5473
Felhasználói programot keresek.
  • IMYke2.0.0.0
    Védett PDF-ket nem is lehet.

Amúgy meg:
    01 - fájl megnyit / szkennel
    02 - klikk ide:

03 - klikk a szövegre:

és már írhatod is át, vagy kedved szerint kimásolhatod bárhová.
  • Peet199009
    Én nem tudom pdf formátumban sem kijelölni sem szerkeszteni a szöveget. :/
  • IMYke2.0.0.0
    Szerkesztés előtt:

• IMYke2.0.0.0
    Miért kellene exportálni szövegbe, amikor közvetlenül is tudod szerkeszteni?

Saját képek:

Szerkesztés után:
  • Peet199009
    SZia!
    Letöltöttem, de sajnos nekem hiába beszkennelem, és átalakítom pdfbe, pdfből ha txtbe akarom rakni akkor egy üres txtt csinál. Sajnos nemjó.
    Azért köszi!
  • kl24h
    A Readon-nal biztos, csak nem tudom melyikek.
  • SirAlo
    Ezekkel mennek a magyar musorok is? A weboldala mind a kettonek angol
  • kl24h
    Readon TV Movie Radio Player (FREE)
    SopCast
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs mit.
  • SirAlo
    Hello, en nem programot keresek hanem egy olyan oldalt ( igaz lehet program is) ahol online tudok tv-t nezni, nem gond ha fizetni kell, romaniaba van ilyen oldal 2 euro havonta az alap csomag, viszont magyar csatornak ott nem mennek azert kellene egy ehez hasonlo magyar oldal , ez a roman: http://www.seenow.ro/
  • IMYke2.0.0.0
    A NitroPDF-fel közvetlenül beszkennelheted a szöveget - és azzal szerkeszthető is, majd PDF-ben menthető.

• Peet199009
    Sziasztok!
    Létezik olyan scanner progi ami nem képként kezeli a beszkennelt írományt hanem dokumentumként?
    Előre is köszi!
  • momoxp
    Sziasztok!

Olyan programot keresek amely hasonló a Ninite nevű szoftwerhez, csak én tudjam megadni a saját programjaimat! ??
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan. Nekünk, földmérőknek ennek a korábbi változata volt rendszeresítve a pécsi Komarovban: Sharp

De, még a gép mellett is tudnunk kellett fejben számolni és függvénytáblázattal is dolgozni.
  • gergely1991
    Egy tudományos kézi számológép is képes erre. :)
  • pxxl
    a google tud számolni ;)
  • nyerek01
    Ellenőrzés céljából jó lenne egy számológépes eredmény is, de a Windówz ugye nem tud számolni....
  • IMYke2.0.0.0
    Ööö... ehhez neked számológép kell?
  • nyerek01
    Olyan programot keresek mint a Win8-as számológép, csak tudja a következő eredményét: gyök 16-4.
  • Evogordon
    Koszontem
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akartam mélyebben belemenni a dologba.
    Másrészt, én JDownloadert használok a témára, de annak elmagyarázásához is lusta vagyok.
  • kl24h
    A DVD Videosoft-hoz képest a Keepvid általában még több lehetőséget ad. Ez online működik.
  • IMYke2.0.0.0
    A link helyesen:
    "Freestudio 2013" része a Free Youtube Download v3.2.13
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs olyan, hogy "legjobb" minőségben. Egy minőség van minden felbontásban (240, 360, 720, 1080, 1440).
    A "[ulr=http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software-download.htm]Freestudio 2013[/url]" része a Free Youtube Download v3.2.13.
    Tud:
    * magyarul
    * egyenként és felismerni azt is, hogy a kijelölt videó egy lejátszási lista része, felajánlja és ha kell leszedi az egészet [az általad megadott felbontásban]

