5473
Felhasználói programot keresek.
-
#4873 sziasztok..
tud valaki olyan progit ami képes egyszerű alakfelismerésekre? arra kellene, hogy ha van egy tárgy, felismerjen köröket (furatokat) és egyeneseket (éleket), majd lehessen ezektől mérni távolságokat -
av256 #4872 Hello!
Olyan egyszerű animációt szeretnék készíteni, ahol a tárgyakat, és a hátteret kell mozgatni.
Videószerkesztővel próbáltam (Sony Vegas), de gondolom van alternatíva bőven. Várom a tippeket.
Köszi
-
#4871 Csak szólok hogy a keylogger nem igazán jogszerű már.... -
#4870 Köszi szépen -
#4869 keress guglin rá a 'keylogger'-re. Általában adatlopásra használják, de erre is megfelel. Logolja (a legtöbb, ha jól tudom), hogy mit írtak és mikor, melyik programba, és ezt akár emailen el is küldi. -
#4868 Nem tudok nevet csak érdekelne mire használják a gépem mikor nem vagyok ott -
#4867 keylogger-re gondolsz? -
#4866 Sziasztok. Létezik olyan progi ami megjegyzi a legépelt szövegeket? Előre is köszi -
#4865 Van olyan progi amivel a sztereo képes 3d film két oldalát egymásra tudom illeszteni? -
#4864 Sziasztok!!
Nekem olyan program kellene, amivel futó alkalmazásokat tudok proxy-zni egy adott szerverre, próbáltam már a proxifer-t is de nem működött valaki nem tud ilyesmi progikat, főleg játékok proxyzására kellene. -
greenish #4863 Sziasztok! Előadást szeretnék készíteni egy órára, de nem a hagyományos PowerPoint-al; egy olyan programot keresek, ami a gondolatbuborékokra hasonlít, azokba kell írni a kulcsszavakat, és egymásból, egymás után nyitod meg őket. Nem tudom a nevét sajnos, és azt sem, hogy esetleg ez egy letölthető program-e? Köszi! -
#4862 Reméltem, hogy is megtalálja :) -
commissioner #4861 "Angol nyelvű használati utasítás (pdf-ben)"-ben a 42. oldalon van szükséges infó -
#4860 Pl. innen -
#4859 Honnan tudhatom meg, hogy ez melyik fajta divixet támogatja?
Samsung DVD-P355 -
#4858 De van "régebbi és újabb" DivX kérdés.
Fontos, hogy nézd meg a támogatott formátumait, és elsősorban azok tulajdonságait a kézikönyvében, vagy a gyártó honlapján.
Szinte biztos, hogy a legújabb, valódi DivX-tömörítéssel nem birkózik meg. -
#4857 Ha a dvd lejátszóra az van írva, hogy lejátssza a divx-et, akkor ha "MPEG-4(Divx)" formátumba konvertálom a videót, biztosan lefogja játszani azt? Nincs régebbi meg újabb fajta divx? Tehát az biztos felismeri majd és lejátssza? -
#4856 Nos, utánajártam. Egy példával illusztrálom:
Free - VirtualDub v1.9.1
Videó, konvertálás előtt: Borderlands 2 - Launch Trailer(720p_H.264-AAC).mp4 (Youtube-ról) - [[b]Size : 41,1 MB[/b]; Duration : 1mn 56s]
Video - [Overall bit rate : 2 959 Kbps; Format : AVC] - [Width/Height : 1280x720, 16:9, 29.970 fps, 24 bits]
Audio - [Format : AAC; Duration : 1mn 56s] - [Maximum bit rate : 201 Kbps; 2 channels, 44.1 KHz, 16 bits] - Stream size : 2.67 MiB (6%)
Videó, konvertálás után: Borderlands 2 - Launch Trailer(720p_H.264-AAC).avi - [[b]Size: 38,0 MB[/b]; Duration : 1mn 56s]
Video - [Overall bit rate : 4 030 Kbps; Format : MPEG-4 Visual] - [Width/Height : 1280x720, 16:9, 29.970 fps, 24 bits]
Audio - [Format : MPEG Audio, Duration : 1mn 56s] - [Bit rate : 112 Kbps, 2 channels, 44.1 KHz, 16 bits] - Stream size : 1.55 MiB (35%)
Tehát, ha tömörítesz [rontasz] a kép- és hangminőségen, akkor kisebb lesz a fájlméret.
-
#4855 Ha mar szobajott a videózás...
Az lehetseges, hogy mondjuk 3-4 divx filmet (osszesen annyi, hogy igy natur divix-esen pont elferjen egy dvd-re) egy menuvel ellatott standard dvd formatumu lemezre raporkoljek? Eddig probaltam, de akarhogy csinaltam, de ha mar 2 divx rafert, akkor az mar soknak szamitott. -
#4854 Az azonos fájlméretet el is felejtheted. Minimum 20-25%-al nagyobb lesz a végtermék.
Csak akkor nem, ha csökkented a bitrátát és nyomorított MP3-at, XviD (50-es minőséget) használsz.
Amúgy, a VirtualDub v1.9+ is tud neked MP4-et átkonvertálni, ha a "Plugins" könyvtárában benne vannak ezek:
* DShowInputDriver.vdplugin (MKV-t látod vele)
* WMV.vdplugin -
#4853 Üdv!
