5473
Felhasználói programot keresek.
  • kl24h
    A Windows nem talál megfelelőt hozzá?
  • Benny04
    üdv
    Most vettem egy ilyen lapost, és nem adtak hozzá semmiféle cd-t. Ethernet drivert nagy nehezen rá tdtam rakni egy másik gépről, de a vga drivert egyszerűen sehol nem találom. AMD Radeon™ HD 7610M van benne. kerestem a hivatalos oldalon, ami ott volt, leszedtem, de kicsomagolja ,majd nem indítja el.azt írja, nem kompatibilis toshiba laptopokkal... A toshiba honlapján nincs is fent ilyen laptop. létezik egyáltalán ilyen? És honnan tudnám letölteni a vga drivert?
  • binya
    Hali mindenkinek ! Sziasztok ! Előre is elnézést kérek hogy ezzel a gondommal ide írok !

Egy olyan szolgáltatót keresek ami max 500 MB tárhelyet ad ingyen és olyan lehetőség van rajta hogy a feltöltött fájlt ki tudjam linkelni ahova akarom letöltetés céljából (tehát ha valki le akarja tölteni a linkre kattintva letölthesse a tárhelyről !)

UI : a datanet.hu -t ne mert próbáltam és ha 30 napig nem töltünk le egy filest akkor automatice törlik !

előre is köszönöm ! ha úgy alakúk az alábbi címre is irhat aki akar : [email protected]
  • norbre
    sziasztok,

Olyan online (ingyenes) alkalmazást keresnék amivel teendőket, feladatokat lehetne áttekinthető módon kezelni.
    Jó lenne ha tudna a feladatok tervezett időráfordítása, prioritása, egymástól való függései alapján ütemtervet (esetleg Ganter diagramot) készíteni.
    Az időtartományokat meg lehessen adni akár fél órásra is, és a naptár nézetet is lehessen olyan szintre nagyítani amiben ez látható.

Hab a tortán ha lehet benne a feladatokat projektekbe szervezni és több projektet is tud párhuzamosan kezelni.

Extra hab a tortán, ha lehet benne projektsémákat elmenteni (benne feladatokkal, függésekkel és tervezett időráfordításokkal), és ezeket a sámákat adott dátum/időpontra beszúrva újraterveztetni az ütemtervet.

Sok ilyesmi programot nézegettem már, de a legtöbb nem tudja csak a napi nézetet, illetve nem tud ütemtervet készíteni, olyannal nem is találkoztam ami projektsémát tudna menteni ...
    minden ötletet szívesen fogadok.. köszi
  • 91375
    Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hol találok értelmes magyar leírást a winviftool-hoz? Megköszönném!

• madmanic
    http://www.parachat.com/personal/basic/

gúgliba: free chat rooms for web pages

Rengeteget dob.
  • binya
    Sziasztok !

Segítséget kérnék ! Abban az ügyben hogy veboldalamra szeretnék chatet tenni de lehetőleg olyan legyen ami moderálható menedzselhető irányítható egy adott vezérlőből ! Ami a legfontosabb hogy ingyenes legyen

Már keregéltem de nem sok sikerrel , hátha tudtok segíteni !

Ha esetleg konkrét ötletek vannak e-mailre is jöhet : [email protected] címre

előre is köszönöm !
  • olivaoil
    Hát, azért sok sikert mindnyájunknak. Azért ha már írtam így látatlanban egy levelet még egy kis háttér tudnivalóról, azt azért Copy-Paste-zem privátban...
  • rooney8
    közbe nálunk is történt egy kis gubanc. ma lett volna forgatás, de végül nem kaptuk mára meg a termet úgyhogy jelenleg még azt sem tudjuk mikor lesz bepótolva. mondjuk jövőhét szombatig biztos meglesz, és akkor még jön az utómunka. ugyhogy nem is baj, hogy neked is így összejöttek a dolgok..

rendben, akkor így fogom majd kátüldeni.