Minden mást majd kitapasztalsz.
  • Evogordon
    Szisztok
    Melyik a legjobb youtube downloader program, tudnatok ajanlani valamit? Ami a legjobb minosegben tolti le a zeneket.
    Koszonom
  • rooney8
    üdv

nem találtam jobb témát, így ide teszem fel a kérdésemet
    videókról/filmjelenetekről szeretném úgy levenni a beszédet, hogy mind a háttérhangok, mind a háttérzene megmaradjon. na most mint laikus azért tisztában vagyok vele, hogy ez vagy nem is lehetséges, vagy csak kis mértékben, de én már a kis mértéknek is örülnék :) esetleg valakinek valami ötlete?
  • pxxl
    jaaa értem már...

ettöl függetlenül látni lehet szerintem a routernél h van-e valaki csatlakozva.
  • ajem kisa
    Köszi, ez megvan, van jelszó.
    Az a baj, hogy amit pl. én is kaptam fh.nevet meg jelszót, rátudok másik routerre kapcsolódni anélkül, hogy az látna engem ha azonos a szolgáltató.
    Akárhol.
    Ezért kéne nekem valami. Mert ez a 3 szolgáltató így, ha úgy nézzük jó dolog, mert bárhol van ingyen wi-fi kb.. De engem inkább zavar.
  • pxxl
    A routeren is láthatod, hogy ki kapcsolódik éppen a wifihez. De illetelenek ellen szokás jelszóval védeni a hálózatot, és/vagy mac address filtert beállítani.
  • ajem kisa
    Helo

Olyan programot keresek, ami megtudja mutatni az összes eszközt a hálózaton. W7 van a gépen, ebben alapból kijelzi a laptopot, meg pár dolgot, de a mobil dolgokat nem. Külföldön vagyok, és van 3 szolgáltató, és ha valakinek mint pl. nekem is van internet előfizum az egyiknél, így kaptam egy mobil felhasználónevet és jelszót. Ami annyit tesz, hogy bármilyen wi-fi hálózatra betudok kapcsolódni ha az ua a szolgáltató, akár az ország másik végén is mobileszközzel ha fog jelet. Ezzel az a baj, hogy amikor kilövöm a wi-fi jelemet az otthoni routeren, akkor érezhetően gyorsabb a net az asztali gépen. Valaki vagy lóg a netünkön (bár nemtudom, hogy miért nem a sajátján ha van neki is jelszava), vagy ilyen kula a router?
    Tud valaki tanácsot adni erre? Egy program jobban kellene...

Előre is köszi.
  • Blum
    Hali!

Olyan programot tudna nekem valaki mondani,ami egy nagy rakas zenet osszetud random keverni? Illetve tudjon olyat is,ami sorszamozza oket ezutan. Tehat osszekevernem a zeneket,utana pedig mindegyik sorszamozva lenne,hogy: 001,002,003...stb.

Bulk Rename Utility-t probalgattam de vagy en vagyok hulye hozza vagy az a program szart sem er. :|
  • elektor
    A routerbe van kötve a Lan kábel de a TV Youtubja merev és csak az általa ajánlott videókat,filmeket sikerül lejátszanom és itt a Pc n válogathatok.Már abban is kiegyeznék ha a PCm 2. monitorként a Tvt elfogadná de csak 1-et ismer fel.
  • pxxl
    A LAN kábelt ne a PC-be kössed (nem is értem miért oda van...), hanem a routerbe. Routerbe bemegy a NET, onnan meg kiosztva a PC-re, meg a TV-re.
  • IMYke2.0.0.0
    Miért nem a Smart tévéden Youtubozol?
  • elektor
    Szeretném a tévén nézni a filmeket amit a PC játszik le You Tubeon. Samsung smart tévém van routeren keresztül Lan kábellel összekötve a PC vel.Létezik olyan program ami ezt megvalósítaná?
  • IMYke2.0.0.0
    Adobe Bridge.
  • syberia2
    Program, ami a számítógépen levő összes képet összegyűjti nekem és áthelyezi egy mappába és a létrehozás szerint almappákba helyezi?
  • LaliK
  • pxxl
    amúgy se kaptál volna választ erre a kérdésre :)
  • nyerek01
    Megoldva!