Olyan programot keresek, ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A heavy cost. I pay it gladly.
(Youtube dowloader leszedett egy videót mp4-be aból szeretnék kivágni részleteket)
Van pár neten fellelhetõ vicces progi ami kb megnyitja az mp4-et és behal!
Movie makerrel probáltam de az nem mutatja a képet nekem meg az kellene!
Next PC upgrade: 2022
Évekkel korábban találkoztam olyan programmal, amely hatására a Microsoft Explorer - ben bármely nézetben (miniatûr,mozaik,ikon,lista) megjelenõ képfájlokat meg lehetett jeleníteni képként. Az egérmutatót a képfájl fölé kellett vinni és a kép a miniatûr méretnél valamivel nagyobb méretben megjelent.
A programot keresve Thumb Tweak néven találtam egy képikon méretezõ programot, de ez nem a fenti módon mûködik. Találtam egy Xentient Thumbnails nevû programot is, amelyik a képfájlokat mozaik, ikon és lista nézetekben képként megjeleníti,de csak az eredeti méretben.
Üdvözlettel: gy?jt?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyan programot keresek ami egy szintre hozza a hangerõt a különbözõ minõségû videók lejátszásakor. Ugyanis elég idegesítõ, hogy egyik halkabb, mint a másik, pedig a hangerõszabályzó ugyanott van. Beteszek egymás után több videoklippet és kényelmesebb lenne ha nem kéne számonként odamennem a géphez és beállítani a hangerõt hanem mehetne egymás után magától. Tud valaki ilyet?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megpróbáltam a Compressionban picit állítani a hangon (hogy ne legyen olyan nagy), így a mérete lényegesen jobb lett, és van hangja is.
Köszönöm szépen a segítséget! 😊
Nem szívesen offolok, de némi gondom van a használatával.
Arra már rájöttem, hogy hogy kell kivágni azt a részt, amit szeretnék (a kulcskockákon vágtam meg) és el is tudtam menteni (beállítottam a Direct Stream Copy-t is).
Viszont, valami nem kóser.
Ha VLC-vel játszom le, akkor 3 sec után elmegy a hang.
Ha WMP-vel, akkor olyan gondja van, hogy egy pontig lazán bele lehet tekerni, onnantól meg kb 10 másodpercet vesz igénybe, hogy odaugorjon. Plusz egy idõpont után nincs hang. (Ez valahol az elõzõ pont után van.)
Illetve, csak AVIban tudom elmenteni a videót, bár ez a legkevesebb, ez nem igazán zavar. 😊
Ennyi 😊
Esetleg valami olyan, ami azt is elfogadja?
Egy olyan videóvágó programot keresek, ami képes a megvágott videót az eredeti képaránnyal, felbontással, bitsebességgel, stb. elmenteni.
Nem kell, hogy bármi extrát tudjon, mindössze egy videó elejét szeretném lecsípni.
Emellett:
* iDailyDiary Free Version
* Inbox Journal (digitális napló)
Itt pedig böngészhetsz címek után.
egy noteszprogramot keresek, amiben napok szerint lehet jegyzetet hozzáadni 😊 tudtok ilyet?
Köszöntem! <#worship>#worship>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Foobar-ban hol kell beállítani azt,hogy új zene lejátszásánál ne ugorjon fel elõtérbe maga a lejátszó? Tehát TC-ben nyomok egy entert a zenére,amit meg akarok hallgatni,foobar meg felugrik. És egy idõ után idegesítõ.
Köszönöm Imi! <#worship>#worship>
Runs as a stand-alone program on a user's computer
Pros: Simple, Very low CPU usage
Cons: Category Option to save reminders is not available, also no synchronization with any other online or offline reminders
Unrestricted freeware
Runs as a stand-alone program on a user's computer
Pros:
Free Product Complement the Web based application
Cons:
Shared calendars are available only for Pro version
Feature limited freeware
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Remélem nem lesz túl nagy marhaság amit kérdezek 😄 Adott egy mikrofonos füles, és egy 2.1 hangfalszett. Azt szeretném megoldani, hogy bizonyos programok csak az egyiken szóljanak. Pl.: Megy WMP-ben a zene, és az csak a hangfalon szóljon, a fülesen már ne. Viszont közben a fülesen meg a TS meg a játékprogram hangjait halljam, de ezeket a hangfalon ne. Remélem érthetõ mire gondolok. Nos erre van valami program? Vagy a driverba kellene valamit ügyeskedni?
Köszi
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Egy olyan programot keresek amivel könnyû animálni. Olyasmi mint a toonboom studio, de nekem egyszerûbb is jó, ha nem nekem kell megrajzolni az ember szemét meg minden de mozgathatom is. Csak egy rövid jelenetet szeretnék.
Köszönöm a segítséget!
Ingyenes memória ellenõrzõ/tesztelõ programot keresek.
Milyen programot ajánlotok és hol lehet elérni?
1. ALAPKÉP - 463*302 pixel
2. VÉGEREDMÉNY - 926*604 pixel, a használható szûrõkkel együtt

Amúgy meg:
A 'zoomolás' lehetõségét - digitális kép esetében is - rengeteg tényezõ befolyásolja. De a leghétköznapibb: a pixelek száma [ (xxxx pixel szorozva xxxx pixellel)/100000 = Megapixel].
Minél magasabb a rögzítés pixelszáma, annál több információ van a képen, és annál nagyobb eséllyel lehet a nagyítással is látható eredményt elérni.
Egy mobiltelefonos kép a humor kategória például...
A Photoshop nagyon jó eszköz, de elhiheted, hogy fotónyomtató üzletben nem azt használnak. Ott a képeket
Otthoni felhasználónak marad a Photoshop.
Hello.
Létezik olyan program, amivel képeket lehet nagyítani számottevõ minõségromlás nélkül?
Azért kérdezem, mert egy digitális képrõl egy fotónyomtató üzletben felnagyítottak egy embert közel 3-4x-esére, és szinte észre sem venni a minõségén, szóval nem romlott (éles maradt és nem mosott).
Ha én ezt pl. PS-ben csinálom meg, hát... maradjunk annyiban, hogy nem lesz jó. 😄
Nekem is hasonló célra kellene.
Köszi elõre is. Üdv.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egy usb-s tv tunerhez kellene nekem valami olyan program amin tudnám nézni a tv-t 😛 Konkrétan errõl a tunerrõl van szó. Már rengeteg programot kipróbáltam, de nem igazán találtam olyat ami teljes képernyõs módban is szép képet ad. Bárki tud normális programot kérem segítsen!
Elõre is Köszönöm!