Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg feladatütemezõ (ide teszi at parancs is idõzített eseményeket)😄
ha jól emlékszem elég megadnod az mp3-at eléréssel, és a hozzá rendelt programmal auto le is játssza. Persze érdemes egyszer tesztelni 😄
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ébresztõóraszerû programot szeretnék, mert idõre fel kellene kelnem holnap, azonban csak a laptopom van itt. Olyasmi kellene ami x idõ múlva lejátszik valami zenét vagy valami hasonló. Nincs akku, tehát folyamatosan bekapcsolva lenne a laptop, nem tudom, hogy ez gond-e?
HD Audio Deckben a LEGELDUGOTTABB,leglehetetlenebb helyen el volt dugva egy 3mm-es villáskulcs ikon. Mondom ezmiez..ott volt egy olyan,hogy Expert Mode (LOL) és akkor lenyílt egy EQ. Na nem mintha sokat érne,de legalább van 😄
Köszi szépen,és bocs hogy itt felesleges munkát okoztam. Mindenesetre a #4568-as HSZ-ben látható EQ-t még valahogy majd elõkotrom,mert kicsit komolyabbnak látszik,mint ez.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ahogy lattam a sound driver az tobb mint 80MB volt, ami feltetelezi, hogy az tartalmaz egyebet is a drivernel.
Köszönöm szépen a fáradozásodat! <#worship>#worship>
"The VIA Vinyl VT1705 (ez a chip van az AsRock G41M-VS3 R2.0 alaplapon) is embedded with software utilities such as environment emulation, EQ, extender, and optional sound effects, including support for QSound, DTS Connect, DTS Surround Sensation, Dolby PCEE program, Creative Audio Program and Third Party Microphone Array Technology."
http://de.viatech.com/de/products/audio/qsound/benefits.jsp
http://de.viatech.com/de/images/products/audio/qsound_qequalizer_panel.gif
Azt nem tudom, hogy az alaplap telepito CD-jen megtalalhato e a szoftver, de valoszinusitem.
Akarom mondani #4564-ben...
Azonban az a lap kinyiffant,RAM-mal együtt és ezért egy AsRock G41M-VS3 R 2.0 lap került beszerzésre. Na most ezen VIA hangkártya van,amihez van is driver. De EQ nincs benne. Ezért kérdeztem,hogy létezik-e valamilyen Aftermarket EQ.
De amúgy a hangkártya becsületére legyen mondva: Foobarban egy jól beállított EQ-val egész szépen tud szólni. És többnyire itt is hallgatok zenét,de mi elõtt letöltök egy-egy albumot,azt csak úgy töltöm le,hogy elõtte meghallgatok belõle pár számot youtube-on. Félreértés ne essék,alapvetõen nem ott hallgatok zenét és nem azt várom el,hogy ott is FLAC vagy 320kb/s-os zenék legyenek fent. Csak a Realtek hangkártyás lappal fényévekkel szebben szólaltak meg a YT-os zenék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem peldaul az alaplapra egy Realtek chip van integralva es annak a szoftvereben is van.
Legelterjedtebb az eleve MP4-be kódolt, 96 kbit/s-es hang.
Másodszor, sokszor olyan hulladék forrásból készítik a 'videóikat', hogy legyen bár 'Full HD' a videó, a hangminõség egy Sokol rádiót idéz.
S ez sem mindig véletlen.
A 'hivatalos' Youtube-fiókokon például szándékosan nem terjesztenek kiváló minõségû zenéket, klipeket, mert manapság, amikor minden második 3rd PArty programgyártó cégecske, emberke 'Youtube Downloader', meg "Youtube FLV to MP3' és más hasonló baromságok programozásába fog, nem érné meg nekik saját maguk ellen dolgozni.
Így is, rengeteg hulladék minõségû 'premier' számmal össze lehet futni rögvest azután, miután egy premier EP/LP megjelenik egy-egy ilyen oldalon, vagy user fiókon.
Az én számaimat, remixeimet is láttam már más forrásokon, pedig én nem is vagyok sztár...
Szóval, ne várd el, hogy akár egy ultra high hangkártya mellett is jól szóljanak a szutyok minõségû klipek, hát még egy alaplapi, eleve áthallás-zajos valami mellett!
Youtube-ról pedig tartósan nem hallgatunk zenét. Rontja az ízlést.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet,hogy az a gond? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Hallani,hogy teszi a dolgát,de mégis használhatatlan,mert utólagosan dolgozza fel a hangot. Szóval a real-time elnevezés nem tudom honnan jött. Mellesleg meg nagyon lehalkítja az egészet. 😞
Na mindegy,youtube-ról úgyse hallgatunk zenét a mondás szerint. 😄
Esetleg probalkozz meg ezzel, de megvallom oszinten, nem tudom hogy rendesen mukodik e, mert nem probaltam sohasem.
http://www.freewarefiles.com/RealTime-Equalizer_program_24090.html
Ezúttal valami olyan programot (vagyis plugint) keresek,ami valamiféle EQ-t integrál a böngészõmbe. Ótvar-hulladék hangkártyám van,tehát driverbõl nem tudom megoldani. Foobarban nagyon faszán beállítottam az egészet,de ha néha youtube-on hallgatok zenét akkor az szinte fájdalmas. Létezik ilyen plugin bármely böngészõhöz?
