5473
Felhasználói programot keresek.
-
#4993 vnc-vel vagy team viewer-el elindítod -
#4992 Olyan kellene ami akkor is működik ha nem ülnek a másik gépnél!!!! A kuyáim nem tudják indittani akiket figyellni szeretnék :) -
#4991 skype
esetleg http://chatroulette.com/ -
#4990 Sziasztok. Olyan progit keresek amivel látom a másik gépem kamerejának a képét.... -
foldi6 #4989 olyan programot keresek, amivel több mp3 számot egymás után tudok fűzni és akkor lesz egy nagy mp3 számom a kedvenc számaimból.... -
#4988 időközben már találtam egy alternatívát: Xilisoft DVD Creator
a menük és a beállítási lehetőségek nem túl testreszabhatók, de jelenleg most nem is kellett ilyen szintű buherálás :)
BurnAware azért nem volt jó, mert nekem .avi fájljaim voltak és szerettem volna több ilyet dvd-re rakni, egy esztétikus menüvel megspékelve. -
kl24h #4987 Ha videó DVD akarsz készíteni (gondolom erre használtad a Nero Vision-t), akkor, a BurnAware free-ben benne van (létrehozza az AUDIO_TS és a VIDEO_TS mappákat).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Más megoldás csak az lenne, ha keresel kulcsot a Nero szoftverhez és akkor tudod használni. -
#4986 kipróbáltam, de vagy hülye vagyok, vagy az én célomra használhatatlan :)) -
kl24h #4985 A BurnAware Free-t már próbáltad? -
#4984 sziasztok
valami olyasmi dvd készítő programot keresek, mint a nero vision (avagy újabb nevén nero video). sajnos már egyszer feltelepítettem, lejárt a próbaverzió, utána töröltem és most már újra sem tudom telepíteni (a virágboltit), mert kiírja, hogy lejárt a próbaidő. már ezerféle programot átnéztem, de semmi értelmeset nem találtam. -
#4983 gyorsan írom csak mert megyek...
van a nortonnak a ghost progija, azzal nem lehet full mentést csinálni, majd az új vinyóra visszaállítani?
na csü megy a buszom :D -
Blum #4982 Sziasztok!
Gyorsan kene nekem egy baromi egyszeruen hasznalhato program,ami kepes arra,hogy 2 particiot attegyen egy masik vinyora egy az egyben. Az egyik particion van a rendszer,es annyira belaktam mar,hogy nagyon nem szeretnem ujratelepiteni. A masikon pedig a telepitett appok. Tudom,hogy letezik sok ilyen program,viszont olyan kene,amivel BIZTOS hogy megtudom ezt oldani pofonegyszeruen.
Valami otlet? -
#4981 Felveszed screencapture progival, és a videót megnyitod VirtualDub-bal, majd elmented GIF-ként. -
#4980 youtube videóból pár másodperces anim GIFet mivel érdemes készíteni? -
#4979 72 óráig ingyenes a hdd sentinel. Egyenesen magyar őstermelőtől :D link -
polarka #4978 Olyan programot keresek, amivel egyszerűen, felhasználóként készíthetek force-directed gráfot. Beteszem a csúcsokat, azoknak nevet adok és az éleket behúzom a megfelelő csúcsok közt. Onnantól meg esztétikusan rendeződik a gráf. -
#4977 Ha ez sem,akkor készülj fel:
1.Készíts el a win7 usb bootját majd helyezd át értelemszerűen a win7 mappába(hozd létre előtte).
2.Hozd létre a win8-nak is az usb bootját majd ezt pedig a win8 mappába(hozd létre ezt is) helyezd át.
3.A menu.c32-t kikeresed és átmásolod(talán a win7/win8 mappában) a pendrive gyökérmappájába.
4.Létrehozod a syslinux.cfg fájlt a pen drive gyökérmappájába majd másold be ezt :
ui menu.c32
menu title WIN7/Win8 Telepito
menu vshift 1
menu tabmsg Valaszon az alabiak kozul
label win7
menu label Windows 7 Telepitese
kernel menu.c32
append win7/syslinux.cfg
label win8
menu label Windows 8 Telepitese
kernel menu.c32
append win8/syslinux.cfg -
#4976 helló.
Kéne egy progi aminek a segítségével betudom állítani, hogy mondjuk ha megnyomom a jobb egérgombot és közben görgetek akkor a rendszerhangerő neki megfelelően növekedjen vagy csökkenjen :) Előre is köszi -
binya #4975 Köszönöm ! -
#4974 FDM -
#4973 És ez? -
#4972 Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel MultiBoot-os(Win7,WIN8,WINXP,Ubuntu) USB pendrive-ot lehet készíteni.
