5473
Felhasználói programot keresek.
  • binya
    köszönöm szépen !

Ez most konkrétan milyen funkciókat tartalmaz ???
  • IMYke2.0.0.0
    Parancsolj: [spoiler]http://thepiratebay.se/search/Xara%20Web%20Designer/0/99/0[/url]

Mondjuk, én annak idején egy olyan csomagot töltöttem le, amiben maga a Xara WD6 és az összes akkor létező Template benne volt - természetesen, az már nem található meg sehol... :(
  • binya
    Ezt a "csúnya verziót" hol találhatom meg ??
  • binya
    És ezt a \
  • binya
    Nos igen !! szintén ez a helyzet !!!
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, valóban húzós.
    Nos, én a "csúnya verziót" használom a 6-osból, Template-ekkel együtt.
    Természetesen, vállalkozóként, professzionális webdesignerként ezt nem tehetném, mert úgy járhatnék, mint a CryTek játékfejlesztő cég - akinél a WRZ Adobe termékek miatt tartottak razziát évekkel ezelőtt :)) -, komoly büntetést kaphatnék a nyakamba...
  • binya
    Köszönöm !

Nos ahogy sejtettem a 48 euro meg ilyenek elég húzós árak annyi bevételem még nincs az oldalamból !!!
    Azért köszönöm !!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Szia!

Nos, a Xara Web Designer MX Premium árait itt, a hivatalos oldalon megtalálhatod.
    A Premium változat ilyen összetevőkkel kapható:

"The Xara Web Designer MX or Web Designer Premium MX program, v8, comprehensive help files, PDF manual, over 1000 web graphic and website templates, clipart and a selection of Widgets."

• binya
    Üdv ! köszi a tippet

Milyen árakkal mozog ? és hol találom meg ??

• binya
    Értem köszi a tippet !

és mégis milyen árak vannak itt ??
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, nem ingyenes, de nagyon jó progi - nyálcsorgatáshoz:

• binya
    Helo mindenkinek !!

Egy olyan (flash banner) készítő (szerkesztő) progit keresek amiben az elkészült állomány lementhető ( .jpeg ) formátumban is.
    Valamint ne legyen trial version azaz free legyen

előre is köszi
    üdv
  • Klon
    azért, mert a 3d studió van mikor 6gb-ot eszik, és az is kevés. ne vegyen el tőlem egy kicsit se :)
  • Blum
    De miert kell kulon "kicsike" program,amikor ott van az AIDA? Kokemeny 25-30Mb memoriat eszik es kijelez szinte mindent.
  • Klon
    ezt ismerem, de külön egy kicsike programra gondoltam ami mindig ott van. már bekerestem mindenhol, de sztem nincs ilyen :(
  • Blum
    Indits el egy AIDA64-et/Everestet az mutatja a talcan is.

Fajl-->Beallitasok-->Hardverfigyeles-->Erzekelo ikonok-->Erzekelo ikonok megjelenitese ele pipa es kipialod azt,amit szeretnel hogy mutasson.
  • Klon
    gadgettel magam is megoldanam...

talcara kell!
  • Jim Morrison
    gadget?
  • JSbyMSI8800
    ha win 7-ed van akkor simán minialkalmazásba leszedhetsz egyet.
  • Klon
    ezt is köszi, de mind a kettő kéne...
  • commissioner
    Ha csak cpu-hoz kéne, akkor ezt ajánlanám: Core Temp, ez a terhelést és a hőmérsékletet is kiírja számmal a tálcán.
    Viszont arra nem tudtam rábírni, hogy a memóriát is jelezze, pedig a desktop gadget-jében megjeleníti azt is.
  • Klon
    Üdv!

olyan kis cuccot keresek, ami a CPU és a Mem. használtságát mutatja a _tálcán_!
    ha csak sima százalékot mutat, az is jó lenne.

Köszi!
  • Japep

Köszi, megnézem. :)
  • kl24h
    Itt van egy ingyenes program (az ingyenest töltöd le, mert az is elég: BurnAware Free), amivel szerintem boldogulsz, én nem próbáltam ki, de úgy néz ki, hogy lehet ilyent csinálni.
  • Japep

Hello.
    Megint én... :)
    Tudtok mondani egy egyszerű, jól működő programot, amivel .avi-t DVD-formátumba (AUDIO_TS, VIDEO_TS mappákká) tudok konvertálni?
    Köszönöm előre is. Üdv. :)
  • immovable
    Oké, köszi, meglesem ezt is. Jónak tűnik.
  • commissioner
    KidLogger

Most találtam, fel is tettem és jól működik. Egy html fáljba loggolja az eseményeket. Ha elindítod a progit, akkor menj be az "Options..."-be és pipáld be a "Log USB drives, files and folders usage"-t, (+ ami még esetleg neked kell).

Beállítás és start után bezárhatod az ablakot, a memóriába beépül (kb. 2 MB), ami fut végig. A logfájlt csak Stop után nézheted meg.
  • gergely1991
    Pluszban (ha a ajánlott szoftver nem segítene) még azt csinálhatod (pl.:XP-ben)ha a eszközök>mappa beállításai>nézet>Egyszerű fájl megosztás használata ajánlott pipa ki>meg keresed a számodra a legfontosabb mappákat>helyi menü>tulajdonságok> biztonság fül> és betudod állítani hogy egy adott mappához hozzá férhetnek vagy sem.
  • gergely1991
    LOL,ez aztán a munkahely....
  • immovable
    De nem olyat nem csinálhatok, mert hozzá kell férniük, ha nem vagyok ott, pont ezért csináltam vendéget, hogy használni tudják, de el állítani nem. De azért kösz. :)
  • gergely1991
    Mondjuk úgy, ha törlöd a vendég fiókot akkor, még hozzá sem tudnak férni a "dolgozói" gépedhez.:)
  • immovable
    S ez miben segít engem, hogy utána nézhessek, hogy mit csináltak a gépemen? :)
    Ha hosszú időre hagyom ott a gépet, akkor átkapcsolom vendégre, így nem tud átállítani semmit, de ez nem mindig megoldható és tudni akarom mojol e vki a géppel, ha nem vagyok ott és nincs vendégre váltva. :)
  • gergely1991
    Ha a fiókod rendszergazdai jogosultságú törölheted a vendég fiókot a felhasználói fiókoknál.
  • immovable
    Kösz, megnézem.
  • IMYke2.0.0.0
    System Monitoring Freeware - talán megér egy misét.
  • immovable
    Szerk. Nem ki használta a gépem, hanem mit használt.
  • immovable
    Hi.

Tud valaki olyan programról, amit ha elindítok naplóz minden tevékenységet a gépen, és elmenti, hogy később visszanézhessem az események listáját. Pl. milyen mappában turkáltak, milyen programokat indítottak el a gépen, stb.

Értsd, melóba kell, ha itt hagyom a gépet egy fél órára, órára, akkor utána leellenőrizhessem, hogy ki használta - ha használta - a gépem. Van vendég fiók, az én fiókom pedig jelszó-védett, így a kíváncsiság vezérel inkább.
  • IMYke2.0.0.0
    Örülök, hogy segíthettem. :)
  • Japep

Na megcsináltam, elvileg nekem már viszi is... köszönöm szépen a segítséget, rendes vagy. :)
    Minden jót, és köszi még egyszer!
  • Japep

Rendben, köszi szépen. Így most újra beállítottam és elindítottam.
    Remélem sikerül ezek után lejátszani majd az asztalin. :)
    Köszi mindent. Üdv.