5473
Felhasználói programot keresek.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez az egyedi feliratozáshoz:

• Palinko
    köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Sony Vegas Trial.
  • Palinko
    én olyat kersek amivel bele tudom égetni az aviba a feliratot. filmeknél.
  • madmanic
    Üdv!

Ingyenes vízjelező programot keresek!

A CS5-tel macerás nagyon..
  • binya
    Értem !!

Köszi a tippet mindenkinet és legfőképpen a segítséget !!!!!!! :):D
  • IMYke2.0.0.0
    A Gimp képszerkesztő program - tehát, minden, ami kép, azt meg tudod vele tenni. Gyakorlatilag az Adobe Photoshop ingyenes (Linuxról átköltözött) alternatívája, kis tesója.

Én jobban szeretem a Photoshop-ot [vele tanultam meg képet machinálni, úgy-ahogy], és nem is fogok egyhamar váltani.
  • binya
    köszönöm ! és ezzel tudok ilyen terveket mint az enyém végrehajtani !!
  • IMYke2.0.0.0
    A honlapján: http://www.gimp.org/
  • binya
    ennek örülnék !

Egyébként ezt a programot hol találom meg legegyszerűbben ??
  • gergely1991
    A lent említett gimp éppen alkalmas rá....emlékeim szerint van egy külön banner néven hallgató profilja amit a létrehozásnál lehet kiválasztani...és ingyenes..
  • binya
    a lényeg az lenne hogy van egy oldalam mely címe : http://www.publicopinion.eoldal.hu amire volt érdeklődő és a főoldalra szeretnék berakni egy ilyesmi képet vagy valamit de sajna banner szerkesztőt meg nem tudok olyat ami jó is
  • gergely1991
    Ha olyan kép kellene ami linkek is található(amire kattinthatunk),ahhoz némi html tudás szükséges.
  • IMYke2.0.0.0
    Tegyük tisztába a dolgot, szerintem, úgy előbbre jutunk.
    Mit szeretnél?

1. Animációt?
    Akkor a *.jpeg formátum kiesik, mert az nem támogatja az animációt. A Compuserve GIF viszont igen.
    * JPEG készítésre bármelyik képszerkesztő képes [Windows-os beépítettől, a Gimp-en, Paint Shop Pro-n, a Photoshop-on át majdnem végtelen a lehetőség].
    * GIF készítésre a jobb képszerkesztők (a felsoroltak többek között), és a külön e célra terjesztett, ún. 3rd Party GIF animátor programok (többnyire nem ingyenesek) is megfelelnek.

2. FLASH-t JPEG-ben?
    Nos, az kizárt.
  • binya
    Üdv mindenkinek !

Egy picit értetlenkedek !

Egy olyan programot keresek amely flash banner vagy ahoz hasonló terméket készít viszont ez nekem jpeg formátumban kellene !

Ha valakinek van valami tippe azt megköszönöm !!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Szívből örülök :)
  • Fresh Duke
    Na, sikerült, köszönöm. :)
  • Fresh Duke
    Jól van, köszönöm, mindjárt megnézem. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Jobb minőségben.
  • IMYke2.0.0.0
    Kattints a képre a jobb minőségért!
  • IMYke2.0.0.0
    Értem - akkor a Sony Vegas Trial-t merném ajánlani. Ott egyszerűen megoldható a dolog és 100%-osan onnan vágható a hang.

Egy saját példán keresztül megmutatom miként működik ez:

• Fresh Duke
    Most nézem, félig hülyeséget írtam, csak a hang kell. :D (Bár nem is ezzel a résszel volt gond, a "raw audio"-val megkaptam.)

Viszont a többit úgy próbáltam, ahogy írtad, de mégis ott van a vágás, ahol a kulcsos kép van. (Hiába nem ott mentem rá a Home gombra.)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha nagyon egyszerűen akarsz pontos munkát végezni, akkor érdemesebb egy Trial verziós Sony Vegas-t beszerezned.
    Vele tényleg ott vághatsz és azt csinálhatsz a videóddal, amit csak akarsz.

A VirtualDub is tökéletesen megfelel, és nem mellesleg ingyenes alternatíva. A pontos vágás megoldható a kurzornyilak nyomkodásával.

