5473
Felhasználói programot keresek.
  • Indigo
    Köszi! Megnézem mit tud!
  • IMYke2.0.0.0
    Gyakorlatlan lévén a témában én egyszerű CD-R(W) ellenőrző programot ajánlanék, aminek elsődleges feladata a lemez felületének ellenőrzése, és szükség esetén annak biztonsági másolatának biztosítása: CD-DVD Diagnostic
  • Indigo
    Üdv!

Olyan progit keresek, ami PS2-es lemezek olvasatóságát ellenőrzi (tehát gyak. be tudom olvani a PS2-es lemez teljes tartalmát). Köszi!
  • DiNoszka
    Azokkal én is elvagyok, de Fekete Macskázni szoktam :)
  • IMYke2.0.0.0
    Windows - Games - Passziánsz. Nálam ez vált be az évek során.
  • DiNoszka
    Én a Super Mario 2-őt szoktam stresszoldónak. Igaz hogy nem az ami kicsi gyerekkoromban volt de akkor is, jobb mint a semmi :D
  • akyyy
    ez volt az , már nem kell, köszönöm . ez a legjobb stresszoldó program, és lassan jönnek a zh-k :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az is lehet, hogy ez az a program :)
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen. Behozom és linkelem majd.
  • Dj Faustus #4464
    Stress Relief 2.0
  • rooney8
    ennek én is örülnék, most kedvet kaptam rá én is :)
  • akyyy
    fel tudnád tölteni vagy elküldeni itt pm-be?
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, a nevét nem tudom, de 7 éve nekem is megvan:

• akyyy
    van egy program, idegőlő vagy stressz néven, mikor hangyákat lehetett tenni amonitor képére, és kalapáccsal, gépfegyverre, láGSZóróval szét lehetet égetni az egészet . hol van ez?:D mi a neve?
  • pomogacs2
    Hát a progi nagyon szépen letölti a thumb-okat, de a rendes nagy képekhez szinte hozzá se nyúl. Azt be lehet állítani, hogy mi legyen a max méret, de azt nem, hogy mi legyen a minimális méret, és ne töltse le az 5 kbyte-os
    fileokat. :(
    Marad a kézi letöltés.
  • Gomber
    találtam megoldást :)
  • Gomber
    Sziasztok !
    Egy merev lemez van a gépben, és az ketté van osztva! Egyik felét adatok tárolására használom, a másikról pedig a rendszer fut. Az adatos patríción van egy rejtett mappa (amit csak TC vel tudok megnézni) ami elfoglal 320 GB ot... Már rég kerestem a megoldást erre mert már 1 éve eltűnt egy csomó hely. Megnéztem és ezekben a mappákban azokról vannak másolatok amiket én csináltam (tga kép sorozatok amik általában 5-6 gigások, + le renderelt videók amik szintén nagy méretűek ) Egyszerűen nem tudom kitörölni, már próbáltam csökkentett módban is de semmi. A vírus yrto se talált semmit. Féreg vírusra gyanakszok de akkor miért nem találta meg a keresés? Na és olyan progit keresnék amivel fel tudom oldani az írás védetséget, vagy ami meg keresi és megoldja azt amiatt nem tudom törölni... előre is kösz
  • pomogacs2
    Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    A "Teleport Pro"-val akár a teljes oldal minden anyaga lementhető, ha az index nem php-s.
    S természetesen, beállítható, hogy milyen média formátumokat töltsön, vagy ne töltsön le.
  • pomogacs2
    Sziasztok!

Olyan letöltő(letöltésvezérlő) programot keresek, ahol be lehet állítani,
    hogy csak jpg,gif fájlokat töltsön le, de ne csak a megnyitott oldalról,
    hanem az egész szerverről.Konkrétan innen:vicces képek-imgur.
    Próbáltam már sok letöltőt, de egyik sem működött úgy,ahogy szerettem volna.
    Valaki ajánlotta a Flashget-et, de a NOD32 nem engedte letölteni mert ártó kódok vannak az oldalon-írta.

Hozzáférés megtagadva !

Részletek:

Weboldal:
    http://122.139.57.25/flashget3.3.0.1092en.exe

Leírás:
    Az ESET NOD32 Antivirus letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést.
    A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján.

