5473
Felhasználói programot keresek.
-
binya #4713 köszönöm szépen !
Ez most konkrétan milyen funkciókat tartalmaz ??? -
#4712 Parancsolj: [spoiler]http://thepiratebay.se/search/Xara%20Web%20Designer/0/99/0[/url]
Mondjuk, én annak idején egy olyan csomagot töltöttem le, amiben maga a Xara WD6 és az összes akkor létező Template benne volt - természetesen, az már nem található meg sehol... :( -
binya #4711 Ezt a "csúnya verziót" hol találhatom meg ?? -
binya #4710 És ezt a \ -
binya #4709 Nos igen !! szintén ez a helyzet !!! -
#4708 Igen, valóban húzós.
Nos, én a "csúnya verziót" használom a 6-osból, Template-ekkel együtt.
Természetesen, vállalkozóként, professzionális webdesignerként ezt nem tehetném, mert úgy járhatnék, mint a CryTek játékfejlesztő cég - akinél a WRZ Adobe termékek miatt tartottak razziát évekkel ezelőtt :)) -, komoly büntetést kaphatnék a nyakamba... -
binya #4707 Köszönöm !
Nos ahogy sejtettem a 48 euro meg ilyenek elég húzós árak annyi bevételem még nincs az oldalamból !!!
Azért köszönöm !!!! -
#4706 Szia!
Nos, a Xara Web Designer MX Premium árait itt, a hivatalos oldalon megtalálhatod.
A Premium változat ilyen összetevőkkel kapható:
"The Xara Web Designer MX or Web Designer Premium MX program, v8, comprehensive help files, PDF manual, over 1000 web graphic and website templates, clipart and a selection of Widgets."
-
binya #4705 Üdv ! köszi a tippet
Milyen árakkal mozog ? és hol találom meg ??
-
binya #4704 Értem köszi a tippet !
és mégis milyen árak vannak itt ?? -
#4703 Sajnos, nem ingyenes, de nagyon jó progi - nyálcsorgatáshoz:
-
binya #4702 Helo mindenkinek !!
Egy olyan (flash banner) készítő (szerkesztő) progit keresek amiben az elkészült állomány lementhető ( .jpeg ) formátumban is.
Valamint ne legyen trial version azaz free legyen
előre is köszi
üdv -
#4701 azért, mert a 3d studió van mikor 6gb-ot eszik, és az is kevés. ne vegyen el tőlem egy kicsit se :) -
Blum #4700 De miert kell kulon "kicsike" program,amikor ott van az AIDA? Kokemeny 25-30Mb memoriat eszik es kijelez szinte mindent. -
#4699 ezt ismerem, de külön egy kicsike programra gondoltam ami mindig ott van. már bekerestem mindenhol, de sztem nincs ilyen :( -
Blum #4698 Indits el egy AIDA64-et/Everestet az mutatja a talcan is.
Fajl-->Beallitasok-->Hardverfigyeles-->Erzekelo ikonok-->Erzekelo ikonok megjelenitese ele pipa es kipialod azt,amit szeretnel hogy mutasson.
-
#4697 gadgettel magam is megoldanam...
talcara kell! -
#4696 gadget? -
#4695 ha win 7-ed van akkor simán minialkalmazásba leszedhetsz egyet.
-
#4694 ezt is köszi, de mind a kettő kéne... -
commissioner #4693 Ha csak cpu-hoz kéne, akkor ezt ajánlanám: Core Temp, ez a terhelést és a hőmérsékletet is kiírja számmal a tálcán.
Viszont arra nem tudtam rábírni, hogy a memóriát is jelezze, pedig a desktop gadget-jében megjeleníti azt is. -
#4692 Üdv!
olyan kis cuccot keresek, ami a CPU és a Mem. használtságát mutatja a _tálcán_!
ha csak sima százalékot mutat, az is jó lenne.
Köszi! -
Köszi, megnézem. :) -
kl24h #4690 Itt van egy ingyenes program (az ingyenest töltöd le, mert az is elég: BurnAware Free), amivel szerintem boldogulsz, én nem próbáltam ki, de úgy néz ki, hogy lehet ilyent csinálni. -
Hello.
Megint én... :)
Tudtok mondani egy egyszerű, jól működő programot, amivel .avi-t DVD-formátumba (AUDIO_TS, VIDEO_TS mappákká) tudok konvertálni?
Köszönöm előre is. Üdv. :) -
#4688 Oké, köszi, meglesem ezt is. Jónak tűnik. -
commissioner #4687 KidLogger
Most találtam, fel is tettem és jól működik. Egy html fáljba loggolja az eseményeket. Ha elindítod a progit, akkor menj be az "Options..."-be és pipáld be a "Log USB drives, files and folders usage"-t, (+ ami még esetleg neked kell).
Beállítás és start után bezárhatod az ablakot, a memóriába beépül (kb. 2 MB), ami fut végig. A logfájlt csak Stop után nézheted meg. -
#4686 Pluszban (ha a ajánlott szoftver nem segítene) még azt csinálhatod (pl.:XP-ben)ha a eszközök>mappa beállításai>nézet>Egyszerű fájl megosztás használata ajánlott pipa ki>meg keresed a számodra a legfontosabb mappákat>helyi menü>tulajdonságok> biztonság fül> és betudod állítani hogy egy adott mappához hozzá férhetnek vagy sem.
-
#4685 LOL,ez aztán a munkahely.... -
#4684 De nem olyat nem csinálhatok, mert hozzá kell férniük, ha nem vagyok ott, pont ezért csináltam vendéget, hogy használni tudják, de el állítani nem. De azért kösz. :) -
#4683 Mondjuk úgy, ha törlöd a vendég fiókot akkor, még hozzá sem tudnak férni a "dolgozói" gépedhez.:) -
#4682 S ez miben segít engem, hogy utána nézhessek, hogy mit csináltak a gépemen? :)
Ha hosszú időre hagyom ott a gépet, akkor átkapcsolom vendégre, így nem tud átállítani semmit, de ez nem mindig megoldható és tudni akarom mojol e vki a géppel, ha nem vagyok ott és nincs vendégre váltva. :) -
#4681 Ha a fiókod rendszergazdai jogosultságú törölheted a vendég fiókot a felhasználói fiókoknál. -
#4680 Kösz, megnézem. -
#4679 System Monitoring Freeware - talán megér egy misét. -
#4678 Szerk. Nem ki használta a gépem, hanem mit használt. -
#4677 Hi.
Tud valaki olyan programról, amit ha elindítok naplóz minden tevékenységet a gépen, és elmenti, hogy később visszanézhessem az események listáját. Pl. milyen mappában turkáltak, milyen programokat indítottak el a gépen, stb.
Értsd, melóba kell, ha itt hagyom a gépet egy fél órára, órára, akkor utána leellenőrizhessem, hogy ki használta - ha használta - a gépem. Van vendég fiók, az én fiókom pedig jelszó-védett, így a kíváncsiság vezérel inkább. -
#4676 Örülök, hogy segíthettem. :)
-
Na megcsináltam, elvileg nekem már viszi is... köszönöm szépen a segítséget, rendes vagy. :)
Minden jót, és köszi még egyszer! -
Rendben, köszi szépen. Így most újra beállítottam és elindítottam.
Remélem sikerül ezek után lejátszani majd az asztalin. :)
Köszi mindent. Üdv.