5473
Felhasználói programot keresek.
-
nyerek01 #5033 Keresek egy animáció készítő programot. Flash videó lenne belőle, Macromedia vagy Adobe flash cs2 professional néven futhat, de nem találok sehol letöltési linket. -
#5032 olyan progit keresek, ami rögziti hogy GTalk-ban ki mikor elérhető, és egy fájlba Tud valaki ilyesmit,. ? -
#5031 sziasztok
egy kep letolto manager -t keresek ami regen meg volt de az evek alatt elveszett es most egyszeruen nem talalok egy mukodo linket sem.
"picdownloader 4.0/4.5" kep
esetleg ha valakinek meg van vagy megtalalja vagy esetleg tud egy masikat mondani ami tud ilyen az nagyon jo lenne :)
elore is koszonom -
Narusco #5030 üdv
micro sd kártyám sebességét kéne lemérnem (sd adapterrel).
tudom google, de inkább megkérdezem itt is, hogy valaki nem tud e egyet gyorsan mondani, ami egyszerű és jól működik... ? -
#5029 nm -
#5028 Köszönöm szépen :) -
#5027 Itt van a fájl:
C:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Utolsó sor alá beírod az IP címét az oldalnak, ahova átirányítod a linket, utána beírod a linket, amit átirányítasz. mentés, gép újraindítás stb.
(adminisztrátorként kell szerkeszteni)
pl.
74.125.143.101 xnxx.com
Ez esetben az xnxx.com cím át lesz irányítva a google.com-ra.
google.com ip címe a 74.125.143.101
-
#5026 És ebbe tudnál egy picit segíteni, mert rákeresgettem, de nem sok mindennnel lettem okosabb :$ . -
#5025 nem kell ahhoz program, elég, ha a windows host fájlt szerkeszted :) -
#5024 Sziasztok!
Keresek egy olyan programot, ami fut pl a háttérben, de a böngészőben egy adott linkre kattintok, akkor egy számítógépen lévő linket hoz fel!
Valaki esetleg tud ilyet?! A választ előre is köszönöm! -
#5023 Sziasztok. Olyan progit keresek amivel látom a másik gépem kamerejának a képét anélkül hogy a másik gépet kezelni kellene. -
gyűjtő #5022 Szia!
Köszönöm a gyors segítséget! -
#5021 Google-ba beírod:
* (a program neve) * Backup Program.
S dőlnek a találatok.
Parthelia Tools - Chrome
Bakcup 4 All Plugin
stb. stb. -
gyűjtő #5020 Szervusztok!
IE,Firefox,Chrome,Opera böngészők,Skype,esetleg Outlook Express levelező program profilját mentő programot keresek.
Minél sokoldalúbb, annál jobb. -
gyűjtő #5019 Szia!
Köszönöm a tippeket.
A Replay Media Catcher programot találtam esélyesebbnek, de a programhoz kapcsolódó angol nyelvű tutorial lépéseit sajnos nem sikerült megfejtenem.
Még próbálkozom vele. -
#5018 Az 5014-es üzenetben jelzett programokkal érdemes lenne próbálkoznod. -
gyűjtő #5017 Szervusztok!
Az MTV videotárban találtam néhány arcív anyagot az Alma együttestől.
Csak példának szúrom be az egyik video linkjét:
koncert
Ismertek olyan letöltő programot, amellyel ezt a videót le lehet tölteni?
Az a gyanúm, hogy ezek az archív anyagok védettek és nem lehet őket letölteni.
Jó lenne, ha tévednék. -
zorba3333 #5016 Köszönöm a tippet, bár most nem kell, de még jól jöhet. -
#5015 Ha tovább olvasol, láthatod, megoldódott közben a helyzet. -
#5014 Esetleg WMRecorder, Replay Media Catcher? -
#5013 Szívesen.
A 30 napos próbaváltozat is tökéletesen megfelelhet, hiszen csak ennyi a korlátozás:
* 30-day trial limitation
* Does not support H.264 video productions -
#5012 Köszi! -
#5011 MediaShow 6-ot ajánlom. -
#5010 Google - Picture Slideshow program - és böngészhetsz.
-
#5009 Sziasztok!
Egyik ismerősömtől kaptam egy DVD-t amin egy film-szerűség van a kirándulásáról. Fényképek "szép" animációval elválasztva (kb mint a PowerPointban) Az elején pedig az album címe.
Van körülbelül 300 fénykép amivel ugyanilyet kellene csinálnom.
Milyen programot használjak? A fényképek közötti áttünéseket nem szívesen csinálnám egyesével. (elég sok van)
Jó lenne, ha lenne valami automatizálás benne :D
Előre is köszönöm. -
#5008 Szívesen :) -
zorba3333 #5007 Köszönöm szépen a segítséget :)
Teli találat az általad ajánlott program.
Igazából a képek összevetésének lehetősége volt a legfontosabb, és szerencsére ez a program pont ebben jeleskedik.
Ismételten köszönöm! -
#5006 FastStone Image Viewer 4.8 (2013-04-04) talán a te programod.
De, az IrfanView is képes hasonlóra.
