5473
Felhasználói programot keresek.
-
#1353 nem warezolunk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nézz szét dc-n, vagy pl isohunt-on, én is onnan szedtem after effecthez :DDD -
Gezaba #1352 Ki tud segíteni? A Pinnacle Studio 11 plus-hoz kellene a HFX effekteket feloldó fájl vagy kulcs. A 10-eshez van egy exe fájlom, de az itt nem működik. Köszi -
loby78 #1351 koszi szepen megprobalom.hatha sikerul. -
kollektor #1350 próbáld meg pc-camera pozicióban ,MSN-nel a Webkamera beállítások menüpontban fölismertetni a windows -al , hátha... -
loby78 #1349 Sziasztok!
Vettem egy benq dc610-es digitalis kenykepezo gepet es keresek hozza egy programot hogy tudjam hasznalni mint vebkamera is.mert azt mondtak lehet annak is hasznalni.
elore is kocike. -
Zealot #1348 Sziasztok!
Egy olyan programot keresek ami kiirja egy DVD (film) tulajdonságait. Milyen hangok, feliratok vannak rajta, jelzi, hogy van-e menu, extrák..
És mindezt valahogy ki lehet listázni egy szöveg fájlba, vagy vmi más formátumba. Lényeg hogy fel tudjam valahogy használni a saját programomban. -
#1347 köszi
még kellene egy videó szerkesztő program is.
Az unlead video studio-t próbáltam de nem tom mi baja van ha már 3 videó van belerakva már 3x indítja el ugyanazt a kodeket meg teljesen belassítja a gépet és ha lejátszani próbálom akkor meg legalább 10x indítja el a kodeket, ha pedig pause-t nyomok aztán újra akkor újra elindítja őket megint és szinte megfagyasztja a gépet. Windows Movie maker-nél ugyanez.
Vki ajánlott a Sony Vegas-t az megy jól de nem lehet csak ilyen DV meg HDTV minőségben kimenteni a videókat és így az 5-6 perces vid is olyan 50-60 mega. -
zserrbo #1346 Olyan program kellene ami tud videóból képet és esetleg videót is kimenteni. Előbbi a fontosabb. Media Player Classic-aal lehet, de nálam mégse. Megpróbálhatom újrarakni, de előbb megkérdezem nincs-e jobb program?
Kicsit tovább gondolva több odlalon főleg torrent-eken láttam olyat, hoyg a filmből egy képet csináltak amiben x időnként volt egy kis kép. Remélem értitek a kérdésem, szóval mitna egy képregény lenne :D (a képek közti részt meg találd ki magad :D)
Ilyet manuálisan lehet csak csinálni vagy van erre külön progi? -
zserrbo #1345 Most találtam egyet gyorsan, ugyan nem ingyenes, de talán tud mondani free-t is valaki.
Super Screen Recorder -
#1344 A tanácsotokat kérném.
Egy olyan programot keresek amivel rögzíteni tudom egy AVI fájlba amit csinálok a gépen. Nekem a Hypercam-ot ajánlották de az nekem annyira nem jött be.
Meg COD2 höz a FRAPS-ot ajánlották, felvenni, de az meg tömörítés nélkül veszi fel és így néhány perc is több giga, ami még nem lenne gond ha nem ugrálna a videó miután VirtualDub-bal (vagy ha mondtok másik, jobb erre a célra megfelelőt megpróbálnám azzal is) letömörítettem.
Előre is köszönöm! -
#1343 "Lényegében ahogy játssza direct-be mentené."
Streamripper - Winamp plugin, Windowsos és Linuxos parancssori alkalmazás formájában is elérhető. -
jani1191 #1342 Hali
Kérdésem a következő lenne hogy halgatom az online radiot annak adását lelehet menteni vhogy. Lényegében ahogy jétsza direct-be mentené.
THX -
szana #1341 Sziasztok!
Én egy olyan programot keresek, amelyben be tudok jelölni tv műsort, esemény, találkozott, fontos dolgokat. Ezután a számítógép valamilyen módon jelez ha valami éppen aktuális.
