5473
Felhasználói programot keresek.
  • Jakuza001
    Sajnos nem lehet.
    Csak egy mod van ra hogy gyorsabban tolts fel, ha nagyobb internet kapcsolatra valtasz.
    Peldaul a diginetnek vannak olcso es jo nagysebessegu kapcsolatai, de sajnos csak korlatozottan vannak jelen bizonyos orszagreszekben illetve a fovarosban.
  • binya
    sziasztok !

abban az ügyben kérnék segítséget , hogy fel lehet - e tuningolni a 0,5 mbps-es feltöltési sebességemet valamilyen módon , hogy a fájl ne sérüljön !! ??
  • z1980
    Köszi a programot!!! Ez sokkal jobb, mint amire szükségem lett volna, így máris beleszerettem. Szóval még egyszer köszönöm Jakuza!!!
  • Jakuza001
    Ha az a fontos, hogy lasd milyen gepek vannak a halozatodon, hogy milyen porton es milyen programokon keresztul, akkor ez a kis program talan eleg lesz neked.

http://www.nirsoft.net/utils/cports.zip
  • z1980
    Sziasztok! Egy olyan programot keresek, amilyen a Norton hálózatbiztonsági térképe. Az lenne a fontos, hogy lássam milyen gépek vannak a hálózatomon. Köszönöm a segítséget! (Windows7)
  • deejayold
    A fejlesztő a BM....................
  • kl24h
    Ha lementi a gépre a képet/képeket, akkor csak kell változzon a partíció mérete, viszont ha automatikusan az internetre csatolja fel, akkor nem is változhat.
  • gergely1991
    Akkor végső esetben írj egy mail-t a fejlesztőknek hogy tegyék már lehetővé legalább a tif-es típusú képek támogatását...
  • deejayold
    Egyébként jól mondod ha megtalálnám azt a mappát ahol az ideiglenes filéket tárolja nyert ügyem lenne!Ez volt az első amit kerestem! Azt elfelejtettem mondani,hogy webes elérhetőségű csak fix ip címről futtatható java-s progiról van szó!
  • deejayold
    Hátha olyan olyan könnyű lenne már régen megcsináltam volna elhiheted!A java-s cuccról semmit sem tudni,te se akard,azt tudom,hogy felraktam egy 1 bite figyelésére is képes progit és nem változnak a partíciók a szkennelés közben tehát a java-s progi központi gyökerében van a temp könyvtár ahová menti az enyém és a kollégák szkennelt anyagát is!Nincs a gépemen de valahogy csak ki tudok vele ba..ni!Egyébként a Lide25 szkennerem biztos,hogy jpg-ben csinálja a mókát mivel így van beállítva és arra senki sem képes,hogy software-n keresztül átállítsa magának max scan után átkonvertálja de nem hiszem.Többet nem merek mondani a dologról.
    Ami a lényeg::: Képzeljétek el a Canoscan Toolbox vagy bármilyen scan progi megnyitását,és a forrás kiválasztásánál nem csak az van: tárgylemez hanem file ott betallózol egy képet és hardver nélkül beszkenneled (a már meglévő képet)ez kell nekem!!!
  • kl24h
    Szerintem erre a szkennelési dologra nem is lenne szükséged, ahogy írtam az előbb, hogyha tudod, hogy hova teszi ezeket a beszkennelt képeket a JAVA programod. Neked úgy van megírva a JAVA program, hogy csak szkennelési opció van, de azt valahol tárolja és neked azt kellene megkapni (azt a mappát) és akkor csak oda be kell másolnod a képet (lehet nem *.jpg, hanem más formátumba).
  • kl24h
    Szerintem ez egy nagyon könnyű dolog, csak egy gond van, hogy neked az a JAVA programod a beszkennelt képeket hova teszi/menti el és milyen formátumban meg névvel. Általában a szkennelt képek *.tif/*.tiff formátumúak, az megtörténhet, hogy nálad azért jelent meg a homokóra és semmit sem csinált, mert *.jpg típusú képed volt és nem *.tif. Megprobálhatod, átkonvertálni a *.jpg *.tiff-re és akkor próbálni.
  • deejayold
    Úgy próbáltam a mappát csak a könnyebb érthetőség kedvéért írtam!Ez egyébként 2 max 3db fotó lenne esetenként.A java-s progiban ki lehet választani a szkennert.Felraktam a Vuescan-t és azt is ki lehet választani
    ráadásul ott van lehetőség file-ből szkennelni!Ennek ellnére ha egy képet megnyitok és beszkennelem vele a java-s felületen csak körbe forog a dolgozom ikon és ennyi.Olyan mintha valami hiányozna de nincs már vele mit tenni----szerintem!
  • gergely1991
    És ha fájlokként próbálnád a mappa helyett?
  • deejayold
    Nekem jó a létező jpg amit lefotózok! Csak NINCS LEHETŐSÉG a java-s szarban ARRA,hogy KÉPET BEILLESSZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csak szkennelni lehet!Nem a képeken lévő infót akarom konvertálni a lefotózott iratok úgy jók ahogy vannak jpg-ben,csak ezeket a fotókat kellene betennem a java-s programomba,de ott csak a szkennelésre van lehetőség!Nincs beillesztés file-ból funkció,vagy hozzáad funkció!!!!!!