Itt pedig tájékozódhatsz: Comparison of Image Viewers
A FastStone tud magyarul is, és a kezelőfelületén találsz egy "kijelölt képek összehasonlítása" menüpontot - azzal egyszerre több kép kerülhet a képernyőre és összevetheted őket stb.
Ami neked igazán kell, az valójában flash/java/php alapú valami - és 99%-ban csak matatós eszközökön, külön appokkal működik, korlátozott lehetőségekkel. -
zorba3333 #5005 Sziasztok!
Szeretnék egy olyan programot Win7-64bit rendszerre, aminek segítségével egyszerre kettő, vagy akár több fotót, ábrát, alkalmazást, stb egymás mellé tudok tenni főként elemzés, összehasonlítás céljából.
Mindegy, hogy kaszkád, vagy mozaik rendszerű, csak "aktív" maradjon akkor is a már korábban megnyitott pl. kép, és ne kerüljön le a tálcára, ha megnyitok mellé egy másikat.
Sajnos nem tudom mi a pontos meghatározása ezeknek a programoknak, én window manager, desktop manager néven próbáltam rákeresni, de nem hozott eredményt.
Valami hasonló megoldásra gondolok, csak Win7-re, és nem iOS-re.
Bemutató videó
A segítséget előre is köszönöm!
-
#5004 Szívesen - örülök, hogy tudtam segíteni. -
zorba3333 #5003 Köszönöm szépen a segítséget :)
Kipróbáltam a demóját, mindent tud ami nekem kell, ráadásul bőven beleférek a 30 napos időkorlátba.
Köszönöm a tippet:)
Neked is köszönöm a segítséget!
Nem ismertem eddig az Actiont, de kipróbálom.
-
#5002 Nézd csak: SnagIt 11
Mivel a 2D-s Asztalon (képernyőn) történő dolgok felvételére lett kitalálva, és alacsony FPS mellett MP4-berögzít, 1 perc megközelítőleg 2,5-3 MB.
Szóval, egy 80 perces előadás teljes felvétele lenne úgy 240-250 MB. Ennyi helyed csak van :)
Saját képek:
Akár a képernyő egy részét is rögzítheted videóra - de, természetesen, a teljeset is (lásd a fenti képet!):
A kész videód MP4 lesz:
30 mp-es videóm mérete:
-
#5001 Action!
Nem emlékszek már hogy mit nyújt a "nem-ingyenes" verzió, elég régen vettem meg.
Szerintem nem drága és megéri, mert nagyon jó program. -
zorba3333 #5000 Szia
Ismerem a Fraps-ot, de sajnos csak avi formátumban képes videót felvenni.
(50 másodperc = 153Mb. Brutálisan nagy a fájlméret. Ez egy 60-80 perces előadás esetén elképzelhetetlen.)
Bár korlátlan időtartamban lehet felvenni vele, de ez a nagy fájlméret miatt gyakorlatilag nem kihasználható.
Próbáltam anno a Bandicam, és a Camtasia demóit is, de sajnos egyik sem vált be. Vagy alacsony a rögzíthető fájlméret, vagy a felvételi idő van korlátozva.
Mindenesetre köszönöm a segítséget :) -
#4999 Camstudio tudja AVI-ba,talán swf-be/flv-be (ingyenes).
Bandicam, regisztráció hiányában "elmaszatolja" a videót. -
#4998 fraps?
én nem tudom, miket tud, de eléggé elterjedt a használata, kukkants rá te is :) -
zorba3333 #4997 Sziasztok!
Szeretnék egy olyan képernyővideó rögzítő programot, amivel fel tudok venni megszakítás nélkül egy kb. 60-80 perces online videó előadást valamilyen tömörített formában.
Több screen recorder programot is kipróbáltam, de vagy csak "rövid" időtartamot, (az említett 60-80 perchez képest) vagy csak kis fájlméretet lehet velük rögzíteni, és azt is többnyire tömörítetlen, vagy valamilyen nagy helyigényű formátumba képes(ek) csak felvenni.
(Egy 60-80 perces előadás anyaga tömörítetlen formába iszonyatos helyigényű lenne, ami számomra még ideiglenesen, a konvertálás idejéig sem megoldható.)
Létezik olyan program egyáltalán, ami pl.: mindjárt FLV-be, MP4-be, MKV-ba, stb., szóval valamilyen gazdaságos(abb) formába képes rögzíteni utólagos konvertálgatások nélkül?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Livius #4996 Hello!
Tudnátok ajánlani egy olyan egyszerű áramkör tervező programot ami tud eps-ben vagy valamilyen más vektorgrafikusban menteni kapcsolási rajzokat? Nagy nyákterveket nem kellene csinálnom vele, csak simán két egyszerű műveleti erősítős kapcsolási rajzot kéne legyártanom egy szakdolgozathoz. -
#4995 üdv..
tud valaki olyan progit ajánlani, amivel fel tudom "rajzoltatni" egy meglévő javascript, php fájl funkció struktúráját?
valami folyamatábra szerűségre gondolok első körben, de egyéb megoldások is jók lehetnek amivel átlátható lehet egy nagyobb program, esetleg ki tudom szűrni a fölösleges funkcióhívásokat..
köszi -
#4994 az én gépemen simán?