Total Commander plugin az ISO tartalmakhoz.
http://ghisler.fileburst.com/plugins/iso_plugin.zip
2. megoldas
CDEx Ezzel a programmal konnyeden atalakithato az Audio CD , audio trackjei mp3-ra vagy wavra illetve vica versa.
Nem kell bemountolni az iso-t,hanem FooBarral simán megnyitni az iso-t. 😊
Egy barátomnak és nekem olyan problémánk van,hogy leszedtünk pár Super Audio albumot,ami .iso kiterjesztésben jött le.
Az Istenért nem tudjuk megnyitni. Hiába mountoljuk akármelyiket is Daemon Tools-ba,olyan mintha be sem mountoltuk volna. Tehát TC-ben sem mutatja,hogy bármi lenne abban a bizonyos virtuális meghajtóban,VLC-nek meg SplashPro-nak meg FooBarnak így természetesen hiába is tallózzuk be..a Windows kiírja,hogy a Windows nem fér hozzá a lemezhez és csók.
Mit próbáljunk meg,hogyan tudnánk mégis lejátszani õket?
Ha tovabb akarod oket szelektalni akkor a numerikus billentyuzeten a + gomb segitsegedre lehet, pl kiterjesztesek szerinti masolasnal (*.jpg vagy egyeb)
A Smart Collectionöm:
A merevlemez, melynek MINDEN ALKÖNYVTÁRÁBÓL belinkelite a gyûjteménybe a képeket:

Utána azt csinálsz vele amit nem szégyellsz.
Például a Collection-ben nyomsz egy Ctrl + A-t, majd Ctrl + C és a bal oldali böngészõdben, egy üres könyvtárba lépve, a középen lévõ üres mezõre jobb klikkelsz és Paste - bemásolod az egészet.
Ennél egyszerûbb a világon nincs.
1. a TC egyik felén belépsz abba a partícióba vagy mappába ahol van az a sok mappa
2. adsz egy keresését Command> Search, ahol írja hogy Search for beírod *.jpg (ha többféle kép van, pl. *.jpg, *.jpeg, *.bmp, akkor ezt kell beírd: *.jpg;*.jpeg;*.bmp;*.gif) > Enter
3. megal'lja a f'jlokat, ekkor alol van a Feed to listbox ráclickelsz
4. a * billentyûvel kijelöli az egészet
5. a TC másik felén kiválasztól egy mappát, ahova ezeket a kijelölt fájlokat át akarod másolni
Van vagy 140 mappám amibe képek vannak (min 10-20) (egyiknek se ugyan az a neve) és ezeket raknám egyetlen egy mappába.
Esetleg total commander tud ilyet ? Sose használtam csak tudom hogy az ilyen fájl kezelõ szerûség :p
De egyébként az Excel-ben is mûködik a szócserés támadás. Ctrl + H ott is.
Köszönöm a válaszokat, jónak néznek ki. Ezekkel lehetséges egy excell fájl teljes sorának több celláját is módosítani, vagy több cellát is egyszerre?
De, maximálisan 'õt' ajánlom! <#eljen>#eljen>
01. Letöltöd és telepíted.
02. Elindítod, megnyitod vele a 30-40 dokumentumot ["Open" ablakban klikk az elsõ dokumentumra, majd miközben nyomod a Shift gombot rákattintasz az utolsó, 40. dokumentumra és voilá!].
03. Nyitott XML-ek mellett nyomsz Ctrl + H gombkombinációt és beírod a kicserélendõ szöveget/részt és alá azt, amivel ki kell cserélni és rákattintasz a "Replace All in All Opened Documents" gombra.
Ez a munkafolyamat rendkívül hatékony.
Ennél hatékonyabb csak egy kifejezetten erre megírt program lenne képes, de azt hosszabb ideig tart megírni, mint használni egy már meglévõ opciót.
Munkahelyi témáról van szó, van 30-40 nagyjából ugyanolyan xls-em. Vannak olyan munkafüzetek amelyek teljesen ugyanazok, illetve olyanok amelyekben 30-40 ugyanolyan sor van. A kérdésem az, hogy van-e olyan program amivel az összesben tudom változtatni a munkafüzeteket vagy/és a munkafüzetek egyes sorait. Elõre is kösz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Mindkét fájlt a telepítõ használja. Szerintem vagy sérült, vagy próbáld meg rendszergazdaként futtatni. De másolgatni tuti nem kellene sehova a dll-eket.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
más oprendszer>start>keresõbe(alul) regedit
ctrl+f beírod pl.:innocallback.dll beállítod mondjuk hogy a "érték"-eknél keresse,majd az érték oszlopban megleled az állítólagos dll fájl elérési útját.Az is lehet hogy közvetlenül a játék könyvtárába kellett volna azt másolni.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
mi ennek a proginak a neve?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nincs esetleg olyan program ami a hiányzó dll-eket visszaállitja vagy legalabb megmondja hogy mi kell vagy csak megjavítja?
Egyik sem jött be tartósan.
A Photoshop már ismerem annyira, hogy nem kell megtanulnom más képszerkesztõt kitanulnom 😊