5473
Felhasználói programot keresek.
-
#1313 alcohol+ultraiso kombóval sikerült megoldani. -
#1312 "Nemrég olvastam valahol, hogy van olyan program, ami le tudja játszani az internetről letöltött avi partfile-okat. Melyik progi ez? "
VLC Media Player, MPlayer -
#1311 ja másolni, most vágom, akkor ezek nem jók :) -
#1310 daemon tools, nero -
#1309 van egy képfájl (mdf,mds), melyik programmal tudok belehelyezni fileokat? (ultraisoval, magicisoval nem tudtam) -
#1308 Heló!
Nemrég olvastam valahol, hogy van olyan program, ami le tudja játszani az internetről letöltött avi partfile-okat. Melyik progi ez?
Előre is köszönöm! -
#1307 hát nem tudom, megpróbálom -
zserrbo #1306 pl Crystal Player nem viszi? -
#1305 hali...
Milyen progi tudná windows alatt biztosan lejátszani egy Nero "Video CD készítése" alatt írt eredetileg avi filmet? -
#1304 Bocsánat, közben rájöttem!:D -
#1303 hellosztok! kéne gy kis segítség!
Vettem egy használt LCD TFT monitort az egyik ismerősömtöl, de most hozzták ki a szervízből ...rendbe rakták kicsit!
Na szóval az lenne a kérdésem hogy én látok ezen a monitoron egy füles bementetet, és fölötte van egy füleses kép, szval az biztos h oda való...amikro benyomom a fülesem semmit nem lehet hallani! Mindennel kiprpbáltam, minden lejásztóval, de sehogy nem jön rajta zene meg hang! DE! amikor bedugom és figyelmessen halgatom lehet hallani h van alapzaja! Szval szerintem nem a fülessel és a monitorral van a baj hanem nem lehetséges h valamit bekell állítani?
a választ előre is köszönöm szépen!:S -
VidositsAndrás #1302 érdeklődni érdeklődtem és megtudtam,hogy a microsoftnak saját programja van erre ami speciálisan a microsoft windows által támogatott programok aláíró szoftvere szokott lenni (azaz ha van egy microsoft pénzelt progid aláírathatod velük és full-trusted lesz) nos ez vagy egy hasonló kéne... -
phoenix1 #1301 Segíteni nem hiszem, hogy tudok, de egy kérdésem ezzel kapcsolatban nekem is lenne. Van már vagy tudsz certifikátot szerezni? Érdeklődtél már erről. Csak azért kérdezem, mert, készíthetsz otthon is saját magad által aláírt certifikátot, amit használhatsz programok aláírásához, viszont az otthon készült nem lesz majd illetve nem tekinthető "annyira" megbízhatónak. -
VidositsAndrás #1300 Hali!
nekem egy nagyon összetett (vagy mégse? ) dologra kéne program...van egy executable (.exe) file ugyebár amit szeretnék digitálisan aláírni...hallottam egy programról a neve: CryptoAPI Authenticode Code Signing...de mintha a Microsoft Windows féltve őrzött titka lenne...nem lehet letölteni...vagy csak én vagyok toltális hülye (bár az hogy rapidshare-en nem is hallottak róla azért sejtett valamit)...tehát vagy ehhez kéne link/mirror...vagy egy hasonló rendeltetésű program...tehát hogy alátudjam írni digitális kóddal a fájlokat..jöhet ide is a reply de ha vagytok olyan kedvesek hogy elkülditek e-mailben ([email protected]) akkor újra tanúbizonyságot adnátok róla (ti akik válaszoltok) hogy milyen király is ez a fórum :) egy szó mint száz: Köszi -
nagyimamma #1299 Keresek egy naptárszerkesztő programot, olyat ami egy oldalon van az egész év, és képet lehet rá tenni. több oldalas naptárprogramom van. Köszi előre is. -
zserrbo #1298 Nekem Asus van akkor arra vagy Windows-ra nincs alternatíva? -
#1297 qpxtool - Linux alá
CDCheck
QSuite (Benq), Plextools (Plextor) - ezek meg a CD/DVD írókhoz készült szoftverek -
zserrbo #1296 A Nero-n kívül van másik program megírt lemez minéségének, hibáinak ellenőrzésére? -
#1295 Virtualdub, Jahsaka, Zweinstein
-
marci555 #1294 Hello. Valaki tudna segíteni? Egy olyan videószerkesztőt keresek ami nekem elég hoyg csak a leg alapvetőbb funkciókat tudja (zene alatt kép megy pl) mert be*art a movie makerem. Jah és ne kelljen hozzá nagy gépigény. Szal röviden összefoglalva egy videószerkeztő ami a movie maker szintjén van. Jah és tudjon divx-et szerkeszteni. -
#1293 "Hello! Valaki tudja-e esetleg hogy milyen programmal lehet futtatni SEC kiterjesztésű fájlt? Nagyon megköszönném"
Google a jóbarátod - az első találat fel is sorol pár lehetőséget...
