5475
Felhasználói programot keresek.
  • Jim Morrison
    FastStone Image Viewert szoktam használni, az is tud ilyet. Nyomsz egy f3at, majd hozzáadod az összes képet a mappában vagy bármi, output foldert megadhatsz, de ha nem akkor ugyanabba a mappába menti.
  • IMYke2.0.0.0
    Az ingyenes XnView is képes rá:

• jetblack
    Sziasztok olyan programot keresnek amivel egyszerre tobb minimum 30-40 kepet tudok atmeretezni egyszerre.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Szeretnék készíteni egy MultiBootUSB-t (amin több telepítő van (PL: XP/7/8)
    Ehhez szeretnék valami működő programot keresni.
  • strepsils
    Olyan programot keresek amivel hangminták alapján hangfileokat tudok keresni a gépemen. Olyasmi mint a youtube hangfelismerője csak én a saját gépemen akarok keresni fileokat.
  • tommygear
    közben rájöttem, hogy az avidemux-al is meg lehet csinálni, csak kicsit turkálni kellett benne, de azért köszi!
  • rooney8
    virtualdub?
  • tommygear
    olyan programot keresek amivel videók képarányát, szélességét és hosszúságát tudnám módosítani, lehetőleg avi fájlokét
    valami egyszerű, pár megás program legyen, ne egy sony vegas, köszi előre is
  • binya
    Sziasztok !

Szeretném a segítségeteket kérni ! Egy olyan programot keresek ami hasonló internetes lan program mint a "log me in hamacy" !

Előre is köszönöm !

Sziasztok
  • strepsils
    Olyan programot keresek amivel látom a sorors portot usb n keresztül . Vettem egy usb to nyomtató port ot (db25 rs232) és hogy mivel lehet fogadni a biteket az usb oldalon ? A soros porton adatokat küldök a pc nek de nem tudom fogadni.
  • gergely1991
    AIDA64/EVEREST?
  • Bokafix2
    Tud valaki olyan progit amivel meg tudom nézni hány Mhz-en futnak a ramjaim?
  • Blum
    Koszi szepen,kiprobalom !
  • IMYke2.0.0.0
    Egy lehetséges program: "VSO ConvertXtoDVD 5.0.0.37 Final"

ConvertXtoDVD – top-choice video conversion software – convert and burn any videos such as Avi to DVD, WMV to DVD, MKV to DVD, YouTube, ogm, mpeg, quicktime mov ! This award-winning divx to dvd video converter software burn video and audio formats to DVD, video conversion supports avi, divx, wmv, mkv, xvid, vcd, vob, dvd… All in one video conversion and burning software.

Convert to DVD
    Create menus & chapters
    Advanced features
    Burn to DVD or create ISO file
  • Blum
    Udv!

Tud valaki olyan programot ajanlani,amivel avi-bol DVD-t (vob) tudok kesziteni? Lehetoleg ingyenes kene,de ha fizetos az se gond,leugrok erte gyorsan a viragboltba :)
  • binya
    Értem ! köszönöm a tippet és infót !!
  • IMYke2.0.0.0
    FlashFXP-nél . belépsz az adott könyvtárba és:

Amúgy meg, távoli elérésnél - FlashFXP esetében! - nem lehet megmondani a teljes könyvtár méretét. Helyi könyvtárnál minden további nélkül.
  • binya
    Sziasztok !

Abban szeretném a segítségeteket kérni , hogy van egy ftp tárhelyem ahol adott két mappa (coreFTP) programot használok ! és az egyik mappa tártartalmának (KB vagy MB) mennyiségét szeretném megtudni !

Ezt hogyan tehetem meg !! ???
    Előre is köszönöm a választ
  • norbre
    üdv,

tud valaki olyan programot amivel meg tudom nézni egy monitor színterét?
  • gergely1991
    Camstudio,avi-ba rögzít ugyan de ingyenes.
  • barbie66
    Sziasztok ! Digitalizálni szerettem volna ezért feltettem az Adobe Premiere CS3-at a gépemre. Sajnos kapásból az első 3 dolog már nem is ment ...Az létezik, hogy ez a verzió még nem kezeli az mp4-et illetve a 3gp tipusú fájlokat? A 3gp-nél csak hangsáv jön be, az mp4-nél pedig lefagy a progi. A harmadik dolog,hogy nem találtam benne videó zaj szűrőt. Szeretném a régi pixeles házi videókat jó minőségűre feljavítani.
    A zaj szűrő nincs benne alapban a CS3-ban?

