Olyan programot keresek, ami...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
De ahogy nezem allitolag mar a sima Virtualdub is tudja, csak plugin kell hozza.

Jakuza001
Virtualdubmod

Fresh Duke
Töltsd le .avi-ban, vagy konvertáld át, szerintem úgy jobban jársz.

A heavy cost. I pay it gladly.

grebber
Tudna mondani valaki normális mp4 vágó programot?

(Youtube dowloader leszedett egy videót mp4-be aból szeretnék kivágni részleteket)

Van pár neten fellelhetõ vicces progi ami kb megnyitja az mp4-et és behal!
Movie makerrel probáltam de az nem mutatja a képet nekem meg az kellene!

Next PC upgrade: 2022

Szervusztok!
Évekkel korábban találkoztam olyan programmal, amely hatására a Microsoft Explorer - ben bármely nézetben (miniatûr,mozaik,ikon,lista) megjelenõ képfájlokat meg lehetett jeleníteni képként. Az egérmutatót a képfájl fölé kellett vinni és a kép a miniatûr méretnél valamivel nagyobb méretben megjelent.
A programot keresve Thumb Tweak néven találtam egy képikon méretezõ programot, de ez nem a fenti módon mûködik. Találtam egy Xentient Thumbnails nevû programot is, amelyik a képfájlokat mozaik, ikon és lista nézetekben képként megjeleníti,de csak az eredeti méretben.

Üdvözlettel: gy?jt?

IMYke2.0.0.0
Ha beállítod a videó lejátszó programban a normalizálást, akkor minden videó lejátszáskor egy bizonyos hangszintre emeli az adott videó hangminõségét és lejátszása közben hallod is, hogy dübörgõ elemeknél és suttogó részeknél is minden tökéletesen hallható (lesz).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Errõl már volt szó: #4352 és #4302

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gabee6
Sziasztok!
Olyan programot keresek ami egy szintre hozza a hangerõt a különbözõ minõségû videók lejátszásakor. Ugyanis elég idegesítõ, hogy egyik halkabb, mint a másik, pedig a hangerõszabályzó ugyanott van. Beteszek egymás után több videoklippet és kényelmesebb lenne ha nem kéne számonként odamennem a géphez és beállítani a hangerõt hanem mehetne egymás után magától. Tud valaki ilyet?

Fresh Duke
Az utolsó 2 próbát leszámítva azon volt.

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, hogy a hangot eddig is "Direct stream copy"-val csináltad - ha vágunk, mindig hagyjuk az eredetit.

Fresh Duke
Sajnos így ugyanaz történik, mint a #4610-ben, csak kicsit gyengébb lesz a minõsége, és kisebb lesz a fájl.

Megpróbáltam a Compressionban picit állítani a hangon (hogy ne legyen olyan nagy), így a mérete lényegesen jobb lett, és van hangja is.

Köszönöm szépen a segítséget! 😊

IMYke2.0.0.0
MPEG5 értelemszerûen elgépelés - MPEG4

IMYke2.0.0.0
"Full processing mode"-ban válaszd a "Compression"-t és add meg az MPEG5 (xvid)-et - állítsd be kedved szerint, és a hang maradjon "Direct stream copy".

Fresh Duke
Belõttem az Audiot "Full processing mode"-ra, így tökéletes, csak a mérete közel 2x akkora, mint ha "Direct Stream Copy"-n lenne. 😄

Fresh Duke
Köszönöm szépen! 😊

Nem szívesen offolok, de némi gondom van a használatával.
Arra már rájöttem, hogy hogy kell kivágni azt a részt, amit szeretnék (a kulcskockákon vágtam meg) és el is tudtam menteni (beállítottam a Direct Stream Copy-t is).

Viszont, valami nem kóser.
Ha VLC-vel játszom le, akkor 3 sec után elmegy a hang.
Ha WMP-vel, akkor olyan gondja van, hogy egy pontig lazán bele lehet tekerni, onnantól meg kb 10 másodpercet vesz igénybe, hogy odaugorjon. Plusz egy idõpont után nincs hang. (Ez valahol az elõzõ pont után van.)

Illetve, csak AVIban tudom elmenteni a videót, bár ez a legkevesebb, ez nem igazán zavar. 😊

IMYke2.0.0.0
Innen leszeded a WMV plugint és a benne lévõ "WMV.vdplugin"-t bemásolod a VirtualDub "Plugins" könyvtárába.
Ennyi 😊

Fresh Duke
Lehet én vagyok a béna, de ahogy látom nem támogatja a wmv-t. 😄 (Vagyis, amit leszedtem, az nem támogatja.)
Esetleg valami olyan, ami azt is elfogadja?

IMYke2.0.0.0
VirtualDub

Fresh Duke
Hy!

Egy olyan videóvágó programot keresek, ami képes a megvágott videót az eredeti képaránnyal, felbontással, bitsebességgel, stb. elmenteni.
Nem kell, hogy bármi extrát tudjon, mindössze egy videó elejét szeretném lecsípni.

köszi😊

IMYke2.0.0.0
#4596-os hozzászólásbelit érdemes megnézni.

Emellett:
* iDailyDiary Free Version
* Inbox Journal (digitális napló)

Itt pedig böngészhetsz címek után.

sziasztok
egy noteszprogramot keresek, amiben napok szerint lehet jegyzetet hozzáadni 😊 tudtok ilyet?

IMYke2.0.0.0
Szívesen, bármikor. <#papakacsint>

Végülis csak a szememet szúrta ki...<#gonosz3>
Köszöntem! <#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

IMYke2.0.0.0
Nagyon egyszerû a megoldás:

Kicsit OFF,de hátha valaki használja a programot.