természetesen publikus lesz, szerintem youtube-ra is felkerül majd, de az még nem biztos. de te mindenféleképpen kapsz egy példányt. és természetesen a nevedet is feltüntetjük majd benne. egyébként nem egy nagy durranás ez a kis filmecske (sőt nekem maga a téma, mint film nem is tetszik, de hát tudod a többség dönt...), úgyhogy ne legyenek nagy elvárásaid :) na meg az első rövidfilmes próbálkozásunk is.
  • olivaoil
    Oké, közben nálam is van fennakadás, úgyhogy mondhatni jobb, hogy késik most. A szoftveresen életképes laptopom pl. már kb. kedd óta folyamatosan megy (szó szerint), de csak nem tudja leírtani a vírusokat (szám szerint 21), amik a lementésekkel együtt jöttek ; meg a másik, hogy egy nyaralás is "közbejött" - szóval nem ragoznám tovább, ha a jövő hét vége alatt 27-28.-át érted kb. nekem is az a jobb, illetve a nyaralásból 31.-én jövünk meg. Éppenséggel ha lesz ott wifi vagy valamilyen internetszerűség (nem tudom mi ennek a valószínűsége horvátországban, no majd úgy is meglátom), akkor le tudom tölteni, de a másik, hogy ott meg szoftvereszközöm nem lesz annyi, amennyi éppenséggel a biztos munkához kellhet.

Egy viszont fontos : mindenképpen WAV formátumban küldjed, legalább olyan magas mintavételi formátumban, bitmélységben, stb., amilyenben az eszközzel készült. Lehetőleg annyi hanganyagot küldj át a hangsávokból és az azokkal való munkálatokból, vágottat, vágatlant, zajosat, zajmentesítettet, érintetlent, érintettet, maradékot, egészet, amennyit csak tudsz és amennyit nem féltesz megosztani a merevlemezedről (,mondjuk ellopni nem nagyon tudnék mit, úgyhogy erről a részről szerintem bízhatsz bennem ;) ). Ha jó munkát akarunk végezni, akkor mindenképp fontos, hogy az anyagok mind olyan minőségben és WAV formátumban legyenek, amilyenen a mikrofonon keresztül lettek felvéve. Ha tárhelyel kapcsolatosan ez gond lenne, akkor ajánlom egyrészr az X-Szerver-t mint 1 GB-os ingyenes FTP tárhelyet [www.xszerver.hu], valamint a WAV-ok betömörítéséhez a NanoZip-et [www.nanozip.net].
    Az, hogy meg több féle hanganyag is legyen nálam (márha van az érdemi felvételeket illetően), az azért kellhet, mert nem mindegy, hogy milyen módosításokon, zajszűrőn, torzítás-javításon, hangszínszabályzáson ment keresztül a dolog, s a korrekciók, márha maga a teljes hanganyag-javítás több lépésben történik, egyáltalán nem biztos, hogy mindegy hogy milyen sorrendben. Lehet pl., hogy legelőször szükséges magát a visszhang-mentesítést végrehajtani, aztán a többit, de az is lehet hogy egy teljesen más korrekciókra tervezett technikával bizonyos paramétereket betartva sokkal jobban meg lehet oldani minden problémát a hangfelvételen akár egyetlenegy lépésből. (Már voltak tapasztalati példáim azzal, hogy pl. egyetlen lépésből hogyan lehet úgy módosítani egy zenét, hogy az "anyja se ismerhessen rá", akár úgy hogy az még javít is rajta.)
    És persze - ha kicsit is fontosnak tartod - akkor összegezd egy jegyzetben, hogy mi az, amire szükséged lenne, milyen hangzást, javításokat szeretnél, és azt is küld át. (én mondjuk a helyedben a félreértések elkerülése végett leírnám, hogy mit szabad és mit nem.
    És még annyit, hogyha sikerülne a dolog, akkor azért a filmet illetőleg egy "tiszteletpéldánynak" örülnék - (persze ha publikus lesz a film a neten, úgyis megnézem) - mivel ugye filmnél azért a kép is számit, és ugye az ember elsődleges "szenzora" a szeme.
    Na, de tényleg nem ragoznám, először csak lássuk majd, hogy mivel is van dolgom.... ;)
  • rooney8
    értem, akkor majd átküldöm, ha kész. de mint írtam, még nekünk is kell egy kis idő. eleve szombaton vesszük fel a maradék jeleneteket, aztán még összevágni...stb. jövőhét vége felé lesz meg szerintem.