Kezdő pontig nagyban elhúzod egérrel, majd kurzorral lépteted. Ha megfelel, nyomsz egy Home gombot.
    Végpontig nagyban elhúzod egérrel, majd kurzorral finoman lépteted, és megfelelő helyzetben nyomsz egy End gombot.
    "Audio" fülön kiválasztod a "No audio"-t és File - Save Segmented Avi.
  • Fresh Duke
    Egy olyan programot nem tudtok, amivel minőségromlás nélkül lehet videóból hangot kivágni? (Szóval, tudjon egy adott részletet kivágni, és csak a kép kell. Ha 2 programot tudtok csak rá, úgy is megfelel.)
    A VirtualDub megfelelne, viszont a kulcsképkocka (vagy minek hívják) nem oda esik, ahova nekem kellene. Vagy nem fontos, hogy pont ott vágjak?

• gergely1991
    Vírusirtást neki.
  • Klon
    köszi, de ez nekem magas...
  • commissioner
    List of content management systems

először ezek közül kéne választanod egyet
  • binya
    ne fáradj ez esetbe !!

köszönöm azért ! nem terhellek !!
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, mivel nincs saját és gyors netem [vezeték nélküli 0.5 Megabit, max feltöltés 16 kb/s] - így nem ígérhetem, hogy pikk-pakk megoszthatom veled a ~200 MB-ot.
    De, kitalálok valamit.
  • binya
    értem !

és esetleg van valamilyen módja , hogy személyszerint tőled megkapjam ezt a programot ??
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, tapasztalatból nem tudtam segíteni, hiszen jómagam nem töltöttem le semmit a találatok közül. :(

Ahogy írtam, az általam használt 6-os verzió és a template-ek, már nem érhetők el sehol a weben - csak az újabbak.
  • binya
    üdv !

amit letöltöttem csak egy olyan progi jött le ami valamilyen kereső volt és ráadásul a net kapcsolatot is blokkolta !
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, kezeli a flasht - tehát tudsz importálni ilyen anyagot, és a template-ek között vannak is flashek.

Webes animációkat is tudsz készíteni vele, amiket flash-ben exportálni tudsz.
  • Klon
    "Ne feledd, manapság már CSS-ben, és PHP-ben írnak dinamikus oldalakat" -hát pont ez az, amit én nem vágok :D
    ill. lenne még egy kérdés: Flash-t kezeli?

Köszi a választ!
  • IMYke2.0.0.0
    Szia!

Nos, nem vagyok web designer (sajnos).
    A program képességeinek felületét karcolgatom csak, de röviden: tökéletes.
    Nem kell hozzá programozói képesség - minden elemet (még az általa begépelt szövegblokkokat is! - egérrel tudsz mozgatni, vagy koordinátákat megadni neki manuálisan (van grid, és koordináta rendszer), forgatni, effektezni stb.
    Dinamikusan frissülő oldalt még nem csináltam vele, de simán el tudom képzelni a programról, hogy arra is képes.

Ne feledd, manapság már CSS-ben, és PHP-ben írnak dinamikus oldalakat - és azokban is komoly munka fekszik.
  • Klon
    IMYke:

régóta gondolkozok, hogy csinálok magamnak egy portfoliot, de nulla website építő tudásom :)
    annyit kérdeznék, hogy a lentebb említett program mennyire érthető egy mezei grafikus számára? kell e hozzá programozói tudás?
    ill. nekem a legfontosabb a design mellett az lenne, hogy dinamikusan frissítse magát, tehát ha mondjuk 20 képet feltöltök a szerverre, ne egyenként kelljen beállítgatni...

Előre is köszi a választ!
  • binya
    Értem

köszönöm az infót !
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, egy okkal több, hogy maradjak a "maradi", "régi" 6-osnál :)
  • IMYke2.0.0.0
    binya: Attól függ melyiket "veszed meg"
    * Az ott található 6-os: az alapprogram, template-ek nélkül
    * A nagyobb méretű 7-es: alapprogram + néhány template (de, ahogy olvastam a hozzászólásokban: nem települ)
    * A 8-as: csak az alapprogram, template-ek nélkül
  • Blum
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Xara WD7-ben sincs alapbol benne,amikor hasznalni akarsz egy-egy templatet akkor ajanlja fel hogy letolti neked. Persze csak akkor,ha megvetted vagy .....na :)