"Olyan programot szeretnék ami egy gombnyomásra(ne billyentyűkombinácóra) elsötétíti a képernyőt/lezárja a gépet(nem lehet használni a programokat de azok attól futnak) és egy billentyűkombinációra vissza is áll minden."
Alt+Ctrl++Del billentyűkombináció után a Számítógép zárolása, ha a Start menü/Beállítások/Vezérlőpult/Felhasználói fiókok/A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása résznél kikapcsolod az üdvözlőképernyőt és a gyors felhasználóvéltást.
Vagy jelszavazd le a képernyővédőt.
Chatgyerek #1292 ("micsoda????"): Vardar ne a te üzenetedre válaszolt, hanem egy kérdést akart feleveníteni. -
chatgyerek #1292 micsoda???? -
Vardar #1291 #1284? -
chatgyerek #1290 Hello! Valaki tudja-e esetleg hogy milyen programmal lehet futtatni SEC kiterjesztésű fájlt? Nagyon megköszönném -
pista007 #1289 Üdv!
A suliban verseny folyik, hogy ki tudja sajátkezűleg megtalálni a legnagyobb prímszámot. Na mármost én excellel dolgozom, de az erasztothenészi-szita módszer csődöt mondott. Hallottam rezekről a prím generátorokról, de ez ugyebár nem sajátkezű. Nekem egy olyan program kellene, ami egy számhalmazból kitörölné azokat a számokat és azok többszöröseit, melyeket én határozok meg. Előre köszi a segítséget. -
#1288 Irfanview, XnView - ingyenesek, tudnak magyarul, univerzálisak. -
#1287 acdsee tudja -
oreg21 #1286 üdv!
oan progit keresek amivel jpg formátumból tga formátumot tudok csinálni!!
pls help me! -
#1285 Adobe Premier, Virtual Dub, Sony Vegas, stb.
Az én kérdésem: Nekem olyan progi kéne, ami svideo-n keresztül képes felvenni a tv-ből! Előre is köszi -
Vardar #1284 Olyan programot szeretnék ami egy gombnyomásra(ne billyentyűkombinácóra) elsötétíti a képernyőt/lezárja a gépet(nem lehet használni a programokat de azok attól futnak) és egy billentyűkombinációra vissza is áll minden. -
#1283 Hali!
Olyan progit keresek amivel egyszerűen tudok csinálni ilyen képekből videót áttűnésekkel zenével stb... és azt kíirni DVD re vagy CD re olyan formátumba h azt az asztali DVD lejátszó is lejátsza. A windows movie makaren kívűl mert az nem jó lassú stb..
Előre is köszi!!! -
#1282 asszem a cpukiller a te programod...ne tévesszen meg a neve nem nyírja ki a cpu-t hanem egy csúszkán állíthatod a sebességét %-ban...
régi dos-os játékokhoz használtam régebben... -
#1281 van egy DVDm amin késik a hang néhány fejezetben, van valami program amivel vissza lehet rá illeszteni? -
#1280 leltem egy olyat de
kéne még egy oylan amivel a gépet lehet lelassítani. pl régi dosos játékokhoz, stb. igazából flasht kéne lelassitani de azt mondjk azzal is megy -
#1279 olyan programot keresek amivel a billentyüzeten lehet irányítaniaz egeret. valami billentyüzet emulátor. pc.re természtesen -
goofy1984 #1278 Ahogy elnéztem ezt a programot, nem láttam sehol se olyan funkciót, amire én gondoltam. Inkább valami tuning programnak tűnik nekem. -
#1277 Talán: RMClock -
goofy1984 #1276 Hello!
Tud valaki olyan programot, ami kiírja az óra mellé a procimagok kihasználtságát százalékban (Motherboard Monitor-on kívül)?
Találtam néhány hasonlót, de vagy külön ablakba teszi, vagy csak 1 magot ismer fel. -
#1275 "Ezt a progit amit ajánlottál ezt kell arra a gépre feltenni aminek a kameráját akarom nézni"
Ezt csak arra a gépre, aminek a kameráját akarod nézni.
"És a "megfigyelt" gépen lesz valamilyen visszajelzése"
Ez a program a távoli gépen folyamatosan fut.
Ha FTP kliensként fut, akkor a képe(ke)t (amit időközönként rögzít) tölti fel egy FTP szerverre. Hogy mekkora helyet foglal, az attól függ hogy milyen minőségben rögzítesz, egy vagy több képet mentesz le, és több kép esetén milyen időközönként mentesz.
Webszerverként az adott gépen menti le a képet, amit a weben keresztül érhetsz el a távoli gépen. Ehhez a tűzfalon/routeren ki kell megfelelő portot kell nyitni. -
#1274 Köszi , saját gépemét akarom megnézni máshonnan.Ezt a progit amit ajánlottál ezt kell arra a gépre feltenni aminek a kameráját akarom nézni vagy mindkettöre?És a "megfigyelt" gépen lesz valamilyen visszajelzése ill.elég ha csak a gépet kapcsolom be akár távolrol is nem kell mást elinditani rajta vagy álandoan futni rajta.Mekkora helynek kell a serveren lenni hozzá.