
Olyan letöltő(letöltésvezérlő) programot keresek, ahol be lehet állítani,
hogy csak jpg,gif fájlokat töltsön le, de ne csak a megnyitott oldalról,
hanem az egész szerverről.Konkrétan innen:vicces képek-imgur.
Próbáltam már sok letöltőt, de egyik sem működött úgy,ahogy szerettem volna.
Valaki ajánlotta a Flashget-et, de a NOD32 nem engedte letölteni mert ártó kódok vannak az oldalon-írta.
Hozzáférés megtagadva !
Részletek:
Weboldal:
http://122.139.57.25/flashget3.3.0.1092en.exe
Leírás:
Az ESET NOD32 Antivirus letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést.
A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján.
Mit tegyek? Így nem is merem elindítani a máshonnan letöltött flashget-et.
Ráadásul a weboldalon ez van:
Latest version:Flashget v3.3
mellette
Latest version:Flashget v1.9.6
Tudnátok egy normális letöltőt ajánlani?
Köszi!
-
Köszi szépen a gyors választ, majd megnézem. :) -
#4452 Próbáld ki az "OmniPage" számodra elérhető, aktuális verzióját.
Az ugyanis egy OCR program - közvetlenül szkennerről, és már beolvasott képről, fájlból is képes a szöveget felismerni, és RTF, DOC, TXT formátumba menteni neked.
-
Hello.
Van 2 PDF-em - az egyik nem enged másolni, a másikban pedig egy újság van, de szkennelve.
Létezik olyan program, ami betéve ennek a 2 .pdf-nek a szükséges oldalairól képeket "kiszedi" nekem a szöveget?
Tudom, hogy nincs tökéletes, át kell még majd nézni őket, de már az is könnyebb lenne, mint kiírni... :S
Köszi előre is, üdv. -
TomBond #4450 Köszönöm!
Kipróbálom! -
#4449 Mivel ezzel a képernyődön folyó tevékenységeket tudod rögzíteni, így adott a válaszod: IGEN.
Gyakorlatilag bármit rögzíteni tudsz vele, ami a képernyődön folyik - testre szabhatod a rögzítési tartományt, a minőséget stb. stb. stb... -
TomBond #4448 Köszi!
Ez tud weblapokat is menteni (mármint flash meg ilyesmi), mert igazából nekem arra kéne.
Pontosítok: Tehát van a neten egy "suli". Az előadók elmondják meg animálják az anyagot, de csak egyszer lehet megnézni. Namármost én ezt az egy alkalmat szeretném többször megnézni. -
#4447 camstudio és ingyenes:)
aviba és swfbe menti el aszem -
TomBond #4446 Én egy olyan progit keresek, amivel a képernyőn folyó dolgokat tudnám hanggal rögzíteni videó formátumban. -
#4445 Egyszerű! Konvertáld át a mixet mp3-320-ba,(az még cd minőség),egyből külön álló számokat kapsz,természetesen ha egy fájlként van megirva a mix,akkor 4441 hozzászólás. -
TomBond #4444 Mozilla Thunderbird + MinimizeToTray -
#4443 üdv
egy olyan e-mail kliens (?) cuccost, vagy igazából nem is tudom, hogy hívjákot keresek, ami gép indulásakor magától indulna és értesítene, ha új üzenetem érkezne, és mondjuk a tálcán jelezné, hogy van-e olvasatlan és ha van akkor mennyi... stb. remélem értitek :) -
raja #4442 Köszi a gyors választ. -
#4441 Először is, ez csak akkor lehetséges, ha az eredeti AudioCD-n is külön számokként vannak a mixet alkotó zeneszámok [azaz, a megfelelő időpillanatot elérve a számláló a következő zeneszámra vált, és a távirányítóval, vagy manuálisan Te magad is meg tudod tenni, hogy a mix egyik számát választva azt hallgasd].
Ha nincsenek külön "trackekként" [hú de szép "magyar szó"], a lemezen, akkor csakis egyben tudod leszedni a mixet, és darabolni csak hangeditorral.
Ha trackenként van: használhatsz bármilyen CD-ripper programot
[Easy CD-Da Extractor például - a Demo is elég]
Ha nem trackenként van: bármilyen CD-ripper programmal szedd le a zenét a lemezről, majd a nyersanyagot vagdosd fel, hallás után különálló számokra.
[Sony SoundForge - demo is elég]
-
raja #4440 Olyan progit keresek ami széttudná szedni az audio cd-t (Mix cd) kölön számokra -
#4439 Dell driver letöltés - menni fog, nem hiszem, hogy részletezni kellene... -
#4438 Sziasztok
Dell 1908 monitornak van oldalt 2 darab usb csatlakozo hogy tudom működtetni szerintem valami telepitőt kell leszedni hozzá de nemtudom ha valaki tudja az jelezze már.köszöönöm
-
#4437 a WeGame már most szimpatikus, telepítem is -
#4436 Szívesen - remélem, segítenek a programok. -
#4435 köszi -
#4434 http://www.playclaw.com/
http://www.wegame.com