5475
Felhasználói programot keresek.
-
üdv..
tud valaki olyan progit ajánlani, amivel fel tudom "rajzoltatni" egy meglévő javascript, php fájl funkció struktúráját?
valami folyamatábra szerűségre gondolok első körben, de egyéb megoldások is jók lehetnek amivel átlátható lehet egy nagyobb program, esetleg ki tudom szűrni a fölösleges funkcióhívásokat..
köszi -
az én gépemen simán?
-
vnc-vel vagy team viewer-el elindítod -
Olyan kellene ami akkor is működik ha nem ülnek a másik gépnél!!!! A kuyáim nem tudják indittani akiket figyellni szeretnék :) -
Sziasztok. Olyan progit keresek amivel látom a másik gépem kamerejának a képét.... -
foldi6 #4989 olyan programot keresek, amivel több mp3 számot egymás után tudok fűzni és akkor lesz egy nagy mp3 számom a kedvenc számaimból.... -
időközben már találtam egy alternatívát: Xilisoft DVD Creator
a menük és a beállítási lehetőségek nem túl testreszabhatók, de jelenleg most nem is kellett ilyen szintű buherálás :)
BurnAware azért nem volt jó, mert nekem .avi fájljaim voltak és szerettem volna több ilyet dvd-re rakni, egy esztétikus menüvel megspékelve. -
kl24h #4987 Ha videó DVD akarsz készíteni (gondolom erre használtad a Nero Vision-t), akkor, a BurnAware free-ben benne van (létrehozza az AUDIO_TS és a VIDEO_TS mappákat).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Más megoldás csak az lenne, ha keresel kulcsot a Nero szoftverhez és akkor tudod használni. -
kipróbáltam, de vagy hülye vagyok, vagy az én célomra használhatatlan :)) -
kl24h #4985 A BurnAware Free-t már próbáltad? -
sziasztok
valami olyasmi dvd készítő programot keresek, mint a nero vision (avagy újabb nevén nero video). sajnos már egyszer feltelepítettem, lejárt a próbaverzió, utána töröltem és most már újra sem tudom telepíteni (a virágboltit), mert kiírja, hogy lejárt a próbaidő. már ezerféle programot átnéztem, de semmi értelmeset nem találtam. -
gyorsan írom csak mert megyek...
van a nortonnak a ghost progija, azzal nem lehet full mentést csinálni, majd az új vinyóra visszaállítani?
na csü megy a buszom :D -
Blum #4982 Sziasztok!
Gyorsan kene nekem egy baromi egyszeruen hasznalhato program,ami kepes arra,hogy 2 particiot attegyen egy masik vinyora egy az egyben. Az egyik particion van a rendszer,es annyira belaktam mar,hogy nagyon nem szeretnem ujratelepiteni. A masikon pedig a telepitett appok. Tudom,hogy letezik sok ilyen program,viszont olyan kene,amivel BIZTOS hogy megtudom ezt oldani pofonegyszeruen.
Valami otlet? -
Felveszed screencapture progival, és a videót megnyitod VirtualDub-bal, majd elmented GIF-ként. -
youtube videóból pár másodperces anim GIFet mivel érdemes készíteni? -
72 óráig ingyenes a hdd sentinel. Egyenesen magyar őstermelőtől :D link -
polarka #4978 Olyan programot keresek, amivel egyszerűen, felhasználóként készíthetek force-directed gráfot. Beteszem a csúcsokat, azoknak nevet adok és az éleket behúzom a megfelelő csúcsok közt. Onnantól meg esztétikusan rendeződik a gráf. -
Ha ez sem,akkor készülj fel:
1.Készíts el a win7 usb bootját majd helyezd át értelemszerűen a win7 mappába(hozd létre előtte).
2.Hozd létre a win8-nak is az usb bootját majd ezt pedig a win8 mappába(hozd létre ezt is) helyezd át.
3.A menu.c32-t kikeresed és átmásolod(talán a win7/win8 mappában) a pendrive gyökérmappájába.
4.Létrehozod a syslinux.cfg fájlt a pen drive gyökérmappájába majd másold be ezt :
ui menu.c32
menu title WIN7/Win8 Telepito
menu vshift 1
menu tabmsg Valaszon az alabiak kozul
label win7
menu label Windows 7 Telepitese
kernel menu.c32
append win7/syslinux.cfg
label win8
menu label Windows 8 Telepitese
kernel menu.c32
append win8/syslinux.cfg -
helló.