akkor majd még írok (szerintem privátba), előre is köszi :)
  • olivaoil
    Na, bocs, igyekszem, de még mindig a piti dolgoknál tartok, már vagy két napja megy a vírusellenőrzés a laptopon, ráadásul ez egy régi gép és nem is gyári készítés (talán max. 60-70%-ban), az AVG már kudarcot is valott (fagyás, hibaüzenetek), ugyhogy úúúúú.... csak már legyen vége. ;</
    Most öcsém gépéről írok, csak felmentem hogy lássam hogy még van-e net, merthogy közben már a net-et szolgáltató USB kulcsban is megtört valami, ha már kicsit elmozdul, nincs kontaktus (kb. mint amikor fejhallgatóban törik meg a vezeték), úgyhogy még majd előreláthatólag egy családi perpatvart is ki kell álljak, főleg úgy hogy szeretik rám kenni/fogni a dolgokat csak úgy.... brrrrr

A felvételt több okból szeretném dokumentálás nélkül real-time-ban elemezni. Egyrészt pl. azért, mert előreláthatólag intenzív próbálkozást jelentene ez nálam is. Annyi jó hírt azért talán mondhatok önteltség nélkül, hogy eddig többségében mind el tudtam érni azt a hangzást, amit elméletben akartam, ha tényleg kellett : ha apukám akart mindenáron Stradivari hegedűhangzást, a "nyomás" alatt már azt is megcsináltam (bár elhiheted nem volt könnyű), ha pedig én akartam dobritmusból "kősúrolás" hangszínt produkálni, az is ment, ugyanígy az Equilibrium címzenéjének is ment anno a remixelése az effektekre/hangszerekre való lebontásokkal/intenzív kiemelésekkel. Na mindegy, bocs, szerintem tényleg túlírtam, lényeg, hogy ha eddig ment, szerintem most is menne.
    A másik meg hogy a technikák, amiket írtam, hogy eszembe jöttek a problémával kapcsolatban saját dolgok/kikísérletezések, legalábbis olyasmik amikről nem találtam a neten leírást, vagy utalást arra, hogy ehhez hasonlót használnának, úgyhogy most hirtelenjében egyrészt nem tudnám úgy tutira dokumentálni a dolgot, egyébként sem vagyok valami dokumentálós típus (versenyeken is ezért buktam el), a másik, amire persze lehet mondani hogy tipikus, hogy ugyanúgy meg szeretném tartani magamnak egyenlőre ezt az egy-két konyhatitkot, ahogy pl. családon belül öröklődnek a titkos és csodafinom házireceptek. ;)

Most megpróbálom meghallgatni amit linkeltél, márha futja a 128kbps netsebességemmel, de mondom, hogy a rendszerem mostani állásával sajna tényleg nem valószínű, hogy pénteknél előbb eljutok a hangdriverek és a zeneprogramok feltelepítéséig. =(
  • rooney8
    az nagyon macerás, ahhoz kellene egy jó minőségű mikrofon + egy stúdió sem ártana. különben ugyan ilyen lenne az eredmény, vagy még rosszabb, mert egy rossz minőségű utószinkron nagyon elronthatja a művet :D

de eleve ez csak egy (fél)amatőr kisfilm, nem akarjuk mi ezzel megváltani a világot, de azért törekszünk a legjobb minőségre, ezért ha szoftveresen lehetne egy kicsit segíteni rajta az nagyon jó lenne :)
  • IMYke2.0.0.0
    A videó elkészítése után csináljatok utószinkront, mint a nagyok - és gond megoldva :)
  • grebber
    Adott egy webkamera.
    Olyan program kellene amit elindítva érzékeli a webkamerát és tudok vele videót felvenni.
    Ismer valaki ilyet?

• rooney8
    itt van
    ez már egy összevágott anyag (bakik :D)
    ezzel nem csináltam semmit, érintetlen a hangja
  • rooney8
    ööö hát...
    akkor elmondom a teljes történetet

konkrétan videofelvételről lenne szó, egy kisfilmet készítünk. a végleges hossz kb. olyan 10 perc lesz. egyelöre még csak a felvételek fele van meg, de természetesen belenéztünk és elég rossz a hang, egy kicsit zajos, halk is és a terem miatt egy kicsit visszhangzik is. az első két problémát meg tudom oldani, de a visszhang kifogott rajtam.
    a többit szombaton vesszük föl. na már most mire azt összevágjuk, meg mindenféle utómunkával végzünk az szerintem megint lesz egy hét.