értitek már???? Be kellene valahogy szkennelnem a lefényképezett iratokat képként NEM A TARTALMÁT!!!
    Nem jut eszembe jobb kifejezés: virtuális szenner,vagy szkennekés hardver nélkül software-el!!!Itt akkor nem teszed be a lakcímkártyát a szkennerbe mondjuk,hanem lefotózod és a kész képet szkenneled be valahogyan!!! ilyesmire lenne szükségem!
  • norbre
    valaki esetleg?

köszi
  • IMYke2.0.0.0
    Az a kérdés, hogy miért nem jó a már létező JPEG?
    A másik kérdés, hogy konkrétan mit is akarsz a képpel? Mellékelni, vagy a rajta lévő adatokat feldolgozni, bedolgozni egy adatbázisba?

Mert utóbbiak esetében neked tényleg egy OCR program kell - ezt reagáltam elsőként neked.
    Ha csak mellékelni kell a dokumentumot, akkor megadhatnád, hogy milyen paramétereket ismer a "munkaprogramod".
  • Palinko
    megoldotta volna :D amit te akarsz sztem nem lehetséges.
  • deejayold
    Hú de fene okos vagy!Csak azt nem tudom ennyire nem érted, vagy ilyen láma vagy? Mindenesetre ha nem tudsz segíteni legalább ekkora marhaságokat ne írj!Előre is köszönöm!!!
  • Palinko
    a program neve, nyomtató.
  • deejayold
    Sziasztok!
    Megpróbálom érthetőbben megfogalmazni!Van az un.munkaprogramom amiben dolgozom.Ez egy javascript-es progi amiben nekem az ügyfelek papírjait be kell szkennelnem színesben!!!Előfordul elég gyakran,hogy otthon vagy máshol foglalkozom az ügyfelekkel és amikor a munkahelyemen "gépre viszem"
    a melót az okmányok szkennelésével megakadok,mivel én már csak azok fotóival rendelkezem!!!(Nem maradhatnak nálam ugye a kuncsaftok iratai)!!!
    Namármost ezeket a digitális fényképezőgéppel készített képeket szeretném belevarázsolni a java-s munkaprogramom SZKENNELÉS részébe de ott nem tudom szkennelni mert már csak jpg-ben van meg a cucc!!!!
    Tehát egy olyan progit keresek ami képes arra,hogy a kész képeket valahogy újra beszkennelje a tényleges Canoscan Lide25 használata nélkül, vagy éppen vele az nekem mindegy!!!!!!!Ennél érthetőbben nem tudom elmagyarázni a dolgot!A Vuescan progival próbálkozom, annál a tárgylemez mellett a forrás lehet fájl is!Beadom neki a mappát amiben a képek vannak be is szkenneli de a java-s munkaprogramomban csak homokóra és semmit nem csinál!Tehát még egyszer:olyan progi kellene ami be tud szkennelni egy már elkészült jpg képet és ugyanúgy mintha akkor tenném be a szkennerbe, holott a kép már megvan!!!
  • Palinko
    de meglett más forrásból köszi, tuti a program.
  • Palinko
    Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /tools/tsMuxeR could not be found on this server.
    Available variants:

tools.php , type text/html
  • Jakuza001
    http://www.videohelp.com/tools/tsMuxeR