Kéne egy progi aminek a segítségével betudom állítani, hogy mondjuk ha megnyomom a jobb egérgombot és közben görgetek akkor a rendszerhangerő neki megfelelően növekedjen vagy csökkenjen :) Előre is köszi -
binya #4975 Köszönöm ! -
FDM -
És ez? -
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel MultiBoot-os(Win7,WIN8,WINXP,Ubuntu) USB pendrive-ot lehet készíteni.
De tényleg olyan kellene ami működiki is.
Mert próbáltam a YUMI-t de a Windows 7-és a 8 összevesznek rajta. És ahogy néztem hasonlóan ugyanez a hiba a SARDU-nál is.
Valakinek ha lenne még alternatív ötlete azt szivesen venném.
Köszi előre is!
---
Üdv: Joe -
*magyarítani :) -
sziasztok
gépemen vannak dvd9 formátumú filmek
első körben szeretném átkonvertálni ezeket dvd5-re
aztán kicsit módosítanék is rajtuk:
-a menüben szeretném a szövegeket kicserélni (magyarosítani)
-ezek egyébként a hivatalosan kiadott egyik sorozatom dvd gyűjteményei, viszont mivel külföldi, ezért valahogy a képi anyagot ki szeretném venni, külső programmal kicsit megvágni, hogy a magyar szinkron passzoljon rá (a vágást megoldom, csak valahogy ki kellene exportálni minden egyes részt)
-bele szeretném rakni a magyar szinkront
-bele szeretnék rakni feliratot
-ki szeretném venni a felesleges szinkronokat
na most még egy olyan kérdésem lenne, hogy mivel ez nem egy darab film, hanem egy dvd-n van 5-6 rész, ezért a hanganyag az hogy kerül rögzítésre ilyen esetben a dvd-re? minden részhez külön van, vagy pedig egybe az összes? -
binya #4969 Sziasztok !
Olyan programot vagy megoldást keresek amivel ki tudom listázni egy weboldalhoz tartozó szerveren lévő fájlokat ! -
király kis progi :P ingyen is elég korrekt szolgáltatást nyújt -
Aztaq--- mik vannak már, Te jó ég! :) -
http://kidlogger.net
-
Második érték alatt a komplett párokat értem. -
Nincs is szükség minden pont egyenkénti térképre rajzolására.
Amint látható, a rendszeren belüli koordináták minden 2. értéke nyugodtan kihagyható (2 pont határoz meg egy egyenest, ugye), és gyönyörűen felrajzolható az útvonal. -
melyik progi? Mert lehet a fejlesztőnek van erre programja... -
nekem a teló küldi a koordinátákat egy weboldalra így:
08:52 GPS POINT (47.50371323,19.1020617)
08:48 GPS POINT (47.50159593,19.10751536)
08:43 GPS POINT (47.50169171,19.12150108)
08:38 GPS POINT (47.50883486,19.17793239)
08:33 GPS POINT (47.51594742,19.2080176)
08:28 GPS POINT (47.53733946,19.24658938)
08:23 GPS POINT (47.55834279,19.28024437)
08:17 GPS POINT (47.56435581,19.29025825)
ezt lenne jó útvonallá alakítani, mert így egyesével kattintva uncsi, főleg, ha mozog a teló folyamatosan :D -
vannak ilyen tájfutóknak készült appok, azok asszem tudnak ilyet, vagy valami phone trecker, vagy gps tracker néven tuti találsz play áruházban. Beváltat nem tudok javasolni, mert nem próbáltam ilyet... -
Csak realtime van ilyen: Google Maps with tracker és ez is csak a telefonon lefuttatva, kvázi a júzer által ellenőrizve megy.
Utólagos nyomkövetésre programot, szerintem, populárisan nem találhatunk - az már a kémelhárítás kategória :) -
cső!
van olyan program, ami gps koordináták alapján felvázolja térképre, hogy merre járt pl a telefon? :) kvázi kirajzolja az útvonalat. -
Blum #4958 Udv!
ConvertXtoDVD (a teljes valtozat fizetos..avagy lehuzhatod a viragboltbol)
WinX DVD Ripper (Ingyenes,nincs vizjel es eleg jol hasznalja az eroforrasokat...allitolag :D ) -
Sziasztok!
Olyan avi->DVD konvertálót keresek ami kihasználja az összes procimagot. Előre is köszi! -
Hali srácok, olyan progit keresek, ami logolná nekem a processzor használatot, magonként, esetleg játék közben....