5473
Felhasználói programot keresek.
-
Ironman2 #5473 Addig nincs baj,míg saját maga gyönyörködik benne. -
Kepek #5472 az szép, vetkőztető programot keres :) , múltkor mondjuk volt hírekben osztálytársnőkről készítettek deepfake képeket AI-val, vannak bajok -
#5471 szerintem használd a feladatkezelő / indítás tabot, ott már párat ki tudsz lőni. ha többet szeretnél akkor pedig használd a "Szolgáltatások" programot (beépített). jobb klikk, tulajdonságok, indítás típusa. ott tudsz még állítgatni -
zorba3333 #5470 Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel Windows 10 alatt menedzselni lehet, hogy induláskor a feladatkezelőben látható folyamatok közül melyeket ne indítson el.
Természetesen nem az "Automatikusan induló programok" listájának szerkesztésére gondolok.
A segítséget előre is köszönöm. -
Zsombor99 #5469 Keresem a "GeoMap 2.0 Magyarország 97" térkép program lemezét! Google sajnos nem ismeri. ☹
Akinek megvan, nagyon kérem, hogy töltsön fel valahova egy iso lemezképet. -
Zsombor99 #5468 Keresek magyar nyelvű (!) Windows Media Player 9 telepítőt Windows 98 rendszerhez! -
tombadillo #5467 sziasztok. nagy (3 gigás) .dat fájl szerkesztő programot keresek. 2 gigáig megnyitja a notepad++, de ez nagyobb. glogg-al meg tudom nyitni, csak azzal nem lehet szerkeszteni. olyan progi is lehet, ami kettévágja, ha utána adatvesztés nélkül össze tudja ragasztani.
köszi előre is. -
bepi #5466 Üdv mindenkinek! Két PC-re telepítettem a a Windows 10 rendszert. Mindkét gépen gond nélkül fut a rendszer. A balena etchert is feltelepitettem mindkét esetben de az egyik gépen nem jelenik meg az etchert grafikus felülete, csak egy fehér téglalap a jobb sarkában ott az Etcher felirat. A másik gépen semmi probléma. Már többször ujratelepitettem az alkalmazás de az eredmény ugyan az. -
#5465 Egy sima átmásolással,bár a registry bejegyzések miatt nem lesz egyszerű. -
XkotiGamer #5464 Sziasztok :)
A következő a helyzet van egy adott játék (black desert) jelenleg HDD van és ezt szeretném átmásolni SSD-re :D
A reinstall-t ha lehet kerülném mert sok idővolt mire leszedte, ezért érdekel van-e olyan program ami átmásolja úgy, hogy működjön is :D -
#5463 CCleaner-t tudom javasolni. Annak a Scheduled Task nevű részénél kilistáz minden Windowssal induló programot, még azt is, ami a feladatkezelőben nem jelenik meg. Biztos azért nem tudtad törölni őket, mert már rendszerindításkor betöltődtek. Az olyan progit pedig ami meg van nyitva valahol, vagy amit használ a rendszer, nem lehet teljesen eltávolítani. Tiltsd le őket a Cleanerrel és utána már tudod rendesen törölni. -
hiper KOCKA #5462 Tud valaki olyan progit, ami megkeresi és leszedi a hibásan telepített programokat és a hibásan uninstallált programok maradványait is meg tudja találni és törölni?
Mert vannak olyan programjaim, amiket épp amiatt nem tudok újratelepíteni, mert csak félig-meddig sikerült letörölni, és vannak nyomai az op. rendszerben amit nem tudok megtalálni. Illetve pl. egy hibásan törölt driver akadhat más driverekkel, és ez is okozott már nálam gondot.
A Revo uninstallerrel már próbálkoztam, de abban sajnos nincs olyan funkció ami nekem kéne... félig-meddig telepített vagy törölt programokat nem keres meg. -
#5461 oké, keress bátran :D -
fonok67 #5460 Malwarwbytes 3.7.1.2839 -hez keresek aktiválókódot.
-
TomBond #5459 Köszönöm! Ilyesmire gondoltam. -
#5458 Ha átfogó tesztre van szükséged --- nem hardver specifikusra (mondjuk VGA) ---, akkor akár ez is jó lehet, a sok közül. -
TomBond #5457 Egy öreg gépet szeretnék egy kicsit feltornázni. Egy olyan programot keresek, amivel meg tudom mérni a gép (általános) sebességét a beavatkozás előtt, és után, hogy össze tudjam hasonlítani a "gyorsulást". Létezik ilyen? -
#5456 Photoshop, Gimp, és társaik
Más "intelligens" programok nem nagyon vannak erre a feladatra -- olyan 3rd party vagy éppenséggel online programot/megoldást találhatsz, ami megoldást kínálhat, de az eredmény nem mindig kielégítő. -
#5455 Üdv. Olyan programot keresek amivel a képekről eltudnám távolítani az átlátszó "Minta" feliratot. Köszönöm -
#5454 Szívesen. :)
A programot több éve használom (néha csak magában, néha párhuzamosan más képlopóval), nagy megelégedéssel.