szóval előreláthatólag valamikor a jövőhét vége felé lenne esedékes a dolog. ha akkor is tudsz segíteni, akkor szívesen fogadjuk :)

egyébként leírhatod a módszert és megpróbálkozhatok vele én is, és akkor nem kell neked dolgozni vele, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor te is megpróbálhatod :)

mindjárt feltöltök egy mintát, hogy lázsd miről is van szó.

egyebkent ha bárki másnak még van ötlete azt is szívesen fogadom :)
  • olivaoil
    Most kapásból az a megoldás, ami nekem eszembe jutott, az nagyon közelinek hozná neked a hangot, de az meg lehet hogy túl folytottnak hatna neked, bár azt lehet szabályozni --- minden effektet lehet moderálni, ha megvan az eredeti (pl. mix) ;)

Ha esetleg nem olyan sürgős, és hétvégéig nem fog más megoldást írni neked erre, vagy nem fogsz találni, akkor küld el a hanganyagot, megpróbálkozok vele. Addig sajnos nem tudnám, mivel most lett újratéve a Windows nálam, még egyenlőre a drivereket se telepítettem úgyhogy PC Speaker-en kívül nincs is más hallható nálam, és az előző itteni gépem rendszerének mentését is most nyálazom át vírus után...

De érdekelne, úgyhogy ha néhány nap után is még esedékes lesz a dolog, akkor küldheted.
  • rooney8
    sziasztok

van pár hangfelvételem, ami egy elég nagy helyiségben lett felvéve, ezáltal visszhangzik a beszéd.
    audacity-t már próbáltam, de nem találtam olyan effektet, amivel ezt, ha nem is nagyon, de egy kicsit lehetne korrigálni. egyébként nem ordítóan vészes a helyzet (sőt), de azért mégis lehet érezni... ezen szeretnék egy kicsit javítani. tudnátok benne segíteni?

a zajt már sikeresen kiszűrtem audacity segítségével, úgyhogy már csak a visszhanggal kellene kezdeni valamit (google-al nem találtam semmi érdemlegeset)
  • IMYke2.0.0.0
    Time Elapse téma: Érdemes erre a Youtube csatornára feliratkozni - én megtettem.
    Emellett, megjelent egy PDF (ebook) is tőle.
  • olivaoil
    Most komolyabban elkezdtem utánanézni a Fourier Transzformációnak. Eddig azért nem tettem, mert sejtettem, hogy matekból alig fogok érteni belőle valamit, meg egyébként is, nem hiszem hogy ilyesmit lehet követni a gimis középszintű matekanyag szintjén.

Szóval olvastam, hogy már a 17. század elején publikáltak cikket arról, hogy minden függvény felírható elemi szinusz függvények összegeként. Hmm, gondoltam, ez elég meglepő, arra számítottam hogy ez a fourier transzformáció valamilyen modern dolog.

Ahogy láttam és megpróbáltam kivenni, a Diszkrét Fourier Transzformáció az, amivel tényleg fel lehet bontani valamit pontosan szinusz függvényekre, viszont ez tényleg lassú. Ez spec. nekem egyáltalán nem lenne gond (mert érdekel annyira a dolog), csak hát ki vagyok én, és ugye az átlag felhasználás fejében valószínűsítem, hogy mindenhol FFT-t használnak, ami viszont az egyszerűsége a pontosság fejében történik - persze azt én is átlátom, hogy nem ilyen egyértelmű, de azért lekerekítve szerintem ez igaz.
    Ugyebár az meg érthető, hogy a DFT-t nem fogom tudni implementálni magamnak WAV-okra, mivel a képleteknek is kb. az 5%-át jó, hogyha megértem (egyenlőre), plusz ha érteném is, még mindig nem tartok ott, hogy programot írjak rá.