Letöltöttem pár videót jutubról, mp4 formátumban, AVC formátumú képsávval, és ACC formátumú hangsávval. Nos, kiszeretném írni őket DVD-re úgy, hogy letudjam őket játszani az asztali DVD lejátszón. Sajnos a jelenlegi formátumot nem ismeri fel, meg azt sem, amire átkonvertáltam őket: MPEG-4 Visual formátumú képsáv és AAC hangsáv.
Olyan ingyenes programot keresnék, amivel fálj nagyobbodás nélkül áttudnám konvertálni olyan formátummá, amit biztos felismer az asztali dvd lejátszó. Vagy ha megmondjátok mibe konvoljam, milyen formátumba, az is jó. Azt biztosra tudom, hogy "MPEG Video" és "MPEG Audio" formátumot le lejátssza. Szóval egy olyan progi kéne, ami a sima "Mpeg" codeccal dolgozik. Mert a régi fajta dvd lejátszó csak ezt fogadja el.
KÖSZI! -
#4852 http://www.totalcmd.net/plugring/imagine.html -
Merces #4851 az irfan wiew valamelyik régebbi verziója gyorsgombokat kötött direktóriumokoz igy lehetett vele nézegetés közben szortirozni, sajnos nekem már nincs meg ez a verzió és fogalmam sincs melyik volt ,viszont a del gomb működik az ujabb verziókon is , legalább a szemetet gyorsan kukázhatod... -
#4850 XnView
01. Browser-ben: Ctrl + A
02. A nem tetsző képek nél Ctrl + bal klikk
03. A tetsző, és kijelölve maradt képeket meg a Browserben egyszerűen áthúzod egy korábban már elkészített alkönyvtárba. A nem tetszőket meg törlöd utána.
Kész. -
#4849 nekem az xnview bejött -
#4848 normális képnézegető, vagy képkezelő progrramot keresek.
irfan viewet kezdtem el használni, hisz régebbről ismertem, akkor célnak megfelelt, de azóta változtak a körülmények:)
szóval adott egy mappa ahol nagyon sok kép van (2000), de nincs mindre szükségem, hisz vannak rossz képek, vagy szükségtelenek.
nem lehet valahogy képnézegetés közbe valamivel megjelölni az adott képet, hogy ezt szeretném felhasználni, és a képválogatás végén a kijelölt képeket tudnám akár másolni is vagy bármi.
perpill nézegetem a képet és ami tetszik total comanderbe kijelölöm. csak elég fárasztó egy idő után:D
melyik program tudná ezt, vagy ifanba hogy lehet ezt megcsinálni? -
#4847 esetlep ha nem latod ,mert lapozni kellene akkor a cmd ablakba azt ird, hogy ipconfig /all |more -
#4846 parancssorba ird be cmd es abba, ipconfig /all -
#4845 ip vady dns címet kér és nem tudom azt hol nézzem meg -
#4844 Azért köszi -
#4843 Sajnos - gyakorlatban nem tudok segíteni neked, mert nekem nincs ilyen hálózatom.
Én a LogMeIn-t használtam, internetes távoli eléréshez. -
#4842 Egyszerüen képtelen vagyok beállítani hogy a másik gép ne offline legyen :( -
#4841 Ingyenes megoldás: "Remote Utilities 5.3 – Free Edition" - KLIKK!
Features:
* Full Control and View, File Transfer and other useful modes. Remote Utilities includes 15 different connection modes, such as Full Control and View, File Transfer, Power Control, Telnet etc. You can change the modes on-the-fly without disconnecting from the remote PC.
* Unattended and attended access. Use the lightweight remote Agent module for spontaneous support and the installable Host module for total 24/7 unattended access to your PCs. You can connect to remote Agents and Hosts side-by-side from a single Viewer module.
* Direct IP/DNS connection or easy-to-use ID connection. If you are computer-savvy configure a direct IP-to-IP access to your PCs for ultimate lag-free performance. Alternatively, you can go with the easy-to-use ID connection that does not require any configuration. Both types of connection will work on a LAN and over the Internet.
* Multiple simultaneous connections. Remote Utilities supports an unlimited number of simultaneous connections in both directions — from a local PC to a remote PC and vice versa.
* Remote webcam access and monitoring. Connect to a remote webcam attached to a remote PC and see what is happening in the room where that PC is located.
* No annoying “Buy me” messages. The Free Edition does not nag users with commercial banners – it’s absolutely clean and free for personal use. There are no time or traffic limitations.
-
#4840 Nem ingyenes, de "forrásból" megoldható. S ez mindig fut:
"Net Monitor for Employees Professional v4.6.2"
-
#4839 esetleg valami a folyton fut? -
#4838 Teamviewer? -
#4837 Sziasztok. Meg lehet azt oldani hogy ha két gép össze van kötve helyi hálón , hogy lássam a másik monitor képét? -
#4836 Akkor MS alapértelmezett driverje töltődik be.:D
#4835 mellé próbáld ki a AIDA32-t is. -
kl24h #4835 Én nem használtam, de megpróbálhatod ezzel, hátha letölti a megfelelő drivert: Driver Identifier -
#4834 azt írja a szabványos vga adapterre, hogy nincs ennél frissebb :D