5473
Felhasználói programot keresek.
  • Dj Faustus #1393
    "Valami olyasmi progit keresek, amivel kezdők is tudnak progit készíteni:D"
    Programozni meg kell tanulni.
    Tanulónyelvnek gyerekeknek ott a Logo (egy rajzoló teknőcöt kell irányítgatni), nagyobbaknak a Pascal vagy a Basic (igen, elavult nyelv, de az alapstruktúrák megismerésére remek). Ha az alapstruktúrákat (szelekció, iteráció, operátorok, stb...) ismered könnyebb migrálni más, alkalmazott nyelvekre (C(++), Java).

Ha Windowsos alkalmazásfejlesztés a cél ott a Delphi (a Pascal alapjain), vagy a Visual Basic (a Basic alapjain), a Visual C++ (C++ alapokon) illetve Visual C#.
    Ott van még a DevC++ (Ingyenes, Windowsos, C++-fordító ), a Lazarus (ez utóbbi Pascal alapokon, hasonlít a Delphire).
  • csgery
    Hát sztem ha formázol akko a progi, meg a beállítás is elvész, de nemtudom pontosan.
    #1377 valaki???
  • TTomi
    És ez tud olyat, hogy a bads sectorokra nem enged többet írni, és ha leformázom a lemezt, akkor sem felejti majd el, hogy mi hol volt rosz?
  • kollektor
    Hi!
    A CHKDSK /f/r kapcsolókkal keres,javít helyreállít.Indítása a parancssorból.
  • TTomi
    Sziasztok! Olyan programot keresek, ami a HDD hibáit keresei, illetve javítja. Ergo bad sector kizárás és hasonlók.
  • SuperCharger
    Természetesen nincs. Szükségtelen, hogy egy monitor ezeket meg tudja mondani saját magáról menet közben, plusz ezek mind olyan jellemzõk, amiket a monitoron belülrõl meg sem lehet mérni egyáltalán.
  • lolcsiter
    Miért,nincs olyan progi ,amivel eszköz nélkül, csak programmal lehet lemérni?(még mindig a monitor (TFT/LCD), fényerő ,kotrasztarány,válaszidő)
  • zserrbo
    Most nins fennt a progi, ha menne magatól nem raknám fel. Olyasmire gondolok, hoyg bitrátát csökkenteni pl, de igazából 40mp 735KB-ban sztem nem sok. Az eredeti nem recsegett? Mert elég fura, hogy recseg.
  • tonnni
    összejött sikerült, de még egy kicsit igy is sok 735 kb 40 mp a telcsinek, de ez már így jo meg egy kicsit recseg, esetléeg ennek tudok csinálni valamit??
  • tonnni
    köszi szépen, de van egy kis gondom szépen megvágom ahogy akarom, elmenti másként átkonvertálom mp3 ba de még se megy ill megy de a teljes szám, tudom hogy valamit nem jol csinálok, de mit??
  • zserrbo
    Ezzel a bővítménnyel meg tudod mp3 kiterjesztésben exportálni a vágott anyagot.
  • zserrbo
    Audacity
  • zserrbo
    Válaszolok magamnak, mert senki nem tette meg és már rég rájöttem magam is. Szóval a Media Player Classic tökéletesen megfelel filből kép kimentésére és arra is, hogy pl 4x4 kis képet készítsen a filmből egy képen. (thumbnails-t)
  • tonnni
    Hello!! Olyan prodit keresnék, amivel mp3 at tudok vágni, 4 perces mp3 bol fél perces telcsi barát verziot szeretnék csinálni, valami egyszerü pogi kellen! Elöre is köszi..
  • Benny04
    jajj, elírtam.
    A túl helyett a nagyon jött volna :D
    Tehát:
    Hát ez nem nagyon segített rajtam, de azért köszi! :D
  • Benny04
    Hát ez nem túl segített rajtam, de azért köszi.
  • csgery
    Hali!!
    Valami olyasmi progit keresek, amivel kezdők is tudnak progit készíteni:D Mert most fejembe vettem egy zenelejátszó (csak egy kis kocka, ami játsza a zenét:D)megírását, cask nemtudom mivel lehetne megcsinálni. AZ se baj, ha olyan a progi, amihez kel lvmicske programozási tudás, mert akko már onnan utánajárok!! Előre is köszönöm!!
  • Nuki
    Ha a nyersanyag megvan, akkor Ulead Gif Animator, Adobe ImageReady például.

Van egy olyan, ami csak magát a szmájlit késziti el neked, mozgás nélkül, megfelelő méretűre kihúzva a táblát... annak viszont a linkjére nem emlékszem, de ilyen sokféle szmájlit összetömörítő oldalon fellelhető biztos.
  • Benny04
    sziasztok!
    Nekem olyan program kéne, amivel olyan animációkat tudok csinálni, hogy egy szmájli van a képen, egy táblát fog a kezében, amit felemel, és arra lehet írni akármi!
    Előre is köszi! :)
  • Gomber
    Na most jó amit mondál Faustus, letöltötte egy zip.fájlba az egészet de az a baj vele hogy nem tudom kicsomizni mert hibát ír ki! nem tom mi lehet a baja...pls segíts!
  • Gomber
    thx Faustus
  • Klon
    #1354 ??
  • SuperCharger
    Úgy érted, hogy megvannak már a külsõ műszereid mindezeknek a mérésére, csak még egy progi kéne, ami elõállítja hozzá szükséges tesztéképeket, képváltásokat, stb?
  • lolcsiter
    Hello! kéne egy olyan progi, amivel a monitor(LCD) valós adatait le lehet mérni(fényerő,kontrasztarány,válaszidő,stb) mert eléggé sokszor nem az a valós amit leírnak.
  • Máté94
    Nagyon szépen köszönöm!
  • Dj Faustus #1368
    "Egy olyan progit keresek amivel egy oldarról letudom szedni az öszes letöltést és nem kell egyesével...tudom hogy van ilyen mert már halotam róla!"
    Wget, HTTrack, Free Download Manager, Offline Explorer,...