Vagy egyszerűbb lenne újabb verziót feltenni? Windows Xp-m van és ugy hallottam , hogy pl az 5.5-ös Premier már nem indul Xp-n.
  • Blum
    NinjaClick?
  • TomBond
    Nekem olyasmi progi kéne, ami egy egérkattintásra mondjuk 60 ezret kattint. Jelenleg az Auto Clicker-t használom, de annak sokáig tart és max csak 10 ezret kattint.
  • JSbyMSI8800
    Köszönöm!!
  • IMYke2.0.0.0
    * Dxtory
    * Bandicam

Mindkettő tömörít, és egyben vesz fel. De nem ingyenesek.
  • vigyorex46
    Sziasztok!
    Én egy olyan offline programot keresek amit összehasonlít 2 word doksit hogy mennyire egyeznek ( ez kb. plágiumkereső, a lényeg hogy offline ).
    Előre is köszi a segítséget! :)
  • norbre
    sziasztok,
    weboldal teszteléséhez keresnék valami jó megoldást amivel több böngészőben is meg tudom nézni mi hogy működik.
    Találtam online ingyenes megoldást ami egy adott oldalról megmutat képernyőképet csrillió böngészőverzióban, de engem nem csak a kép érdekelne, jó lenne látni realtime a működést, esetleg hibaüzeneteket is.
    El akarom kerülni hogy minden böngészőből letöltsek több verziót :)

köszi
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!

Engem egy olyan program érdekelne, mint a Fraps, hogy lehet vele videót felvenni, csak olyan kellene ami egy fájlba veszi fel és egyből tömörítve veszi fel. Aki tud ilyet az kérem írjon!

Köszönöm
  • IMYke2.0.0.0
    Csökkentsd a framerate-et - tehát ne 30/60 frames per seconds legyen, hanem csak 15-20. Első körben.
    Aztán második körben, csökkentsd a színek számát! Tehát, nem kell 256 szín, hanem elég csak 128. stb.
  • Narusco
    na msot az a bajom, hogy 5 megás a gif. mivel tudnék belőle mondjuk 200kb-os gifet csinálni? csak pár mp az egész, elvielg lehetne ilyet is
  • Narusco
    nevermind, megvan
  • Narusco
    olyan progi kéne, amivel egy mp4 videóból tudok kiszedni egy darabot és gifbe konvertálni. valaki tud ilyet?
  • IMYke2.0.0.0
    Működik a DOS alatt ismert *-ozás is!

• IMYke2.0.0.0
    Gondolom, minden ilyen "második" fájlnak más a neve is...
    Mert, ha van bennük közös, akkor csak ki kell listázni (ALT + F7 és keresés) Total Commanderrel, majd "Ablakba" őket, és utána oda másolod őket, ahová akarod, vagy azt csinálsz velük, amit szeretnél...
  • mukika36
  • mukika36
    Egy nehéz feladat... :(

Jelen esetben adott 5 darab mappa: A, B, C, 1, 2

Ezekben vannak fájlok: A: aa, ab, ac | B: ba, bb, bc | C: ca, cb, cc, | 1: 1a, b1 | 2: 2d, f2

Eredményként pedig ezt szeretném kapni, amit le is ment egy adott helyre: ab, bb, cb, b1, f2

(a valóságvab van vagy 850 mappám, mappánként pedig vagy 150 fájlom és ezért kérnék segítséget !!)

Kérdés:
    Hogy tudnám kimásolni minden mappából minden második fájlt?

Köszönöm szépen!
  • rooney8
    na közben majdnem kiszúrta a szememet a windows media center. meg is néztem, de ahogy ez elrendezte a filmjeimet az kritikán aluli :D csak simán beimportálta és külön külön megjelenítette az összes fájt amit talált, semmi átnevezés, semmi borító, semmi leírás.
    szóval valami ilyesmi kellene, csak profibban megoldva :D
  • rooney8
    hali
    olyasmi programot keresek, ami ilyen média centerként működik. tehát megnyitom a programot, teljes képernyőre megy, majd a főmenüben lennének kategóriák (pl. filmek, sorozatok, zenék), és mindegyik kategorizálva lennének, ott lenne a leírásuk, a borítójuk és a legjobb lenne, ha mindezt automatikusan megcsinálná (tehát megadom neki a mappát, majd az szépen magától kategorizálja, rendezgeti stb.) az már csak hab lenne a tortán, ha mindezt magyar nyelven is tudná :)
    létezik ilyen program? :)
    csak mert néha jó lenne nem a mappák közt turkálva megkeresni a dolgokat, hanem szépen rendezetten igényes megjelenítéssel karöltve
  • binya
    Értem ! Köszi a tippeket ! Ezekről a lehetőségekről nem tudtam !!
  • IMYke2.0.0.0
    A Xara-ban vannak minta oldalak is:

Ezeket testre szabhatod stb.
    [Én nem a fullos csomagot használom, de létezik belőle olyan is.]