És van–e olyan program, amely jelzi azt, ha levél érkezik a leveles ládámba anélkül, hogy belépnék.
Szíves köszönettel
-
Nuki #1340 Windows media player classic-nak is van ilyen funkciója: File-Save image -
#1339 BS Player-ben vagy a "P" vagy a "Shift+P" -
Bmx01 #1338 Én arra lennék kiváncsi hogy XP-re is fel lehet e telepíteni azt a programot ami a vista-ban is volt a hircsatorna kezelőt?
Ha lehet akkor mondjátok már + annk a programnak a nevét.
THX
Azért kellen mert az nagyon tetszett + jól is nézet ki. -
#1337 köszi a segítséget:) -
#1336 "Én olyan programot keresek, aminek a segítségével ki tudok lopni képeket egy filmből."
VLC Media Playerben van képlopási lehetőség (CTRL+Alt+S).
Virtualdubban a CTRL+1 billentyűkombinációval másolhatod az aktuális képkockát a vágólapra (utána onnan CTRL+V-vel a képszerkesztő/képkonvertáló programba).
-
#1335 Hello!
Én olyan programot keresek, aminek a segítségével ki tudok lopni képeket egy filmből. De nem olyanra gondoltam, mint pl az image grabber, hogy egy képen egy csomó kis kép van, hanem csak egy kép.:)
Előre is kösz :) -
#1334 MAGIX Movie Edit Pro!:D Köszönöm szépen:) -
#1333 Virtualdub. Jahsaka, Zweinstein, Kino, Adobe Premiere, Windows Movie Maker, Sony Vegas, Ulead Media Studio/Video Studio, SimpleMovieX, Canopus EDIUS Pro, Apple Final Cut, MAGIX Movie Edit Pro,... -
#1332 Sziasztok!
Keresek egy programot, amivel filmet lehet szerkeszteni, és valami olyasmi neve van, hogy movie X pro ,és több verziója van már állítólag. Sajna már nem emléxem a nevére:S Előre is kösz! -
#1331 kéne valami egyszerű progi, ami tud a háttérben futni és egy bill kombinációra kikapcsolja ezt a szemét laptopnak a touchpadját. van usb-s egér, de pl ezt a hozzászolást is már 50szerre irom mert mindig összevissza teszi a kurzort.
volt valami progi winreinstal előtt, de elfelejtettem a nevét (igaz, nem volt tökéletes, mert az egér beállitásaiban kellet letiltani az eszközt, de legalább le lehett és hawai volt) -
Richard90 #1330 köszöntem szépen -
#1329 "a gyártójuknak a nevét le tudnád írni? (mert úgy tudok rákeresni a programok között)"
Ismétlem: Google (nem viccből, gonoszságból irányítalak oda. Egy kis utánajárásba senki nem halt bele).
Első találat egyből:
Audacity
Wavosaur
Wavepad
Goldwave
Audition
Sound Forge
Solitin - 3. találat
"például remixelés, különböző effekteket szerkeszteni filmekbe stb..."
Továbbra is fenntartom a #1327-es hozzászólásomat. Egy Goldwave-vel is bőven el lehet lenni. -
Richard90 #1328 például remixelés, különböző effekteket szerkeszteni filmekbe stb...
a gyártójuknak a nevét le tudnád írni? (mert úgy tudok rákeresni a programok között)
jah és köszi az információkat -
#1327 Milyen célra kell? Milyen előismereteid vannak?
Mert akár a legegyszerűbb is alkalmas lehet, nem kell feltétlenül a professzionális (az utolsó kettő az), fizetős (az utolsó 3 az, bár a Goldwave shareware) szoftvert választani.
Személy szerint a Goldwave-et preferálom, de az Audacity és a Wavosaur se rossz.