De tényleg olyan kellene ami működiki is.
Mert próbáltam a YUMI-t de a Windows 7-és a 8 összevesznek rajta. És ahogy néztem hasonlóan ugyanez a hiba a SARDU-nál is.
Valakinek ha lenne még alternatív ötlete azt szivesen venném.
Köszi előre is!
---
Üdv: Joe -
#4971 *magyarítani :) -
#4970 sziasztok
gépemen vannak dvd9 formátumú filmek
első körben szeretném átkonvertálni ezeket dvd5-re
aztán kicsit módosítanék is rajtuk:
-a menüben szeretném a szövegeket kicserélni (magyarosítani)
-ezek egyébként a hivatalosan kiadott egyik sorozatom dvd gyűjteményei, viszont mivel külföldi, ezért valahogy a képi anyagot ki szeretném venni, külső programmal kicsit megvágni, hogy a magyar szinkron passzoljon rá (a vágást megoldom, csak valahogy ki kellene exportálni minden egyes részt)
-bele szeretném rakni a magyar szinkront
-bele szeretnék rakni feliratot
-ki szeretném venni a felesleges szinkronokat
na most még egy olyan kérdésem lenne, hogy mivel ez nem egy darab film, hanem egy dvd-n van 5-6 rész, ezért a hanganyag az hogy kerül rögzítésre ilyen esetben a dvd-re? minden részhez külön van, vagy pedig egybe az összes? -
binya #4969 Sziasztok !
Olyan programot vagy megoldást keresek amivel ki tudom listázni egy weboldalhoz tartozó szerveren lévő fájlokat ! -
#4968 király kis progi :P ingyen is elég korrekt szolgáltatást nyújt -
#4967 Aztaq--- mik vannak már, Te jó ég! :) -
#4966 http://kidlogger.net
-
#4965 Második érték alatt a komplett párokat értem. -
#4964 Nincs is szükség minden pont egyenkénti térképre rajzolására.
Amint látható, a rendszeren belüli koordináták minden 2. értéke nyugodtan kihagyható (2 pont határoz meg egy egyenest, ugye), és gyönyörűen felrajzolható az útvonal. -
#4963 melyik progi? Mert lehet a fejlesztőnek van erre programja... -
#4962 nekem a teló küldi a koordinátákat egy weboldalra így:
08:52 GPS POINT (47.50371323,19.1020617)
08:48 GPS POINT (47.50159593,19.10751536)
08:43 GPS POINT (47.50169171,19.12150108)
08:38 GPS POINT (47.50883486,19.17793239)
08:33 GPS POINT (47.51594742,19.2080176)
08:28 GPS POINT (47.53733946,19.24658938)
08:23 GPS POINT (47.55834279,19.28024437)
08:17 GPS POINT (47.56435581,19.29025825)
ezt lenne jó útvonallá alakítani, mert így egyesével kattintva uncsi, főleg, ha mozog a teló folyamatosan :D -
#4961 vannak ilyen tájfutóknak készült appok, azok asszem tudnak ilyet, vagy valami phone trecker, vagy gps tracker néven tuti találsz play áruházban. Beváltat nem tudok javasolni, mert nem próbáltam ilyet... -
#4960 Csak realtime van ilyen: Google Maps with tracker és ez is csak a telefonon lefuttatva, kvázi a júzer által ellenőrizve megy.
Utólagos nyomkövetésre programot, szerintem, populárisan nem találhatunk - az már a kémelhárítás kategória :) -
#4959 cső!
van olyan program, ami gps koordináták alapján felvázolja térképre, hogy merre járt pl a telefon? :) kvázi kirajzolja az útvonalat. -
Blum #4958 Udv!
ConvertXtoDVD (a teljes valtozat fizetos..avagy lehuzhatod a viragboltbol)
WinX DVD Ripper (Ingyenes,nincs vizjel es eleg jol hasznalja az eroforrasokat...allitolag :D ) -
#4957 Sziasztok!
Olyan avi->DVD konvertálót keresek ami kihasználja az összes procimagot. Előre is köszi! -
#4956 Hali srácok, olyan progit keresek, ami logolná nekem a processzor használatot, magonként, esetleg játék közben.... -
#4955 FastStone Image Viewert szoktam használni, az is tud ilyet. Nyomsz egy f3at, majd hozzáadod az összes képet a mappában vagy bármi, output foldert megadhatsz, de ha nem akkor ugyanabba a mappába menti.
-
#4954 Az ingyenes XnView is képes rá: