Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fook
és csak az írást ? mert kaptam sok sok kéziratot pdf-be(beszkennelt , és nem tudom módosítani) , ami úgy kellene hogy bele tudjak szerkeszteni a szövegbe.

gergely1991
foxit reader pl txt-be tud menteni

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

fook
Sziasztok ! Tudtok olyan programot , ami beszkennelt kézírást (pdf fájlból) alakít át szöveggé ? (.doc-ba vagy akármibe). Fontos lenne ! Elõre is köszönöm 😊

Az antivírusnál be kell tenni a kivételek listába és akkor nem kellene foglalkozzon vele.
KILLER2
Meglátjuk mi lesz. De amúgy köszi az infót. Akármi is lesz, nem ilyen "kaliberû" a dolog, szóval mindegy.

Töltsük le az internetet!

IMYke2.0.0.0
Én szóltam. Innen a Te dolgod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KILLER2
Sok minden törvénybe ütközõ, mégis csinálják az emberek. Bár a személyiségi jogokat én pont elég érzékenynek tekintem, de családon belül szerintem lehet indokolt a dolog. De szerintem a jogi háttere a dolognak nem ide tartozik és nagyon hosszasan lehetne fejtegetni, hogy etikus-e. Az hogy törvénybe ütközõ-e pedig kiderül a törvényekbõl elég egyértelmûen.

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy magyar törvényekbe ütközõ dolog ezek használata, nem ajánlom, hogy bármelyiket is bevesd. Igen, még a saját családodon belül is az.

Ajánlom figyelmedbe azt a bírói ítéletet, amit egy pasi a volt barátnõje, annak húga, és anyja ellen elkövetett keyloggeres jelszó-visszafejtéses e-mail-olvasásos akcióját követõ perében volt hallható, még a médiában is!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

KILLER2
Tudom, hogy fura kérdés, de nem tud valaki olyan billentyûzetfigyelõt, amit nem szúr ki antivírus, esetleg rá lehet venni az antivirust, hogy hagyja futni? Oké, hogy a keyloggerek alapjában véve vírusok, de amikor nem más szopatására, hanem indokolt esetben kellene, csak van rá valami megoldás, hogy kulturált módon is lehessen futtatni egy gépen.

IMYke2.0.0.0

Üdv mindenkinek!

Olyan programot keresek amivel MTS file-okat tudnék átkonvertálni AVI-ba.

Elõre is köszi a segítséget.

Olyan programot keresek amivel tudok blue-ray menüt csinálni. Van két sorozatom egyenként 23 résszel. Ehhez kéne menüt készítenem de úgy hogy a filmeket ne konvertálja.
Van ilyesmi? Megoldható?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

KILLER2
Eddig kimaradt, majd meglesem.

gergely1991
Kasperskyt próbáltad már?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

KILLER2
És köszi a programokat!

KILLER2
Azt használom, csak elfelejtettem kiírni 😊 Viszont akkor is, hiába jó, sajnos nagyon lassúcska.

Norton Internet Security 2011

Megjegyzés:
BitDefender Internet Security-t kellett volna használj, mert abban van tûzfal is.
gergely1991
Mondjuk az eset sysinpector tud egyes dolgokat 😊

KILLER2
Én is ilyesmire tippelek, de jó lenne látni, hogy mi az konkrétan.

IMYke2.0.0.0
Ha biztos, hogy nem vírusod van és magad nem indítottál fel/letöltést, nem mûködtetsz game servert stb. akkor a sávszélességed szivárgásának az oka (szerintem) elég lírai: a Windows-od és valamelyik programod (Adobe termékek szoktak fõleg) frissítéseket tölt le.

KILLER2
Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan programot, ami kilistázza nekem az összes futó programot (mint pl a feladatkezelõ) és szed-e le a netrõl, ill. milyen gyorsan? Az antivírusom szerint idõnként teljes sávszéllel szed le a gépem, de nem a listájában nem látok egyetlen olyan folyamatot se, ami letölt (legalábbis ennyit), vírust szintén nem találtam.
És ha már itt tartunk, nem tud valaki valami jó kis minden az egyben (fûzfal, antivírus, antispam, stb) antivírust? Jelenleg BitDefender 2011et használok, de elég szépen megfogja a gépet.

utánanéztem és elég jónak tûnik,kipróbálom ezt is, köszi szépen még1szer 😄
IMYke2.0.0.0
Inkább használom az Advanced SystemCare-belit, mint bármi mást.

Vopt 9.0 töredezettségmentesítõrõl valakinek véleménye? mennyire jó,megbízható?
IMYke2.0.0.0
Szívesen. Szolgálunk és égünk 😊

<#eljen><#worship><#worship>

zsííír , mükszik!
nagyon szépen köszönöm!
köszi 😄
remélem valahogy sikerül megoldani...
IMYke2.0.0.0

hogyan lehet megoldani azt,hogy chrome böngészõmben tárolt adatokat lementsem? (c-re van telepítve, de a gépet újra akarom rakni így elveszik a chrome-ban tárolt adatok) és ezt nem szeretném, van sok megjegyzett jelszó is,könyvjelzõk...stb

ez megoldható vagy nem?
Dj Faustus
Joystick-hez és egérhez készült, de szerintem gamepad-hez is jó lehet: Autohotkey

