Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Töltsük le az internetet!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ajánlom figyelmedbe azt a bírói ítéletet, amit egy pasi a volt barátnõje, annak húga, és anyja ellen elkövetett keyloggeres jelszó-visszafejtéses e-mail-olvasásos akcióját követõ perében volt hallható, még a médiában is!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyan programot keresek amivel MTS file-okat tudnék átkonvertálni AVI-ba.
Elõre is köszi a segítséget.
Van ilyesmi? Megoldható?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Megjegyzés:
BitDefender Internet Security-t kellett volna használj, mert abban van tûzfal is.
És ha már itt tartunk, nem tud valaki valami jó kis minden az egyben (fûzfal, antivírus, antispam, stb) antivírust? Jelenleg BitDefender 2011et használok, de elég szépen megfogja a gépet.
zsííír , mükszik!
nagyon szépen köszönöm!
remélem valahogy sikerül megoldani...
ez megoldható vagy nem?
Kéne egy olyan program amivel gamepadot tudok szimulálni a billentyûzetrõl.Mielõtt félreértenétek, ismerem a joytokey-t, xpadder meg ezeket, de nekem pont az ellenkezõje kell 😄
Igazából Magicka-ázni akarunk egy gépen és az nem kezel két billentyûzetet persze, de csak arról lehet értelmesen játszani.
Na ennek a megkerülése kéne. Szóval hogy a kontroller gombjait átrakhassam billenyûzetes irányításra.
És így lehetne úgy használni, hogy player1 használná a billentyûzetet player2 meg egy másik billentyûzeten (de más kiosztású gombokról) vezérelné a gémpadot. tudom bonyolult 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
egyébként
Windows Vistán/7-en akarom megnyitni a thumbcache_*.db fájlokat valami ingyenes programmal, de csak többszázdolláros fizetõseket találtam.
Létezik-e ilyen?
anno találtam hardware segítségkérõ topicot de most nem találtam meg! ha valaki tudja hol van az linkelje már legyen oly kedves!
egyébként a problémám annyi,hogy ha a leállításra megyek akkor a gép újraindul! de mitõl? tegnap kapcsoltam volna ki és meglepõdtem h restartol
Elsõre arra gondoltam h félre nyomtam , de nem! most reggel is ugyanez volt...
mi lehet a gond?
vírusellenõrzést most nyomatom,hátha az lehet a hiba forrása de bármilyen ötletet,javaslatot szívesen veszek
Egy másik képnézegetõvel már ment a dolog.
A .../Temp/tc0/ ez az az ideiglenes könyvtár, de ezt nem kell megkeressed, mert a TC amilyen programban nyítja fel a képeket, annak megadja ezt az ideiglenes mappát, ezért te csak tobább kell vidd a képeket, mást nem kell csinálj.
Azaz ne kelljen kicsomagolnom a tömörített fájlt, ha meg akarom nézni a benne lévõ képeket, maximum csak a windows temp-jébe indéglenesen csomagolja ki.
Remélem érthetõ voltam. Jah és Win7 64 bit.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Vagyis egy kozos hattertarunk van, amire tobb laptop is racsatlakozhat neha-neha, de vannak rajt olyan dokumentumok, amit nem akarom, hogy lasson mas.
Erre a win gondolom nem kepes.. szal van vmi ingyenes, megbizhato progi?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Olyan progi kéne amivel ha jobb klikket nyomok egy mappára akkor ott klikkel letudom jelszavazni a mappát! Persze ingyenes progi kéne! Nem kell profi legyen csak jelszavas ennyi😊 köfike