Na jó, azért megpróbálok optimistán állni a dologhoz. Egyébként itt a cikk, amit most épp olvasok róla : http://e-oktat.pmmf.hu/kepeshang_2_fejezet
  • olivaoil
    Igazából csk 1részt érdekel, másrészt pedig szeretek digitális zenével/hangokkal/effektekkel kísérletezgetni, és mint mondtam, érdekelne, hogy mit lehet egy ilyenből kihozni, illetve szerintem sok érdekes zeneszerzési technikára ki lehetne ezt használni.
    Csak ennyi. Egyébként még volt egypár gondolatom hozzá, hogy mire lehetne ilyesmit használni, de most hirtelenjében magam se tudom.
  • commissioner
    mi a célod ezzel a feldarabolással?
  • olivaoil
    Az audacity equalizerjét ismerem, hogyne, még egy "segéd"-programot is írtam hozzá - Neumman versenyen 4. lettem vele, hehe... VISZONT az több mint valószínű, hogy erősen "kerekítést" alkalmaz, ami a grafikonon is meglátszik (zöld vonal) - egyébként nem cáfolom tök jó, viszont közel sem tökéletes szvsz. Legalábbis arra mérget vennék, hogy közel sem frekvenciapontos.

Egy fél éve kb. rátaláltam egy AC3-AudioFilter csomagban egy parancssoros equalizerre, az az egyetlen parancssoros, amit találtam eddig (természetesen most nem az a lényeg, hogy parancssoros legyen, ezt csak megemlítettem). Akkor azt össze is hasonlítottam az Audacity eq-jával, és én személy szerint azt tapasztaltam, hogy az Audacity-é ráadásul torzított is : legalábbis kipróbáltam azt, hogy ugyanazon zenéből teljesen kivágattam a 800 Hz feletti frekvenciákat ((az autisták pl. erős beszlés szerint nem bírják a 800 Hz feletti frekvenciákat)), és az, amit az AC3 filteres EQualizer csinált az sokkal simábbnak tűnt, mint az Audacity-s, amiben 1 KHz körüli összezúgások maradtak.

Az igaz, hogy az AC3 filteres Equalizer paraméterezhető frekvenciára pontosan, viszont még egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy valójában pontos-e, és hogy ha szétbontanám vele a frekvenciacsatornákat, akkor azokat ugyanúgy össze lehet mixelni az eredeti formába. Legalábbis ennek a letesztelése kb. 20000 fájlra való szétbontást és újbóli összerakását jelentené, ami gondolom eléggé gép és helyigényes.
    Egyáltalában azt sem tudom, hogy matematikailag lehetséges-e az ilyen frekvenciapontos szinuszhullámokra való bontás. Ezért kérdeztem... De nagyon érdekelne, ha van ilyen.
  • gergely1991
    Equalizer-t a Audacity-ben alkalmazható,egy próbát megér.
  • olivaoil
    Na, most nekem is lenne egy kérdésem is:

Olyan hangszínszabályzó - vagy frekvenciaszűrő, ha úgy tetszik - érdekelne, ami teljesen paraméterezhető, avagy nagyon pontos, akár egyész frekvenciaértékre pontosan lehet vele hangszínt szabályozni (-természetesen pl. WAV-on-).
    Ezenkívül az is számottecő lenne számomra, hogy úgymond "veszteségmentesen" dolgozzon : értem én ezt úgy, hogy ha pl. adott egy zeneminta WAV-ban, és azt én szétbontanám mondjuk 10 frekvenciánként, akkor ha utána a szétbontáskor kapott eredményeket pl. egy egyszerű WAV összemixeléssel összeadom, akkor az eredmény szín ugyanaz legyen, mint az eredeti szétbontatlan WAV. (persze ehhez a példához nagyon sok szabad tárhely és fájlmunka kéne, nézve azt, hogy egy átlagban kb. 16000 Hz-nyi tartományt átfedő WAV-ot bontanék fel 10 frekvenciánként ; de ez most csak egy elméleti példa :>)
    Szóval ismer valaki esetleg ilyen szuper equalizert, vagy hallott ilyen felől??? Gondolom, ha van iylen, biztos piszoklassú, de az legyen a legkevesebb gond a pontosság fejében.
  • norbre
    sziasztok,

egy feladat megoldásában szeretném a segítségeteket kérni..

van egy csomó, állandó területű, változó tartalmú diagramom, ahol színfokozással vannak ábrázolva az egyes értékek a max/min eloszlás szerint. A max/min értéket tartalmazó skála állandó.

