5473
Felhasználói programot keresek.
  • IMYke2.0.0.0
    Notepad++.
    Mindent tud, ami neked kell.
  • norbre
    rosszul kerestem a gugliban, de találtam egyet (html-kit).. ;)
  • norbre
    sziasztok,

nemrég volt kérdés weblapszerkesztő program, de nekem pont olyan kellene amiben magát a kódot tudom szerkeszteni, kvázi mint a notepad, csak nem annyira fapadosan.. nem baj ha tud esetleg szintaktikai kiemelést (html, JS) és mondjuk ingyenes, de nem kell tudnia a weblap megjelenítését és egyéb hasonló extrákat.

köszi
  • gergely1991
    Még valami:Microsoft Sharepoint Designer 2007
  • Blum
    PhotoFiltre azt hiszem tud ilyet.

De a photoshop biztos :) Tutorial
  • Fresh Duke
    Nem tudtok valami olyan programot, ami egy rendes képre Puzzle effektet rak?
  • binya
    Köszönöm ! Kipróbálom !!
  • IMYke2.0.0.0
    Sok ilyen van - Xara Web Designer pl.
  • binya
    Sziasztok ! Üdv mindenkinek !!

Abban szeretném a segítségeteket kérni , hogy tud e valaki olyan weblapszerskesztő programot amihez szinte semmialyen html és egyéb hasonló szerkesztési vagy programozási nyelv ismerete nem szükséges valamint ha lehet a programban legyen "előnézet" is !

Előre is köszönöm !!
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi, ezt én is bevetem.
  • Blum
    Megvan a megoldas! :)

*.jpg*
  • Japep

Köszönöm szépen mindenkinek! :)
  • kl24h
    Tévedésből neked küldtem, elnézést.
  • kl24h
  • Klon
    jó ez nekem. semmi baja, és ez is lite...
  • kl24h
    Töröld le a régebbi verziót. Én a Daemon Tools Lite Free használom, mert ingyenes és 4 virtuális meghajtó elég. Ha több virtuális leghajtóra van szükség, akkor kell a fizetéses verzió.
    Az SPTD nem telepítettem, mert nem szükség, csak ha kell SCSI virtuális meghajtó, de a képfájlokat meg lehet nyitni a DT virtuális meghajtóval is.
  • Klon
    https://dl.dropbox.com/u/3301122/d.JPG
  • Klon
    google-ben nézz utána, fejből nem vágom, de én már használtam.
  • Japep

Igen? Azt hogy? :D
    Nekem 4.09-es van fent - azzal is tudok?
  • Klon
    pl. Daemon-nal :)
  • Japep

Hello.
    Van egy eredeti szoftverem CD-n, amit szeretnék CD-képként elmenteni a gépemen úgy, hogy később (pl.) Daemonnal az eredeti CD-nélkül fel tudjak rakni és futtatni is. Milyen programmal tudom a legegyszerűbben ezt megtenni? :)

Tudom, sokak elég egyszerű lehet, csak én valakitől azt hallottam, hogy eredeti CD-nél ez nem olyan egyszerű, hogy működjön is a visszaolvasása. Ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, hogy kell. :)
    Köszi előre is, üdv.
  • Blum
    Gondoltam mar en is egy update-re (v 1.1.9 van jelenleg) de most hogy irod,akkor inkabb hanyagolom.
  • IMYke2.0.0.0
    Itt v1.1.15-öt használok - kipróbáltam, és nálam sem működik :(
  • Blum
    Es pont ezt nem ertem. Mert pl. egy masik release-nel ezt gond nelkul beolvassa:

00-emma_hewitt-miss_you_paradise-web-2012.jpg
  • Blum
    Hat ezaz,hogy sajnos nem. :(

Pedig a release mappajaban bennvan a borito,aminek a neve:

00-edward_maya_and_vika_jigulina-stereo_love_(the_definitive_dj_deluxe_edition)-(doit1002cdm)-cdm-2010-p1.jpg
  • IMYke2.0.0.0
    Ha így állítod be, akkor minden gond nélkül beolvassa a borítókat:

A legfontosabb: %filename%.jpg
  • Blum
    Udv!

Aki foobart hasznal ahhoz lenne egy kerdesem.
    Valami normalis album art plugint hol lehet talalni? Vagy hogy lehet beallitani,hogy minden,kepet tartalmazo release boritojat kiolvassa? Mert amig az a borito "front.jpg"-nek van elnevezve addig nincs gond,de ha valami masnak,akkor gaz van. Egyenkent atnevezni tobb 1000 release boritojat meg egy kicsit necces.

Tudtok valai megoldast?
  • gergely1991
    Tessék,ingyenes.
  • Klon
    en ugy tudom, h ha annak a particionak valtozott a tartalma azota, hogy torolted a filet/fileokat, akkor nagy valoszinuseggel irt a helyere valami mast. ,ilyenkor mar nemigen lehet visszaallitani!
    amugy a getdatback tenyleg jo, nekem mar sokat segitett...
  • Vardar
    Mitől függ az egyáltalán, hogy vissza tud-e egy program állítani egy fájlt?
  • rooney8
    hát akkor esélyes, hogy azt már nem fogod többet megtalálni :S

van még a kürt kft, de ők nem igazán otthoni felhasználóknak árazták be a szolgáltatásaikat
  • Vardar
    Sajnos ez se találja a kérdéses fájlokat:/
  • rooney8
    getdataback
    ugyan nem ingyenes, de állítólag ez a legjobb
  • Vardar
    Sziasztok!
    Egy jó, lehetőleg ingyenesen fájl visszaállító programot keresek, mivel a Recuva nem találja a kérdéses fájlokat.
  • Klon
    :D meggyoztel, kiprobalom!
  • Blum
    Az meg lemaradt,hogy az EQ-ja sokkal jobban testreszabhatobb,mint a Winampe es miutan jopar ora allitgatas utan megcsinaltam a sajat beallitasaim,mar szetgyalazza a Winampot.
  • Blum
    Passz...
    Elso hallasra mintha szebben szolaltatna meg a zeneket,mint a Winamp. Atlathatobb az egesz,egyszeru,letisztult,elegans. A Winamp igy a foobar hasznalata utan valami hihetetlen gagyi,fapados hatast ad vissza.
  • Klon
    mi miatt szereted annyira? mivel jobb mint a winamp?
  • Blum
    foobar2000,AIMP3

En foobart hasznalok,winamprol valtottam es nincs az az Isten,hogy atalljak valami masra. AIMP-ot is hasznaltam egy ideig,azzal sem volt kulonosebb gondom,csak a kezelofelulet nem volt olyan csabito szamomra.
  • Klon
    üdv!

win98-óta winampon hallgatok mp3-mat... Gondoltam ki kellene próbálni valami mást, de nem tudom mit :D
    Ti mit használtok? Tudtok valami olyan egyszerűt, de esetleg jobbat mint a winamp? A skinelhetőség nem nagyon érdekel, a hangja viszont annál inkább.
    Most nem kell azzal jönni, hogy hifi-n hallgassak zenét, az is van, de most gépre keresek valami frankót!

Köszi