-
Richard90 #1326 ezek közül te melyiket ajánalnád? (a google-t én is ismerem)
egyéni tapasztalatokra lennék kíváncsi :) -
#1325 "Sziasztok! Egy jó kis hangszerkesztő programot keresek! Tudnátok valami jó kis progi ajánlani? "
Audacity, Wavosaur, Soliton, Wavepad, Goldwave, Audition (Cool Edit), Sound Forge,... Google -
Richard90 #1324 Sziasztok! Egy jó kis hangszerkesztő programot keresek! Tudnátok valami jó kis progi ajánlani? -
#1323 Mert szerintem maga a tuner nem képes egyszerre több adóra ráhangolódni, azért lépked a csatornákon végig. Szerintem ezt semmilyen programmal nem tudod megoldani. -
#1322 Nincs valami "univerzális" tv progi tunerkártyákhoz (usb-s), amivel meg lehet csinálni, hogy ún. "kép a képben" funkcióként megy monjduk egy csatorna, és egy kis négyzetben pedig egy másik adó, persze hang nélkül (vagyis az előbbinek a hangját lehetne hallani).
Kártya tipusa egyébként Avertv hibryd ultra usb
/fel is lehessen vele venni
meg ha lehet, kezelje normálisan a cucchoz adott távirányítót.
amit hozzá adtak programot, csak ugy sikerült megcsinálni a kép a képbent, ha Időfelvételt állítom be, azaz az élő adást visszatekerhetem, egy kis négyzetben pedig a real adás megy, mig teljes képernyőn a visszatekert... de ennek nem sok értelme van, Olyan lenne jó ha egykis négyzetben egy másik csatornát tudnék nézni hogy ha valami érdekesebb van ott, akkor kapcs:D
van valami beépített csatorna nézett, de akkor 16 csatornát mutat egyszerre, de 1 másodpercenként ugrik át egy másikra, addig meg csak egy képet mutat az adásból és mire kb 1 perc múlva visszaér, már rég nem is az megy ami a képen volt...
-
Rezsoo1 #1321 Köszönöm kipróbálom! További jó forumozást -
Impi #1320 Üdv :)
Általános eszmecsere ---> Gitározás témakörben, nagyobb esélyed van válaszra. -
Rezsoo1 #1319 Sziasztok régen keresek egy progit amivel gitár torzítópedált lehet helyettesíteni. Ha esetleg van ilyen és tudtok róla mondjatok egy nevet lécci! Olvastam ezt és más topicokban is sőt egy pár progit ki is próbáltam de nincs bennük ilyen lehetőség.segitség! -
#1318 Hy. Milyen videószerkesztőt ajánlotok? Gondolom olyan nincs hogy mondjuk egyszerre 10 filmnek az első 1 percét levágjam? Mert arra kéne hogy van 50 db filmem és az elejéből le kéne végni (az összesből 1:47 mp-t), de nincs kedvem egyesével megcsinálni. -
#1317 ilyen nekem is kéne, csak DVD-re... -
mate317 #1316 Hello! Olyan progi kéne amivel egy film hangsávját el tudnám csúsztatni pár másodperccel mert siet! Elég ha csak lejátszás közben tudom korrigálni, nem kell olyan ami új movie fájlt csinál. -
#1315 Hello olyan progit keresek ami HD Wmv-ből - avi-t készít és nem shareware. -
#1314 hellosztok! kéne gy kis segítség!
Vettem egy használt LCD TFT monitort az egyik ismerősömtöl, de most hozzták ki a szervízből ...rendbe rakták kicsit!
Na szóval az lenne a kérdésem hogy én látok ezen a monitoron egy füles bementetet, és fölötte van egy füleses kép, szval az biztos h oda való...amikro benyomom a fülesem semmit nem lehet hallani! Mindennel kiprpbáltam, minden lejásztóval, de sehogy nem jön rajta zene meg hang! DE! amikor bedugom és figyelmessen halgatom lehet hallani h van alapzaja! Szval szerintem nem a fülessel és a monitorral van a baj hanem nem lehetséges h valamit bekell állítani?
a választ előre is köszönöm szépen!:S:S