5473
Felhasználói programot keresek.
-
#5073 Védett PDF-ket nem is lehet.
Amúgy meg:
01 - fájl megnyit / szkennel
02 - klikk ide:
03 - klikk a szövegre:
és már írhatod is át, vagy kedved szerint kimásolhatod bárhová. -
#5072 Én nem tudom pdf formátumban sem kijelölni sem szerkeszteni a szöveget. :/ -
#5071 Szerkesztés előtt:
-
#5070 Miért kellene exportálni szövegbe, amikor közvetlenül is tudod szerkeszteni?
Saját képek:
Szerkesztés után:
-
#5069 SZia!
Letöltöttem, de sajnos nekem hiába beszkennelem, és átalakítom pdfbe, pdfből ha txtbe akarom rakni akkor egy üres txtt csinál. Sajnos nemjó.
Azért köszi! -
kl24h #5068 A Readon-nal biztos, csak nem tudom melyikek. -
#5067 Ezekkel mennek a magyar musorok is? A weboldala mind a kettonek angol -
kl24h #5066 Readon TV Movie Radio Player (FREE)
SopCast -
#5065 Nincs mit. -
#5064 Hello, en nem programot keresek hanem egy olyan oldalt ( igaz lehet program is) ahol online tudok tv-t nezni, nem gond ha fizetni kell, romaniaba van ilyen oldal 2 euro havonta az alap csomag, viszont magyar csatornak ott nem mennek azert kellene egy ehez hasonlo magyar oldal , ez a roman: http://www.seenow.ro/ -
#5063 A NitroPDF-fel közvetlenül beszkennelheted a szöveget - és azzal szerkeszthető is, majd PDF-ben menthető.
-
#5062 Sziasztok!
Létezik olyan scanner progi ami nem képként kezeli a beszkennelt írományt hanem dokumentumként?
Előre is köszi! -
momoxp #5061 Sziasztok!
Olyan programot keresek amely hasonló a Ninite nevű szoftwerhez, csak én tudjam megadni a saját programjaimat! ?? -
#5060 Pontosan. Nekünk, földmérőknek ennek a korábbi változata volt rendszeresítve a pécsi Komarovban: Sharp
De, még a gép mellett is tudnunk kellett fejben számolni és függvénytáblázattal is dolgozni. -
#5059 Egy tudományos kézi számológép is képes erre. :) -
#5058 a google tud számolni ;) -
nyerek01 #5057 Ellenőrzés céljából jó lenne egy számológépes eredmény is, de a Windówz ugye nem tud számolni.... -
#5056 Ööö... ehhez neked számológép kell? -
nyerek01 #5055 Olyan programot keresek mint a Win8-as számológép, csak tudja a következő eredményét: gyök 16-4. -
#5054 Koszontem -
#5053 Nem akartam mélyebben belemenni a dologba.
Másrészt, én JDownloadert használok a témára, de annak elmagyarázásához is lusta vagyok. -
kl24h #5052 A DVD Videosoft-hoz képest a Keepvid általában még több lehetőséget ad. Ez online működik. -
#5051 A link helyesen:
"Freestudio 2013" része a Free Youtube Download v3.2.13 -
#5050 Nincs olyan, hogy "legjobb" minőségben. Egy minőség van minden felbontásban (240, 360, 720, 1080, 1440).
A "[ulr=http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software-download.htm]Freestudio 2013[/url]" része a Free Youtube Download v3.2.13.
Tud:
* magyarul
* egyenként és felismerni azt is, hogy a kijelölt videó egy lejátszási lista része, felajánlja és ha kell leszedi az egészet [az általad megadott felbontásban]
Minden mást majd kitapasztalsz. -
#5049 Szisztok
Melyik a legjobb youtube downloader program, tudnatok ajanlani valamit? Ami a legjobb minosegben tolti le a zeneket.
Koszonom -
#5048 üdv
nem találtam jobb témát, így ide teszem fel a kérdésemet
videókról/filmjelenetekről szeretném úgy levenni a beszédet, hogy mind a háttérhangok, mind a háttérzene megmaradjon. na most mint laikus azért tisztában vagyok vele, hogy ez vagy nem is lehetséges, vagy csak kis mértékben, de én már a kis mértéknek is örülnék :) esetleg valakinek valami ötlete? -
#5047 jaaa értem már...
ettöl függetlenül látni lehet szerintem a routernél h van-e valaki csatlakozva. -
#5046 Köszi, ez megvan, van jelszó.
Az a baj, hogy amit pl. én is kaptam fh.nevet meg jelszót, rátudok másik routerre kapcsolódni anélkül, hogy az látna engem ha azonos a szolgáltató.
Akárhol.
Ezért kéne nekem valami. Mert ez a 3 szolgáltató így, ha úgy nézzük jó dolog, mert bárhol van ingyen wi-fi kb.. De engem inkább zavar. -
#5045 A routeren is láthatod, hogy ki kapcsolódik éppen a wifihez. De illetelenek ellen szokás jelszóval védeni a hálózatot, és/vagy mac address filtert beállítani. -
#5044 Helo
Olyan programot keresek, ami megtudja mutatni az összes eszközt a hálózaton. W7 van a gépen, ebben alapból kijelzi a laptopot, meg pár dolgot, de a mobil dolgokat nem. Külföldön vagyok, és van 3 szolgáltató, és ha valakinek mint pl. nekem is van internet előfizum az egyiknél, így kaptam egy mobil felhasználónevet és jelszót. Ami annyit tesz, hogy bármilyen wi-fi hálózatra betudok kapcsolódni ha az ua a szolgáltató, akár az ország másik végén is mobileszközzel ha fog jelet. Ezzel az a baj, hogy amikor kilövöm a wi-fi jelemet az otthoni routeren, akkor érezhetően gyorsabb a net az asztali gépen. Valaki vagy lóg a netünkön (bár nemtudom, hogy miért nem a sajátján ha van neki is jelszava), vagy ilyen kula a router?
Tud valaki tanácsot adni erre? Egy program jobban kellene...
Előre is köszi. -
Blum #5043 Hali!
Olyan programot tudna nekem valaki mondani,ami egy nagy rakas zenet osszetud random keverni? Illetve tudjon olyat is,ami sorszamozza oket ezutan. Tehat osszekevernem a zeneket,utana pedig mindegyik sorszamozva lenne,hogy: 001,002,003...stb.
Bulk Rename Utility-t probalgattam de vagy en vagyok hulye hozza vagy az a program szart sem er. :| -
elektor #5042 A routerbe van kötve a Lan kábel de a TV Youtubja merev és csak az általa ajánlott videókat,filmeket sikerül lejátszanom és itt a Pc n válogathatok.Már abban is kiegyeznék ha a PCm 2. monitorként a Tvt elfogadná de csak 1-et ismer fel. -
#5041 A LAN kábelt ne a PC-be kössed (nem is értem miért oda van...), hanem a routerbe. Routerbe bemegy a NET, onnan meg kiosztva a PC-re, meg a TV-re. -
#5040 Miért nem a Smart tévéden Youtubozol? -
elektor #5039 Szeretném a tévén nézni a filmeket amit a PC játszik le You Tubeon. Samsung smart tévém van routeren keresztül Lan kábellel összekötve a PC vel.Létezik olyan program ami ezt megvalósítaná? -
#5038 Adobe Bridge. -
syberia2 #5037 Program, ami a számítógépen levő összes képet összegyűjti nekem és áthelyezi egy mappába és a létrehozás szerint almappákba helyezi? -
#5036 -
#5035 amúgy se kaptál volna választ erre a kérdésre :) -
nyerek01 #5034 Megoldva!