RAZOR27
Gyerekek most nagyon speckó dolgot kersek 😄

Kéne egy olyan program amivel gamepadot tudok szimulálni a billentyûzetrõl.Mielõtt félreértenétek, ismerem a joytokey-t, xpadder meg ezeket, de nekem pont az ellenkezõje kell 😄
Igazából Magicka-ázni akarunk egy gépen és az nem kezel két billentyûzetet persze, de csak arról lehet értelmesen játszani.
Na ennek a megkerülése kéne. Szóval hogy a kontroller gombjait átrakhassam billenyûzetes irányításra.
És így lehetne úgy használni, hogy player1 használná a billentyûzetet player2 meg egy másik billentyûzeten (de más kiosztású gombokról) vezérelné a gémpadot. tudom bonyolult 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

gergely1991
sajátgép>tulajdonságok>speciális>inditás helyreállításnál>beállítás>automatikus ujrandítás pipa eltüntet.(szerintem kék halállal futsz össze)
egyébként

zyppy
Hai
Windows Vistán/7-en akarom megnyitni a thumbcache_*.db fájlokat valami ingyenes programmal, de csak többszázdolláros fizetõseket találtam.
Létezik-e ilyen?

Sziasztok! Segítenétek nekem? Egy programot keresek, amit úgy kell elképzelni, mint egy szótárat (pl. angol-magyar), de az a lényege, hogy itt én írom be a szavakat és a program meg visszakérdezni. Viszont be lehet azt is állítani, hogy pl. 4 megoldás közül válasszam ki az adott szó jelentését. Nem tudom mennyire írtam le egyértelmûen, de nekem régen megvolt ez a progi csak nem tudom mi a neve és most szükségem lenne rá. Elõre is köszönöm a segítségeteket.
sziasztok!

anno találtam hardware segítségkérõ topicot de most nem találtam meg! ha valaki tudja hol van az linkelje már legyen oly kedves!
egyébként a problémám annyi,hogy ha a leállításra megyek akkor a gép újraindul! de mitõl? tegnap kapcsoltam volna ki és meglepõdtem h restartol
Elsõre arra gondoltam h félre nyomtam , de nem! most reggel is ugyanez volt...
mi lehet a gond?
vírusellenõrzést most nyomatom,hátha az lehet a hiba forrása de bármilyen ötletet,javaslatot szívesen veszek
Tetsuo
Click! 😄

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Csaba1990
Épp ez volt a bajom, hogy win7 alatt az alap windowsos fényképnézegetõ csak azt az egy képet adta vissza ameiknél rámentem a kicsomagolásra. Nem lehet vele lépegetni, de akkor nem olyan win 7 probléma csak a fényképnézegetõjük lett szarabb...

Egy másik képnézegetõvel már ment a dolog.

Ráclickelsz az elsõ képre és a "mindent kicsomagol és futtat (Unpack All And Execute)" opcióval minden képet kicsomagol a .../TEMP/tc0/ mappába, és akkor amilyen programban felnyitja, azzal csak vegig kell menni (pl. a Windows Picture and Fax Viewer-rel a nyílakkal viszed tovább a képeket, az Irfan View-el a Space, mindegyik programnak megvan a sajátja).
A .../Temp/tc0/ ez az az ideiglenes könyvtár, de ezt nem kell megkeressed, mert a TC amilyen programban nyítja fel a képeket, annak megadja ezt az ideiglenes mappát, ezért te csak tobább kell vidd a képeket, mást nem kell csinálj.
Csaba1990
Hy hy, Én egy olyan programot, azaz képnézegetõ programot keresik, ami képes tömörített fájlokban lévõ képek megjelenítésére. Az is megfelel, ha rámegyek totalcommanderrel és ott megnyitom az egyik képet, rámegyek, hogy mindet kicsomagol és futtat-ra azután ügye bejönne a program azt a kicsomagolt képet végig tudnám nézni.

Azaz ne kelljen kicsomagolnom a tömörített fájlt, ha meg akarom nézni a benne lévõ képeket, maximum csak a windows temp-jébe indéglenesen csomagolja ki.

Remélem érthetõ voltam. Jah és Win7 64 bit.

computerguru
AxCrypt,azt hiszem te ezt keresed.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Tetsuo
Koszi, ez mappakra is ervenyes vagy csak fajlokra?

Tetsuo
En is hasonlot keresek, csak kulso winchesterhez.
Vagyis egy kozos hattertarunk van, amire tobb laptop is racsatlakozhat neha-neha, de vannak rajt olyan dokumentumok, amit nem akarom, hogy lasson mas.
Erre a win gondolom nem kepes.. szal van vmi ingyenes, megbizhato progi?

Itt lenne valami, amit keresel, csak nem tudom ha ingyenesek, de mondjuk lehet kapnál kulcsot is hozzá: itt
...meg tudnák nézni?
És ha rejtetté teszed a mappát, akkor rendelkeznek olyan tudással, hogy meg tudnál nézni?
Seithennin
ezt tudom de én külön programot szeretnék hozzá... azért köfi😊

gergely1991
például csinálsz egy profilt jelszavaztatod és a profilmappa dokumentum mappájába másolod akkor mások nem férnek hozzá😊

Seithennin
hali!
Olyan progi kéne amivel ha jobb klikket nyomok egy mappára akkor ott klikkel letudom jelszavazni a mappát! Persze ingyenes progi kéne! Nem kell profi legyen csak jelszavas ennyi😊 köfike

Tetsuo
Koszi, a Pencil-t probaljuk ki.