kb ilyesmi képekről van szó: diagram példa

A diagramok képként vannak elmentve, és a feladat az lenne hogy ezt a csomó diagramot összegezni kellene egy képben..
    Ha matematikailag akarnám megfogalmazni, akkor gyakorlatilag az egyes pixelek színskála szerinti értékét össze kéne adogatni, majd a végeredményeket arányosan visszaírni úgy, hogy a max/min színskálába beleférjenek..
    remélem érthető valamennyire :)

eddig PS-ben, Layer módnál próbálgattam az Add-ot, de az nem igazán működött, az adott topikban sem tudnak igazán jó megoldást.. van esetleg valakinek ötlete hogy milyen progival lehetne összegezni ezeket a képeket/értékeket?

köszi
  • gergely1991
    Ha nagyon a html-zés felé kanyarodnál akkor például a SharePoint Designert ajánlom....
    Csinálj egy kezdőlapot(szöveg nélkül). Illeszd be ezt a kódot felül a meta-k közé:
    <meta http-equiv="refresh" content=2;URL=javascript:window.open("kezdolapod.html",null,"height=768,width=1024,status=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no,fullscreen=yes");">
    Sajna csak IE böngészőben működik viszont teljes képernyőben mint az "infópultnál",kilépéshez a feladatkezelő segítségét kell előhívni).
  • av256
    Time-lapse videó...

Szerintem csgery olyan fényképezőgépre gondolt, mint az Olympus E-10. Abban ugyanis van egy "Time-interval" funkció, ahol csak beállítod, hogy hány másodpercenként készítsen egy képet és nem kell hozzányúlni sem.
    Nálam ugyanis volt egy ilyen gép és kipróbáltam.
    Utána már semmibe nem kerül összefűzni a képeket pl. VirtualDubbal.
  • av256
    Ennél azért komolyabbra és látványosabbra gondoltam :(
    Igaz, hogy részleteket nem írtam.
    Lenne benne pl. egy komolyabb menürendszer, átirányítás egy böngészőfelületre, meg ilyenek.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen, ha konkrétan VIDEÓ nyersanyagot akar, akkor több TB-nyi tárolókapacitás kell és persze motoros és/vagy vezérelhető állvány...
    Ez például videóval készült: KLIKK

Ha fényképekből akarja megcsinálni, arra írtam megoldást lejjebb.
  • gergely1991
    "...timelapse videókat szeretnék készíteni."
    Ez egy elég "hosszadalmas" és magas tárhely igénylő feladat(pláne ha HD minőségről van szó).
  • IMYke2.0.0.0
    A cikkben találsz szoftveres megoldást a problémádra :)
  • IMYke2.0.0.0
    How To Make Time-Lapse Video – Ultimate Guide

"Time-lapse photography is an interesting technique that records a scene or objects that has a slow state-of-change and turns it into a video that plays back in high speed. The easiest way to do it is to have your camera stationary on something that changes slowly (e.g. clouds, plants growing, etc) and start taking series of photo for hours or even days. Hours and hour’s worth of photos are compressed into a video with merely few minutes playtime, thus creating a time lapsing effect."

"In this article, we’ll show you how to create your own Time-lapse video. To make things easier to digest, we’ve split the content up to several sections:

* Understanding Time-lapse fundamentals
    * Choosing your camera for Time-lapse project
    * Post-editing your Time-lapse photos
    * Combining photos into Time-lapse video"
  • IMYke2.0.0.0
    "nem csoda, hogy találsz rá szoftvert." ---> nem csoda, hogy nem találsz rá szoftvert.
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy a "time elapse" videók motoros kameraállvánnyal és speciális kiegészítő felszereléssel, rohadt drága fényképezőgép és külső tároló mellett készülnek, nem csoda, hogy találsz rá szoftvert.
  • csgery
    Sziasztok!
    Kutakodok a neten, de sehol nem találok olyan programot, amivel fényképezőt tudnék irányítani (timelapse videókat szeretnék készíteni).

A gép egy Sony DSC fajta, de mindenhol csak hardveres dolgokat hoz ki ha beírom bárhogy keresőbe.

Valakinek valamilyen ötlete?
  • gergely1991
    Üdv!
    Szerintem prezentáció szerkesztő szoftverrel (pl:Powerpoint) is lehetne, könnyebb vele dolgozni.
  • av256
    Üdv!

Szeretnék egy érintőképernyős monitorra infopult jellegű tájékoztatót (csak képek + szöveg).
    HTML vagy Flash irányba menjek és milyen programmal lenne a legegyszerűbb?

köszi
  • binya
    értem ! köszönöm az infót