"Nekem egy megoldás kéne arra a problémámra,hogy leszretném töltni a vidit úgy,hogy meg van a linkje."
    Free Download Manager a te problémádra is segítséget adhat.
  • Máté94
    Nekem egy megoldás kéne arra a problémámra,hogy leszretném töltni a vidit úgy,hogy meg van a linkje.Régebben sikerűlt,hogy beillesztettem a urlt és megkérdezi,hogy hova mentse,most meg egyszerűen megnyitja rendesen a WMP11-et.Előre is Kössszi!
  • Gomber
    Helosztok!
    Egy olyan progit keresek amivel egy oldarról letudom szedni az öszes letöltést és nem kell egyesével...tudom hogy van ilyen mert már halotam róla! Előre köszi.
  • öregharcsa
    itt találsz egy jó FW oldalt....én ha veszek egy új írót, mindíg az aktuális új FW-t teszem fel rá....így eldöcög egy darabig...

firmware frissítő oldal
  • Dj Faustus #1364
    "nem árt néha fw-t frissíteni....(csak okosan!!)"
    Ez az általam is említett "meg lehetne próbálkozni egy firmware frissítéssel".
    Ez úgy megy, hogy felkeresed a DVD-meghajtó gyártójának weboldalát (lehet alternatívákat is keresni, amivel régiókód-mentesíthetőek a meghajtók - de azokkal csak óvatosan!), azon megkeresed a megfelelő firmware-frissítést (ez egy bináris állomány és egy szoftver, ami a frissítést végzi). A szoftverbe betöltöd a firmware-t (a bináris állományt), és feltöltöd vele a meghajtóra.

Ha nem jön áramszünet, vagy nem indul a frissítés közben újra a géped, akkor szerencséd volt - a meghajtó több lemezt fog ismerni, esetleges hibajavítást is kaphatsz.
  • Japep
    Az mit jelent? :S :D
  • öregharcsa
    nem árt néha fw-t frissíteni....(csak okosan!!)

jó program még a : padus dicjuggler...
  • Japep
    Köszi, megpróbálom azt a programot...a DVD-íróm az max. 2 éves, és eddig csak az olcsó TDK-kat nem tudta megírni, de tegnap elrontott egy másfajtát is...
    Most újraraktam a NERO-t, megnézem így jó-e...ha nem, akkor jön a segítséged! :D
  • ibor90
    Partition Magic-et próbáld.
  • trimre
    Hi all!
    Tudnátok mondani nekem egy partíció manager progit (vagy többet), amit nem kell bootolni, hanem rendes, grafikus felülete van, és ne a Paragon Partition Manager legyen! PLS!
  • Dj Faustus #1358
    "A NERO mostanában nem akarja rendesen megírni a DVD-imet...már el.aszta vagy 10 DVD-met."
    Az alábbi lehetőségek vannak:
    * Elállítódott a DVD/CD-író program.
    * A DVD-meghajtó kezd öregedni, vagy olyan lemeztípust használsz, amit a meghajtó nem ismer (ez utóbbi esetben meg lehetne próbálkozni egy firmware frissítéssel).

"Nincs valamilyen jó DVD/CD író program???"
    InfraRecorder?
  • Japep
    Hello!
    Nincs valamilyen jó DVD/CD író program???
    A NERO mostanában nem akarja rendesen megírni a DVD-imet...már el.aszta vagy 10 DVD-met.
    Elér 100 %-ig, aztán meg "Nem válaszol"...nem zárja le a DVD-ket, és így pl a film vége hibás lesz...

Előre is kössz!
  • Klon
    épp azt használom most, de a master jelszó nélkül is megtudod nézni az eddigi leveleidet. csak az újak letöltéséhez kell...
  • Evin
    Úgy tudom a Thunderbird-ben van master jelszó, amivel minden egyszerre levédhető, ha a mélcímeidhez elmented a jelszavakat.
    Konkrétabbat nem tudok, én is csak most ismerkedem vele.
  • Klon
    Üdv mindeniknek!

Hihetetlen módon, programot keresek! :)
    Egy olyan e-mail klienst keresek, aminek jelszót lehet beállítani. Tudom, hogy az Outlook is tud, de az a baj, hogy az eddig letöltött leveleimet bárki elolvashatja, és csak akkor kéri a jelszót, ha le akarom tölteni. Szóval nekem valami olyan kéne, ami addig el sem indul, míg be nem írom a jelszót. Már egy csomót kipróbáltam de nem találok olyat amit keresek. Vagy csak béna vagyok???
    Tudom, hogy van olyan progi is, amivel az *.exe-t le lehet jelszavazni, de nekem az előbbi kéne!
    Hálás lennék ha tudnátok segíteni !!
    Előre is köszi!!