Görgetve komplett weblapokat például csak ez tud manapság hibátlanul - a többi, általam próbált az mindig elvérzett egy-egy lapon, többnyire azok aktív tartalmai miatt. -
zorba3333 #5453 Köszönöm szépen a gyors választ, és egyben a segítséget is.
Engem nem zavar, ha egy program fizetős, hiszen én sem ingyen dolgozom, csak korrektül, bug mentesen tudja azt, amire használni szeretném.
Még egyszer köszönöm a segítséget. -
#5452 TechSmith SnagIt - nem, nem ingyenes, de van Trial.
Mindent le tudsz vele fotózni, tud automatikusan görgetni is (a képen lévő opciókkal) és a végén megnyíló saját editorával utómunkázni is tudsz (így KIVÁGNI is honlapon rögzített képeket).
//Itt a link hozzá: https://www.techsmith.com/screen-capture.html
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.04. 13:58:49 -
zorba3333 #5451 Sziasztok,
Olyan programot keresek, amivel úgy tudok egy oldalon lévő képet lefotózni (screenshot-ot készíteni), hogy ha az adott kép alja túllóg az aktív ablak alsó részen, vagyis lejjebb kell görgetni ahhoz, hogy látható legyen a kép alja, akkor azt a kijelölés közben el lehessen végezni, és egybe elkészíteni a képet.
Az általam eddig próbált programok (FScapture, Screeny 4.3.3, PicPic 3.0, Carambis ScreenShooter 2.0.6) mindegyike max. az aktív ablakot tudja fotózni. Kijelöléskor pedig egyiknél sem lehet lejjebb görgetni.
A segítséget előre is köszönöm. -
TomBond #5450 Nem tudom ismeri e valaki a DU meter nevű programot. Nekem az új win10-el összeakad, ezért keresem az utódját. -
Bozi_Vilag #5449 Tárgytalan -
Bozi_Vilag #5448 Olyan programot keresek, amiben egy színt le tudnék cserélni videóban. Pontosabban, hogy a bőrszínt mondjuk kékre. -
#5447 Sziasztok. olyan progit keresek ami az otthoni webkamera képét elküldi a mobilomra. Ha van ilyen nem kell biztonsági kamerát vennem. előre is köszi. -
#5446 -
galocza #5445 1.
szöveges file (de működik egy rakad videofájllal is pl):
copy file1+file2+file3 targetfile
okosabbak lennénk, ha leírnád, mit is szeretnél összefűzni
2.
benéztem nosztalgiából, s örömmel látom, hogy pár oldszkúl betyár még mindig javítja a színvonalat (igen az alattam levő kettőre célzok 8) -
#5444 Mindenben egyetértek veled. -
#5443 Szégyen, hogy ezeket a keresőfunkciókat még nem építették be a Windowsba!
Mindenesetre addig éljen a TC! -
#5442 Olyannyira, hogy: July 4, 2018: Total Commander 9.20 final (32+64 bit) for Windows released -
#5441 Az még létezik?! -
Noodlee #5440 Thx. meg is van. TC eszembe sem jutott, pedig mindenre azt használom ;) -
#5439 Milyen fájlokat?
Amúgy a Total Commander tud ilyesmit, főleg, ha van CRC hozzá. ("Fájl" - "Fájl egyesítés")
Feltétel: előzőleg szabályosan volt feldarabolva a végeredmény. -
Noodlee #5438 Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel 1 GB-os file-okat tudnék összefűzni, lehetőleg veszteség mentesen. -
#5437 Sziasztok, letezik olyan email kliens ami jol kezel egy kozos emailt tobb geprol (SMTP-t hasznalva)? Gondolok itt olyan dolgokra, hogy valaki megnezi a mailt az eggyik geprol nem oldja, mert nem ra tartozik es elfelejt szolni a masnak. Valakinek valami tapasztalata ilyen teren? Koszi. -
#5436 köszi! -
#5435 http://www.leawo.org/blu-ray-player/
"LEAWO Blu-ray Player
100% Free
Blu-ray/DVD/4K HD Video Player in the World!"
"Windows XP/Vista/7/8/8.1/10"
-
#5434 Sziasztok!
Én egy ingyenes BR lejátszó programot keresek. Olyasmit, mint az Aura, azaz amiben mappát is be lehet tallózni. Előre is köszönöm a segítségetek!