Mit tegyek? Így nem is merem elindítani a máshonnan letöltött flashget-et.
    Ráadásul a weboldalon ez van:
    Latest version:Flashget v3.3
    mellette
    Latest version:Flashget v1.9.6

Tudnátok egy normális letöltőt ajánlani?
    Köszi!
  • Japep

Köszi szépen a gyors választ, majd megnézem. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáld ki az "OmniPage" számodra elérhető, aktuális verzióját.
    Az ugyanis egy OCR program - közvetlenül szkennerről, és már beolvasott képről, fájlból is képes a szöveget felismerni, és RTF, DOC, TXT formátumba menteni neked.
  • Japep

Hello.
    Van 2 PDF-em - az egyik nem enged másolni, a másikban pedig egy újság van, de szkennelve.

Létezik olyan program, ami betéve ennek a 2 .pdf-nek a szükséges oldalairól képeket "kiszedi" nekem a szöveget?
    Tudom, hogy nincs tökéletes, át kell még majd nézni őket, de már az is könnyebb lenne, mint kiírni... :S

Köszi előre is, üdv.
  • TomBond
    Köszönöm!

Kipróbálom!
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel ezzel a képernyődön folyó tevékenységeket tudod rögzíteni, így adott a válaszod: IGEN.

Gyakorlatilag bármit rögzíteni tudsz vele, ami a képernyődön folyik - testre szabhatod a rögzítési tartományt, a minőséget stb. stb. stb...
  • TomBond
    Köszi!

Ez tud weblapokat is menteni (mármint flash meg ilyesmi), mert igazából nekem arra kéne.
    Pontosítok: Tehát van a neten egy "suli". Az előadók elmondják meg animálják az anyagot, de csak egyszer lehet megnézni. Namármost én ezt az egy alkalmat szeretném többször megnézni.
  • gergely1991
    camstudio és ingyenes:)
    aviba és swfbe menti el aszem
  • TomBond
    Én egy olyan progit keresek, amivel a képernyőn folyó dolgokat tudnám hanggal rögzíteni videó formátumban.
  • computerguru
    Egyszerű! Konvertáld át a mixet mp3-320-ba,(az még cd minőség),egyből külön álló számokat kapsz,természetesen ha egy fájlként van megirva a mix,akkor 4441 hozzászólás.
  • TomBond
    Mozilla Thunderbird + MinimizeToTray
  • rooney8
    üdv
    egy olyan e-mail kliens (?) cuccost, vagy igazából nem is tudom, hogy hívjákot keresek, ami gép indulásakor magától indulna és értesítene, ha új üzenetem érkezne, és mondjuk a tálcán jelezné, hogy van-e olvasatlan és ha van akkor mennyi... stb. remélem értitek :)
  • raja
    Köszi a gyors választ.
  • IMYke2.0.0.0
    Először is, ez csak akkor lehetséges, ha az eredeti AudioCD-n is külön számokként vannak a mixet alkotó zeneszámok [azaz, a megfelelő időpillanatot elérve a számláló a következő zeneszámra vált, és a távirányítóval, vagy manuálisan Te magad is meg tudod tenni, hogy a mix egyik számát választva azt hallgasd].

Ha nincsenek külön "trackekként" [hú de szép "magyar szó"], a lemezen, akkor csakis egyben tudod leszedni a mixet, és darabolni csak hangeditorral.

Ha trackenként van: használhatsz bármilyen CD-ripper programot
    [Easy CD-Da Extractor például - a Demo is elég]

Ha nem trackenként van: bármilyen CD-ripper programmal szedd le a zenét a lemezről, majd a nyersanyagot vagdosd fel, hallás után különálló számokra.
    [Sony SoundForge - demo is elég]

• raja
    Olyan progit keresek ami széttudná szedni az audio cd-t (Mix cd) kölön számokra
  • IMYke2.0.0.0
    Dell driver letöltés - menni fog, nem hiszem, hogy részletezni kellene...
  • ateso
    Sziasztok

Dell 1908 monitornak van oldalt 2 darab usb csatlakozo hogy tudom működtetni szerintem valami telepitőt kell leszedni hozzá de nemtudom ha valaki tudja az jelezze már.köszöönöm
  • j0nNyKa
    a WeGame már most szimpatikus, telepítem is
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen - remélem, segítenek a programok.
  • j0nNyKa
    köszi
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.playclaw.com/
    http://www.wegame.com