• Palinko
    pl a mediaplayer sem lát mást.
  • Palinko
    ok, megnyitás megoldva, de a VLC lát 2 hangsávot, ez csak 1 et valamiért.
  • Palinko
    én újra videó szerkesztés ügyben vagyok, m2ts en van 2 hangsáv, csak egyik kéne, mert a tvn nem tudom váltani valamiért (Samu LED, sztem kéne, hogy ott is váltson). mivel lehet megoldani? virtualdubbal nem sikerült
  • norbre
    sziasztok..

weboldal(ak)ról szeretnék letölteni adott időszakonként több, adott elérési útvonalakon lévő képeket, és úgy lementeni hogy megadhassak egy kimeneti fájlnevet, dátumot, időt beszúrhasson (pl: idojaras_01_20120615-1050.jpg)

azt szeretném hogy a progi a gép indulásakor mindig lefusson, átnevezve lementené a beállított képeket, majd kilépne..

próbálkoztam download managerekkel, de amiket találtam azoknál a kimeneti fájlnév nem állítható, vagy csak egy statikus szöveget írhatok be

tud valaki ebben segíteni? köszi
  • madmanic
    milyen programban szeretnéd használni a képeket?

neked valami konvertáló program kell ami jpg t alakít olyan formátumra, amit a kérdéses program felismer.

• gergely1991
    Nyisd meg a kérdéses képet paintben válaszd ki a mentés másként és válaszd ki a Tiff-et és úgy mentsd el utána nézd meg azon amibe a "szkennelt" dolgokat kezeled....
    A problémádat valahogy így értettem...
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg érthetetlenül fogalmazol.
    Akkor most mit is akarsz?
  • polarka
    Szerintem olvass még egy kicsit a dologról, akár huwikiről, akár gugliban talált anyagokat és próbálkozz újra. Mert nem érthető, h mit akarsz.
    Hacsak fel nem tesszük, h a mondataid mást jelentenek, mint amit valójában.
  • deejayold
    Bocsi, de nem! Nekem ugyanazt a képet kellene beszkennelnem amit lefotóztam!
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, amennyire sikerült megértenem amit írtál, neked OCR programra van szükséged: azaz, a beszkennelt / lefényképezett dokumentumokon lévő szövegeket akarod bevinni egy szerkesztő programba - Microsoft Word / Open Office és társaik -, hogy aztán kellőképpen feldolgozhasd azokat.

Erre való programok NEM INGYENESEK. Keresd ezt például: Nuance Omnipage (egykor a teljesen magyar fejlesztésű Recognita volt).
  • deejayold
    Sziasztok mindenkinek!
    Szkenneléssel kapcsolatban lenne szükségem segítségre!Kellene nekem egy olyan program amivel be tudok szkennelni egy már a PC egyik mappájában lévő képet!!! Tehát hardver nélküli scan progira gondolok!Munkám során szkennelnem kell iratokat,de van amikor nem a munkahelyen!Az iratokat lefotózni le tudom, de a további munkálatokhoz később szkennelni kellene ezeket a papírokat, amik ugye már nincsenek nálam,de jpg-ben megvannak!Ezeket a kész képeket kellene a munkaprogramomba belevarázsolni,amit csak szkenneléssel lehet!Viszont ha volna egy virtuális szkenner programom amiben a tárgylemez mellett a forrásfilének egy mappát is megadhatnék onnan be lehetne szkennelni a kész képeket!

Ha valaki tudna ilyen progiról megköszönném!
    Ui: a Vuescan nem jó!
  • Palinko
    igen ez megoldotta.
  • Jakuza001
    Nem lehet, hogy az a 32 bites plugin, amit leszedtel ?
    Oda a 64 bites kell.
  • Palinko
    ha meg megtalálom akkor mi a hála?
  • Palinko
    igen, csak most kéne a vsfilter.vdf is csak a sourceforge meghalt már pár hete sajna.
  • IMYke2.0.0.0
    Amennyiben egy komplett film (mondjuk más által készített) feliratát szeretnéd ráégetni egy filmre, akkor érdemes elővenni a jó öreg VirtualDub-ot + a subtitler plugint.