Foobar-ban hol kell beállítani azt,hogy új zene lejátszásánál ne ugorjon fel elõtérbe maga a lejátszó? Tehát TC-ben nyomok egy entert a zenére,amit meg akarok hallgatni,foobar meg felugrik. És egy idõ után idegesítõ.

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#buck>

Kana Reminder elég korrekt kis programnak látszik.

Köszönöm Imi! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Kana Reminder
Runs as a stand-alone program on a user's computer

Pros: Simple, Very low CPU usage
Cons: Category Option to save reminders is not available, also no synchronization with any other online or offline reminders

Unrestricted freeware

IMYke2.0.0.0
Rainlendar Lite
Runs as a stand-alone program on a user's computer
Pros:
Free Product Complement the Web based application
Cons:
Shared calendars are available only for Pro version
Feature limited freeware

Tudtok ajánlani olyan programot,ami fontos dátumokra emlékeztet? Nem túl jó az efféle memóriám és emiatt már felejtettem el fontos dátumokat,idõpontokat.

Jim Morrison
ne féljél, behajtom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bokafix2
1000 köszi... jövök eggyel. <#eljen><#nyes>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bokafix2
Van olyan progi amivel esetleg sima képeket spray logo-ba át lehetne formálni, olyan spray-re gondolok amit FPS játékokban fújkálnak a falakra.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

bujcsik555
Hello!

Remélem nem lesz túl nagy marhaság amit kérdezek 😄 Adott egy mikrofonos füles, és egy 2.1 hangfalszett. Azt szeretném megoldani, hogy bizonyos programok csak az egyiken szóljanak. Pl.: Megy WMP-ben a zene, és az csak a hangfalon szóljon, a fülesen már ne. Viszont közben a fülesen meg a TS meg a játékprogram hangjait halljam, de ezeket a hangfalon ne. Remélem érthetõ mire gondolok. Nos erre van valami program? Vagy a driverba kellene valamit ügyeskedni?

Köszi

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Jim Morrison
Köszi! Megnézem 😊

IMYke2.0.0.0
Ezt a programot keresd: "Anime Studio Pro" a google-val.

Jim Morrison
Sziasztok !
Egy olyan programot keresek amivel könnyû animálni. Olyasmi mint a toonboom studio, de nekem egyszerûbb is jó, ha nem nekem kell megrajzolni az ember szemét meg minden de mozgathatom is. Csak egy rövid jelenetet szeretnék.

Szia!
Köszönöm a segítséget!

IMYke2.0.0.0
Parancsolj kérlek: Memtest86+

Szervusztok!
Ingyenes memória ellenõrzõ/tesztelõ programot keresek.
Milyen programot ajánlotok és hol lehet elérni?

Japep

Értem. Köszönöm szépen.
Megpróbálom ezzel. 😊
Köszi. Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

IMYke2.0.0.0
Egy hulladék minõségû képbõl az általam linkelt oldallal:

1. ALAPKÉP - 463*302 pixel

2. VÉGEREDMÉNY - 926*604 pixel, a használható szûrõkkel együtt

IMYke2.0.0.0
Itt feltöltöd a képed, és zoomolhatod.

Amúgy meg:

A 'zoomolás' lehetõségét - digitális kép esetében is - rengeteg tényezõ befolyásolja. De a leghétköznapibb: a pixelek száma [ (xxxx pixel szorozva xxxx pixellel)/100000 = Megapixel].
Minél magasabb a rögzítés pixelszáma, annál több információ van a képen, és annál nagyobb eséllyel lehet a nagyítással is látható eredményt elérni.
Egy mobiltelefonos kép a humor kategória például...

A Photoshop nagyon jó eszköz, de elhiheted, hogy fotónyomtató üzletben nem azt használnak. Ott a képeket rendkívüli gépekkel újra feldolgozzák, és azt használják fel a munkálatokhoz - szûrik a képzajt, élesítenek, homogenizálnak stb. és csak utána kezdenek neki a retusnak, nagyításnak, vágásnak, kompozíciónak stb.

Otthoni felhasználónak marad a Photoshop.

Japep

Hello.
Létezik olyan program, amivel képeket lehet nagyítani számottevõ minõségromlás nélkül?
Azért kérdezem, mert egy digitális képrõl egy fotónyomtató üzletben felnagyítottak egy embert közel 3-4x-esére, és szinte észre sem venni a minõségén, szóval nem romlott (éles maradt és nem mosott).
Ha én ezt pl. PS-ben csinálom meg, hát... maradjunk annyiban, hogy nem lesz jó. 😄

Nekem is hasonló célra kellene.
Köszi elõre is. Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nosztredamus
Mint írtam már rengeteg programot kipróbáltam, gyártó weboldalán csupán drivert találtam, azt meg feltettem. A beltéri és a tuner compositosan csatlakozik, és fennáll az a gond, hogy amely programnál van/jó a hang annál a kép rossz, ahol a kép jó ott rossz/egyáltalán nincs hang (utóbbi jelenség a BlazeVideo HDTV Player -nél állt fenn - ez a program adta a legszebb képet, csak hangot nem sikerült kicsikarnom belõle)

gergely1991
És ami a leírásban lévõ programok se jók? Gyártóknál körülnéztél "driver" ügyben?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nosztredamus
Üdv!

Egy usb-s tv tunerhez kellene nekem valami olyan program amin tudnám nézni a tv-t 😛 Konkrétan errõl a tunerrõl van szó. Már rengeteg programot kipróbáltam, de nem igazán találtam olyat ami teljes képernyõs módban is szép képet ad. Bárki tud normális programot kérem segítsen!

Elõre is Köszönöm!